תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש כזה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך 4 שנים חבר שלי קנה את הכרטיס טלויזיה הנ"ל ולאחרונה שעשינו לו ניקוי ושיפוץ רציני למחשב הוא נתן לי את הכרטיס טלויזיה עם השלט ומתאם אינפרא מיוחד שמתחבר אליו. הורדתי דרייברים מהאינטרנט שזיהו את הכרטיס כאשר עשיתי חומרה חדשה התקינו אותו והכל טוב ויפה, לאחר מיכן הורדתי מאתר LEADTEK את התוכנה שלהם וניסיתי לעבוד עם השלט אבל זה לא כל כך הלך.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה (יש בטריות בשלט ) או אם אני יכול לשלוט באמצעות השלט של הכרטיס בתוכנות אחרות (כגון WINAMP). תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קודם כל אקדים ואומר שיש לי ווינדוס אקספי home כבר המון זמן ואני די מרוצה ממנו... הבעיה התחילה לפני כשבוע +- והיא שכשאני נכנס לגוגל ועושה חיפוש על אתר כלשהוא (לא משנה איזה אתר ניסיתי זה פשוט בכולם!!) אז אחרי שגוגל מוצא אותם אם אני לוחץ על הלינק כדי לעבור לאתר אז פשוט אני נשלח לאתר הזה http://www.yahoo.com/ .אז בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה וירוס קטן ומעצבן אז ניסיתי סריקה עם תוכנת האנטיוירוס שלי (avg) ולאחר שזו לא העלתה שום בעיה ניסיתי גם בAd-Aware SE Professional וגם היא לא העלתה כלום. מחקתי גם את כל ההיסטוריה +קבצי הקוקיס שיש לי וגם זה לא עזר אז אני מתחיל לחשוב שאולי משהו במחשב (כלומר באקספלורר..) לא מוגדר נכון .. אז בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הסיפור הזה!!! :bash: ותו…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום.. כשאני מנסה להפעיל את המסנג'ר של MSN, אחרי כמה שניות עולה לי ההודעה הזאת (קובץ מצורף) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, הוא עדיין לא מוכן להפתח.. שימו לב שההודה היא בעברית והוינדוס שלי הוא בכלל באנגלית.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כשאני מוריד סרטים אני רואה אותם כאילו הם בפורמט של 256 צבעים פתרתי את הבעיה הזו ב Windows Media Player ע"י ביטול האפשור בשכבות על. כעת אני רוצה לעבור לנגן אחר ואיני יודע איך לבטל בו אפשרות זו. ובכל נגן אחר הסרט מופיע כאילו הוא ב256 צבעים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1.הורדתי סירטון של DIVX ושאני בא להפעיל אותו יש לי שגיאה ראשונה של הנגן DIVX שחסר לי איזה משהו ואחרי זה יש לי התראה של ווינדוס שתוכנה כלשהיא הפסיקה לפעול (ראה תמונה),חשוב להזכיר שמתי שאני מפעיל את הנגן בלי קשר לסרט הכול עובד סבבה. עידכון : אם אני מפעיל עם BSPLAYER או עם מדיה פלייר אז ראוים אבל בלי קול. אז תיתיחסו רק לשגיאה של ה- DIVX PLAYER. 2.אני משתמש בתוכנת האימיול 0.47C לא מזמן שמתי לב שמישהו מוריד ממני במהיריות שהם מעבר להגבלה שלי ובכלל מעבר למיהרות העלאה של האינטרנט שלי (לא זוכר כמה, 128 אני חושב והוא מוריד ממני לפעמים על 60) , ולא רק זה במיקרה אני מוריד בדיוק באותה מהירות (ראה תמונה). תודה ! ניפתר אם תשימו לב תיראו שגם מה שמוצג למטה הוא ה DWONLOAD ולא ה- UPLOAD ואז…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה אתר כמו וואלה או ynet ומנסה לצפות בסרטי באתר חדשות - אני מקבל הודעה של נסיון חיבור - connecting ומיד לאחר מכן סיום - ללא כל הודעת שגיאה . מישהו יכול להגיד מה הבעיה וכיצד לפתור אותה . תודה מראש על העזרה. flash player מותקן במחשב. עד לאחרונה לא היתה הבעיה .
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שדרכה אני אצור תפריט שבו תהיה אפשרות לראות את הסרט אם או בלי כתוביות כמו בסרטים בחנות ואז אוכל גם לצרוב לDVD בתודה רבה מראש - בבקשה זה דחוףףףףףףףףףף אולי אפילו קצה חוט (מנהלים אולי?? )
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, הורדתי CRAGGLE נכנסתי לתוכנה והנורטון שלי צרח ישר שיש שם וירוס אז מחקתי אותו מייד אבל השאלה שלי היא אם יש לו איזה שהם קבצי התקנה נוספים שצריך ואפשר למחוק ליתר ביטחון?... או שלמחוק את הקובץ מספיק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור את כל הפרצופים שיש לי במסנגר שמורים אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה לאבד את כולם יש לי איזה 170 לא בא לי להתחיל להוסיף אחד אחד אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה תודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מאז ששעו לנו רשת בבית האימיול שלי תמיד ב Low ID וזה לא משהו עם האנטי וירוס או הפיירוול הוא פשוט תמיד ככה ואני לא מבין למה מישהו יכול לעזור ?!@ PLZZZZZZZ
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי בעיות שקשורות לרזולוציה ולתצוגה. יש לי מסך 19" L1950SQ. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה ל 1024*768 הצבעים משתנים ל8 bit ואם אני מעלה ל32 אז הרזולוציה חוזרת ל800*600. הבעיה השניה היא שכל פעם שאני משנה את הרזולוציה, היא לא נשמרת לאחר שאני מדליק מחדש את המחשב וחוזרת ל800*600 (וניסיתי לשנות את ההגדרות ברג'יסטרי וזה לא עזר). אני אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שנה או יותר נכון אני מחפש תמונה (מקורית/יפות/מעוצבות) של לוח שנה של חודש אפריל השנה (אבל עם יש של כל החודשים מה טוב) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? והכוונה היא תמונה על המחשב לא קשיחה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פירמט את המחשב שלו(מחשב ישן מאוד) ועכשיו הוא לא מזהה לו את הכרטיס רשת הלוח אם שלו הוא lite-on NR146 לא מצאתי לו דרייברים וכמעט אין מידע עליו אני ישמח אם משהו יעזור לי! בתודה מראה!
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק עם דברים ואני רוצה לגבות לעשות גוסט אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה כגון נורטון גוסט ואקרוניס הקטע איך אני מגבה בסבבית הדוס ואיך אני משחזר אחר כך את מה שגביתי הכוונה לאיפה אני צריך להיכנס מה להריץ ישמח לקבל הסבר מפורט תודה מראש וגם באקרוניס אני ישמח לדעת פירוט
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חברה תמליצו לי על תוכנה למצלמת אינטרנט שמקליטה את מי שיושב מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל לעצב אנימציות 3D ואני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש.. אני לא רוצה ללמוד תוכנה פשוטה אני רוצה להשקיע וללמוד משהו שישתלם לי בעתיד וגם עדיף שהתוכנה תהיה חינמית..מישהו יכול לתת לי עצה באיזה תוכנה כדאי להתחיל ללמוד?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני צריך להעביר סרט וידאו ביתי שעשיתי ממנו דיוידי, להעביר אותו לMPG או עדיף AVI אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל ה-Scrolling Arrows או איך שלא תקראו לזה פשוט נעלם לי, ובמסמכים ארוכים במיוחד זה מאוד מעיק אם כי אני יכול להשתמש בגלגלת. יש הצעות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-