תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלט של האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 1.8L) ואני מעוניין להדביק עליו מדבקה שאני ידפיס במחשב אז סרקתי את השלט (שאני ידע תגודל) עשיתי חיפוש בגוגל למוצא סמל (MAZDA LOGO) עכשיו הבעיה שלי איך אני מקטין ומתאים תתמונה שיהיה אפשר להדפיס אותה בשלט עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מרוב פרומים חשבונות דואר וכל מיני דברים נוספים כמות הסיסמאות שלי כבר לא נורמלית והפתקים כבר מזמן הפכו להיות מאוד לא יעילים ונוחים. על איזה תוכנה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל רשימה של תוכנות שניתן להתקשר איתן, לשלוח הודעות SMS (חוץ מהאייסיקיו) לחו"ל.. תודה מראש נ.ב - ברור שחינמיות.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול,איך אני יוצר קבצים כאלה שאפשר להעבירם ל נגן? (אלו קבצים שמראים את מילות השיר) או שיש כבר קבצים מוכנים כאלה,אם כן מאיפה ניתן להורדם. תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מ כתוביות רגילות ל כתוביות של DVD איזה תוכנה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני מחפש "בנרות"!!! תוכנה להדפסה על מדבקות (דפים יעודיים) אני לא מעוניין להשתמש ב- WORD או כל אמצעי אופיס או מאקרומדייה אני בטוח שיש תוכנות קטנות (רצוי חופשיות) ייעודייות לכך. אשמח לקבל תגובה Avish.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי SYSTEM MECHANIC עשיתי סריקה וראיתי שיש לי המון קבצים כפולים (סה"כ בערך 1GB תופס לי) , הייתי רוצה לדעת איך אני יודע מה אפשר להסיר ומה לא תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג מתי זה אמור לצאת? כי באתר של MACROMEDIA יש כבר הרבה פרטים , אבל אי אפשר עוד להוריד TRIAL. תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה נחמדה שמוציאה את הלינק השלם מתוך הסורס של הHTML של הקובץ אותו אתם מבקשים להוריד וכך בעצם מורידה משמעותית את הזמן שצריך להמתין בין הורדת הקבצים(אתרים כמוavaxhome.ru). עד כמה שידוע לי זה ברשיון GNU וזה לא עובר על שום החוק (לא בארץ ולא בארה"ב). אם כן אני מצטער ותמחקו את זה בהקדם האפשרי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני יעשה את זה לסאונד AC3 ? עשיתי חיפוש אין תשובה לזה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם daemon tools כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג לי את ההודעה הזאת גם לאחר שעשיתי הסר והתקנה מחדש כולל כיבוי מחשב ההודעה מופיע ישר עם עליית המחשב אני משתמש עם התוכנה כבר כמה שנים זאת פעם ראשונה שזה קורה לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עשיתי שחזור לכונן בהארדסיק הקודם שהיה לי, השחזור היה מוצלח אבל הבעיה היא שהתוכנה ששחשזרה את הקבצים שחזרה גם קבצים שמחקתי לפני מלא מלא זמן ועכשיו מה שקורה זה שיש לי מלא מלא קבצים "מתים" שלא עובדים וסתם תופסים מקום והם נמצאים בכל מיני תיקיות וזה נורא קשה לדעת מה טוב ומה לא בנוסך לזה שצריך לעבור תיקיה תיקיה ולחפש אותם... מישהו מכיר תוכנה כזאת שעושה את העבודה במקומי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כתוביות שמי שעשה אותם הכניס את הזמן שיש להתחיל להציג כל שורה ולא את הזמן שצריך להפסיק אותה. כך נוצר מצב שאם לא מדברים דקה אז יש מופעה לי כתובית מעצבנת למשך דקה. אני מחפש תוכנה שתגביל את הזמן שכל שורה תהיה מוצגת. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איך אני יכול "לקרוע" את האודיו מתוך קובץ AVI/MPEG או כל פורמט אחר, ולשמור אותו כקובץ MP3?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום להוריד תוכנה אחרת ממה שיש בדרך כלל לתצוגה של הBATTERY ? ראיתי אצל מישהו את תוכנה כזאת שמציכה כמו MANA מD&D ואני לא מוצא את זה... ??? תודה רבה... צח
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
https://addons.mozilla.org/messages/307259.html במקום להוציא גרסא חדשה, אפשר להשתמש בעדכון שם (או לעשות את השינוי לבד), גרסאות עתידיות יכילו פתרון יותר טוב כנגד ה BUG
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הסיום של הקובץ זה RM REALMEDIA אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שמפצלת מקבצי RM ..... (כמו ש VIRTUAL DAB עושה מקבצי MPG WMV.......) מישהו ??...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עד היום הייתי משתמש בתוכנה GHOST 2003 שהיתה עובדת מצויין בעת כול תקלה ציק צק הייתי עושה שיחזור למערכת והכול היה חוזר לקדמותו... עד ש.... התחילו לצוץ כונני הרד דיסק בתקן SATA!! וברוב המחשבים עם הכוננים הללו (לא בכולם) לא עובדת הגירסה הנ"ל עכשיו מה זה אומר לא עובדת.... זה אומר שכאשר אני מנסה לגבות כונן הוא כמובן עושה ריסטרט למחשב ואז ניכנס למצב דוס ושם עושה העתקה לכונן... וכנ"ל לגבי שיחזור המערכת.. אבל בכונני SATA (שוב לא בכולם.. אולי זה תלוי גם בלוח אם למרות של ניראה לי כי בדקתי את זה עם כונן ATA ואז זה עבד) זה פשוט מגיע למסך הכחול של טעינה של התחלת פעולת הגואוסט ואז זה פשוט ניתקע וזהו... אין מה לעשות יותר!!! אוקי אז עברתי ל- GHOST 9 גירסה יותר מיתקדמת שאפילו עושה את הגיבו…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ראיתי כמה דוגאמות של כל מני אפשרויות חדשות, ובהחלט נראה מבטיח... http://www.macromedia.com/downloads/ (כמובן שזה יותר חשוב לכל המפתחים שמשתמשים בDREAMWEAVER , STUDIO) ואפשר להוריד גם את ה PLUGIN החדש לדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איך? הוספתי כמה פונטים לC:\WIN\FONTS אבל הם לא נוספו בפוטושופ. מה צריך לעשות? עריכה- שעה חיפשתי לפני שכתבתי את הת'רד ולא מצאתי תשובה וחמש דקות אחרי מצאתי (שונא כשזה קורא) פשוט שמים אותם ב C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה למחשב כף יד , תוכנת gps לארה"ב? אני נוסע בעוד 4 ימים אז זה ממש דחוף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-