עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% והטמפ' עולה, זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? 2) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. מישהו יודע מה זה emproxy.exe ? ומה אפשר לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by Oranili,

רציתי לדעת איך הוא אם הוא עדיף מIE6 יותר מהיר ? יותר נוח ? מעלה את כל האתרים ? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  3. אממממ יש לי תוכנה שאני עושה איתה RIP לדיסקים מקוריים עכשיו הבעיה היא שבדיסקים ישראלים היא לא קולטת את העברית.. לדוגמה במקום דנה כתוב Dana וככה זה בכל ה ID3 שהיא קולטת.. יש דרך לסדר את זה? התוכנה היא Easy CD-DA Extractor 9 תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by !elad!,

מישהו יכול לתת לי קישור של אנטי וירוס טוב או לפחות להמליץ לי על אנטי וירוס טוב?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by a3x,

שלום לכלום, קודם כל אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון, הבעיה שלי, בהתחלה חשבתי שזה משונה שזה ככה, קראתי קצת בפורומים בחו"ל והבנתי שהרבה סובלים מהבעיה אבל אף פעם לא הבנתי אם באמת קיים פתרון הגיוני או לא, אני משתמש ב-Windows 7, עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של Creative, והדרייבר הכי חדש של Realtek מותקן אצלי, עם זאת עדיין שני הרמקולים האחוריים אני אומנם שומע אותם (ניתקלתי בהרבה שבכלל לא שומעים), אני שומע אבל נורא נורא חלש, ניסיתי להגביר דרך הלוח בקרה והכל עומד על 100%. שידרגתי לא מזמן לוינדוס 7, לפני הייתי משתמש בWindows Xp, והרמקולים עבדו מעולה.. כעת, האם מישהו ניתקל בבעיה כזאת, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת, ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אבל זה לא כל כך פתר את הבעיה :\ א…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  6. הורדתי מהמחשב את הויסטה כי הוא התחיל לעשות לי בעיות עם המקוריות . שמתי במקומו את הXP SP2 הרגיל פרופשונל .. עכשיו התקנתי הכל והכל טוב ויפפה חוץ מדבר אחד . אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס קול . הלוח הוא M2N-E למישהו יש רעיון ?

7. תראו למשל שאני נכנס ל YNET ווואלה שופס ועוד כמה אתרים לא הרבה.. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img288.imageshack.us/img288/9040/help4ga.jpg בבקשה אפשר עזרה איך אפשר להעיף אותה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. המידע היה בהרדיסק שלי לפני שנה בערך ומאז פירמטתי פעם אחת... (פירמוט פשוט של הדוס לא פירמוט גריסה) יש מצב שאני מחזיר אותו ? ואם כן ע"י איזה תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by gavriel_e,

אני בא להתקין את האופיס 2007 אבל זה כותב לי שאין לי Service Pack 2 ובגלל זה אני לא יכול להתקין.. אז רציתי לשאול אם אין איזשהי דרך להתקין את האופיס בלי להתקין SP2 ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by Dawn,

אז ככה... אני שם בפלייליסט שלי כמה שירים (50) ונכון שכל פעם שהשיר מסתיים הווינאמפ מעביר לשיר שאחריו אוטומטית אז מה שאני רוצה זה להגדיר לווינאמפ זמן בין כל שיר שהוא מעביר....לדוגמא:מסתיים שיר מסויים הווינאמפ מחכה נגיד 6 שניות שזה כאילו הזמן שהגדרתי לו... יש אפשרות כזו? תודה רבה לעזורים זה דחוף לי מאוד...

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by dror_gh,

אני רוצה להסיר את המירנדה ולהתקין מחדש. מאחר שבגרסאות החדשות אין קובץ profile (או שיש ואני לא יודע ?) שדרכו תמיד הייתי מגבה את הרשימה שלי וה history ושאר הדברים אז אני לא ממש יודע איך לגבות באמת את ההיסטורי והרשימת משתמשים ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by MidNighT RaceR,

טוב ככה יש לי בעיה קטנה דוד שלי הביא לי מצלמה אבל אני לא יכול להתקין אותה כי הוא איבד את הדיסק חשבתי שאולי בגלל שיש לי XP אז הוא יתקין את זה אוטומטית אבל לא זה לא עוזר ואי אפשר ככה אני מחפש DRIVER או יותר נכון התקנה למלצמה פרטים על המצלמה: תמונה: וכמה דברים שכתוב על הכבל (יש לו כמו פתקית קטנה) USB PC CAMERA MODEL: DC-4120 מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד אני ממש ממש חייב את זה אני רוצה לדבר עם דוד שלי שנמצא בחו"ל אז בבקשה תעזרו תודה רבה לכולם מראש וחג שמח ושנה טובה!!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  14. Started by Leo101,

או קיי יש לי בעיה חמורה עם המקודדים אין לי מושג איזה להשים כל מה שאני תמיד מתנגש ותמיד הורס אז אם למישהו יש את כל המקודדים או יש למשהו הצעה איזה מקודדים להשים שלא יתנגשו אחד בשני יש לי גם רעידות בסרטי xvid אז שהמקודדים יטפלו בזה ואם למישהו יש איזה pack שבתוכו יש את כל מה שאני תריך זה יהיה ניפלא... ואם תוכלו להשים לינקים ישתבח שמכם.... ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. אוקיי.. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4850 על Win Vista 32bit ואני מעוניין לעדכן לו את הדרייברים... עם מישהו יכול לומר לי איזה דרייברים אני צריך להוריד... ואיך לעדכן אותם, ???

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  16. (אני מדבר על סרברים במשחק CS1.5) כאשר אני כותב : ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 14 +ip 212.199.163.197 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & הסרבר עולה לאוויר והכל טוב ויפה, אך שאני מתנתק מהתוכנה Putty ב Exit הסרבר נופל.. מישהו יודע למה? תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by :Creative:,

איך אני הופך את הכוננים? כי שפרמטתי C וידנוז, הפך להיות D וD הפך להיות C איך אני מחזיר אפשר עזרה? חג שמח

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. שלום לכולם אנ לא כל כך מתמצה במחשבים אז אני ינסה לסביר לכם שתעזרו לי אם תוכלו כמובן היה לי במחשב XP ויש לי כרטיס טלויזה שהתוכנה שמפעילה אותו היא winfast עכשיו החלפתי את הוינדוס ל vista ואני לא מצליח להתקין את התוכנה לראות טלויזה במחשב כל מי שיוכל לעזור לי למצוא תוכנה כזו שמתאימה ל ויסטה אני מאוד יודה לו תודה מראש לעוזרים

• 53 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  20. שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by SUBX2,

מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה מוזרה בקשר צריבת כמה קבצי ksvcd על דיסק dvd אחד בצורת צריבה של data. הקבצים הם קבצים עם סיומת mpg עכשיו הבעיה היא לאחר הצריבה כאשר אני אני מכניס את הדיסק ל-dvd , וה-dvd מראה לי רק חלק מהקבצים שנצרבו זה בעיה ממש מוזרה, ושאני צורב שוב הוא מראה לי קבצים שאני לא רואה בדיסק הקודם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה?!?!? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב את המשחק על דיסק 1 של דיוידי מה שרואים בתמונה זה תיקייה של דיסק אחד מתוך ארבע ואני רוצה לדעת איך אני צורב את כל הארבע תיקיות על דיסק דויודי ואיך ספציפית אני צורב את הדיסק הזה תודה . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by tman,

עשיתי רשת עים שיתוף אינטרנט בדומה למה שרשום כאן :http://rotter.net/cgi-bin/rotter/dcboard.cgi?az=read_count&om=38&forum= DCForumID19&archive=yes עכשיו הרשת פועלת מצויין לשניי הצדדים (המחשב הראשי עים WIN 2000 והשני עים 98 לא SE )ובשיתוף האינטרנט מ2000 ל 98 יש בעיה :אני יכול לעשות מ98 פינג לאתר והוא פועל בסדר אבל האקספלורר לא מגיע לשום דבר וגם מירק לא פועל בסדר(האינטרנט ב 2000 פועל בסדר)-עברתי על כל ההגדרות כמה פעמים ואני לא יודע מה הבעיה(זה לא בעיה של אטיות באינטרנט זה בעיה שהוא לא פועל ורק פינג מגיב-תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by supercars,

השאלה הולכת ככה.. מה קורה כשהורגים את explorer.exe? 1. נסגר הInternet Explorer 2. הControl Panel נסגר. 3. כל התכניות שרצות במחשב נסגרות. 4. כל התשובות נכונות. מה התשובה הנכונה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים