עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofeky1,

פרמטתי לאח שלי את המחשב והוא לא זוכר איפה הדיסק של הדרייברים שלו קיצר ניסיתי לחפש דרייברים בכל מיני אתרים אבל אני לא יכול להתקין אותם בגלל בעיה שהמחשב אומר לי בהתקנה יכול להיות שאלה לא הדרייברים המתאימים הלוח הוא ECS 755-A2 תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.

3. Started by AZANKOT,

איך אני הופך קבצים שהיו פעם קיבצי איזו שוב?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. ASUS CUV4X

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by CASIOMAN,

כפי שצוין בכותרת אני צריך עזרה בפיענוח הלוג המצורף המחשב הוא לא שלי הוא של אחותי ואני לא ממש מתמצא בתוכנה היא טוענת על איטיות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by DRAMAKING,

אהלן באופן הזוי לחלוטין החלטתי לשדרג את הנורטון שלי מ 2006 ל 2007 לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי להתקין את 2007 בלי להסיר את 2006... מכאן הכל התחיל להתחרבש... ההתקנה לא הצליחה משומה אז אמרתי טוב... נסיר הכל ונתקין את 2006 לפחות... אבל כשאני בא להסיר את התוכנה זה לא נותן לי - מעלה לי הודעת שגיאת "חלונות" על ההסרה של 2006 ובהסרה של החלק ממה שהוא התקין מ 2007 הוא מעלה סריקת ERROR של נורטון שלאחריו הוא אומר לי שתקין להתקין מחדש... בכל אופן ניסיתי להעלות את הדיסק של 2006 וזה מתחיל להריץ אותו ואחרי זה שום דבר לא קורה אין שום התחלה של התקנה... אז נכון לעכשיו אני שם את גורלי בידיים של חומת האש של XP וכולי חרדות... יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא פתרונות למצב הכואב הזה? ואולי לעזור …

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by cheapwine,

טעות בפורם חום עושה את זה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by SuBeX,

לאחרונה יש לי בעיה לצפות בסרטים באתר YOUTUBE.COM. זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player זה גם נותן קישור להורדת הגירסא הכי חדשה. ניסיתי להתקין את הPLUGIN שהם מציעים ועוד בערך מליון אחרים.... כולם מדווחים שההתקנה בוצעה בהצלחה ואני רואה את סרטוני הדוגמא שלהם, אבל אני עדיין מקבל את ההודעה שגיאה בארת של YOUTUBE. נותר לי רק להבין שהבעיה היא עם ה-JavaScript אז אם מישהו יכול לומר איך אני מפעיל את הסרטים אני אשמח. אני משתמש ב-AVANT BROWSER וב-KASPERSKY ANTI-VIRUS אם זה משנה משהו....

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. אהלן חברים, עד עכשיו אני משתמש ב DAP, ונמאס לי כי זה מלא חרא !! אז למישהו יש תוכנה טובה לפחות כמו DAP אבל ללא הזבל ?! תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שבעבודה נכנס בטעות דרך פרופיל לוקאלי מחק פרופיל בשם unknown שהתברר להיות הפרופיל רשת שלו ועכשיו הוא חייב לשחזר את המידע שהיה שם (הפרופיל נוצר מחדש (פרופיל ברירת מחדל) מתי שהוא עשה log on לרשת) חשבתי לתת לו recuva portable ולהגיד לו לבצע סריקה לכונן ולבצע שחזור יש דרך יותר טובה? או תוכנה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. הייי אז ככה אני מקבל לפעמים אימילים מחברת וואלה והם שולחים לי את מוצא היום או מוצר השבוע ותמיד אני לא רואה את זה אני צריך ללחוץ על כתובת שנמצאת לנעלה שרשום שם שבמקרא ואני לא רואה תמונה זאות אז לחץ פה מה לעשות ישנה דרך לראות?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by oorlevi,

לאחר שהתקנתי את התוכנה ועשיתי עדכונים המחשב עשה ריסט ואחר כך קפצה לי הודעה של הנוד וצריך לבחור בין שני המשפטים ולעשות סיים ואני לא יודע איזה משפט לבחור המשפטים הם: disable detection of potentially unwanted applications enable detection of potentially unwanted applications תשובות דחופות תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by ruff stuff,

יש לי את הוירוס backdoor.generic2.mk לאחר סריקה הועבר לכספת של האנטי וירוס שלי avg האם למחוק אותו או להפעיל את ה v cleaner שמטפל בתיקיות עם סיומת exe .תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

*לדעתי זה קשור יותר לתוכנה מאשר לכללי או משהו, בגלל זה רשמתי את זה פה* 'DVD Jon' Breaks Google Video Lock http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/zd/20050628/tc_zd/155004

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. התחלתי לעבוד יותר עם Mozilla (שדרך אגב, עובד הרבה יותר מהר עם HWzone), אבל הפונט הברירת מחדל של Mozilla די מציק. רציתי לשנות אותו לפונט ש Explorer משתמש איתו באתר הזה אבל לא מצאתי... יש למישהו מושג ? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. יש אולי איזה מדריך שמישהו כתב פעם?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by אוריפ,

שלום! אני נתקל בבעיה שכשאר התוכנה S&M מגיעה לשלב שבו נפתח חלון בצד ימין שכתוב עליו VGA HEATING, התוכנה קורסת. זה לא נראה לי קשור לOC, מפני שעפ"י מיטב הבנתי זה בכלל קשור לכרטיס מסך... למישהו עוד זה קורה? איך פותרים זאת?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by The Ripper,

...כזאת שתשמור על איכות המקור. אני משתמש כרגע בתוסף פיירפוקס Flash Video Resources Downloader שמבוסס בעצם על דף אינטרנט בשם זה. הוא נוח מאד אבל התוצאה לא מספיק טובה לטעמי - יש ירידה מורגשת באיכות הווידאו. יש גם את אלה ( ועוד הרבה אחרים...): http://download.cnet.com/TubeTilla/3000-2071_4-10822176.html?tag=mncol http://download.cnet.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html מה ההמלצה שלכם?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. Started by pcmaster,

אני מחפש תוכנה שמפעילה קובץ exe בכל שעה שעתיים בערך. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. אחרי שהם נחמקו לי איך אני מחזיר אותם?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה עם סרטיים של 1080p ב xbmc יש לי קודקיים ו ב מדייה פלייר זה עובד חלק אבל אני רוצה לראות את הסרט ב xbmc יש קודקיים שאפשר להוריד ל xbmc?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by the red dragon,

אני מתקין את האימיול החדש מתקין וזה כותב לי שלא הצליח ליצור את תייקית INCOMING ו אני לוחץ על מהשו להורדה וזה לא מעביר לי את זה זה לא מורריד ויש לי VISTA מה לעשות??

24. אז ככה , השתמשתי ב DAEMON TOOLS 3.47 כבר הרבה זמן . שיצא גירסה 4 כמו חמור התקנתי אותה במקום ראיתי את כול מה שהתווסף איתה אז הסרתי אותה ומשם התחליה הבעיה ההסרה לא הייתה נקייה , נשאר ה SPY שלה ניסיתי להעיף את הכול ולאחר מכן התקנתי את 3.47 שוב. עכשיו הסרתי אותה והיא הוסרה אך עדיין קיים לי הכונן הוירטואלי שלה . איך אני מעיף אותו ? אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. שלום. אני רוצה להוריד הרבה סרטונים מסוימים (כמה עשרות) מ-YouTube ואני לא רוצה להוריד אותם דרך Naevius (התוכנה שאני משתמש בה) כי שם צריך להדביק את הלינק ושההורדה וההמרה מסתיימים צריך להדביק עוד לינק וזה יהיה הרבה עבודה. האם יש איזושהי תוכנה כמו FlashGet שאני אדביק את הלינקים לסרטונים בה והם ירדו אחד אחרי השני או אפילו כולם ביחד, העיקר שאני לא אצטרך לנפעיל אחד אחד. אם יש אתר שעושה את זה אז גם טוב, א חייב תוכנה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.