תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברצוני ליצרוב דיסק רגיל, אך שיהיה בילתי אפשרי ליצרוב אותו שוב, או להעתיק ממנו את התוכן שבו. שיהיה אפשר ליצפות או להפעיל את הדברים מהתוכן של הדיסק רק באמצעות הדיסק עצמו. (לדוגמה: אם יש תמונות או משחקונים קטנים על הדיסק, אז שיהיה אפשר לצפות ולשחק בהם רק באמצעות הכנסת הדיסק לCD ROM ולא יהיה אפשר להעתיק את התוכן ל-HD או ליצרוב את הדיסק הזה שנית.) רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כשאני משנה את המקודד באפשרויות של התוכנה MV2Player מברירת המחדל ל-XVID ואחרי סרט מפעיל סרט התוכנה נסגרת, שאר המקודדים כמו DIVX או AC3 עובדים בסדר. הסרת והתקנתי שוב וכלום לא עוזר. מכירים את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
נניח ויש משחק בקובץ BIN ...האם כדאי שאפשר יהיה לשחק בו אני צריך לצרוב את הקובץ CUE שלו ואז להפעיל אותו רגיל או שאיך זה עובד???? (מצטער אם טעיתי במיקום של הת'רד.. לא בטוח לאן זה שייך) תודה רבה.... עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
Nothing left to say, the title speaks for itself.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אם כן אני אשמח לדעת איזה נגן סרטים טוב יש למחשב שתומך גם בהוספת כתוביות (מאחר והחברים שלי קצת עילגים ולא מבינים אנגלית). לדיסקים שצרובים בפורמט SCVD ו- DIVX
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת באינטרנט סיקיורטי 2005 אתמול וכשלחצתי "לאשר תמיד" זה עשה בעיות משונות עם האינטרנט ולא הצליח להתחבר... אז עשיתי סריקה עם הנורטון והספייבוט והכל הסתדר אז כמובן שהפעם עשיתי "חסום תמיד" אבל מה אתם חושבים שזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מעלה קובץ ZIP לאחד הפורומים פה, קופצת לי הודעה ש- IE ביצע פעולה לא חוקית וצריך להיסגר. התגובה שלי נקלטת במערכת בכל זאת :s05: מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אהלן יש לי תוכנה שיושבת בתוך FLOPPY 1.44MB אני רוצה לצרוב אותה לדיסק ושיהיה BOOTABLE... עשיתי את זה דרך NERO אבל לדעתי יש שיטה טובה יותר לעשות את זה אני רוצה שהוא יצור לי קובץ תמונה מדיסקט, שישמר בכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותו לדיסק. מה שאני עשיתי זה הגדרתי צריבת IMAGE ובחרתי את הקבצים שאני רוצה לצרוב... מה שאני רוצה זה תוכנה שתיקח את כל הקבצים שיש לי בדיסקט, תעשה לי תמונה לכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותה דרך NERO ל CD. תודה יניב
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות לנטרל את הפעולה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מכיר רק איימול וביטורנט..מחפש עוד דברים למוזיקה משחקים וכדומה..... ואני מחפש גם תוכנות לעשיית תפריט לסרט DVD או להכנת פרויקט לסרט שיצא כמו DVD אורגינל יש באמצועתי מצלמה שאני מעביר למחשב סרטים באיכות DVD ..סרטים שאני מצלם ואני רוצה לעשות להם תפריט מסך עם סמלים לאן להגיע בקטע של הסרט כמו בדיוידי אורגינל... היה לי פעם ULEAD DVD משו כזה וזה היה קצת מצובך
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בו נגיד שיש לי דיסק רגיל שצרבתי עם קובץ AVI וקובץ תרגום בעברית (פורמט Sub/Txt/Srt), האם אני אוכל לראות את הסרט בטלוויזיה עם התרגום דרך ה- Xbox?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מנסה לראות סרטים דרך ה media player של וינדוס רק שבמקום לראות תמונה לשמוע קול,אני רק שומע את הקול. התקנתי את ה divx החדש וגם את חבילת המקודדים של K-LITE 2.34 אך ללא הועיל. אודה לשם התוכנה שבעזרתה ניתן לדעת אילו מקודדים חסרים לי ?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמודדת טמפ' של החלקים במחשב למיש'ו יש? )
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כונן הCD-RW שלי אינו מופיע תחת Choose Recorder. יש שם רק את ה-Image Recorder. ופשוט כך, אני לא יכול לצרוב. הבחנתי בכך כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של Nero ונאמר לי שעליי להתקין את Nero BurnRights כדי לקבל גישה מה-Administrator של המחשב שאני יכול לצרוב, ולאחר יציאה מחלון ההודעה הזו הבחנתי בחלון הצריבה שאין לי אפשרות לבחור מהירות צריבה והשדה של המהירות הינו ריק (לבן). אז ראשית, אני הוא ה-System Administrator ואין באפשרותי לבקש ממנו הרשאה לצריבה כי זהו אני ואני מזוהה איתו ולא עם שום משתמש אחר, ולמען האמת גם לא קיימים משתמשים אחרים במערכת שלי. ניסיתי להתקין את ה-BurnRights הזה שהורדתי מהאתר של Nero וזה כלל לא עזר. דרך ה-BurnRights בחרתי שיתן אפשרות לכל המשתמשים לצרוב ולא רק למ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0 ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנה בשם targumatik שמתרגמת מאנגלית לעברית טקסים שלמים (לא כל כך מוצלח אבל זה מה שיש) לאחר התירגום מתקבל מסך עם טקסט בעברית והוא גם מועתק לקליפבורד (כמו לעשות העתק) בקיצור גם במצב הזה וגם כשאני עושה העתק , ברגע אני במדביק בוורד או תוכנה אחרת הוא נותן לי גיבריש. יש לכם העצות לפתרון? ובכלל אם מישהו מבין מספיק אז אולי הוא יסביר לי/לנו איך זה קורה ואז נוכל לפתור את בעיה גם בתוכנות אחרות תודה לכל העונים ערן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
tools options fonts - hebrew הפונטים שמגיעים בFIREFOX 1.0 מזעזעים :<
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב לא מזמן רכשתי צורב DVD חדש ורק עכשיו מצאתי הזדמנות לנצל אותו בצריבת מספר קבצי AVI אל דיסק DVD. אם כך הפעלתי את תוכנת הצריבה של LG שהגיעה עם הצורב הDVD שלי)power producer 2 gold) ואז באפשרות "produce a movie disc" ,אז באפשרות DVD ואז מגיע השלב בו עליי לבחור את הפריטים לצריבה אך כאשר אני בוחר בפריטים-פריטים בפורמט AVI שגודלו הממוצע של כל אחד מהם הוא בערך 200 מגה-בייטס הוא רושם לי "faild to add file X" זאת למרות שבחלון בחירת הקבצים הוא בפירוש מציין את הפורמט AVI כפורמט שנתמך על ידו. אם כך מהי הבעיה והאם מי מכם מכיר איזה פתרון? : בכל אופן גם אם אינכם יודעים את התשובה לבעייתי אשמח אם תספקו לי לינקים להורדת תוכנות צריבה ל חינמיות שמסתובבות ברשת,אבל כעיקרון אני מעדיף לפת…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני הולך להתקין אנטיוירוס ורציתי לדעת מה מומלץ הבאתי רשימה ממש ממש ארוכה שבטח לא מכירים את הכל אבל אני אמחק כמה אם הם ישארו על 0% האנטי-וירוסים תודה לMoRtZkInG על הלינק שלא השתמשתי בו בסוף
-
אני מחפש ווינאמפ שלא יכביד יותר מידי יקרה עברית ויהיה נעים לעיין ולא כמו הסטנדרטי..... גירסה 3 הייתה הכי יפה וקלה אבל היא לא הייתה מזהה עברית והייתה כותבת בגיברשיש את שמות השירים...הווינאמפ החדש גם כן כבד אבל מה שמפריע לי בו זה יאך שהוא ניראה...לא משו וגם כבד..... למישהו יש המלצות לווינאמפ שעומד במה שאני רוצה? (או יותר נכון משו בסגנון של 3 שקורה עברית?) או אולי תוכנה אחרת לנגנית קבצי מוזיקה וסאונד..? תודה
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני מעוניין ליצור דיסק גיבוי של xp (דרך צריבה מן הסתם), אז בקיצור ניסיתי ליצרוב אותו כבר מספר פעמים והוא וכשבדקתי אותו אצלי במחשב ה-boot האוטומטי לא עובד . :'( אז אם למישהו יש מושג איך צורבים אותו ושה-boot יעבוד בו אז זה המקום והזמן. נ.ב: הדיסק הוא לשימוש עצמי בילבד ולא לשון שימושים אחרים, והסיבה שאני צורב אותו היא שהדיסק המקורי מתחיל להישחק. אז תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-