עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. רק היום נפל לי פעמיים... ואתמול גם פעמיים... זה ממש מעצבן... ואני לא רוצה לחזור למקסטון אחרי שהתרגלתי לפיירפוקס... התקנתי כבר מחדש אתמול... לא עזר... למישהו יש מושג מה כבר יכול להיות הבעיה??? נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שההרחבות שיש לי הם חלק מהבעיה? י [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by hagay21,

מחפש מדריך בעיברית לוינאמפ

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, התקנתי אזוראס, עכשיו הוא רוצה ג'אוה, אז הורדתי ובתהליך ההתקנה הוא רושם חסר קובץ , ויש לי רק את האפשרות retry לא עוזר, ויציאה. מה עושים?? אגב אני משתמש ב FF ו IE ו DEER

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by lharpaz,

היי, יצרתי טבלה ב-excel ואז עשיתי Data --> Filter --> AutoFilter ואין בעיה לעשות סכום על עמודות בטבלה והכל אחלה. השאלה שלי היא: איך עושים סכום על עמודה, כך שהפריטים שיחושבו בסכום הם רק אלו שבחרתי דרך הפילטרים? מה הכוונה? נגיד שזו הטבלה: A 2 A 3 B 2 B 5 עכשיו אני עושה סכום על העמודה הימנית ומקבל 12. מגניב. עכשיו אני עושה פילטר על העמודה השמאלית ובוחר את A. אני רוצה שהסכום ישתנה ל-5, אבל הוא נשאר 12. איך עושים את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by sos,

כמו שהכותרת אומרת יש לי בעיה בתוכנה הזאת. אני מנסה להתחבר אבל הוא אומר שאין אפשרות להתחבר ומבקש להריץ "פותר בעיות" של מסנגר. והוא עושה לי בעיה כאשר הוא בודק את האלחוטי (לא הבנתי מה זאת אומרת ככה זה רשום בבדיקה) עכשיו אין לי אלחוטי יש לי ADSL. והתוכנה עבדה לי מקודם ומשום מה עכשיו היא לא עובדת. כשאני נכנס לאפשרויות במסנגר ואז לטאב של חיבור הוא כותב לי שאני מחובר לאינטרנט באמצעות חיבור רשת שאינו אלחוטי (WTF?!). מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודהההה רבה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by Quellious,

הי, כשאני משתמש בפיירפוקס, אז בעמוד הראשי של HWZONE, כל לינק (פורומים, מפרטים, וכו') נפתח לי בטאב חדש. זו בעייה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק עם האתר הזה, ורק בפיירפוקס. יש למישהו רעיון מה לבדוק/לשנות בקונפיגורציה של פיירפוקס? דרך אגב זה בכל הגרסאות, מ-1.0 ועד 1.5RC2. זה רק אצלי ככה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. Started by snitzik,

שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by vToMy,

במדפסת psc 1513 תיבת הדוח שיח (פרינטר סטינגס) היא בצ'כית, איך אפשר לשנות את זה לעברית/אנגלית?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by dandisc,

תוכנה שתמיר לקובץ WAV ללא דחיסות וקיבוצים למיניהם 1:1. תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by uda,

היי לכולם מישהו יודע איך להכניס את הפונטים בעברית לתוכנה הזאת שלא יראו גיבריש בשמות של שירים שכתובים בעיברית !!! תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by nore0,

מה זה אומר עשיתי סריקה ואין כלום

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by dids22,

התקנתי לפני כמה ימים את הפירוואל של סיגט ושמתי לב שאני לא מצליח להוריד עדיכונים ל אנטי וירוס שלי (קספרסקי) למרות שהוא לא חסום בסייגט. העברתי את הסיגט למצב allow all והצלחתי לעדכן את הקספרסקי יודעים אולי מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם

15. ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. היי, הבעיה הבאה מתרחשת אצל חבר שלי: הוא הוריד עונה שלמה של פרקים של סדרה כלשהי מהאימיול, כל הסרטים פועלים חוץ מ-2 קבצים שעושים בעיה- ברגע שנמצאים בתיקייה שלהם ומצביעים על אחד מהם עם הסמן התיקיות בווינדוס נסגרות, שורת ההתחל נעלמת ונשארים רק עם הרקע ואז הווינדוס חוזר שוב עם שורת ההתחל והאייקונים של שולחן העבודה. כלומר שאין אפשרות ללחוץ דבל קליל כדי להפעיל את הקובץ. ניסינו להיכנס למדיה פלייר ולצפות בקובץ ע"י קובץ>פתיחה אבל שוב ברגע שמצביעים על הקובץ המדיה פלייר נסגר (אותה בעייה בקריסטל פלייר). איך אני מטפל בבאג הזה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. כאשר אני מנסה להעלות תמונה אני מקבל את הודעת השגיאה error loading image זה בחיים לא קרה , רק אתמול זה התחיל משום מה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז ככה אני שומע שירים ופתאום אני שומע שיורד העוצמה ואז פתאום אני לא שומע כלום.. אני נכנס למיקסר הזה של הווינדוס ואני מעלה את העוצמה הראשית שוב למעלה והיא יורדת לי למטה שוב.. ככה כל הזמן זה פשוט משגעה אותי גם במחשב הישן זה קרה לי..אין לי מושג מזה..באמת שאין לי מושג.. בקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. אני משתמש בשני הדפדפנים האלה (הראשון רק לכמה אתרים) וה-auto complet בהם פשוט משגע אותי, נורא מציק! חיפשתי באפשרויות דרך לבטל אותו אבל לא מצאתי. אתם יכולים להגיד לי איפה אני יכול לבטל את התכונה הזאת בשניהם?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by urich,

התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by wow,

או משהו כזה. שמעתי שהיא טובה. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  22. קיבלתי בתחילת פבואר מחשב חדש עם NIS 2005 פתאום פתחתי את המחשב ורשום לי שניגמר לי הרישיון שהיה רשום לי שהתוכנה תעבוד 2006 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by wow,

תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  24. הסבר מדויק לבעיה : אני לא יכול ללחוץ על כל כפתור שכאשר אני עובר מעליו עם הסמן של העכבר ובשורה למטה מצד שמאל של האקספלורר רשום: ": javascript" . וזה קורה בכל האתרים. הבעיה התעוררה לפני משהו כמו שבוע יש לי אינטרנט אקספלורר ווינדוס אקס פי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  25. היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים