תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמלית חדשה מסוג מינולטה Z3 והי מצלמת ווידאו בפורמט MOV ואני מחפש תוכנה שתמיר אותו לפורמט MPEG יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות תמונה ששוקלת בערך 2 מגה ואני מכיר רק אתר של עד מגה.
-
עשיתי המרה לפורמט vcd והכל הצליח, אבל כבצעתי המרה לפורמט svcd נוצרה בעיה מוזרה. לא הייתה הודעת שגיעה, אבל winamp לא הצליח להראות את הסרט וגם לא נגנים אחרים מלבד PowerDVD. גם מערכת ההפעלה התרסקה בזמן נסיון לצפות בסרטון. יש למשהו מושג מה הבעיה, האם זה קשור לתכנה DVDx או לפורמט?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך לדעת יש ל ג'וק הכל יש לי צורב dvd ג ויש לי דיסק dvd וגם צרבתי משחק לפי קובץ bin וצרבתי עם הקובץ cuo וזה לא עובד לי עובד לי בבקשה תעזרו ליייייייייי בקשה אני מתחנןןן תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
לאחר שאני מסיים לצרוב דיסק רשום לי למעלה "Files currently on disk" זה אומר שאני עדיין יכול להוסיף קבצים לדיסק, נכון? אני הסתכלתי בהגדרות של התוכנה ( NERO 6 ) והאופציה של סגירת דיסק מופעלת. למרות זאת זה עדיין רושם לי את המשפט שרשום למעלה. למה זה? ואם יש דרך אחרת לסגור דיסק אני אשמח לשמוע אותה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לסובב אובייקט כלשהו בפוטושופ , כיצד אני עושה זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה בבקשה שתציעו לי תוכנות אנטי וירוס איכותיות שלא גוזלות הרבה משאבי מערכת ובקיצור לא תוקעות את המחשב.. תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי EASY X VIDEO CONVERTOR....... אבל לוקח כמעט אותו הזמן לעשות קונברט מקובץ של WMV ל AVI או MPG יש תוכנה שעושה את זה הרבה יותר מהר ? זה סיוט ... (צריך להמיר 17 קליפים של 45 דקות ב WMV ל AVI) !! תודה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום ! אמא שלי החליטה שאני יותר מידי זמן על המחשב ועשתה סיסמה למשתמש ..... רציתי לשאול כיצד אני יכול לגלות את הסיסמה ? אני יודע איך נכנסים לSAFEMODE .... ..... אז איך אפשר לגלות את הסיסמה תודה רבה רבה רבה לעוזריים !! :hat:
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בעיה עם מצלמת אינטרנט מדגם CS120 של אינטל יש לציין שהמצלמה מחוברת, דרייבר עדכני, המצלמה עובדת תקינה ורואים תמונה כשאני נכנס ל"אשף כוונן השמע/הווידאו" רואים את המצלמה ורואים את התמונה והכל עובד תקין. אך כשאני נכנס ל "הגדרת מצלמת אינטרנט" אני מקבל את השגיאה הבאה: "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת" שום תוכנה אחרת לא פתוחה חוץ מהמסנג'ר ויש לציין שבעבר המצלמה עבדה מצויין במסנג'ר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה זה דיי דחוף כי אני מתגייס יום חמישי לצה"ל ואני רוצה שהכל יהיה מסודר 8)
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מדהים לפעמים עד כמה לא פשוט בלשון המעטה להתקל בדברים שלא מצליחים! כמו למשל לצרוב סרטים על גבי DVD יש לי כמה סרטים שהם כבר בפורמט DVD ואני סה"כ מנסה להדביק תרגום קראתי פה המון פרסומים על "איך לעשות"! אבל תמיד נתקעה בבעיות כמו ב DVD2SVCD שיכולה להיות תוכנה מענינת וטובה אבל אחרי 20 קונברטים ללא הצלחה זה מתחיל להעיק פניתי לדעתי כמו רבים אחרים לDOOM9.ORG לא כל כך הבנתי מה רוצים ממני! או שניסיתי להבין אבל לא יוצא! אולי משהו מה"תותחים"שבינכים יעשה לנו פשוטי העם איזה מדריך בעברית פשוט וקל שלא נצטרך להתקל בבעיות שכביכול יכולות להיפתר בלחיצת כפתור
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה מקצועית לעשיית תפריטים לסרטי דיוידי, ישל י צורב אני רק צריך לעשות תפריטים התוכנה של נרו פשוטה מידי בשבילי. בבקשה ותודה מראש לכל עוזר!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט xvid עם סאונדר ac3 (מצורפת תמונה מתוך GSpot) הוצאתי את הסאונד עם VirtualDubMod 1.5.10.1 לקובץ ac3 הוצאתי את הוידאו בפורמט m2v בעזרת TMPGEnc Plus 2.5 (מצופת תמונה עם ההגדרות) חיברתי את ה-ac3 וה-m2v עם IfoEdit096.exe וצרבתי לדיסק בעזרת נרו הבעיה היא שאני בא להציג את הסרט ב-DVD אני רואה חצי מסך ירוק וחצי מסך עם "זבל". הסאונד בסרט עובד יופי ומזוהה כ-DD ע"י הרסיבר. מה הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 51 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן לצרוב דיסק למערכת ולבטל לחלוטין את ההפסקה של השתי שניות בין השירים בנירו? הבעיה קיימת רק בין השיר הראשון והשיר השני.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני כמה שנים שיצא הסרט טראפיק הייתי בארצות הברית וקניתי את הסרט ב דיוידי כמובן ללא תרגום! כיום שברשותי צורב אני מעוניין לגבות אותו האם יש אפשרות לעשות הדבקת תרגום לסרט בפורמט dvd ???
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
האתרים שלהם לא נותנים יותר אבל יש לי במחשב פלאש 7.0.19 ושוקוואיב 10.1.0.11 אני חושב שאולי יש גרסאות יותר חדשות ואני רוצה להוריד תהתקנה שלהן למחשב אני מחפש רקק פלאש כדי שהבאנרים והפונקציות באינטרנט יעלו טוב לא כל הפאק של פלאש כולל התוכנה שלהם .. לא אותו דבר לגבי שוקוואיב .
-
- 9 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בעמודה של ה sources בתוכנה רואים כמובן את מספר המקורות שיש לקובץ כרגע אבל מופעים שם כמה מספרים(תמונה מצורפת) , מה כל אחד אומר? ובעמודה של status רשום מה מצב הקובץ (בתמונה רשום on queue ) רשום לפעמים too many connection ואני יודע שהבעיה היא לא max connection אצלי אז מה זה אומר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האצת קאזה הרגילה (עם הספייור,מצטער)!!! איך מעלים את מהירות ההורדה בקאזה (הקאזאה הרגילה עם הספיוור): אתם לוחצים על START ואז RUN ואז רושמים בשורה regedit ואחר כך אתם הולכים לתיקיות בצד שמאל ולוחצים על התיקיה ששמה hkey_current user ואחר כך אתם נכנסים לתיקיה של ה software ואחר כך לתיקיה של ה kazza לוחצים בצד ימין על המסך limit bitrate תחליפו את הסיפרה 0 בספרה 1 הדליקו את המחשב מחדש כדי שההגדרות יכנסו לתוקף. תמיד שמח לעזור. ברק. (דהן) דרך אגב המדריך לא שלי. אני רק פרסמתי אותו, מצאתי אתו באינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי רשת.. אבל לפני כמה חודשים ביטלתי את ה FIREWALL (לפחות ככה אני חושב ) אבל אני רואה שאני לא מצליח להוריד טוב כמו פעם, אבל זה מגיע למהירות גבוהה. אז איך אני יכול לדעת שהביטורנט והאמיול פועלים בלי שום בעיות-ששום דבר לא מפריע להם.? ???
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-