עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rony_s1,

שלום לכם אני מחפש מדריכים עבריים ברשת בנושאי יישומי אופיס, כמו: Word, PowerPoint, Excel]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by dbx22,

קניתי פלאפון מוטורולה E815 והגיע איתו כבל נתונים ותוכנה על דיסק. כשאני מנסה להתקין את התוכנה על המחשב אני מקבל שגיאות כאלה http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg שאני לא אמור לקבל. כשאני מנסה להתקין על מחשב אחר אז אין לי את השגיאות האלה. מה הבעיה? למה אי אפשר להתקין בצורה מסודרת ובלי בעיות? אם אני עושה continue anyway אז זה ממשיך להתקין אבל כשאני מנסה להפעיל את התוכנה יש לי הודעה שחסרים לי קבצי DLL

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  3. Started by yuraxp,

בתוכנת סנדה יש יצוג של טמפרטורת POWER/AUX TEMP זוהי טמפרטורת הספק לא? אם כן איך הלוח האם מקבל נתונים מהספק?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. שלום לכל התותחים ! בד"כ כאשר אני נתקל בקבצים שלא ניתנים להורדה אלא רק לשמיעה בלבד אני "מטפל" בהם בעזרת FlashGet או BitCommet או בתוכנות להעתקת אתרים כמו HTTTRACK או OFFLINE EXPLORER. הפעם אני נתקל בשרת עקשן ששום תוכנה מהתוכנות הנ"ל לא הצליחה לטפל בו. זה הקישור לקובץ: http://www.esnips.com/doc/363594e9-2d87-4587-ad09-d29f88a4872d/he-10/?widget=flash_player_chello

5. Started by אונליין מחשבים,

הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?

6. הורדתי את GAIM לאחר המלצות רבות עליה אבל הבעיה היא עם העברית אומנם אני יכול לכתוב בעברית ואף המכותבים שלי רואים בעברית, אני מקבל את העברית שלהם כג'יבריש. האם מישהו גם התנסה בתופעה כזו ואם כן איך פתר אותה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  7. נהיה קצת מעצבן, אני לא מבין מאיפה ההאזהרות שאני מקבל מקספרסקי שחוסמות כל מיני טרויאנים שמנסים לתקוף את המחשב באות... וכל בערך 10 דקות קופצת הודעה, זה די מציק, אבל לא מפריע ממש אני רק רוצה לדעת מאיפה זה כבר יכול לבוא? אני שומר על המחשב נקי ד"א.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by the king2006,

שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by xtract1,

יש לי את המסנג'ר שמונה החדש..לא בטא.. ואני רוצה שההגדרות FONT שלי וכו' יחולו גם על אלה ששולחים לי את ההדועה..ז"א שזה יתעלם מההגדרות שלהם ואני אקבל את ההודעה שלהם באותו כתב כמו שלי יש וכו'. יש אפשרות כזו? איפה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. כל כמה דקות הNOD מעלה הודעה איך מוחקים את הוירוס הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Shadowman,

אני משתמש בדפדפן myie2 למי שמכיר, ויש לו אופציה לריבוי טאבים+ כפתור למטה שכשהו לחוץ כל לינק נפתח בטאב חדש. יש כזה כפתור בפיירפוקס?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by eins,

יש תוכנה שאני יכול לסדר את הארדדיסק מחדש? משהו בסגנון FDISK ... פעם אני זוכר נתנו פה לינק להורדה...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. Started by etay34,

שלום, יש לי את חבילת הcs3 של אדובי הבעיה היא שהחבילה לא תומכת בעברית וכאשר אני רושם בעברית זה רושם לי הפוך למשל אני כותב את המילה "אברהם" אני צריך לרשום מהסוף להתחלה "םהרבא" האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? - אני מדגיש שהוא יודע לכתוב עברית רק הבעיה שהוא עושה את זה הפוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by lharpaz,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשכפל סרט DVD (לצרכים חוקיים כמובן, יש לי סרט ואני רוצה לעשות לו גיבוי). אני רוצה שהתוכנה תדע לעשות הכל לבד (שאני לא אצטרך תוכנה אחרת כדי לפרוץ את החסימה וכו'). יש איזו תוכנה מומלצת? (טובה / ידידותית) כמובן שעדיף תוכנה שהיא חינם, אבל אם יש תוכנה אחרת שהיא במחיר לא יקר מידי זה גם כן בסדר...

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by amir.o,

יצרתי טבלה שערכי ציר ה-X הם זמן בדקות, (0.5,1.5,2,3,4,5,) ןערכי ה Y הם תוצאה כלשהי, כאשר אני יוצר גרף המרווחים בין השנתות קבועים ולא על פי ההפרש האמיתי בזמן, כיצד ניתן לסדר את זה ? תודה מראש, אמיר

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by leok0,

שלום יש לי לקוח שלא אוהב ויסטה ורוצה מדיה סנטר בעברית אז התקנתי לו WXPMCE ועם MUI הפכתי לעברית אבל המדיה סנטר לא נהפך אז הבטחתי לו שהמצא תחליף הבעיה שהוא צריך: 1.שיהיה בעברית 2.שיוכל להקליט וליראות טלויזיה עם EPG 3.שיהיה אפשר לשלוט אם השלטים שלו 4.קל לתיפעול ונוח לעדכן EPG 5.שיהיה אפשר להתקין על המחשב שלו 6.חינם או פרוץ המפרט: מעבד 4400 זיכרונות 2GB לוח MSI 945GC כרטיס מסך 8500GT ספק 450W EZCOOL כרטיס טלויזיה HAPAUGE 150 MCE מארז THERMALTAKE DH101 MEDIA LAB+VFD +שלט רסיבר HARMON KARDON רמקולים 5.1 טלויזיה LCD TOSHIBA REGZA 37 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. הדרייבר מהאתר של Logitech לא עובד על windows 7, אבל זה עובד ב windows xp. מישהו יכול לעזור? תודה.

18. איך אני פותח פורטים בראוטר שלי בשביל שהתוכנה DC++ (למשל "סבבה DC") תעבוד לי ? תודה מראש. נ.ב יש לי ראוטר של edimax י ניסיתי לעקוב אחר המדריך של האתר שלהם ופעלתי אחרי כל הפעולות אבל צריך איזו תוכנה שתפעל שהם לא מביאים אותה בכלל .. אין לי מושג אם מישהו יכול לעזור לי תודה.. http://www.sababadc.6x.to/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נגיד מישהו שולח לי כתובת של אתר מסויים, אז כשאני לוחץ עליו ה ICQ פשוט נתקע ולא מגיב, מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by papushka,

סליחה אם אני עושה משהו לא נכון נאי חשד פה נאי לא כך מבין איך לכותב פה נשואים. אני מחבר תמשב לטלויזיה ואני רואה בטלויזיה מסך שחור. אמרו לי שזה לא מוגדר טוב אז בדקתי בATI CONTROL PANEL ובאמת יש לי רק תמסך של המחשב מופיע המסך של הטלויזיה באפור. אי אפשר לעשות לוו ENABLE או ללחות עליו קליק ימני לא יודע למה הוא פשוט לא נותן לי אני לוחץ ולא מגיב לי.. יכול להיות שזה בגלל שיש לי LCD וזה לחיבור טלוזייה רגילה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  21. Started by shaithebest,

חברים שבוע נעים, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית \ שיתופית) טובה להמרת סרטי DVD לפורמט DIVX?! הכוונה כמובן לקבצי AVI,המופצים בP2P תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. זה רושם לי לדווח על השגיאה. לי נראה שזאת בעיית דפדפן ולא בעיה שלהם. צריך להוריד משהו כדי שזה יפעל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בהשראת גולשי פורום רבים באתר החלטתי לעבור לפני זמן מה לגלוש ב-Firefox [מהיר בטירוף ולא רק אצלנו ב-HWzone אלא בכלל]. אבל מה, שמתי לב למשהו מאוד מעצבן, פעמים רבות קורה לי שהדפדפן פשוט לא מציג תמונות ואייקונים באתרים מסויימים, מבדיקה קצרה גיליתי שזה נובע מ-Zone Alarm כי כשהיא סגורה הכל עובד כמו שצריך והתמונות נטענות כרגיל - לא מצאתי לזה הסבר ריאלי. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? אני זוכר שבזמנו זה גם קרה לי בהתחלה עם IE אבל לשם כך נכנסתי ל-Zone Alarm וביקשתי שייתן גישה לאתרים לטעון תמונות [באופן גורף דרך האפשרויות], לצערי אני לא מבין למה ב-FF זה קורה גם כן ובתוכנה אין אפשרות מיוחדת עבור FF. היא לא מבדילה בין FF ו-IE. אני מצרף שתי תמונות + לינקים כדי שתבדקו ב-FF וב-IE [ב-IE זה …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by rbu99fm,

אני אמור לכתוב מסמך ב- Word שיהיה בעל סיומת Html? איך אני כותב את המסמך? איך אני מעלה אותו לרשת? ???

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by pC gUy,

why there is no sound in my windows?? on games its fine... but on the windows it self there is no sound(YOUTUBE.COM ) no sound on the videos :-\

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.