עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Aristo,

אוקיי אז סרקתי וזה מה שקיבלתי בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:59:30, on 16/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Fil…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. שלום יש לי OFFICE XP והוא באנגלית ואני לא חוזב שהוא תומך בעברית(אם אני רושם סתם משהו הוא לא מראה לי שגיעת כתיב) אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להוריד מאיפו שהוא ערכת שפות

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by lioron7,

אני תמיד השתמשתי בגוסט לגיבוי הדיסק שלי בפורמט fat וזה עבד מצוין ולאחרונה אני ניסיתי לגבות מחיצות ntfs וכל פעם שאני משחזר המחשב אומר שהשחזור נכשל אני משתמש בגוסט 2003 מה יכול להיות הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. האימיול לא מתחבר שהאנטי וירוס פנדה פעיל איך מפעלים את שניהם יחד (כי כרגע הפנדה לא פעיל הורדתי את כל ה-V של הפריוואל וכו') בישביל שהאימיול יתחבר אני יודע שצריך לפתוח פורטים בפנדה או באימיול אבל איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. ניסיתי DEAMON וניסיתי PARAGON CD EMULATOR. לאחר התקנה כאשר הוא מנסה ליצור כונן וירטואלי קופץ החלון הכחול של XP - PAGE_FAULT_IN_NON_PAGE_AREA משהו כזה... והוא קורס... פעמים כבר פירמטתי את המחשב מהסיבה הזאת... יש למישהו מושג? מפרט בחתימה. תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by Black_Devil,

מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהופכת עמודי אינטרנט שלמים מאנגלית לעברית?! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. כאשר אני מנסה להעלות תמונה אני מקבל את הודעת השגיאה error loading image זה בחיים לא קרה , רק אתמול זה התחיל משום מה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by vinipyx,

מישהוא ביכלל מכיר את החברה הזאת ,עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מוצא כלום תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by psycho killer,

איך אני יכול להשיג סקינים לICQ 5 ?? או איזה תוכנה שמכינה סקינים לICQ 5 ??

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by shon,

אני עובד יחסית חדש בפוטושופ ורציתי לדעת איך את כל הפעולות שאני מבצע על תמונה כללית אני יכול לבצע על אזור בחירה(כולל הפעלת פילטרים,שינויי איזון לובן וכו') תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by orjerby,

שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי לי בבאטלפיילד 2 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 150 מגה בייט.... שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. שלום לכולם. במחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של פריהנד (8 ו 10), אבל בשניהם אני לא רואה את כל הפונטים שיש לי בספריית הפונטים. הכוונה שלי היא שמחשב שלי התקנתי המון פונטים בעברית אבל כאני פותח את תוכנת הפריהנד אני לא רואה אותם כאשר אני רוצה לבחור פונט מתוך הרשימה. האם מישהו יכול לעזור לי עם נושא זה, מה אני צריך לעשות כדי לראות את כל הפונטים בתוכנת הפריהנד? דבר שני, האם יש דרך לכתוב בעברית בפריהנד מבלי שהוא יכתוב הפוף. יש תוכנה שנקראת "הפוך על הפוף", אבל אני לא מתכוון לתוכנה שעוזרת להפוך את הטקס אחרי שכותבים אות בפריהנד אלא לתוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב בתוכנת הפריהנד בעברית באופן רגיל מבלי שהוא יכתוב הפוף. גם שמעתי מכמה אנשים שבפריהנד גרסה 8 אפשר לכתוב בעברית, אבל אצלי אחרי שהת…

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. אז ככה, אני צריך לעצב את הספר מחזור, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי טובה שבה אפשר לעשות זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

אהלן,התלבטתי בין הפורום הזה לבין עיצוב,אבל בגלל שאני צריך תוכנה אז שאלתי פה,עם זה לא מתאים פה אנא להעביר. ולעניין, אני צריך תוכנה שאפשר לעשות איתה באנרים \ פרסומות (לדוגמא למוצרים מסויימים כמו אלה שבאתר הזה) ,אשמח מאוד מאוד עם תעזרו לי בנושא. אני מעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית,אבל גם עם זה בתשלום אז לא תיהיה בעיה עם התוכנה באמת מצויינת. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שמתי לב שאם אני מקבל אימייל נגוע עם וירוס אז הנוד מוסיף לכותרת [virus virus-name] אז רציתי לשאול אם אפשר פשוט שהוא ימחק את ההודעה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by kobine,

עשיתי ריסט למחשב ושפתחתי את הפיירפוקס הוא חזר למצב כאילו זאת פעם ראשונה שמפעילים אותו (נמחקו המועדפים והדף בית נהיה firefox start ) אני צריך לטעון את הפרופיל שלי כדי שהמועדפים יחזרו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by urinka,

הי אני בונה מחשב שישמש כמרכז מדיה התקנתי את התוכנה GB PVR וחבילת קודקים של קי לייט רק לרושם כללי מדובר ב P2 400MH עם TNT2 (32MB( עכשיו כשאני מריץ סרט עם ה מדיה פלייר הכל טוב אבל שאני מקרין סרט דרך התוכנה GB PVR אני רואה 3 פסים אני מניח שהתוכנה משתמשת בנגן אצמעי לכן היא צרכה קודקים משלה ואני לא מוצא את הפתרון כי זה כנראה לא נכון מפני שהתיקיה של התוכנה אין שום דבר שקשור בנגן או בקודקים אני מקווה שתוכלו עזור לי תודה אורי

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. שלום חברים אני צריך באנר לאתר שלי , אני הולך להחליף באנרים עם אתר אחר ואין לי באנר לאתר . אני צריך משהו פשוט ביותר עם כיתוב ותמונה מתחלפת מי שיכול לעזור לי שיפנה בבקשה לאייס שלי ואני יעדכן אותו בידיוק מה צריך לעשות 114508534 בברכה דן

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by hanans22,

שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. ניסיתי כבר לא מעט PLUGINS באתר של WINAMP להתאמה לSURROUND או ליותר מ2 רמקולים ולא מצאתי משהו באמת טוב מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.