תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מצרף תמונה- בתמונה את רואים TASK MANNAGER- רואים שיש 3 INTERNET EXPLORER - ורואים גם ששניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת בצורה חזקה, את רואים גם את הדסקטופ- שאקספלורר בכלל לא פתוח אצלי. אם אני עושה END TASK אז הוא פשוט מחדש את שלושתם- עכשיו בדרך כלל זה לא היה מפריע לי (עוד תוכנה קטנה ברקע) אבל במקרה הזה- שניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת ואני לא מצליח להעיף אותם- מי שהו יכול לעזור לי?? (אגב 3 האקספלוררים האלה תמיד מופיעים לי- כל פעם שאני מפעיל מחשב וכל פעם מחדש, ושוב גם אם אני עושה להם END PROCESS הם פשוט מתחדשים אחרי שניה) וזה ממש מעצבן כי זה נראה לי מאיט את המחשב) מה עושים ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם אחרי שחיברתי את הכתוביות לסרט (הסרט בפורמט AVI) אני יכול לצרוב אותו לSVCD בעזרת נרו או שצריך קודם כל להפוך אותו במחשב ל SVCD בעזרת תוכנה כמו TMPGENC ורק אחרי זה לצרוב???
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מצגת תמונות ,כשברקע אפשר להכניס קיבצי מוזיקה. ואם יש אפשרות ליצרוב את המצגת המוכנה ל-vcd (ע"י המרה של הקובץ או כל דרך אחרת). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל עזרה איך אני מוחק את הערכים האלה -- לא אוהב שנשמרים דברים כאלה בשמחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רציתי בבקשה שתמליצו לי על פיירוול, ללא אנטיוירוס כי יש לי אנטיוירוס Kaspersky ואני מרוצה ממנו :-* יש לי כמה דברים שאני רוצה שהוא יעמוד בהם והם: אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על הפיירוול הכי טוב שיש! [לינקים יתקבלו בברכה] חשובים לי כמה דברים: 1. דבר ראשון והכי חשוב, שיעשה את העבודה! ששום דבר לא יעבור אותו 2. שלא יעמיס לי על המחשב.. 3. שלא יאט הורדות.. או יפגע בהן בדרך כל שהיא. תודה רבה רבה לעוזרים! :> זה חשוב לי.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות שם שינוי מלא של התמונה והדפסה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לצרוב ויש לי תרגום אבל אין לי מושג איך אני צורב את שניהם ביחד, איזו תוכנה עושה דבר כזה? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. אני מישתמש בתוכנה זו כבר זמן רב וליפני זמן קצר גיליתי שיצאה גירסה חדשה לאימיול שאני מישתמש בו, זוהי גירסת מוד לא הגירסה הרגילה. העיניין הוא שאיני יודע איך להתקין את הגירסה החדשה כך שאני לא יאבד את כל הקרדיט שלי וכל ההורדות שלי (ובכלל מבלי ליפגוע בכל הנתונים שנאספים עם הזמן ושעוזרים למהירות של התוכנה) הסיבה העיקרית שאני מעוניין להתקין את הגירסה החדשה יותר היא בגלל הצעות מחברים שונים שמשתמשים בתוכנה ומעידים על שיפור רציני במהירות. *אם זה חשוב גירסת המוד שאני מישתמש בה היא של WFaw אם אנחנו כבר כאן, חברים שונים המליצו לי על תוכנה בשם direct connec או DC בשמו הקצר יותר (אני חושב) אולי מישהו שמכיר את התוכנה יכול לתת לי קצת פרטים בכל הנוגע לתוכנה והאם יש איזו גירסה …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לנסות את המערכת שכולם מדברים עליה התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני חייב עזרהההה... כל הסרטים הקליפים שאני פותח כל הסיומות... אני לא מצליח לראות, הסרט רץ, ויש סאונד אבל המסך נשאר שחור... כרטיס מסך ישןןן.... ATI XPERT98 8MB... ווינדווס אקס פי... אם מישו יודע איך אני יכול לסדר את זה..... תגידו לי אני חייבבב...
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך תוחנה שמראה את כל התוחנות הרצות וכמה בדיוק רוחב פס כל תוחנה לוקחת מהחיבור שלי. עים יש תוחנה כזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
FlashMX ו Photoshop7 לא נותנים לי לכתוב בעיברית הם הופכים את הכתב.. אז אני צריך תוכנה שהופכת ואז מעתיקים ממנה את הטקסט ההפוך לתוכנה הגרפית ואז זה בסדר.. תודה למי שעוזר לי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, אני רוצה להתקין Codecs לשם צפיית סרטים ואני לא יודע איזה קודקים עליי להתקין, אשמח מאוד אם מישהו יוכל להנחות אותי בכך. תודה רבה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אתמול בן דוד שלי התחיל לשחק לי בICQ ורק עכשיו שמתי לב שנגע לי בפרטים. אני מנסה למחוק את מספרי הטלפון שהוא רשם, ולא מצליח. בהתחלה זה נימחק, אבל שאני סוכר את הICQ\ בודק ממישתמש אחר יש עדיין את המספרים מה עושים? תודה מראש INSTALL
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי איזה משהו ואני רוצה לשים אותו במסגרת כזאת שיראה יפה, חיפשתי באפשריות, עיצוב, הוספה...ואני לא מוצא. מישהו יודע איך אני עושה מסגרת?
-
- 2 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום!!! קיבלתי מחבר שלי מינידיס של סוני מדגם MZ-N505 TYPE-R עכשיו הבעיה היא שהוא לא מוצא את הדיסק התקנה של הדריבר ושל התוכנות של המינידיסק... אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את התוכנות הדרושות מפני שאני כבר התיאשתי... תודה ענקית!!!!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה XP SP2 הכל הלך חלק אבל אני לא יכול לכתוב בעברית באתרים לדוגמה בגוגל או אפילו את ההודעה הזאת אני כותב ב NotePad ואז מעתיק/מדBיק לפורום. אני מאמין שזה משהו עם הפונטים. איך אני מסדר את הבעיה ??? תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טמפ ממוצעת של המערכת כולה ומו כן אני מענין לדעת לבדוק טמפ בחלקים מסוימים כמו מעבד כרטיס מסך וכו'
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן יש לי כמה סוגי ANTI VIRUS. אני רוצה לעשות השוואה גדולה בין כולם. בשביל זה אני אקח כונן קשיח וישים בו כמה שיותר וירוסים שאני יכול למצוא ואז אסרוק אותו ויראה איזה תוכנה גילתה והסירה הכי הרבה וירוסים, עם עוד כל מיני נתונים וכו'... הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להשיג חבילת וירוסים... יש למשהו רעיון? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ישלי סרט בפורמט AVI שאותו אני רוצב לצרוב בעזרת נרו 6 שברשותי ל SVCD שאותו אני אוכל לראות ב DVD .... חיברתי בעזרת VIRTUAL DUB את התרגום לצמיתות לסרט.... 1) האם על מנת לצרוב את הסרט ל SVCD אני צריך עכשיו להשתמש בתוכנה TMPGENC או שאני פשוט יכול לצרוב בעזרת נרו ואסמן לו להפוך את זה ל SVCD ואז אני אוכל לראות את הסרט בדידוידי .....??????????. 2) בתוכנה VIRTUAL DUB גירסא 1.5.10 חסרים לי כל מיני אפשרויות... כמו למשל אין לי מחיצה של AUDIO אלא במקומה STREAM ... ואיו לי ב FILE SAVE AS AVI ו SAVE WAה וכאלו אפשרויות שאני יודע שאמורות להיות.... מישהו יודע מה גורם לזה ואיך לסדר את זה ??????????... תודה מראש......מחכה לתגובות....
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לחבר שלי יש MINI IPOD אני מחפש בשבילו תוכנה שתהפוך את האיפוד לכונן במחשב ואז יהיה אפשר להעביר אליו גם קבצים אחרים תודה למי שיעזור נ.ב. התוכנה הייתה פעם בטק טיוי
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
עשיתי restore בתוכנת גוסט אבל ברוב טימטומי שכחתי לגבות saves של משחק כלשהוא יש למישהוא צל של מושג איך ניתן לחזור לאחור או לפחות להציל את הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה באלכוהול 120. יש איזה "משהו" שבשביל שהוא יעבוד כמו שצריך, יש צורך לצרוב אותו בSAFEDISC ובמהירות של X4 אז יש בעיה ממש מוזרה שהאלכוהול לא נותן לי לצרוב במתחת לX8. יש לי צורב LG 48X24X48 וזה נראה לי כל הפרטים שצריך... תודה רבה מראש ! גיא
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-