עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. Started by snaidis,

יצאה כתבה חדשה ב LIFE HACKER העוסקת ב WebOS שזה בעצם מערכת הפעלה וירטואלית הנמצאת ברשת. בקיצור ניתן להאזין לשירים שלכם לראות את הקבצים שלכם להשתתף בצ'אטים, פורומים יש גם אפשרות לשלוח מיילים עם תוכנה ייעודית שכבר נמצאת ומובנית במערכת הוירטואלית שלכם. יש שם נגן MP3, נוטפד, תוכנת IM, ועוד המון אפשרויות. כל שעליכם לעשות הוא בעצם להרשם, ויש שם אפשרות להעלות את הקבצים שלכם עם הגבלה של נפח(יש אפשרות להרחיב את נפח ההעלאה בתשלום). המטרה של הWebOS זה בעצם להוות מערכת הפעלה וירטואלית שלכם אישית שניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם ולהשתמש בקבצים שלכם שהעלתם, לשמוע מוזיקה שלכם, אימייל ועוד מיני אפשרויות שהשרות מציע. אני בחרתי לנסות את http://desktoptwo.com/ שזו אחת ממערכות ה WEBOS הנמצאות …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  3. Started by eladh16,

מותקן אצלי Norton Ghost 2003 ועשיתי אתמול גיבוי לכונן C. את הגיבוי שמרתי בכונן D וגודלו 7 גיגה. מכיוון שדיסק DVD רק בנפח 4.7 גיגה, אני מוגבל בזה שאני לא יוכל לצרוב את הגיובי שלי על דיסק DVD אחד. האם אני יכול לצרוב רק חלק מהגיבוי על דיסק DVD אחד, והחלק השני של הגיבוי על דיסק DVD אחר? האם בכלל בעת השיחזור הוא יבקש את הגיבוי השני שנמצא על הדיסק DVD השני? אני רוצה לצרוב את הגיבוי על דיסק, מכיוון שאני קצת מוגבל במקום פנוי במחשב שלי. תודה והמשך יום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. אז ככה 1. מחפש תוכנה מומלצת לשמיעת רדיו אינטרנטי ושיהיה לה פונקציה להקלטה 2. מצאתי כמה שאם רק אדע להכניס הקישור הנכון אזי הן אמורות להשמיע גם את רשת ב ו88FM [אני תיקווה שהיא משמיעה לא רק MP3] והשאלה היא: איזה קישור לשים ע"מ לשמוע לא פשוט וקל היות ורשת ב ע"מ לשמוע לא די להגיע לאתר אלא צריך ללחוצ על קישור [גאווה אם אינני טועה] - ניסיון להעתיק הקישור ולהכניסו לתוכנה [או לדף אקספולרר] איננו מועיל 3. אותה השאלה לגבי 88 - אלא ששם אינני יודע כיצד להפעיל אפילו מהאתר - בשום מקום באתר לא מצאתי כיצד להתחבר עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by oorlevi,

הנוד לא נותן לי להוריד את התוכנה וטוען שזה וירוס מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by mz155,

השאלה בכותרת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. http://www.iba.org.il/media/?recorded=tv

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. יש איזו בעיה לחבר שלי במסן ולא עולה לי פתרון יעיל לבעיה יש איש קשר אחד במסן שלו שכל פעם שהוא מתכתב איתו המסן נתקע לו ויוצא...וזה קורה רק עם האיש קשר הזה. זאת אומרת 80% מהפעמים שהוא מנסה להתכתב איתו זה עושה לו בעיות ויוצא מהמסן ושאר ה20 הוא מצליח להתכתב. הוא התקין ת'מסן מחדש והכל..בדק וירוסים (שלא נראה לי אם זה קשור בכלל..) אשמח לשמוע על פיתרון יעיל. -תודה, נחום.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  9. דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by nore0,

אני מנסה להתקין וההודעה הזאת עולה לי http://img530.imageshack.us/img530/1721/10653276cj9.jpg מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. עם איזה תוכנה אני יכול להפוך קובץ RAM לאחד מהקבצים האלה .mov .wmv .mpg etc. ? תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by SpidiMan,

אני צריך דרייבר לכרטיס מסך הבא: ATI X1950PRO 256 לא מצאתי באתר של ATI (כנראה לא חיפשתי טוב). עוד משהו...אילו דרייברים עדיפים יותר ? של הכרטיס עצמו או של הציפ ? (או שיש עוד אחד שאני לא מכיר ?) תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה עם הורדת קבצים. כאשר אני נכנס לאתר שנותן להוריד שירים אז אם אני לוחץ על הקישור הוא חושב קצת ואז מנתב את עצמו לדף חדש שבו הוא מנגן לי את השיר דרך הקוויק טיים באקספלורר... אבל אם אני לוחץ על הקישור מקש ימני ושמירה בשם אז זה בסדר.. אבל עד הפרמוט שלי השבוע הייתי פשוט לוחץ וזה היה שואל אותי האם לפתוח או לשמור... בקוויק טיים שיחקתי עם ההגדרות אבל ככל הנראה לא הצלחתי לשנות את זה. אודה לכם מקרב לב עם תעזרו לי איך לפתור את זה. תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. שלום לכולם, הוספתי היום הארד דיסק למחשב וכעת יש לי 2 כוננים קשיחים ואני מחפש תוכנה שתוכל לכבות רק אחד מהכוננים, מישהו מכיר אולי תוכנה כזאת ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by Kodi,

יש לי פיירפוקס ושיחקתי על הסקינים שלו או הthems ולא יודע למה סקין אחד נדפק ואני לא רואה כלום הכל מבולגן כזה למעלה בשורה של כל הסימנים והדברים. הבעיה שבגלל שהכל מבולגן ולא רואים כלום אני לא יכול להגיע שוב לתפריט של הthems אז אני תקוע עם הסקין הלא טוב. אז כמובן מחקתי את הפייקפוקס והתקנתי מחדש ולהפתעתי הסקין הזה עדיין נשאר, לא רואים כלום בדיוק כמו בפעם שעברה! אז מחקתי שוב ומחקתי את התיקייה וכל קובץ שמצאתי שקשור לפיירפוקס מחקתי כדי שלא ישאר זכר לסקינים שהיו אבל לא עזור, אני מתקין שוב לא משנה איזה גרסה ועדיין לא רואים טוב והכל דפוק. מישהו יודע איך מוחקים את הפיירפוקס בצורה מוחלטת או שאולי הבעיה בגלל אחרת?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by kakolokia,

אני מקבל השבוע את המחשב שקניתי ויש לי כמה שאלות: אני אקבל ויסטה 32 בחינם האם הkey שלו יעבוד על ויסטה 64 ביט? חבר שלי מפרמט לי את המחשב, כי כל טכנאי שאני מוצא אומר שאין לו ויסטה.. וככה האם יש סיכון שיקרה משהו אם החבר שלי עושה משהו לא נכון בפירמוט? בפרמוט ראשון למחשב יש משהו חשוב שצריך לעשות?? ובקשר לחלוקת כוננים: gb 50 יספיק לכונן של המערכת הפעלה? ולמה צריך כונן נוסף שיהיה "גיבוי", למה הכוונה ? תודה!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. ממש מעצבן אותי שהוא כל פעם מתנתק לי מהשרת ואני צריך להתחבר מחדש.. כן, זה ללחוץ 2 כפתורים, אבל כל 2 דקות לעשות את זה זה ממש מעצבן.. סימתי לו בהגדרות שלא יתנתק, אבל הוא ממשיך להתנתק.. איך מפסיקים את ההתנתקויות האלו? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. מישהו שלח לחבר שלי קובץ במסנג'ר אבל יצא באמצע אני יודע שהמסנגר שומע על הדיסק הכשיח קובץ זמני של ההורדה השאלה היא איפה הוא נמצא ואיך המסנג'ר קורא לו

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by NightElf,

שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. איך אני מגדיר כתובת משלי בתוכנה הזאת ? אני צריך שרת ? אשמח אם תפרטו לי איך לעשות כתובת משלי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אני לא מצליח לגלוש באתרי גוגל עם פיירפוקס החל מהיום 18/4/09 בשעה 1830 בערך... יש איזו בעיה ידועה ? עם אקספלורר זה עובד יופי (אפילו עם תוסף IETAB בפיירפוקס !!!).

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. כל פעם אני עובר לטאב באמצעות ה IE של מיקרוסופט הדפדפן קורס. יש אתרים שפשוט לא תומכים בדפדפן הזה ולכן אין לי ברירה אחרת. צירפתי הודעת שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by *NightMare,

טוב אז אני משתמש בה כבר הרבה זמן.. וממש ממש אוהב אותה.. היא ממש נוחה ויש בה הרבה פונקציות שממש עוזרות, חוסמת פופאפים, ולפי דעתי גם יותר מהירה (אבל לא בטוח) היא מקבילה לאקספלורר ההיסטורי המועדפים וכו' משותפים... מה אתם חושבים עליה? ואולי יש לכם המלצה אחרת יותר טובה ממנה..

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by @guitarsuite@,

איך אפשר שהפירוול יפעל אבל לנתק רק את האי סי קיו כדי שאני יוכל לקבל קבצים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים