תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לפני שבוע את הווינדוס 10 פרו וגלשתי בפיירפוקס גרסה 39 והכל היה חלק. אתמול עדכנתי לגרסה 40 ומאז הדפדפן נהיה מאוד איטי ומאוד לאגי. איטי הכוונה לא במהירות שהוא טוען את הדפים אלא הגלילה של הדף מלמעלה למטה ולהפך לפעמים נורא איטית ולאגית., כמו שמשחקים במשחק מחשב כבד. בדקתי את כל הדפדפנים שיש ושם זה לא קורה אבל אני מאוד אוהב את הפיירפוקס כבר שנים. יש פתרון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב חברי פורום יקרים יש לי בעיה שלאחר שחפרתי בגוגל , ראיתי שזה קרה / קורה ללא מעט גולשים. יש לי תוכנת NERO 6 וביום בהיר אחרי 1% של צריבה ב-DVD , אני מקבל הודעת שגיאה INVALID BLOCK ADDRESS , וה-BUFFER LEVEL אפילו לא התמלא באחוז אחד. ניסיתי הכל , ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , להפעיל את הCLEAN TOOL של נירו ולהתקין מחדש את התוכנה , לא עזר , ניסיתי להתקין NERO 9 , גם לא עזר. במצב הרגיל גיליתי שגם ב-SIMULATION הוא נכשל. הסרתי את ה-SECONDARY IDE מה-DEVICE MANAGER עשיתי RESTART , הWINDOWS התקין את הSECONDARY IDE מחדש. בSIMULATION הכל עבד , אבל איך שזה הגיע לצריבה , זה שוב עשה INVALID BLOCK ADDRESS. לאחר כל אלה גיליתי משהו מאוד מוזר. שבWINDOWS זה לא עובד , אבל במצב של SAFE MO…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אז תצביעו. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050605131302.html Currently there are not many details available about Apples decision to start using Intels chips, furthermore, the reasons for the move are also not clear. The main question now concerns future strategy of Apple Computer, as re-made Mac OS X operating system for x86-based Mac computers may also launch on PCs made by other makers. Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעתיק חלק/ דף אינטרנט שלם "ולהדביק" אותו במקום אחר. משהו בסגנון של: crawlers או robots. ת ודה מראש על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לתכנת את הכפתורים של העכבר הנ"ל ולכן מחפש את הדריברים שלו. * INELLIPOINT 6.2 לא מזהה אותו. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אשמח לעזרה .
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם אפשרי לסנכרן outlook 2003 בין שני מחשבים דרך האינטרנט? ואיך? כמובן ללא שרת נלווה. כעת אני מייצא כל שבוע קובץ מהמחשב הראשון ומייבא במחשב השני. אשמח גם לשמוע רעיונות אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד יוצאים לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
גולש דרך המחשב עם פיירפוקס (מעודכן) חייב לציין שהגלישה באתר עצמו הגלילה חלקה וללא בעיות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה לעשות סדר בכל הבלאגן של השירים במחשב. נגיד יש שירים ששמות שלהם רשומים מגעיל כזה ועם מסםרים לא קשורים וכל מיני דברים לא אסטטים בקיצור. אז חשבתי אולי יש תוכנה שיכולה לסדר את השמות של השירים...???? ואולי מישהו יכול גם להפנות אותי לעוד פורומים בנושא של מוזיקה...? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מנסה כעת להשתמש בתוכנות המומלצות מהסטיקי, מה לאחר שכבר ניסתי מגוון של תוכנות שלא הצליחו כלכך לעזור לי בהמרת קבצי WMV לכל פורמט אחר בניסיון לשמור על משקל הקובץ ועל איכותו, בנסיון היחיד הטוב שהיה לי המרתי קובץ של 9 מגה מ- WMV ל- AVI ונוצר לי קובץ אמנם תקין אבל ששוקל 236MB כל משחק שניסיתי לעשות ברמת ההגדרות הקידוד היוצא פגע לי בסנכון הקול עם התמונה שאלה נוספת שמתבקשת כאן היא לגבי המלצה לתוכנה שתתמוך במערכת ההפעלה של 64 ביט ותנצל בצורה יותר טובה את המעבד ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, צהריים טובים יש לאמא שלי חברה, ואמא שלי נידבה אותי ללמד אותה כל מני דברים על המחשב שלה, ותוך כדי גם להתקין לה על המחשב אנטי וירוס וכאלה. אז חוץ מתוכנה סגנון Space Monger בשביל לבדוק מה סותם לה את C, אני רוצה להביא איתי גם תוכנת אנטי וירוס כזאת, שתסרוק את המחשב לפני שהיא מתקינה את עצמה. אני רוצה את זה מכיוון שהיא אמרה שעבר זמן מה מאז שפירמטו לה את המחשב, ואולי בזמן הזה המחשב שלה נדבק בוירוס שמונע התקנה של אנטי וירוסים. יש כזה חינמי שאני יכול להוריד, לצרוב ולהביא איתי אליה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלט של האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 1.8L) ואני מעוניין להדביק עליו מדבקה שאני ידפיס במחשב אז סרקתי את השלט (שאני ידע תגודל) עשיתי חיפוש בגוגל למוצא סמל (MAZDA LOGO) עכשיו הבעיה שלי איך אני מקטין ומתאים תתמונה שיהיה אפשר להדפיס אותה בשלט עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לגרום לדף בפורמט HTML להציג ולהפעיל קוד ב-PHP אבל עם תוכנת WAMP אני לא מצליח לעשות את זה.... מישהו יכול לעזור? תודה...
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני לקחתי לחנות מחשבים ואמרתי להם לנקות אבק וגם מגעים כרטיס מסך וגם ניקויי ושמן מאוורר כרטיס מסך וגם זיכרונות. זאת פעם שלישי תופעה חוזרת על עצמה תקלה. כשעולה חלונות XP ורואים שולחן עבודה.וכמה שניות האנטי וירוס נוד32 (מקורי) נותן הודעה אוטומטי שהעידכון הושלם ותאריך היום. ואח"כ לחצתי אקספלורר 8 ניפתח חלון האתר של YNET... ולחצתי על קישור לאתר חדשות..ופתאום שנייה אחת רואים דף לבן.נסיתי לילחוץ כפתורים באקספלורר 8 וגם לילחוץ כפתור התחל.. וליסגור אקספלורר 8 שום דבר לא עזר הוא ניתקע רק עכבר זז.נסיתי לחכות קצת 10 דקות.ולא עזר. לחצתי במארז מחשב כפתור ריסט.ועלה והכל עובד ותקין.אני לא מבין מה הבעיה המקור לתקלה? מה עושים? מהו המקור לתקלה? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ולפני שתוקפים אותי פה, חיפשתי דיון בנושא ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי: התקנתי את הNORTON INTERNET SECURITY(בלי האנטי וירוס שכבר ישב לי טוב על המחשב) וכנראה שאחרי הרישום בנורטון (שהצליח!) משהו לא המשיך טוב בהתקנה והיא לא הושלמה.הבעיות הן: 1. האייקון בTOOLBAR כל פעם במצב DISABLE כשאני מפעיל את המחשב, וכשאני משנה אותו לENABLE הוא כביכול עובד, אבל לא עושה את העבודה שלו. הוא לא מנע מני או שאל אותי לגבי שום אתר או תוכנה שרצתה לעבוד עם האינטרנט. 2. אם אני לוחץ על האייקון פעמיים, כדי לפתוח את ההגדרות שלו, הוא רושם בהודעה שכדי להשלים את ההתקנה צריך להפעיל את המחשב מחדש. כבר עשיתי את זה 5 פעמים וכלום! 3. אחרי כמה זמן שזה עובד כביכול, אני מעביר את העכבר ליד האייקון למטה והוא נעלם. …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס לoutlook express ולוחץ על כניסה להודעות דואר נכנס, התוכנה נתקעת ואני לא יכול לראות את ההודעות. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008782750&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מנסה להדפיס משהו וכשהוא מדפיס לי אז יוצאים לי כל מיני ריבועים כאלה,באופיס אני רואה רגיל כתב בעברית אבל בהדפסה יוצאה חירבושים כאלה יש לי אופיס 2003 אני חושב שזה בגלל עידכון שעדכנתי לפני כמה ימים של OFFICE SMART TAG משה וכזה יש לציין שאני מסמן את כל הטקסט ועושה CLEAR FORMAT אז ההדפסה יוצאת בסדר מישהו יודע איך לתקן את זה??
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תמיד הפעלתי קבצי MP4 עם הנגן של ווינדוס אבל משום מה עכשיו פתאום הקבצים נפתחים יש מסך שחור ורק סאונד.. לא התקנתי או הסרתי קודקים או משהו בסגנון
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי לכולם. מותקן לי על המחשב win8 ועליו אופיס 2013 - שניהם ברשיון. מידי פעם בפעם פתאום איני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומי האופיס השונים. עלי לציין שהתוכנות אינן נתקעות. אני עדיין יכולה לעבוד איתן דרך העכבר. בצורה זו אני גם מנסה להביא לשמירה ויציאה מסודרת מהתוכנה. באותו זמן אני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומים אחרים. למשל הדפדפן, הדסק-טופ וכו. כדי בכל אופן לחזור ולהיות מסוגלת להשתמש בעכבר בייושמי האופיס אני נאלצת לאתחל את המחשב ואז הכל בסדר עד הפעם הבאה. פרטים טכניים אודות המחשב (בבקשה להמנע מלצחוק, זה בעיקר עצוב) cpu - core2 6300 1.86 1.87 RAM 4Gb -3.25 usable 32bit, win 8 באשר ללוח וכרטיס מסך איני זוכרת - כרטיס מסך נפרד מחובר לשני מסכים. , אם רלוונטי (לדעתי לא) א…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הכנסתי בהגדרות של kazaa את השרת פרוקסי של נטויזיין. לאקספלורר הוא עובד אבל קאזה לא מצליחה להתחבר, יש שרת מיוחד לkazaa? תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את google toolbar כל פעם שנפתח לי חלון של אקספלורר הוא מלווה בהודעה קולית מעצבנת מאוד שמתחילה ב: ...........to clean your cash using fire fox...... to clean your cash using internet explorer ........... בקיצור זאת הודעה שמסבירה איך לנקות את ה cash ואת ה cookies מהדפדפן כאילו אף אחד לא יודע בכל אופן, אם מישהו מכיר שמע על זה, יודע איך אני נפטר מזה, בלי להסיר את הכלי של גוגל (למרות שלא ניסיתי לבדוק אם זה באמת מזה) אני רק זוכר שזה התחיל אחרי שהתקנתי את זה. תןדה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כשאני משתמש בגלגלת של העכבר להעביר תמונות עוברות לי כמה תמונות בפעם אחת..איך אני מתקן את זה דרך ההגדרות של התוכנה? (אל תשלחו אותי להגדרות של העכבר שאני ישנה שם כמה שורות זה מעביר בפעם כי זא זה יפגע לי גם בדסרים אחרים)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי אייפוד שאפל , וזה סתם מסורבל להפעיל את כל האיי-טונס הזה , האם יש תוכנה שעושה את העבודה במקום?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-