תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לינק ל .NET Framework 1.1, כבר שעה אני באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תודה מראש, אנוכי
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום אני צריך את Windows PE דחוף אפשר לתת לי לינק או TORRENT תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
TTS=text to speech אני צריך שיהיו בה כמה קולות,והכי חושב שמה שאני כותב והיא מקריאה אפשר להקליט דרך התכנה.(אל תגידו control panel->speech...)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום , היתי היום בראיון עבודה במקום שעוסק בגרפיקה מומחשבת אני אמור להיות אחראי על המחשבים שם לתחזק אותם ולתקן בעיות ... מה שאני יודע כבר אבל בעל המקום ביקש שאני ילמד גם קצת PhotoShop , לא משהו רציני אלה דברים פשוטים כמו סריקות \חידוד תמונה \ שינוי גווני הצבעים \ אפקטים וכו' והאמת היא שתמיד רציתי ללמוד PhotoShop אבל אף פעם לא יצא לי ועכשיו יש לי הזדמנות וסיבה טובה ללמוד את זה קצת יש לכם איזה שהם מדריכים באנגלית\עברית (עדיפות לעברית כמובן, אבל גם עם אנגלית אני יכול להסתדר) שיכולים לעזור ? אם יש משהו שמסביר בקצרה על כל פונקציה זה יעזור לי מאוד .... נ.ב מהיא הגרסה האחרונה של PhotoShop ? תודה רבה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לעצב את הספר מחזור, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי טובה שבה אפשר לעשות זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני צריך למלא מסמך PDF שקיבלתי מחברה מסויימת . איך ניתן לעשות זאת ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זהו! אין לי כח לספאם!! לא אכפת לי המהירות לא איכפת לי הסירבול רוצה ללכת על הפיתרון ההוא > שמעבירים את המיילים לגוגל\GMAIL ובחזרה לאחר סינון הספאמים צריך מדריך צעד אחר צעד....? מי עוזר לי PPLLEEAASSS ?
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שמלמד את כל הפונקציות הבסיסיות בתוכנה שדרושות רק לתקן\לשפר תמונות רגילות...
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
צריך מדריך טוב וברור לEXEL ! אמא שלי עכשיו התחילה בעבודה חדשה ורק חסק לה קצת בסיס באקסל.. חשוב מאוד שיהיה מוסבר באופן טוב.. גרסת אופיס 03
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי רק עכשיו את התוכנה.! מה עושים יש פה הגדרות וכל מיני שטויות??!?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
איך אני גורם למצב כזה שאני יוכל לראות גם במסך של המחשב וגם במסך טלויזיה????? אני חייב לדעת כי יש לי בעיה.מתי שאני מעביר לטלויזיה אז אני צריך ללכץלטלויזה כי היא מרוחקת מהמחשב.לראות מה אני רותה לשנות ואז לחזור שובלמחשב ולכוון עם העכבר ואחים שלי מכוונים אותי לאן אני צריך ללכת עם העכבר בגלל שאני לא רואה את זה במסך מחשב. עוד שאלה קטנה:שאני מעביר ממסך מחשב למסך טלויזיה.איך אני מחזירלמצב של מסךמחשב????אני מחכה עד שזה יחזור לבד חחחחחחחחחחחחח.. כי אני לא יודע איך מעבירים בחזרה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הצלחתי לשדר בהצלחה(שומעים ממש מדהים)אודיו. בפורום של ווינאמפ כולם בריטים מתורממים... במקום לספר מה עד עכשיו כן הצלחתי לעשות לפי מדריך מסכן שמצאתי,אני אבקש מדריך מכם. תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום..... מישהו יכול לארגן לי מדריך להאצת האימול בבקשה......................
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אינספור חיפושים דגו את אותו דג... אם למישהו יש ניסיון איתה ויוכל להסביר לי איך הוא התקין אותה אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מדריך איך לעשות תרגום לסרטים ולצרוב אותם ל DVD אבל חשוב שזה לא יהיה עם התוכנה : TMPGEnc Plus כי התוכנה עושה לי בעיה אז למי שיש אז בבקשה להביא לי לינק
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה או אפילו מדריך של צריבת משחקים לפלייסטישן 1 אם משהו יכול להסביר לי בכל דרך איך צורבים אני השמח מאוד בתודה כפיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה דיי מיקצועית מי שיכול להביא לי מדריך בעברית אפשר גם עם תמונות .תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, יש לי שני הארדיסקים,באחד מהם יש לי את c,d,e ובשני יש לי את f,g ורציתי לחבר את אפ ב ואפ ביחד,אני לא יודע אם אפשר לחבר בכלל כונן שהוא נטפס וכונן פאט. אין לי מושג בתוכנה הזאת ואני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי קניתי אותה בהמון כסף!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מדריך שליטה מרחוק אל מחוץ לרשת (דרך האינטרנט) להתחבר למחשב של חבר שלי שגר רחוק על מנת לעזור לו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-