תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תוכנה שלא תאפשר למשתמש מסויים להפעיל קבצי EXE מצידי. העיקר תוכנה שתגרום שמשתמש לא יוכל להתקין שום דבר ומשתמש מוגבל בווינדוס לא עוזר כי לא כל התוכנות דורשות את האישור הזה...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נתקלתי בפורומים שהחתימה שלהם יודעת גם לנגן. הבנתי שזה נקרא קובץ פלאש. איזה תוכנה מומלצת ליצירת קובץ פלאש?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אי לא יודע אם יש תוןכנה כזאת. בכל מקרה, העניין הוא כזה, חבר שלי ביקש ממני עזרה עם המחשב הנייד שלו שההרדיסק שלו הלך (אין לי יותר מדי פרטים). המחשב שלו ללא כונן סי-די. בגלל שיש לו שם כמה קבצים חשובים (הוא דאג לגבות את רוב המידע), הוא צריך תוכנה שתעלה על דיסקט ותוכל לפעול מדוס. תודה רבה על העזרה. (אני מצטער שאין לי יותר מידע).
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. נכנסתי לאתר השוואות הביצועים הזה: http://www.futuremark.com/hardware/cpu שהבנתי שאמור להיות אמין ברמה גבוהה. אני רואה מעבדי מובייל מסדרת U של אינטל עם יותר נקודות מאשר מעבדי HQ. יש הגיון או שאלו שטויות?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיות בחיבורים במסנג'ר, בדקתי את החיבורים במסנג'ר, אבל רשום שהם עובדים. אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס זה מתנתק ורושם לי שזה לא מתחבר ל'NET'... מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני התקנתי את התוכנה superhardwareblocker ומחקתי אותה מהמחשב ועדיין זה נשאר לי במחשב הקובץ בשם dll .sabbho ואני לא יכול למחוק אותו כי זה אומר לי שמישהו אחר משתמש בקובץ הזה איך אני יכול לעקוף את זה ולמחוק אותו תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות אנטיוירוס וFireWall - אבל למחשב מאוד מיושן, נייד... Compaq Presario 1200, הוא בעל מעבד AMD K6 (לא יודע יותר מזה לגביו), וזכרון של 28 (מאיפה המספר הזה אלוהים)... התכנות - שיהיה כמה שיותר קלות ודלות בצריכת משאבים כמובן... וכן, אני יודע שהגיע (מזמן) הזמן לשדרג - אבל זה בכלל לא מחשב שלי. כל המלצה תתקבל בברכה ובתודה!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לאחר הפרמוט האחרון הורדתי את ה-JVM של סאן. הבעיה היא, שבכל פעם שזה פועל ברקע, המסך משתבש... נהייה מטושטש או נמתח... מה זה?! ???
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני צריך שיהיה לי את האופציה ב PAD איפה שמזיזים את העכבר לאפשרות לזום IN ו OUT בדפדפן האיטנרנט, יש גם אופציה שהייתי מזיז את האצבעות ב PAD והדף היה עולה למעלה ולמטה. הורדתי את הדריבר Toshiba System Driver ואת Toshiba Function Key וזה עדין לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עוד יכול להיות הדריבר שיהיה קשור לזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש חומר לימוד על אורקל ללימוד עצמי...עדיף בעברית. יש אפשרות למצוא כאלה דברים? (אני לא מתכוון לספרים בסטימצקי וכו.. ) תודה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן ווידאו שמסוגל לנגן את כל קבצי הווידאו הפופולרים (dvix/xvid/h264 וכו') ללא התקנת מקודדים נפרדים בדומה לVLC אך הוא גם צריך להיות מסוגל לרנדר כתוביות באיכות טובה, מה ש VLC די נכשל בו. מה שניראה שVLC עושה זה פשוט לרנדר את הכתוביות ברזולוציה של הסרט, ככה שאם מגדילים את הסרט לכל המסך הכתוביות נראות מפוסקלות. אני מחפש נגן שירנדר כתוביות בדומה לפילטרים של directshow לדוגמא Vobsub וכו'. מישהו מכיר חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בתוכנה אשר מגבה לך את המידע של הכונן הקשיח, שימו לב, --- על קלטת DV של מצלמה דיגיטאלית -- . החברה טוענת שהיא מסוגלת לגבות עד 10.9 גיגה על שעה של קלטת, לפי מה שהבנתי זה לא אמין כל כך, לא ברמה של דיסקט, קצת יותר, גם תלוי ביחס הדחיסה, אבל שווה משחק למי שיש לו מצלמה דיגיטאלית עם קלטות שהוא לא משתמש בהם. [url=]http://www.coolatoola.com תהנו!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מבקש אם מישהו מכם מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוח קבצים בין משתמשים (לא תוכנת שיתוף) אלא תוכנה כמו שבאיי סי קיו יש שליחת קבצים רק שזה לא תמיד עובד שם, אז אני מבקש תוכנה שנגיד לי יש כמה פרטים (שמלאתי) ואני מוצא משתמש אחר ואז אנחשנו יכולים לשלוח קבצים אחד לשני. מקווה להבנה תודה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בתוכנה הנ"ל, מצאתי כמה תוכנות חינמיות באינטרנט אבל משום מה כל הזמן שאני מנסה להמיר ההמרה מסתיימת אחרי שניה אחת, הוא רושם "המרה הסתיימה בהצלחה" ואני מקבל קובץ ששוקל 10 קילו בייט לכל היותר. למישהו יש מושג למה זה ככה? זה קרה לי כבר ב 2 תוכנות... רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והאימאילים שלי מאוד חשובים ואין לי מוווסג איך אני שומר אותם זה ממש ממש חשוב ודחוף אז אצפה לתשובה !
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Show your Firefox - הצג את הפיירפוקס שלך. אשכול סגנון אשכול "תמונות של שולחן העבודה שלכם" רק שכל אחד יתן צילום של הפיירפוקס שלו, הרעיון המקורי הוא של Kidney_stonE מאשכול התוספים ;D שלי: עיצוב מנימליסטי ומותאם לווינדוס 7 (לחצו על התמונה לגודל מלא).
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב והתקנתי windows xp sp3 . התקנתי גם את הצ'יפסט מאתר MSI וכן את כרטיס המסך . ב- device manager נשאר סימן קריאה video controler . הרצתי סרט AVI במדיה פלייר של מיקרוסופט , ונשמע רק קול , ללא תמונה , וזה ברור למה . התקננתי K-LITE CODEC גירסה 5.9 . העליתי את המחשב מחדש והרצתי שוב את הסרט. הפעם ראו תמונה אך ללא קול. ניסיתי גם את גירסאות 6 ו- 5.8 . אך ללא הועיל . כנ"ל גם איני שומע קטעי וידאו ב-יוטיוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הפורטים של ה-TCP וה-UDP של MorphXT פתוחים ב-ZoneAlarm Pro ובנתב של Alcatel. למרות זאת, בבדיקה של הפורטים רשום לי שה-UDP שלי חסום. הפורט של ה-TCP דווקא עבר את הבדיקה בהצלחה (ב-ED2K יש לי חץ ירוק, וב-KAD יש לי חץ צהוב). מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-