תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הוירוס backdoor.generic2.mk לאחר סריקה הועבר לכספת של האנטי וירוס שלי avg האם למחוק אותו או להפעיל את ה v cleaner שמטפל בתיקיות עם סיומת exe .תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש אולי איזה מדריך שמישהו כתב פעם?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כי ההתקנה לא מצליחה להתחבר לסרבר :-\
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התקנתי את Longhorn Transformation Pack 9.0 מה שהתברר כתוכנה ברדקיסטית לחלוטין כשניסיתי לחזור למקורי ולהסיר אותה נשארו לי עדיין האייקונים הנלווים של התוכנה וכל קיצור דרך קיבבל פתק צהוב מעליו!מעצבן ניסית להתקין ולעשות אינסטול שוב אבל זה החזיק בדיוק 10 דקות עד שזה חזר שוב! מה עושים? כמובן שבדקתי שאני על ווינדואס XP ב THEMES
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
משום מה הוא לא מפעיל לי סרטונים ביוטיוב, התקנתי Flash ו- Java העדכניים ביותר וזה לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מקסטון, ועכשיו כל פעם שאני מבצע חיפוש, המנוע הוא של YAHOO. ניסיתי להגדיר באפשרויות שהמנוע היחידי יהיה של גוגל, אבל זה לא עוזר! איך אפשר להגדיר את גוגל כמנוע החיפוש הראשי והיחידי?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבר שלי כתב קובץ בוורד, עם תמונה ברקע והכל יפה. שלח לי כדי שאדפיס את זה, אבל הקובץ הוא XML, וכשאני מנסה לפתוח אותו עם הוורד 2003 אני לא מצליח. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לכבות/להפעיל לי את המסך/ השומר מסך? אני צריך אותה בשביל השלט, שבעזרתו אני אוכל לכבות את המסך בלי לקום. תודה ושבת נעימה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים של 12 ס"מ כל אחד על המאז , וקשה להירדם איתם. איזה תוכנה תוכל להוריד את המהירות שלהם שאני ישן?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתקין את האימיול החדש מתקין וזה כותב לי שלא הצליח ליצור את תייקית INCOMING ו אני לוחץ על מהשו להורדה וזה לא מעביר לי את זה זה לא מורריד ויש לי VISTA מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוריד הרבה סרטונים מסוימים (כמה עשרות) מ-YouTube ואני לא רוצה להוריד אותם דרך Naevius (התוכנה שאני משתמש בה) כי שם צריך להדביק את הלינק ושההורדה וההמרה מסתיימים צריך להדביק עוד לינק וזה יהיה הרבה עבודה. האם יש איזושהי תוכנה כמו FlashGet שאני אדביק את הלינקים לסרטונים בה והם ירדו אחד אחרי השני או אפילו כולם ביחד, העיקר שאני לא אצטרך לנפעיל אחד אחד. אם יש אתר שעושה את זה אז גם טוב, א חייב תוכנה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ברשותי תוכנת band in a box 12. תוכנה לנגנים ויצרי מוזיקה. ישי לי בעיה והיא דחופה ביותר פתאום בלי שום התראה הפסיקה התוכנה לעלות. מופיעה לי ההודאה הבאה: 16 bit windows subsystem c:/ windows/system32/ autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications. choose "close" to terminate the application. מה עושים???? תודה תודה תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבריה שלום וולא אחלתי אותה בגדול הלך לי הHD ללא יכולת שחזור , ואבדו לי כל התוכנות שימושיות שהיולי אשמח לקלב הצעות לתוכנות עזר שימושיות לצרכי היום יום וגם לצרכים שימושיות אחרות תוכנת אחזקת מחשב וניקוי ואיחוי ניהול קבצים פתיחת קבצים עריכת כתוביות וסרטים מוזיקה וסרטים לצפיה והשמעה ומי יודע מה עוד אפשרי ונדרש אשמח לקבל המלצות כולל שמות להורה וגם לינקים בשביל זה יש חברים אז תודה לסיוע :lamer:
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פה בעיה מוזרה ומעצבנת אני מכניס דיסק dvd מעביר את הקובץ הנדרש מתחיל לצרוב זה עושה כמה אחוזים וזהו זה נקפא לא זז שום דבר רק הזמן של "total time" בתוכנה אז אני רוצה לדעת עם הצורב דפוק או התוכנה?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
(שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
סתם פרספקט נחמד... ברז חרב אש חרבות גלקסים פרצוף קובייה נו איך יצא? אוקיי עכשיו הבקשה... אם יש למישהוא אתרים, מדריכים, פלאגים.. הכל.. לתוכנה הזאת CINEMA 4. שיביא פה. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי, ועכשיו אני עובד עם WINxp. יש לי כרגע מותקן eset nod32 3 מקורי. הכוללת רק antivirus antispyware. האם זה הגנה מספיק טובה למחשב שלי? אפשר בבקשה המלצה לעוד תוכנת אבטחה, ומה אתם ממלצים לי להתקין: חומות אש/אנטי-ספייוור אחר? והאם כדי לי לשדרג לחבילת ה nod 32 הכוללת בתוכנה גם Firewall, Antivirus, Antispam? האם חומת האש של WIN מספיק טובה? אני צריך להתקין חומת אש אחרת? אשמח לתגובות. יש לציין שיש לי מחשב דיי ישן, אז אני רוצה תוכנה שלא גוזלת יותר מדי משאבים.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ונותן הודעת שגיאה ומה שאני צריך לעשות זה להפעיל את האנטיוירוס ידנית
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפדפן יש לי דבר מעצבן כזה שדף הבית תמיד מפנה אותי לתוך אתר חיפוש מעצבן כזה... זה לא עף בשום אופן,שיניתי את דף הבית. הרצתי spy bot וגם regsupreme העפתי history וגם עשיתי disk cleanup וגם אם אני זוכר נכון מחקתי את העוגיות וזה עדיין לא עוזר! יש למישהו רעיון??? אני בטוח שלרובכם זה קרה מתישהו! (כי לי זה כבר קרה)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לשנות את החדר שלי אני רוצה להחליף את המיטה עם הארון אבל אני רוצה ליראות איך זה יצא. אז עם כל הטכנולוגיה של היום(פוטושופ) בטח אפשר לעשות את זה אז אים יש מישו שיכול לעשות לי כמו הדמיה שהארון יהיה איפו שהמיטה (כי אני נעל בפוטושופ) הינה תמונות של שניהם הארון http://www.siz.co.il/my.php?i=wzxnmwmi5dzi.jpg המיטה http://www.siz.co.il/my.php?i=adyz2nxzgqzt.jpg תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-