תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות על אקספלורר..... מה בדיוק הוא עושה ?! כי...בXP הוא פותח חלונות (אם אני לא טועה) והוא מצרך חשוב! עכשיו ככה לי ולכמה חברים שלי האקספלורר עושה בעיות! לחבר אחד שלי... הוא מעמיס על הCPU של המחשב... ובגלל זה הוא לא יכול להוריד דברים מהאינטרנט.. יום אחד הוא סגר אותו והופיעה לו חלון של הורדה בלבד בלי כל הווינדוס כאילו החלון והרקע נטו! והמהירות עלתה.... עכשיו הוא גולש בעזרת דפדפן אינטרנט אחר והוא לא צריך אותו! יש דרך להסיר אותו?! כי לפי מה שאני יודע... הווינדוס... יוצר מחדש את האקספלורר אולי אפשר איך שהוא להחליף אותו! או.... לגרום לווינדוס להפעיל את החלונות בעזרת תוכנה אחרת או דפדפן אחר! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה במחשב ושומרת את זה כקובץ וידאו? למשל אני רוצה להקליט איך אני משחק ולשמור את זה כקובץ וידאו (בדומה ל SCREENSHOT) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה ואני לא יודע איזה סוג כתוביות היא מקבלת מה שבטוח לא *.SRT
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתדליק לי תוכנה אחרת בזמן שאני אני יגיד לה! נגיד אני אומר נותן לה קישור לתוכנה אימיול ואומר שידלק בעוד 4 שעות נגיד! יש כזאת?
-
ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עכשיו שהגיעו הימים הקרירים של החורף כבר לא צריך מאוורר והרעש של המאוורר המקומבן ששמתי על הציפסט במקום הרגיל של ABIT עושה קצת רעש (מאורר של AMD אלה של הסטוק) הוא ב4500 RPM בערך ועושה הרבה רעש יחסית לאחד כמוני שאוהב שקט במיוחד בלילה עכשיו שכבר לא צריך מאורר לחדר אז הרעש ניהיה לבלתי נסבל (שוב לאוהב שקט כמוני) רציתי לדעת אם יש דרך להשקיט אותו (תרתי משמע להוריד RPM) ניסיתי בעזרת SPEEDFAN אבל זה לא עושה והמאוורר מחובר ללוח אמ זה לא דרך מולקס עברתי בHELP של התוכנה אבל עדיין לא עזר רציתי לדעת אם יש עוד דרך לעשות את זה... \ הסבר יותר מדיוק ממה שבHELP של התוכנה מדובר על BARTON 2500@3200 1.6V ABIT NF7S וXP נראה לי שזה מספיק... תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את הסרט הבא: Troy.DVDRip.XviD-DoNE.01.avi עכשיו....שום נגן לא מנגן את הקובץ הזה רק הנגן של nero show time אני רואה את התמונה אבל בלי קול והרדתי כל המקודדים ואת כל נגני ה- XVID למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני כרגע מפנה מקום מהמחשב שלי ורציתי לגבות מספר סרטים..... אז היה לי סרט בגודל 715,000 KB מה שאומר פחות מ700 מגה. השתמשתי בNERO BURNING ROM 5 על צריבה של DATA עכשיו שהתחלתי את הצריבה הופיעה לי הודעה שאין מקום אם אני רוצה FINALIZE (משהו כזה). אישרתי את ההודעה הצריבה הסתיימה ואני לא מצליח לראות את הסרט מהדיסק. מה אני צריך לעשות כי אני לא מבין למה הוא אומר שאין מקום בדיסק...
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הפורטים שאני צריך לפתוח לפתוח הם 6881 עד 6889 בשביל שהביטורנט יוריד במהירות נורמאלית. צירפתי פה תמונה של המסך שבו אני פותח פורטים, אין לי שום אפשרות לפתוח פורטים בסגנון הזה! אני צריך פשוט כל פעם לפתוח פורט אחר (6881, 6882, 6883...) או שיש שיטה אחרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברור לי שרובכם יגחכו, אבל כל התוכנות אצלי חוקיות וקנויות, וכך גם האנטיוירוס. לאחרונה החלטתי לעבור מהנורטון הכבד והבלתי נסבל לקספרסקי (המדהים יש לציין). התקנתי גרסאת נסיון ואין מה להשוות! השאלה באיזה גירסא יש לבחור (ההבדל הו 40$ בפרסונל מול 60$ בפרו). שתיהן עובדות טוב, השאלה אם יש הבדל מהותי באופן הסריקה או רק קצת יותר אופציות ב Setting. תודה מראש, רוברטו
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה בשביל לעביר מי סרט של דיסק DVD למחשב?
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב של שכן שלי והוא לא שמר את הדיסק של הלוח אם, ואין לו קול במחשב. עם שאר הדברים כבר הסתדרתי. יש לו כרטיס קול משולב על הMOTHERBOARD זה מה שאני יודע על הלוח SoundMax Integrated Digital Audio (MSI MS-6743) PCI יש לו SOUNDMAX, אבל כשהורדתי את הדריבר והתקנתי זה רושם Driver not found. נראה לי שצריך להתקין לפני זה את הדיסק של הלוח אבל הוא איבד אותו, אגב יש לו XP HOME. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד את התוכנה והייתי רוצה כמה מדריכים מהפשוטים ביותר עד למתקדמים כאלה , מומלץ ביותר בעיברית אבל אנגלית גם יהיה בסדר
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
לפניכים תמונה של האפשרויות איחוי שיש לי אני רוצה לשנות את המחיצות בדיסק אז אני עושה איחוי לפני ויש לי מספר אפשרויות ואני לא יודע מה לבחור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
יש לי 3 אי סי קיו עכשיו 2 מהם מיתחברים ללא בעיה ודווקא המרכזי מבינהם והכי שימושי רק הוא לא מתחבר ? יש לי את ההודעה . FAILD TO CONNECT .PLEASE TRY AGIN LATER INFO NUMBER 0121 מה קרה??? מישהו יודע? 2 המספרים האחרים עובדים כמו גדולים רק החשוב לא..( מחקתי והתקנתי מחדש לא עזר... הגירסה היא לייט 4.1 מישהו יכול לעזור??? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפשת ממש דחוף כבר הרבה זמן ממיר שימיר את קבצי הוידאו של ה- MPEG ל- AVI או ל-WAV.. ואני לא מוצאת.. אני מיואשת HELP!!! :
-
אז ככה, היום ראיתי באחד חתימה של מישהו שהיה כתוב שם כמה הוא שיחק בכל מני משחקים. קיצר, גם אני רציתי אז הלכתי לאתר (xfire.com) הורדתי תתוכנה והכל טוב ויפה. אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב פשוט לא עלה, הוא הגיע למצב שלקח לו 10 דקות להעלות רק את המחשב ואז כלום לא עובד, אי אפשר לעשות העתק הדבק, אי אפשר להפעיל תוכנות, אי אפשר כלום. אז היום פירמטתי ואחרי הפירמוט התקנתי שוב את התוכנה (לא ידעתי שהיא הגורם) ושוב עשיתי ריסט ושוב הכל חזר על עצמו. עשיתי "חושבים" והגעתי למסקנה שזו ה XFIRE ואכן, צדקתי. השאלה שלי היא: אם עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות אלו?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-