תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן מאז שפירמטתי לפני חודשיים שלושה אין לי אנטי וירוס זה יעזור אם אני אתקין עכשיו או שהוירוסים שכבר נמצאים לא ימחקו? אני לא מרגיש שיש לי וירוסים אבל לך תדע האנטיוירוס יועיל אם אני לא אפרמט ואתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מסיבות שלי אני רוצה לנעול את הכונן הקשיח. יש לי מספר חשבונות ב-XP PRO, ובעצם משאר החשבונות אני מעוניין מדי פעם (שוב מסיבות שלי) למנוע גישה למחשב, אז הסיסמאות על החשבונות שלהם לא באה בחשבון, כי הרי רק לפעמים אני רוצה למנוע את הגישה שלהם למחשב, לא תמיד. אז אני מחפש תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המצב גרוע כל כך שכדאי לפרמט או שעדיף להתקין אנטי וירוס? תגיבו בבקשה ותעזרו לי תעזרו לי! תעזרו! בבקשה תודה מראש כנסו לקישור http://planet.nana.co.il/yani4/bad.jpg
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר האחרון (כי משחקים לא עולים) אני מסיר את הדרייבר הישן מוחק תיקיות ואח"כ מתקין את הדרריבר האחרון (יש לי ראדון 9700) והמסך משתגע.....מרוח עם חורים פריקי לאאלה למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? כי הדרייבר פותר המון באגים במשחקים
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה זה הרבה זמן להכין דיסק אתחול בעזרת ה- NERO, ומשום מה, בעת העלאת המחשב, אני מקבל רק מסך שחור עם סמן מהבהב. בנוסף לזה ניסיתי גם להעתיק את כל הקבצים של דיסקט האיתחול (ממנו ה- NERO , כביכול, מעתיק את ה- boot sector) לדיסק, אבל גם זה לא עזר . אודה למישהו שמכיר את הבעיה ויכול לפתור אותה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כאשר התקנתי את הפיירוול של Mcafee ישנה הערה שאני צריך לבצע Verify Subscription וכאשר אני מבצע זאת נפתח לי דף html עם כל מיני מספרים ואותיות ( כמו source של דף Html ). הפיירוול לפי דעתי פעיל כיוון שאני רואה שהוא חוסם כתובות,אבל בסטאטוס שלו הוא נמצא על Expird ולעיתיים אני רואה שהוא ב Disable למרות שהוא פעיל. מישהו נתקל בתופעה זאת ? והאם יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה נורמאלית שתעשה מה שאני רוצה ממנה!! אני מחפש תוכנה תפרמט את הדיסק קשיח ורק תסמן אותם! לא רוצה שתשחזר לי מידע או תנסה "לתקן" אותם! שרק תגלה ותסמן אותם כמה שיותר מהר! הפקודה format לא עושה את זה, היא מפרמטת את הדיסק קשיח וברגע שהוא מגלה סקטור פגום הוא מנסה בערך 5 פגמים לקרוא את אותו סקטור! לחילופין אני מחפש תוכנה שתהיה כמו fdisk, שלפני שהתוכנה מייצרת את הפרטישן, שתסרוק את הדיסק לbad's ותוציא את השטח הזה מחוץ לפרטישן. נ.ב: אני מודע לעובדה שהדיסק קשיח עשוי להתקלקל שוב, אני לא הולך לשים עליו מידע חשוב, אני רק רוצה לסמן אותו שאני אוכל להשתמש בשאר השטח שלו. זה דיסק קשיח IBM שעוד יש לו אחריות יצרן אך אין עליו שום מדבקת אחריות, אם מישהו יודע אם…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התקנתי במספר מחשבים (פנטיום 4,AMD) אנטי וירוסים שונים (NORTON 2005,NORTON 2004,NOD32) ב-WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2. אני עובד עם אינטרנט ADSL עם מודם ALCATEL החדש. וישנה תופעה שכאשר המחשב עולה לוקח כמעט דקה עד שניתן להתחיל לעבוד. בזמן הזה כאילו הכל "תקוע" , ה-ICON הקטן של האנטי וירוס לא מופיע, ואז פתאום אחרי דקה לערך,הכל "משתחרר" ואפשר להתחיל לעבוד. כאמור זה קורה במספר אנטי וירוסים, וגם במחשבים עם התקנה "נקייה" של WINDOWS . שמתי לב שאם המחשב עולה והמודם של ה-ADSL כבוי או מנותק מהמחשב - הכל עולה תקין.... מישהוא נתקל בתופעה הזאת? פתרונות? שאלה שניה - בWINDOWS XP SP2 כאשר ה-WINDOWS עולה מופיע ICON אשר מראה שיש בעיה עם הרשת (ההודעה אומרת משהו כמו LIMITED או משהו כזה) הכל …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הדפדפן כבר כמה חודשים, הוא פשוט מסרב להוריד Plugins! גם בגירסא עברית וגם באנגלית. ניסיתי למחוק ולהקתין שוב אך גם זה לא עוזר. כשיש באנר פלאש שהוא לא מסוגל להציג, אני מנסה להוריד את הפלגאין, אך ההורדה לא זזה. אז רציתי לדעת: א. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? ב. יש מקום אחר דרכו אני יכול להוריד את הפלאגין של המקרומדיה פלאש פלייר 7 לפיירפוקס? עריכה: הבעייה נפתרה, למי שנתקל באותה בעייה, הנה הפתרון: בעברית: כלים > אפשרויות > מאפייני אינטרנט > אפשר הורדה מאתרים. (לא מדוייק, לי יש את הגירסא האנגלית). באנגלית: Tools > Options > Web Features > Allow web sites to install software.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\ אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה) ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד) אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ? אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הSW2005 כולל בתוכו פיירוול או שבנוסף צריך להתקין גם את הIS 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את השועל (נחמד ביותר!! . במיוחד הקטע עם הטאבים! אהבתי מאוד) אבל הבנתי שגם קיימת אפשרות להוסיף עוד פלאג-אינס ופיצ'רים שונים. אז מישהו מכיר אולי איזה אתר שיש בו מגוון פלאג-אינס להורדה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
עד היום תמיד לא ידעתי איזה קודאק להשים ולא ריתי לשלב כדי שהם לא ייהרסו אח את השני (דבר שכבר קרה לי) לכן לפני חודישם שאלתי ה ומישהו הציע לי קאזה לייט קודאק הוא אמר שהיא מנגנת לו את כל הקצבים...זה נכון שמתירק אותה הסרתי לפני זה כל מה שהיה לי לפני ובאמת הכל עבד...אבל לאחרונה ניסיתי לראות סרט רשום שסוג הקטבץ הוא mov ) ניסיתי לראות את הסרט אני יכול לראות את הסרט אבל אין לי קול (רשום שגיאה בהורדת קודאק במדייה פלייר) יש למישהו מושג איזה איזה קודאק להוריד כדי שגם לא יתנש לי בזת וגם אני יוכל לראות את הסרט או אולי מישהו מכיר קודאק יותר טוב שאני יתקין רק אותו(ויסיר את הנוכחי) וכל הסרטים יעבדו לי כולל זה שלא עובד עכשיו..... מקווה שיעזרו... ;D ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הזאת וכשניסתי לראות בה סרט לא הצלחתי לשמוע סאונד. הורדתי AC3 והתקנתי אותו ובדקתי את ההגדרות של הקול במחשב (שמתי על עוצמה מירבית) ועדיין אין לי סאונד. איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן, כבר יותר משבוע שפתאום (בלי שוב שינוי מצידי) FIREFOX מתחיל לחפש בGOOGLE ישראל ולא באתר האנגלי שלו. איך משנים את זה בחזרה?? נשבר לי כבר מלפתוח את גוגל ידנית בשביל למצוא משהו, זה הורס את כל הרעיון של החיפוש המובנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה המלצה לדפדן טוב שלא ישנה את סגנון הכתב בדפים....למשל ניסיתי את FIREFOX הוא שינה לי את ה FONT של הכתב והגודל ועדיין לא הצלחתי לסדר את זה.... אני רוצה דפדן טוב שלא יעשה לי את הבעיה הזאת ושיהיה בטוח... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב למין תופעה מוזרה... בכל תוכנה שאני פותח, ואני מעביר את העכבר על הטולבר העליון (איפה שבד"כ נמצאים ה-FILE, EDIT וכו'), הלחצנים משנים את הרקע שלהם מהאפור הסטנדרטי למין לבן כזה... צירפתי תמונה להבהרה... הקטע המוזר הוא - זה לא קורה בתוכנות של מיקרוסופט! אופיס, IE, אאוטלוק, "המחשב שלי" ושות' - בכל אלה אין את הבעיה הזו. מישהו נתקל בזה ויודע איך לסדר את הבעיה? או לפחות מה גורם לה? תודה מראש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה בבקשה אל תנעלו כי לא מצאתי מקום יותר מתאים מפה. אז בקיצור זה הבעיה שלי.. מישהו יודע למה זה?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-