תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תראו אני כבר איזה 2-3 ימים עם מחשב דולק כל הזמן מחובר לאימיול (גרסה(0.44d(warezfaw.com 2.0)) אני משתף במהירות מקסימלית של 10 אני מוריד איזה 17 קבצים (שיש להם מקורות (בערך)בין 50 ל 600) הקיצר זה בנתיים הוריד לי במהירות הכי גבוה (המהירות של כלל ההורדות) ב 30 הקיצר למה זה כזה איטי שמעתי מכמה שהם מורידים לפעמים על 100 ואפילו יותר הקיצר יש למשהו תשובה?????(מקווה שכן) (אה יש לי מהירות באינטרנט של 1.5 ולא ממש דיקתי בדברים שאמרתי(בערך))
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי את האפשרות כרגע להתקין OFFICE 2003 שאלתי היא האם יש הבדל כל כך גדול בין שני הגרסאות { כפי שהבנתי 2003 עוזרת רק לאנשים שיש להם רשת בבית } או להשאר בגירסת XP תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני צריך להמיר [glow=blue,2,300]120[/glow] דקות סרט אל תוך מחשב. מהי הדרך הכי מהירה, להקליט מתוך קלטת וידאו, לתוך המחשב? חברים אמרו לי שדרך חבור ה-svideo ממירים הכי טוב וזה יותר איכותי מ-usb. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תראו יש לי סרט AVI שמחולק לשני חלקים, אחד 800 מגה ואחד ל100 מגה. אני רוצה לאחד אותם לקובץ AVI אחד כדי לקודד אח"כ לVCD. יש תוכנה כזאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי קובץ txt ששוקל 14 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו עם שום תוכנה בגלל שהוא שוקל הרבה ואז התוכנות נתקעות.. אני מחפש תוכנה שתפצל לי את הקובץ לכמה קבצי txt קטנים...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר, הוא מגיע לי לאיזה עמוד לא מוכר. ניסיתי דרך : TOOLS ---> Internet Options לשנות את עמוד הבית אבל כל פעם הוא הוף ל- "about:blank" למישהו יש מושג למה זה קורה? :s05: איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתמיר גם שירים שהשם שלהם בעברית ושאני אוכל לשים כמה שירים להמרה שאני רוצה בלי הגבלה של איזה 50 שירים כל פעם
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט xvid עם סאונדר ac3 (מצורפת תמונה מתוך GSpot) הוצאתי את הסאונד עם VirtualDubMod 1.5.10.1 לקובץ ac3 הוצאתי את הוידאו בפורמט m2v בעזרת TMPGEnc Plus 2.5 (מצופת תמונה עם ההגדרות) חיברתי את ה-ac3 וה-m2v עם IfoEdit096.exe וצרבתי לדיסק בעזרת נרו הבעיה היא שאני בא להציג את הסרט ב-DVD אני רואה חצי מסך ירוק וחצי מסך עם "זבל". הסאונד בסרט עובד יופי ומזוהה כ-DD ע"י הרסיבר. מה הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 51 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
הורדתי סדרה בביטורנט ובתוכנה הוא כותב שהוא סיים אבל כשאני מנסה לפתוח מהתקיה זה לא פועל אבל מהתוכנה זה כן
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
טוב אחים שלי פעם שעברה שפירמטתי נמחק לי כל הDATA מהOUTLOOK EXPRESS הפעם אני לא רוצה שזה יקרה?! איך אני מגבה את כל הנתונים שיש לי במייל (ניכנס יוצא וכו'...) ומחזיר את זה אחרי פורמט?!
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי ותודה שנכנסתם. בימים האחרונים הנורטון כל הזמן מקפיץ לי הודעות על נסיונות פריצה שנעשו למחשב שלי. התדירות יכולה להגיע להודעה כל שנייה ולפעמים כל כמה זמן. מה שמוזר יותר מזה, הוא שבדיקה שעשיתי בעזרת נורטון מראה שה"פורץ" הוא מישהו שיושב על מחשב ברשת שלי (רשת ביתית). אין לי רשת ביתית. יש לי רק עוד מחשב אחד בבית, והוא לא מחובר לרשת. שלא נדבר על זה שהוא מכובה לפני כמה ימים הורדתי החיפוש של גוגל למחשב האישי, אבל ההודעות ממשיכות להופיע למרות שהוא מכובה (והן לא התחילו מיד אחרי שהורדתי אותו, למקרה שזה קשור). למה הוא מקפיץ לי את כל ההודעות האלה, ומה אפשר לעשות איתו, חוץ מלהגיד לו להפסיק להקפיץ הודעות לתמיד? תודה מראש, אור.
-
אני רוצה לשנות את השמות של האנשים בהמסנג'ר שלי..איך ואיפה? תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 A ואני רוצה לנסות לצרוב דיסק של DUAL עם איזה תוכנה אני צורב את זה וכמה עולה דיסק של זה בכלל ?!?!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי סרט שצילמתי במצלמה וידיאו .וברצוני לעשות אפקטים בסרט. (לדוגמה: הכנסת כיתוב רץ ,בסרט עצמו ) ועד כל מיני דברים חמודים שאפשר לעשות ? הכנסת מוסיקה שאני רוצה לסרט . שאלתי היא : איך עושים את זה ? איזה תוכנה ? אם יש מדריך ? או אולי אתר טוב בעיברית ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לוח מודעות לבצפר שיענה על הקריטריונים: 1. שיהיה כמה שיותר קל לתיחזוק (מדובר על מורים ומנהלה ;D) 2. אמור להצטרף לאתר קיים קישור 3. ויזואלית שיהיה דומה ללוח מודעות רגיל בצורה 4. שיהיו בו אפשרויות לשים פתקאות (כמו ששמים עם נעץ); הודעות חרום מכמה סוגים; שינויים בלוחות זמניים ופתקאות סגורות (כמו ההודעות האישיות) אני מחפש או תוכנה כזו או דרך בניית אתר שעושה את זה טוב, לא חייב בארץ תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי EASY X VIDEO CONVERTOR....... אבל לוקח כמעט אותו הזמן לעשות קונברט מקובץ של WMV ל AVI או MPG יש תוכנה שעושה את זה הרבה יותר מהר ? זה סיוט ... (צריך להמיר 17 קליפים של 45 דקות ב WMV ל AVI) !! תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמלית חדשה מסוג מינולטה Z3 והי מצלמת ווידאו בפורמט MOV ואני מחפש תוכנה שתמיר אותו לפורמט MPEG יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מדהים לפעמים עד כמה לא פשוט בלשון המעטה להתקל בדברים שלא מצליחים! כמו למשל לצרוב סרטים על גבי DVD יש לי כמה סרטים שהם כבר בפורמט DVD ואני סה"כ מנסה להדביק תרגום קראתי פה המון פרסומים על "איך לעשות"! אבל תמיד נתקעה בבעיות כמו ב DVD2SVCD שיכולה להיות תוכנה מענינת וטובה אבל אחרי 20 קונברטים ללא הצלחה זה מתחיל להעיק פניתי לדעתי כמו רבים אחרים לDOOM9.ORG לא כל כך הבנתי מה רוצים ממני! או שניסיתי להבין אבל לא יוצא! אולי משהו מה"תותחים"שבינכים יעשה לנו פשוטי העם איזה מדריך בעברית פשוט וקל שלא נצטרך להתקל בבעיות שכביכול יכולות להיפתר בלחיצת כפתור
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב ממש תוכנה חזקה להורדת ספיי. ניסיתי את כל התוכנות שכאן וגם עוד תוכנה בשם ג'איינט אנטי ספייוור ואף אחד לא עזר.. זה ספיי שפועל מתי שנכנסים לדפדפן והוא פותח פופ אפ שמראה לך פרסומות הקשורות לאתר (לדוגמה: אם אתה באתר סקס הוא מראה לך פרסומות כאלו גם), הכותרת של הפופ אפ היא The Best On TV וזה ממש מעצבן.. חייב עזרה! תודה מראש
-
האם מישהו מכיר אותה? אני רוצה לעבוד על אח שלי עם התוכנה הזאת! זאת התוכנה המגניבה ביותר שראיתי בחיים שלי! בקקשה אחים שלי תעזרו לי למצוא אותה, מי שיודע איפה שיתן לינק!!!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם אפשר ליצור בה ציור\שירטוט תלת מימדי..? אם אפשר מישהו יכול להסביר לי איך.? ואם לא אז אולי יש איזושהי תוכנה אחרת שבה אפשר לעשות את זה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-