תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל את הספיד פאן ורואה רק CPU את כל השאר אני לא רואה בכלל לא את הטמפ' ולא את הסיבובים של המאוורים וגם לא את הוולטאג' תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות את האוברקלוק שעשיתי לאתר אבל כשאני צריך ליתור תמונה בWCPUID היא בגודל של 906 KB ואני צריך שהיא תהיה יותר קטנה מ250KB מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי avi ואני רוצה לחבר אותם כדי לצרוב אותם על דיסק dvd אני מתכנן גם לשים להם תרגום ואני צריך את כל ההמלצות שלכם, איך להמיר? עם איזו תוכנה להמיר? ועוד תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני ממש צריך עזרה באיי סי קיו כמה שיותר מהר כשאני מנסה להכנס לכל משתמש באי סי קיו זה נכנס לי אבל כשאני מנסה להכנס למספר שלי(229249811) זה לא נכנס לי ורק למספר הזה שעד היום נכנסתי אליו חופשי התקשרתי לחבר שלי גם הוא ניסה להתחבר לשלי ולא הצליח ניסינו דרך איי סי קיו 5 ניסינו דרך מירנדה וכלום לא עובד ולאנטרנט וכל מספר איי סי אחר זה כן נכנס בבקשה תעזרו לי מה קורה פה
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה עיצבתי אתר בפוטושופ ואני רוצה ליצור מעיין פריימים כאלה שברגע שילחצו על כפתור יופיע טקסט וברגע שתלחץ על כפתור אחד יופיע טקסט אחר במקום הטקסט ההוא.. עכשיו רציתי לדעת אם איפשר לעשות את זה באימג' רדי בכלל? ודרך אגב בלי עצות של רולאובר כי זה קקי אי אפשר עם זה ניסיתי..
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תראו ככה אני בונה אתר עכשיו הכנתי לו תפריט בפוטושופ והעברתי לאימג רדי בשביל להכניס לתוכו את הלינקים בעזרת הSlice על ידי סימון החלקים הרצויים ובחלק של הSlice להכניס את הקישור לתמונות שבחרתי על ידי כלי Slice אבל עכשיו נוצרה בעיה אני לא מסוגל לבחור חלקים מהתמונה אני מסמן עם הכלי ושום דבר לא נבחר לי וזה ממש מעצבן אני שוב בוחר ושוב זה לא נבחר מישהו יכול לעזור לי?? למה זה לא נבחר לי? ולמישהו יש כח לנסות לעשות את זה אם כן אני יעלה את הקישורים לפה כדי שתעזרו לי.. ועוד משהו אחרי שאני חילקתי לחלקים ובחרתי וכל זה אני מעלה את זה כתמונה אחת לאינטנרנט לא כחלקים נכון?? ולמי שרוצה הנה זה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים ומאז שהתקנתי את הווינדוס האימיול שלי תמיד קורס בארך אחרי 5 דק אחרי שהוא מופעל ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של האימיול ועדין אותו דבר האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה עצמה? איך אני יכול לוודא את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האימיול לא מוריד!....גם אם יש מלא מקורות..זה פשוט לא מוריד...אבל להעלות אין לו בעיה.... יש דרך להמהיר ת'אימיול?? ...מוד מסויים אוליי או מדריך שיכול לעזור....? (זה מרגיז בטרוף ) ..בבקשה עזרה..
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את האינטרנט אקספלור 7 ושהורדתי אותו מהאתר של מייקרוסופט יש לי ווינדוס אקס פי חוקי הוא הוריד לי איתו עידכונים ואחריי שהתקנתי אותו הוא מזה איטי אני לא יודע למה גם שפותחים אותו ושעובדים עם כמה חלונות במקביל הוא ממש איטי ניסיתי גם את הדפדפן של mozilla firefox גירסה 2.0 והוא ממש מהיר וטוב אבל בכל זאת אני אוהב את האקספלור האם יש דרך להאיץ את הביצועים שלו או לשנות הגדרות כי הוא ממש כבד מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי יש לי רשימה של ערכים כרגע 6 ערכים ניקח מצב בו אני צריך למצוא את הסכום של ה 4 הכי גבוהים ... כלומר אם הרשימה שלי היא 6,2,3,5,1,4 הסכום יהיה מורכב מ 6+3+5+4=18 יש נוסחא או אפילו הרכבה של כמה נוחסאות שיעזרו לי... אני מכיר נוסחא של סכום כמובן וגם את הנוסחא של מינימום אבל נוסחת המינימום נותנת לי את ההכי נמוך היחיד אני צריך גם את הבא אחריו....
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי חוברת גדולה מאוד (כמה מאות אלפי שורות עם עשרות עמודות) אשר פרוסים על כמה גליונות עכשיו הבעיה שלי זה שזה היה יבוא מקובץ CSV (בגלל המספר האסטרונומי של השורות) בכל אופן הבעיה כזאת - כל תא שהיה רשום בעברית התכולה שלו הפוכה למשל - שלום =םולש אני צריך דרך מהירה (מאקרו אולי ?) כדי להפוך את התאים ניסיתי מאקרו שמאצתי בגוגל אבל זה פועל רק תא תא וזה לא פרקטי אם יש פה מישהו שיודע לעשות מאקרויים באקסל אז ממש יעזור לי כל דבר שאתם יכולים - טווח , עמודות , הכל מה שאתם יכולים (ברור שטווח זה הכי טוב)
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא מצליח לכתוב את הנוסחה או בדרך הזו לעשות דרך המחשבון מדעי את הפעולה הבאה (106*314.15)/1 ולבסוף תלחץ ENG [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני צריך להחליף בין הטקסט שנמצא בעמודות והשורות ? (שעמודה תהפוך להיות שורה/לסובב את הטבלה) יש איזה קיצור לפני שאני מתחיל לעשות דרך ארוכה . אשמח לעזרה תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 ויש לי שאלה באקסל . אם יש לי את אותו טקסט בעמודה A נגיד כמה פעמים אותו שם נגיד "יוסי" ואני רוצה שהוא לבד יוסיף לי אם יש את אותו דבר גם את מה שיש בעמודה B + מקף נגיד שם משפחה. איך אני עושה את זה ? נגיד : B A יוסי שלום יוסי ברוך יוסי דוד והוא יעשה לי : C יוסי - שלום יוסי - ברוך יוסי - דוד. אני מקווה שזה מובן . אני צריך את העקרון כי אני צריך גם D אם יש אותו דבר גם ב B תודה מראש ואם זה יותר מתאים לכללי אשמח אם תעבירו.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים... הכנתי איזה משהו קטן באקסס וב-VB וכשאני רוצה למחוק נתונים מטבלה מסוימת אני מקבל את ההודעה "אתה עומד למחוק רשומה 1... האם ברצונך להמשיך?" אני יודע שזה לא רציני מדי אבל זה מפריע לי מאוד איך בדיוק אני מעלים את ההודעה הזאת? תודה אנשים...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להכנס לתמונות שהן לינקים לעמודים אחרים, אין לי מושג למה. אני צריך עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן מחקתי את הFIREWALL הקודם שהיה לי עקב כך שהיה בו ויורס על כמה מן הקבצים ואחד מהם היה קובץ EXE בגלל הוירוס לא יכולתי להפעיל את הפיירול, השתמשתי בtiny firewall 4.7 או 5 משהו שזה היה ממש טוב בשבלי, אני רוצה לדעת אם יש פיירול יותר טוב מימנו ובלי שאני אצתרך להגדיר את כל הפורטים, כי אני לא ממש מכיר הרבה פורטים ולפעמים אני רואה כל מני מספרים כמו ששת אלפים ומשהו שפיתאום קופץ ואני ממש לא יודע אם אני צריך לאשר או לא, (אם אתם מכירים רק פיירול טוב שחוסם גישה מהאקרים להתחבר למחשב אפילו שצריך להגדיר את הכול אז גם תישלחו בבקשה,אם אפשר תנו את הגירסה שאתם הכי מכירים שהיא טובה. ביי.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אממ.. ממה שידוע לי הfirewalls הטובים ביותר ( לפי מה שאני יודע ) שיש הם zonelarm ו-Norton Personal Firewall ואני לא יודע במי לבחור.. מישהו יכול להסביר לי עליהם קצת? מי יותר יעיל? יותר נוח לשימוש?..
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני צריך מכם עזרה קטנה.... עד עכשיו השתמשתי בNorton Ghost 2003 ויצרתי איתו גוסט מלא פעמים על DVD (למשל Ghost שיתאים לי לכל PC שהוא Bootable ) אבל עכשיו כשיש לי מחשב עם SATA סוף סוף...(הכוונה סוף סוף מחשב חדש יותר)..... התגלה לי ש - Norton Ghost 2003 לא תומך בSATA ....ושאני מנסה להפעיל את הGHOST שיצרתי עם Norton Ghost 2003 על גבי DVD לא יוצא לי כלום מלבד מסך פתיחה של התוכנה Norton Ghost 2003 ואז איזה קשקוש צבעוני והתוכנה נתקעת. אוקיי אז את זה עברתי ...השתדרגתי ל Norton GHOST 14 שאכן תומך בSATA... אבל הבעיה היא שלא מצאתי שום מדריך להשתמש בו...ובתוכנה עצמה לא מצאתי איך לגבות המחיצה לCD כמו שעשיתי בגרסא הקודמת.. אז...לשאלה : :s05: איך אני יכול ליצור GHOST על גבי C…
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך ליצור סרטון באורך 3-5 דקות. ויש לי קובץ ששוקל 600mb שיש בו את כל החומרים בשביל הסרטון + חלקים שאני רוצה לקצץ. השאלה היא אם אפשר לעשות import של הוידאו ל-premiere ולהעתיק אותו כל פעם ל-timeline או שזה יעשה בעיות? אוקיי בגלל שבטח לא הבנתם כלום הבאתי תמונה:
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות עם UBCD4Win והיא לא יוצרת לי קןבץ ISO למרות שה create iso image מסומן. אני מקבל תקייה עם כל הקבצים. איך אני יוצר ISO ?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לבנות טבלה של אקסל בתוך וורד, בשביל להשתמש בתכונות הפונקציה שהיא מציעה. עכשיו הבעיה שלי היא שכשאר אני כותב בתוך רובריקה, אז כשאני מגיע לסופה במקום שהרובריקה תתרחב כלפי מטה - הטקסט פשוט ממשיך לתוך הרובריקה השניה. כיצד אני יכול לגרום לטבלה להתנהג כמו טבלת וורד כאשר אני כותב בה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
פעם ביומים מתקבלת אצלי הודעה על שגיאה שאומרת שעלי לסגור את כל הישומים ויש שעון שסופר אחורה ואז מתבצע איתחול ב- EVENT USER איתרתי את התקלה ורשום שם כך: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. קטגוריה 50 מספר מזהה 4609 מישהו יכול בבקשה לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בתוכנה Cubase מדריכים אם אפשר ואם לא אז אפקט רדיו ממ ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-