עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pringles,

המיקלדת שלי יצאה מכלל פעולה ואני חושב זה אזה וירוס או משו אםמישו מכיר דרך לבדוק מה זה אז תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  2. אמרו שחומת האש של WIN XP היא לא טובה לביטורנט אז אני החלתתי להחליף אך אני לא יודע למה פעם היה לי NORTON אבל הוא עשה לי קצת בעיות ואני לא ממש אוהב אותו עכשיו, משהו יכול בבקשה להמליץ לי על חומת אש טובה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. קבצים מקבלים אוטומטית פרטים על היוזר שבהם עשית קובץ וממלא אותם בנתונים של created by ו- modified by. יש מספר קבצים שאני רוצה לשנות את הנתונים שכתוב להם שם. האם יש תוכנה שעושה את זה ? איך אפשר לעשות את זה להרבה קבצים ?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by avihalima,

שלום לאחר הגדרת web interface איך אפשר להתחבר מרחוק (אם אפשר את הסינטקס "http://IP:56667") אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by 111111,

יש לי בעיה עם הדפדפן FF כשאני נכנס לאתרים כמו ואללה ואו שיש שם כל מיני סירטונים כאלה הוא לא מציג אותם או בכל מיני משחקי רשת כאלה שהוא לא טוען אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי איזה קובץ שמתקן את זה אודה לו תודה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by overload,

אני לא מצליח להפעיל את הרדיו בWINAMP 5, עד היום זה פעל. הוא טוען את הרשימה של התחנות שאז כותב שיש שגיאה והרשימה שמוצגת היא ישנה. אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה, אולי זה בשרתים של WINAMP (אני לא בטוח איך זה עובד בכלל) אני משתגע, מאז שהתחלתי להשתמש ברדיו לא הורדתי מוזיקה (כבר יותר מחצי שנה), ופעם היו לי ספריות של 5GB היום 0, עזבתי את עולם הפשע ...

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by Brono,

שלום.. רציתי לדעת איך אני יכול ליפתוח פורטים ב: Norton internet security 2005 אין לי שמץ איך עושים ומה צריך.. אני רוצה לפתוח פורט לאימיול וגם לדעת איך לפתוחלדברים אחרים בעתיד.. אם מישהו יודע אשמח אם תענו לי...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את power dvd 5 הבעיה היא שכל פעם שאני מכניס ד ו ד הוא רושם לי DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני משתמש ב קאזה קודק הכי חדש +DIVX וכו מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by tal h,

שלום , אני מחפש תוכנה או משהו שיגרום לי לתוצאה הבאה - אני צורב משהו בלעדי עם זכויות שלי בדיסק רגיל (DATA), ונותן לאנשים מסויימים. אני מעוניין שמידע זה ישאר רק על הדיסק שאני צרבתי, ולא יהיה ניתן להעתיקו ב COPY או צורב או למחשב (גומה לסרטי DVD). איך אני עושה את זה....? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by crazy in love,

יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  11. אני בעל ערוץ במירק #fatioN @ Quakenet ורציתי לדעת איך אני מביא קלונים זאת אומרת בוטים בישביל שהערוץ יראה יותר יפה תודה מראש

12. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש מעבד תמלילים חינמי בסיגנון של WORD חשוב שהוא יוכל לפתוח קבצי WORD (כמו .DOC לדוגמא) תודה מראש! נ.ב על תמליצו לי על ה-WORDPAD הוא עושה לי יותר מידי בעיות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כאשר אני פותח את קובץ ההתקנה של התוכנה מופיע חלון שגיאה כזה: ובעבר עבד לי ההתקנה של התוכנה על הווינדוס אני משתמש ב ווינדוס XP PRO האם אפשר לסדר את הבעיה הזו?? (זה קורה לי בעוד כמה התקנות..) בתודה manor

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  14. החל מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות את תוכן ההודעות באאוטלוק אקספרס. בחלון הימיני העליון בו רואים את תוכן התקיות, כל ההודעות נמצאות, אבל החלון התחתון בו אמור להיות מוצג תוכן ההודעה ריק. כשאני נכנס לשטח החלון עם הסמן, אז נוסף לידו שעון חול אבל שום דבר לא קורא. כאילו הוא נתקע בשלב הזה. בדקתי וירוסים וכל מני מזיקים אחרים והמחשב נקי. אחרי שזה קרה גם עדכנתי את הווינדווס ל SP2 אבל זה לא שינה כלום. מה עושים?? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי אני בעל מינידיסק SONY MZ-N707 מזה זמן רב. לצערי, איבדתי את הדיסק עם התוכנה שאיתה העברתי שירים מהמחשב למינידיסק. עוד יומיים אני נוסע לנסיעה ארוכה מאוד ואני חייב להעביר מספר לא קטן של שירים. לא הצלחתי למצוא את התוכנה שלמיטב זכרוני נקראת SONY NET MD, אפילו לא באתר הרשמי של סוני אך זמני קצר. אם למישהו יש לינק לתוכנה זה באמת דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by MALEAK,

שלום לך !!!!!!!!!! אולי אתה יכול לפתןר לי הבבעיות 1)באמצע הגלישה מופיעה לי הודעה כדלקמן תוכנית זאת ביצעה פעולה בלתי חוקית והיא תסגר והמחשב נכבה 2)החשב כל כמה זמן מאתחל את עצמו מחדש תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. יש לי שירות של שיחה מזוהה.. האם יש כזו תוכנה?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by blanco,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי לאללה אני חושב שיש לי איזה אד וואר ....יכול להיות??? אני זקוק בדחיפות לתוכנה טובה לניקוי אד וואר . תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. שלום לכולם, לא מזמן יצרתי במחשב החדש שלי קובץ GHOST במחשב שלי קיים WINDOWS XP, כשרציתי להעלות את קובץ הGHOST במחשב אחר שנמצא אצלי כל התוכן שיש בקובץ הועתק אלא שהWINDOWS לא עלה. אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בXP. ממה שהבנתי בזמן יצירת קובץ הGHOST הקובץ קורא את בקר הIDE ויכול בחזרה להיפתח רק אליו ולא למחשב אחר, שוב פעם זה בXP במערכות ההפעלה הקודמות הם עולים עם הGHOST על מחשב אחר ומזהים את הדרייברים שלו. האם יש פתרון לדבר שאני עם קובץ GHOST אוכל להתקין בכמה מחשבים? מדובר על XP אופיס אנטי וירוס וכד' תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by OmrI_LevI,

אני מקווה שאני רושם את ההודעה הזאת בפורום המתאים...(הוא נראה לי הכי מתאים). אני מחפש דרייבר למצלמת אינטרנט...מסוג: KENDA KD-30A החברה = KENDA הדגם = KD-30A

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. אני כרגע עם Norton 2005 אני יודע אני יודע ואני רוצה להחליף אותו למשהו אחר חינמי וטוב יותר,ובקשר לפירוול אני דיי סגור על sygate? אילו הצעות יש לכם בשביל פירוול חינמי וטוב ואנטיוירוס טוב וגם חינמי?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by TimoTy,

טוב יש לי משחקים ישנים ומקוריים ואני רוצה לעשות ניקוי אז אני מחפש תוכנה "שתוריד" לי את הדיסק לHD וכשאני ארצה אני אוכל לפתוח את הקבצים ב-Daemon Tolls

23. Started by idan1836,

אני רוצה להדפיס תמונות לפי גודל מסויים ואני צריך תוכנה מיוחדת לזה, לדוגמה אני לא רוצה שהתמונה תצא בגודל של דף A4, אלא בגודל של 25X10 שזה יותר קטן. מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by eladbu,

צרבתי את ה THE WALL ל ד ו ד! במקור הסרט הינו ב D DIGITAL אבל לאחר הצריבה או בעצם בתהליך הקידוד בנרו הסרט לא נשאר ב דולבי אלה ניתן לניגון רק בפרו לוגיק האם יש דרך לשלוט באיכות הסאונד בתוכנה עצמה! ועוד דבר כשהעברתי את הקובץ מהמחשב נאמר לי למרות שהוא שוקל 1.5ג שנרו צריך DVD9 משמה 8.5 גיגה אבל באפשרותו בכל זאת לדחוס? אז מה בעצם הבעיה?למה קובץ דולבי ש1.5 גיגה צורך DVD9 ןמה ניתן לעשות עם הסאונד?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  25. אני מנסה עם CLONE CD ולא הולך לי. הצלחתי רק אחד והוא לא עובד לי בפלייסטישן אני יודע שבשביל פרוצים צריך צ'יפ, אבל פה אני העתקתי בדיוק כמו שהוא , אז למה שהוא לא יעבוד? גם סרטי דיוידי אני לא מצליח לשכפל, בנוסף לזה אני מצרף לשאלה , איך אני הופך סרט שהוא DIVX לדיוידי[לא VCD ולא SVCD]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים