תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש לי בעיה - לאחרונה שדרגתי לפלאש CS3 וכשאני עושה אקספורט לסרטון שלי אז הפונט בעברית מתהפך (כתבתי אותו במהופך כדי שזה יראה כמו שצריך) ובמקום הפונט ששמתי זה הופך לARIAL. מה עליי לעשות? תודה. נ.ב - בעיה נוספת שנוצרה היא שמוזיקה הפכה ללא מסונכרנת עם האנימציה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לאחרונה קופצים לי כל מיני אתרים להיכריות לרינגטונים וכיוב'. ב GOOGLE TOOL BAR חסמתי את הפופאפים. הרצתי AD-AWARE ו SPY BOOT וכלום לא עוזר ,בדר"כ הלוגו של האתר הוא CID . לפני כ3 חודשים היתה לי בעיה עם תוכנית בשם SVCHOST שהיה רושם לי שהיא ביצעה פעולה לא חוקית , זה נורא הפריע לי בתפעול המחשב עד שבסוף מחקתי אותה. יכול להיות שבגלל זה כל הזמן קופצים לי האתרים האלו? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום) שדרכה אני אוכל לשלוח הודעות SMS , וואצאפ ושיחות דרך המחשב כאשר הכל מחובר לפלאפון. הכוונה היא שזו תוכנה שתציג לי בין היתר חיוג לאנשי קשר או כל מספר אחר דרך המחשב ושזה יחייג דרך הפלאפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב Macromedia Dreamweaver MX ואני לא מצליח לכתוב בעיברית . ניסיתי להתקין את הדבר הזה שמסדר עיברית אבל אני לא מצליח להתקין אותו , וכתוב שזה בישביל גירסאות 3 ו4
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תוכנה בשם AVIRECOMP שהיא תוכנה שמחברת תרגום לסרטים אבל משומה אי אפשר לבחור את הגודל של התרגום והוא יוצא ממש קטן אם אפשר בבקשה תוכנה אחרת לחיבור תרגום לסרטים שאפשר לבחור גם את גודל התרגום (גופן) ואם אין אז אפילו תוכנה שמחברת תרגום לסרט שהוא בקובץ MKV ולא AVI
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשימה של מיילים שהיגיעו מניוזלטר שפרסמתי >> ולכן הם כולם עם שדות קבועים כולם נמצאים אצלי בתיקייה של OE מחפש תוכנה פשוטה וידידותית >> להפוך את המיילים האלו לדטה בייס >> אקסל או וורד מישהו מכיר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אתמול פירמטתי את המחשב כי הוא נדפק ולאחר מכן התקנתי את המסנג'ר החדש... כאשר ניסיתי להכנס עם הדואר שלי של msn לא הצלחתי!! לאחר מכן חשבתי שאולי זו לא הסיסמא אך נכנסתי לאתר והצלחתי להכנס לדואר דרך האתר!!! אז למה אני לא מצליח להכנס למסנג'ר???? תודה רבה רבה!!! :pissed: עריכה: הצלחתי להרשם העיה כנראה הייתה הפיירוול!!!)
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איך אני משנה את ההגדרות של המצלמה במסנג'יר 9 החדש? (יש לי מצלמה מובנת בנייד)
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אשמח לעזרה, אני מעוניין להעביר למישהו קובץ,אבל אני לא רוצה שישתמשו בקובץ הזה בשלב מאוחר יותר. האם ניתן להגביל את משך הזמן בו הקובץ יהיה קיים או קריא? מדובר בקובץ PDF. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות זה שתוספי מירנדה לא מעודכנים, ובשביל לפתוח צא'ט, אני צריך להוריד תוסף ייעודי, אשר לא מעודכן כבר הרבה שנים, ובעקבות זה שאומרים ש-Pidgin היא תוכנה מצויינת למסרים מידיים, ומירנדה היא לא תוכנה טובה, הורדתי את Pidgin. אבל, אינני יכול לשנות את כיוון הטקסט בחלון ההודעות ב-Pidgin, גם לא ע"י Alt + Shift. וכמו כן, אין אפשרות בתפריטים לבצע זאת. איך אני פותר את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי סדר שסידרתי באייטונז עם עיטפות ממש סדר כמו שאני אוהב ... ועשיתי זו ידנית זה לקח לי עבודה אני רוצה לפרמט את המחשב. יש דרך ? לשמור את כל הסדר הזה אני מגבה את השירים אבל יש דרך ? לשמור את כל הסדר באייטונז . תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל מה שאני רואה במצלמה של חבר איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה שיטת דחיסה היא משתמשת full copy או data only ומה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המדפסת : Epson Stylus cx5900 dx6000 המדפסת הגיעה עם דרייברים ותוכנות מאוד שימושיות... Epson Creativity Suite הבעייה היא שזרקתי את הדיסק והשארתי קובץ IMAGE בהארד דיסק... עשיתי לאחרונה פורמט וגיליתי שהקובץ IMAGE נדפק משום מה ואין לי איך להתקין את כל החבילה. את הדרייברים כמובן הורדתי מעודכנים מהאתר של EPSON אבל את החבילה אני לא מוצא בשום מקום... :s05: יש לי בקשה ענקית... אם למישהו יש את אותה המדפסת בבקשה אם הוא יכול להעתיק את הIMAGE שלו ולהעלות אותה... ובמקרה הכי נוח אולי מישהו יודע איך אני יכול להוריד את החבילה... ו... אם אני יתקשר לחברה בישראל, או ילך לחנות, או מרכז תמיכה האם אני יוכל לקבל את הדיסק?!?.... תודה רבה לכל העוזרים... הנ…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני מחפש תוכנה שדומה מבחינת הכלים והאפשרויות לתוכנות שהזכרתי אך תיהיה יותר קלה לשימוש ותאפשר לי לרכוש ניסיון ולהתקדם אליהן
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
שלום אבא שלי ביצע 3 פרוייקטים שונים של עריכת ווידאו בעזרת התוכנה adobe premiere elements 2, כל קטע של כ20 דקות. כעת הוא מעוניין לאחד את כולם לדיסק DVD אחד. התוכנה מאפשרת אופציית AUTHOR אך לכל פרוייקט בנפרד, האם מישהו מכיר פונקציה, גירסא או משהו בסגנון שמאפשר לאחד 3 פרוייקטים לאחד? (לא ע"י הדבקת פסי טיימליין ולא ע"י המרה לקבצים מוגמרים)
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני משתמש הרבה פעמים עם התכנה xboot התוכנה פשות הופכת usb או דיסק ל bootable ע"י grub4dos ואז מוסיפים קבצי iso שהם bootable עכשיו ניסתי לעשות את זה על דיסק קשיח חיצוני שמתחבר ב usb ויש עליו 2 מחיצות הראשונה fat32 השניה ntfs השתמשתי בתוכנה כדי לעשות את המחיצה הראשונה ל bootable אבל זה לא עובד לי ב dok שיש עליו מחיצה אחת זה עבד לי הרבה פעמים השאלה היא איך גורמים לו לאתחל ממחיצה מסויימת? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן USB-WD Passport 1T מעוניין בתוכנת מחשב (ווינדוס 10) לגיבוי 1- שתגבה את המחשב בצורה אטוטומטית לכונן החיצוני שאחבר לו. 2-שתזהה כפילויות של קבצים הן במחשב עצמו והן בכונן החיצוני. אשמח לעזרתכם האדיבה והמהירה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הי אני רוצה להמיר קטע שהקלטתי בפלאפון קטע קולי כך שיצליח לעבוד עם תוכנות עעריכה.... בתוכנת העריכה עולה יופי קבצי קול של MPEG Layer 3 Audio File אבל לא MPEG-4 Media File אני מנסה לעשות המרה עם format factory וזה מראה שאכן עשה המרה אבל לא עולה עם תוכנת העריכה זתומרת היא לא מקבלת את הפורמט הזה מישהו יודע איך ממירים בדרך אחרת?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת רקע: לא מכבר רכשתי מצלמה למחשב (Mustek- Gsmart mini) - שהיא גם ניידת ומאפשרת לי לשמור תמונות וסרטים קצרים (8 מגה) במצלמה, ודרך כבל USB לראות את הכל במחשב (בתוכנה של המצלמה כמובן). בזמן שהמצלמה מחוברת למחשב (בין אם זה לטעינה של סוללת המצלמה, או שמירת התמונות שצילמתי במחשב, או שיחת ועידה באינטרנט) אין באפשרותי לצלם תמונות, או סרטים קצרים למצלמה, אלא רק כשהיא לא מחוברת למחשב. שאלתי היא כזו: מה היא התוכנה הכי טובה לדעתכם שדרכה אני יוכל לצלם סרטים דרך המצלמה כשהיא מחוברת למחשב- זאת אומרת שהתוכנה תשמור את מה שאני מצלם וכך אני יוכל לצלם ולשמור ישירות למחשב ולא דרך המצלמה (ששם כאמור יש לי רק 8 מגה), מה שאומר שאני יוכל לעשות סרטים ארוכים הרבה יותר. (הסיבה שזה דחוף, ואחת הסיבו…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אז ככה הורדתי את הגאדג' (אני מקווה שככה רושמים את זה) הבא: http://gallery.live.com הוא אמור להראות בכמה מהירות אינטרנט אני משתמש... הוא מבקש להכניס את הכתובת של הראוטר שלי והקוד, הכנסתי אותם וזה לא עוזר הוא עדיין רושם ERROR: תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-