תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום נמחקה לי הקאזה לפני כמה ימים ועכשיו יש לי בעיה שהייתה גם לפני שהורדתי את הקאזה הקודמת. אחרי ההורדה מהאתר אז הקאזה נכנסת להתקנה ובהתקנה היא מתמזערת (נראה לי שככה אומרים) לשורה של התחל. וכאשר לוחצים עליה.היא לא נפתחת...... הורדתי מכל אתר ובכל אתר זה עושה לי את אותו הדבר. גם מואלה ומגם מהאתר עצמו של קאזה. אםיש לכם לינק שלא עשה לכם בעיות אז אולי תביאו לי כי..לפי דעתי זו תוכנה חוקית באינטרנט..כולם מורידים..שלא נדבר על הפוטושופ.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר תוכנות או משחקים בגרסת DVD לדיסקים רגילים (CDS), ניסיתי לחפש דרך GOOGLE, לא מצאתי כלום אולי משהוא יכול לעזור לי,
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או כלי עזר שבו אני אוכל להגדיר שיעתיק קובץ מכונן מסוים, לכונן אחר, על בסיס יומיומי הצעות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום ! יש לי תקלונת- כאשר אני נכנס ל YNET ולוחץ על כפתור "PLAY" של כתבות וידאו (זה הכפתור האדום הזה) , אז כל הדף של הדפדפן נסגר לי, בלי שום הודעה מה שניסיתי- "טיפול עשרת אלפים" ל EXPLORER , ניסיתי להשתמש ב MOZILA ו OPERA (שמה , אגב, הדף לא נסגר, אך הסרט פשוט לא מתנגן), העפתי כמה HOTFIX TO MEDIA PLAYER מתוך ADD REMOVE PROGS ולא עזר. הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עשיתי במחשב שלי אבל בכמה ימים האחרונים כל פעם שאני נכנס לאתר שדורש הרשמה אני מוצא את עצמי מנותק.. צריך להתחבר כל פעם מחדש ואפילו אם אני סוגר את האתר ונכנס אליו מחדש אני צריך שוב להתחבר מחדש! יש לזה פיתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט תמחשב רק רציתי לדעת איזה קבצים אני צריך לגבות באימיול (הגדרות קרדיטים וכו) יש לי Lionetwort eMule 5.3 אם זה משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אולי מיהוא יודע על תוכנה שיודעת לחלק דיסק DVD לכמה דיסקים CD?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
hello Gentlemen (and Ladies if present) i'm in quite a pickle... after reviewing your magnificent works in the desktop thread, i've developed a mighty itch to have such a lively looking desktop myself. So , i went and DL'd something called StepLite. i was sure it was nothing more than your average XPstyle, however, as i've discovered and many of you know, it seems to be something else . i have no idea what i'm doing... for starters i can't write in hebrew (heaven know's why) secondly i've lost any ability to control what i really wanted in the first place-the desktop visual preferences... i can do everything (open prog. access files, create files etc.) except controling t…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מזהה גבוה אבל האימיול שלי איטי להחריד בשבועיים האחרונים גם עם קבצים עם הרבה מקורות. מישהו יודע אולי מה הסיבה ואולי זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל משחק בוואלה אבל הוא אמר שיש בעיה בנגן של SHOCKWAVEחסר קובץ אז הסרתי את הנגן וכשניסיתי להתקין את החדש הוא לא נתן להוריד אותו מישהו יודע למה?????????.. :screwy:
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מופיע לי מין סימן כזה ורשום renewal data הבנתי שאני צריך לעדכן משהו ניכנסתי לאתר ובכל זאת לא הבנתי מה צריך לעשות מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה??... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב, אני מחפש בעיקרון שתי חיות, קוף ונמר. אשמח לקבל לינקים ליותר מצורה אחת לכל חיה ע"מ שאוכל לבחור את המתאימים יותר. נ.ב - יש לכם המלצות על אתרים טובים עם צורות חינמיות? מצאתי כמה גרועים במיוחד בגוגל...
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הורדתי B&W 2 ויש לי כרטיס מסך שלא תומך בפיקסל שאדר[ג'יפורס 4 MX ] עכשיו שמעתי שיש תוכנה שכאילו "מערימה" על המחשב וגורמת לו לחשוב שיש לי את זה למישהו יש מושג מה שם התוכנה ואיך משתמשים בה? \ תודה מראש יואב
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
המשך...... ושהיא לא תיתן להתקין אותה אטו במילים אחרות האם יש דרך למנוע התקנת משחק מסויים????
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשבון אימייל POP3 של ספקית אינטרנט. יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית ואני רוצה שכולם יוכלו להוריד אימייל מאותו החשבון. חשבתי להשאיר עותק על השרת אבל זה לא עוזר לי. כיצד ניתן לעשות זאת? (מה צריך בשביל כזה דבר, ואיזו גרסה של אאוטלוק ממולצת - אני יכל להיות גמיש). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה ל REMOTE SCREEN CAPTURE על רשת מקומית תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחת וידאו בין מספר משתמשים שמחוברים ברשת פנימית של החברה ( ללא חיבור לאינטרנט). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך לפלאש הידע שלי בסיסי ביותר (שימוש מינימלי בפוטושופ), ולכן המדריך צריך להיות ברמה בהתאם אבל שאפשר להגיע לתוצאות! (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איך ניתן לאפשר סקריפטים מאתר מסויים בפיירפוקס, כך שיהיה ניתן לגשת לקליפבורד מהם ואליהם? אני מנסה לעשות paste בעורך טקסט באתר שלי והפיירפוקס לא מאפשר לי גישה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום לכם, תהיתי אולי אם מישהו יודע על תוכנה אשר מסוגלת לבדוק תקינות (או לכל הפחות - פעולה) של התקנים במערכת, וזאת לפני שמותקנת על החומרה מערכת הפעלה (קרי שתרוץ מ LiveCD), משהו בסגנון memtest86 שמסוגלת לדווח על שגיאות כתיבה/קריאה בזכרון. אני מחפש תוכנה שתדע לעשות stresstesting על המעבד, לנסות לקרוא ולכתוב להרד דיסקים, לבדוק שכל תחום הזיכרון קריא ועוד בדיקות נחוצות בנידון. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו בסגנון, לא אכפת לי אם התוכנה תרוץ דרך הרשת או מדיסק העיקר שתעבוד תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התקנתי את K Lite Codec Pack 2.53, והתקנתי רק את ה - Codec-ים ( לא סימנתי שום תוכנה ), אך מאז Windows Media Player 10 התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שמתי לב שהוא פועל על 100 אחוז, אבל אז ראיתי את התוסף ש - DivX התקין ( ה- Player האידיוטי ) והורדתי אותו. מאז זה פועל בסדר. אבל מדי פעם ( בערך כל איזה 5 דקות ), של צפייה בסרט יש איזו הפסקה קלה, שבה הסרט מקרטע, אחרי שנייה הוא חוזר לעצמו ומריץ את הסרט מהר כדי להסתנכרן לקול... זה די מעצבן. למישהו יש מושג איזה תוסף זה יכול להיות ? אולי משהו שמנסה להתעדכן מהאינטרנט ? נ.ב. אני משתמש ב - DirectVobSub האם זה תוסף טוב או שיש תוספי כתוביות יותר טובים ל - WMP ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-