עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי פיפא 2008 ואני רוצה לצרוב את קובץ ה- iso (זה מה שבדרך כלל עושים לא??) אז בקיצור אני לא מוצא את קובץ ה iso . איך אפשר למצוא את הקובץ?? ,תודה מראש זה תמונה שכל מה שהוריד לי [attachment deleted by admin]

2. Started by miki891,

יש לי במחשב מודם PCI.עשיתי בדיקה איבחון מודם והוא תקין.ומזהה קו תקשורת טלפון. הבעיה היא שיש לי מסמך word 2007. ורוצה לישלוח פקס לחבר דרך תוכנה Fax Console בחלונות XP.ולא מצליח לישלוח פקס לחבר.יש לי הודעה בסרגל משימות ליד שעון יש סמל פקס יוצא כתוב:"שגיאה בשליחה פקס לעמי..." אני לא מצליח לישלוח פקס רגיל.זה מוזר. נסיתי בלי קידומת בעיר וגם עם קידומת עיר ולא עזר.ולא עבר פקס לחבר. זה מוזר. איך פותרים את הבעיה שליחה פקס? אני אסביר לכם איך אני עושה מכין מסמך מוכן.ולוחץ על מקש Ctrl+P ניפתח חלון "הדפסה" ובוחר אופוציה "פקס".וניפתח חלון של Welcome to the Send Fax Wizard ולוחץ "הבא" וחלון רושמים שם ומספר פקס(של חבר).ולוחץ תמיד "הבא" ובסוף לוחץ "Finish" וכמה שניות שולח פקס וניעצר שגיאה…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by 11moshiko11,

האם יש תוכנה שיכולה לכבות/להפעיל לי את המסך/ השומר מסך? אני צריך אותה בשביל השלט, שבעזרתו אני אוכל לכבות את המסך בלי לקום. תודה ושבת נעימה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. יש לי שתי מאווררים של 12 ס"מ כל אחד על המאז , וקשה להירדם איתם. איזה תוכנה תוכל להוריד את המהירות שלהם שאני ישן?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  5. אחרי שהם נחמקו לי איך אני מחזיר אותם?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה עם סרטיים של 1080p ב xbmc יש לי קודקיים ו ב מדייה פלייר זה עובד חלק אבל אני רוצה לראות את הסרט ב xbmc יש קודקיים שאפשר להוריד ל xbmc?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by GNR,

היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. שלום. אני רוצה להוריד הרבה סרטונים מסוימים (כמה עשרות) מ-YouTube ואני לא רוצה להוריד אותם דרך Naevius (התוכנה שאני משתמש בה) כי שם צריך להדביק את הלינק ושההורדה וההמרה מסתיימים צריך להדביק עוד לינק וזה יהיה הרבה עבודה. האם יש איזושהי תוכנה כמו FlashGet שאני אדביק את הלינקים לסרטונים בה והם ירדו אחד אחרי השני או אפילו כולם ביחד, העיקר שאני לא אצטרך לנפעיל אחד אחד. אם יש אתר שעושה את זה אז גם טוב, א חייב תוכנה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by dandisc,

תוכנה שתמיר לקובץ WAV ללא דחיסות וקיבוצים למיניהם 1:1. תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. אממממ אם מישהו יעזור לי......אני אעשה לו חתימה יפה או אעצב לו מה שבא לו......רק בבקשה תעזרו לי..... כל התוספת של אייסיקיו 5 לא עובדות לי.....כולל כל המשחקים כמו "מלחמת כבשים",כל המשחקים בממשק של ה-EXTRAZ כשאני מנסה לשחק בהם עם חברים שלי רשום לי את הבעיה הבאה: Cannot Connect To Server,Please Try Again Later. אבל במשחקים שבהם הממשק שונה,כמו דמקה וסנוקר,אני מצליח לשחק,רק בהם,אבל גם בזה יש קצת בעיות,אבל זה פחות נורא... חברה שלי קלטה שכשאני משחק איתה בדמקה אז יש ליד השם שלי סימן כזה של קליטה,והקליטה אצלי תמיד דפוקה כנראה,תמיד הקליטה אדומה כזאת,קרובה לאפס. עכשיו אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... ניסיתי להתקין מחדש את האייסיקיו,לבדוק שאין פיירוול.....ולאדע לא מצאתי בעיות...…

11. שלום לכולם. התקנתי אתמול את הגרסא הסופית של FF 3, והכל סבבה מלבד באג קטן אבל די מעצבן. ברגע שאני לוחץ על לינק שאמור להפתח בטאב חדש, הוא נפתח בטאב הנוכחי וגם פותח עוד 2 טאבים נוספים חדשים עם הלינק, ככה שבסופו של דבר אני רואה את הלינק ב 3 טאבים, אבל את האתר הנוכחי לא רואה יותר. למישהו זה קורה גם? תודה לעונים. נ.ב. זה קרה רק לאחר השדרוג.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום רב, לאחרונה אני דיי בספק האם כדאי להתקין ICQ 6 על המחשב החדש שלי (בשווי 6K ;D), שמעתי שזאת תוכנה שהיא דיי "פוגעת" ביכולות המחשב ומזבלת אותו. האם זה נכון או שאלו שטויות? השאלה השנייה - מרב חוסר אחריות איבדתי את הסיסמא ל- ICQ וגם את שאלת ותשובת הבטיחות , האם יש איזו דרך שיכולה לשחזר לי את הסיסמא או תוכנה שיכולה לעזור? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. C נועדה רק לווינודס ו-E לכל השאר

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  15. כמו שרשמתי בכותרת הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל תמונה עם דרייברים מעודכנים רק עם גירסה ישנה97.94 וגירסאות ישנות גורמות לי למסכים כחולים האם ישנו פיתרון

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. אני מנסה לנגן קבצי AVI בפורמט DivX/XviD במדיה סנטר של ויסטה, ואני מקבל את ההןדעת שגיאה הבאה: מישהו יכול לעזור לי, בבקשה?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by good__one,

כיוון ש-NORTON SYSTEMWORKS לא יכול להתקין את רכיב ה-GOBACK בבטחה על מחשב עם בקר RAID (למרות שהוא לא בשימוש ויש לי רק HD אחד), מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שיכולה להליף את ה-GOBACK? זה מאוד חשוב לי, כיוון שה-GOBACK הציל אותי כמה פעמים מקטסטרופה...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. התוכנה הזאת מעולה בשבילי, למעט הקטע שהיא לא תומכת בקבצי FLAC, שהם חלק לא קטן מהספריה שלי. המטרה היא לשדר ברדיו אינטרנטי, הרדיו קם כבר, יש שדרנים ועוד... אבל אני היחיד ששומע ב-FLAC, והתוכנה הזאת בעייתית מבחינתי. יש אולי דרך להפעיל FLAC דרך התוכנה הנ"ל, תוכנה חליפית (עדיף חינמית) שתומכת ב FLAC או פתרון אחר שלא כולל המרת קבצי ה-FLAC ל MP3 שידוע לכם?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. תיודעים, כשאתם מקלידים נגיד yn וכבר גלשתם לynet (נגיד) אז הכתובת המלאה מופיעה לכם מלמטה. אז לי אין את זה, ואין לי שמץ של מושג למה. איך מדליקים את זה? (יש לי Firefox 2 אם זה משנה)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. יש איזה תוכנה חוץ מאוורסט שתראה לי את הטמפ' במחשב בזמן אמת על השולחן עבודה? אם אפשר שתיהיה לי ממש דבוקה לשולחן עבודה בלי צורך כול הזמן להפעיל אותה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by hararim,

אני מנסה להסיר את התוכנה ewb ולא מצליח יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Screw_Master,

אני פותח את הדיון הזה כי יש לי בעיה מעצבנת במיוחד ב-WORD, כשאני מנסה להחליף FONT ב-WORD, הוא מראה לי שלוש אפשרויות, שהן: Device Font 10CPI, device font 12CPI ו-device font 17CPI, כשאני כותב בעברית ומנסה להפוך את מה שכבר כתבתי ל-ARIAL, הכל הופך לג'יבריש, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כשאני מנסה להתקין את הפונט, המחשב טוען שהוא מותקן כבר, אולי אני צריך פונט ARIAL עברי? אם כן, איפה אני מוצא אותו?

23. א.מה דעתכם על הפיירוול הזה ? אפשר לסמוך עליו ? ב.איפה אני מוצא את האפשרות לראות את כל התוכנות שחסמתי או אישרתי !? או איפה אני רואה את מה שהתוכנה אמרה שהיא חסמה גישה ממקום כל שהו (חוץ מהחלון הקטן שנפתח למטה ויישר ניסגר) עברתי על כל מילימטר מהתוכנה - לא מוצא את האופציות הללו ??? תודה .

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by ophir555,

הורדתי בשעה טובה את תוכנת הביטקומט. התחלתי להוריד משחק כבד כל שהוא ( יותר משני גיגה) והמהירות תוך מספר דקות הגיע ל 160 -170 קילו לשניה, ירד כ 20 אחוז מהמשחק.. באיזה שהוא שלב לאחר כשעה וקצת התנתקתי, כיוון שההורדה לקחה את כל רוחב הפס. לאחר כמה שעות שוב הפעלתי ומאז ההורדה נעה סביב 8 קילו לשניה. יש לציין כי ניסיתי בשעות שונות והורדות נוספות אולם המהירות לא עוברת את ה 10 עד 12 קילו בכל מצב. לא שיניתי כל פרמטר בתוכנה למה זה קורה, האם התוכנה נעלבה שהתנתקתי ממנה ועברתי סתם לגלוש תודה ???

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by kfirlion,

מישהו יכול להביא לי אתר בו אפשר להוריד קודאקים codac....?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים