עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני פותח את הדפדפן אז אוטומאטי זה יפתח לי בתוצרה של כפתור F11. תודה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  2. Started by c5123,

מתחיל אתר ב flash ויש לי movie with in a movie לשני יש stop i have a button in the main movie and i need it to start the other movie easy play command but i dont know how to send it to the other movie i was told there is a target command that can make this work but i dont know how to do it מקווה שמהוא יבין ואם אפשר לתת דוגמא של target תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by jj516,

אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי שרת שמתוקן עליו ה NORTON INTERNET SECURITY וגם SQLSERVER ברגע שה NORTON פועל שום עמדה לא יכולה לגשת לשרת ולעבוד עם ה SQLSERVER ואפילו סתם לגשת לשיתופים ואפילו אי אפשר לעשות PING לשרת מעמדה, זאת אומרת שה NORTON סוגר את כל פורטים. אני לא מוצא איפה בנורטון אני יכול להגדיר שהוא לא יחסופ פורטים מסויימים כגון 137 שזה הפורט של שיתוף או 23 של TELENET. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by amir.o,

איך אני יכול למדוד טמפרטורות עם התוכנה הזאת ? תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by The_overclocker,

איך אני עובד עם סנטימטרים ולא עם אינצ'ים ??

7. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים בבקשה לא לנחש זה קורה ברגע שאני מפעיל סרט jearhead שהורדתי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by lielmar1,

אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  9. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברצוני לבנות באמצעות Access טופס שיזין 4 פרמטרים למסד נתונים- 3 ע"י המשתמש, ואחד אוטומטי (תאריך). נתקלתי בשתי בעיות- 1. אני לא יודע איך לגרום לטופס להזין אוטומטית את התאריך של יום ההזנה. 2. בכל הפעלה מחדש של הטופס, ההזנה מתחילה מחדש בטבלה, כלומר הטופס מזין את השורה הראשונה במקום להזין את השורה הפנויה הראשונה. מסד הנתונים לא צריך להיות חסוי, אך אסור שישתנה תוכנו לעולם, והוא רק יגדל ויגדל כשיוזן חומר חדש באמצעות הטופס. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by Ourfaza,

ברצוני להשתמש באפשרות MAKE DVD כמו שמצויין בתמונה אבל אין את האפשרות הזאת במחשב שלי יש לי NeroVision Express 3.1.0.16 ו Nero-6.6.0.16 זאת הגירסה האחרונה. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by amir.o,

כיצד אני יכול לפתוח פורט מסויים בפיירוול ?

12. Started by Lioriiii,

שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  13. Started by nokobik,

יש אפשרות להגדיר ב-MAXTHON משהו שנקרא ALIAS, אפשר לשמור שמות מקוצרים לאתרים, כך שלדוגמא, www.ynet.co.il יהיה קיצור y וכו' אפשרי ב-FIREFOX? שאלה נוספת היא אם אפשר לשנות את השיוך של CTRL+ENTER או שאר הקומבנציות שישלימו לסיומות אחרות? לדוגמא במקום ש-CTRL+SHIFT+ENTER ישלים את ynet ל-www.ynet.org אז שישלים אותו ל-www.ynet.co.il. תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני ניכנס ל FTP שם את השם שם את הסיסמא ואת הכתובת וזה לא מיתחבר לי זה כותב את הדבר הבא: [21:58:18] Connecting to ftp.members.lycos.co.uk [21:58:18] Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 [21:58:20] 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready [21:58:20] USER simon110583 [21:58:21] 331 Password required for simon110583. [21:58:21] PASS (hidden) [21:58:21] 530 Access denied. [21:58:21] Connection failed [21:58:21] Delaying for 1 seconds before reconnect attempt #1 [21:58:22] Connecting to ftp.members.lycos.co.uk #1 [21:58:22] Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 [21:58:24] 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready [21:58:24] USER simon110583 [21:58:25] 331 Passwo…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by kfirlion,

איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  16. Started by דודי הסטלן,

היי, אני מקבל מידי יום מיילים ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר את כולם בבת אחת לנמען מסויים, או לפחות מיילים שאני בוחר. ביינתים אני מצליח לשלוח כל מייל בנפרד אבל זה סתם ביזבוז זמן, השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח את כל המיילים שאני בוחר בלחיצת כפתור לנמען מסויים, ואם כן איך עושים את זה?

17. ושיפעלו שוב בווינדוס החדש הם לקראת הסוף אבל יש לי עוד כמה ימים ואני לא רוצה לחכות זה זז על 2KB אבל זה הכי מהר שמצאתי . כל קובץ כמעט 4 גיגה וזה מאוד חשוב ממש לא בא לי להוריד מחדש אני אשמח לעזרה תודה נ.ב יש לי צורב DVD ודיסקים מוכנים אז זה רק עניין האם הם יעבדו אחרי פורמט

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  18. סיימתי עבודה שעשיתי בEXCEL והדפסתי אותה הבעיה שזה הדפיס לי הכל טוב חוץ מהמשבצות, אני צריך גם את המשבצות איך מדפיסים את המשבצות ביחד עם הטבלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. Started by HackNever,

שיחזרתי קבצים בעזרת התוכנה File Scavenger ונגיד שיר היא הפכה אותו ל182k איך אני יכול להחזיר אותם לגודל הרגיל..או להפוך אותם לזה שהם יעבדו..כי הם לא עובדים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by toniviner,

בIE לא עבד לי הVIDEO בכמה אתרים כמו WALLA אז התקנתי FIREFOX שגם פה זה לא עובד. (לפחות הוא לא סוגר לי אותו כשיש VIDEO אל הדף) מישהוא יכול לעזור לי? איך אני מתקין את הVIDEO בFIREFOX???

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

עזרה בJAVE SCRIPT של איקספלורר הוא לא פועל איך אני מפעיל אותו או שאפשר הורדה של איקספלורר שתומך בJC? ובקשר לדיון הקודם, אוקי מנתצל, הגיע לי אבל אני לא רואה באיזשהו חוק שאם נעלו את הדיון הקודם כי עשיתי הקפצה אי אפשר לעשות דיון חדש.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

התקנתי עכשיו קונפבולטור, ויש לי כמה שאלות: 1)איך מוסיפים "פגישות" או "אירועים" ללוח השנה. 2)מחקתי את כל התזכורות, ואני לא מוצא את הלחצן של הוסםת תזכורת, איפה הוא נמצע עכשיו? 3)האם יש NOTEBOOK כזה, עם כמה לשוניות לKONFABULATOR?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by the kooks,

שלום. לחבר שלי יש בעיה עם התוכנה OUTLOOK כל פעם שהוא מנסה להכנס אליה היא נתקעת הOUTLOOK שלו די מפוצץ לפי מה שבנתי, ובנוסף יש לו פנטיום 3 מחשב די ישן... הוא לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלו וכאשר הוא נכנס ממחשב אחר הוא אומר שהוא רואה את המיילים החדשים, מישהו יודע איך הוא יכול גם להכנס לOUTLOOK בצורה נורמאלית וגם לא למחוק את כל המילים הישנים שהוא קיבל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום. אני צריך לשמור את כל הקבצים בINBOX בOUTLOOK של חבר איך אני עושה את זה? במלי לעשות זאת אחד אחד.. ובתיקה על השולחן עבודה תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  25. אז ככה יש לי הארד דיסק שהוא מפוצל לשתי כוננים הכונן הראשי © יש עליו 2 גיגה ורק עליו אפשר להתקין וינדוס ככה שאין מספיק מקום אחר כך ונשאר לי מאוד מאט מקום ווינדוס קופץ כל פעם ואומר שאין מספיק מקום בכונן השני יש לי 11 גיגה אז השאלה שלי בעצם היא איך "תורמים" מקום לכונן השני?. זה באמת חשוב תודהמראש לעזורים

• 7 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים