תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי בתחילת פבואר מחשב חדש עם NIS 2005 פתאום פתחתי את המחשב ורשום לי שניגמר לי הרישיון שהיה רשום לי שהתוכנה תעבוד 2006 מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום , התקנתי עכשיו vista oem 64bit ואני משחק במשחק קאנטר סטרייק 1.6 , עכשיו שהייתי ב XP הכל עבד טוב לא היו בעיות , בויסטה התקנתי ventrilo ואת המשחק , וונטרילו זאת תוכנת דיבור למי שלא יודע , כאשר אני לוחץ על הגלגלת אמור להפתח המקרופון ואמורים לשמוע אותי , כאשר אני נמצא במשחק המקש לא מגיב , וזה לא רק במשחק זה קורה בעוד כל מיני דברים למשל שאני מתקין תוכנה מסוימת.. אשמח לעזרה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 22:10:58 סודר , תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מותקן אצלי Norton Ghost 2003 ועשיתי אתמול גיבוי לכונן C. את הגיבוי שמרתי בכונן D וגודלו 7 גיגה. מכיוון שדיסק DVD רק בנפח 4.7 גיגה, אני מוגבל בזה שאני לא יוכל לצרוב את הגיובי שלי על דיסק DVD אחד. האם אני יכול לצרוב רק חלק מהגיבוי על דיסק DVD אחד, והחלק השני של הגיבוי על דיסק DVD אחר? האם בכלל בעת השיחזור הוא יבקש את הגיבוי השני שנמצא על הדיסק DVD השני? אני רוצה לצרוב את הגיבוי על דיסק, מכיוון שאני קצת מוגבל במקום פנוי במחשב שלי. תודה והמשך יום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שמעתי שייצא חדש האם יש שיפור בדפדפן או שזה סתם דיבורים ?? והוסיפו אפשרויות חדשות או משהו כמו כן תוכלו להגיד לי אם הדפדפן מוריד יותר מהר מהגירסה 6 המהירות הורדה מתקרב לזאת של פיירפוקס? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אז ככה, היום ראיתי באחד חתימה של מישהו שהיה כתוב שם כמה הוא שיחק בכל מני משחקים. קיצר, גם אני רציתי אז הלכתי לאתר (xfire.com) הורדתי תתוכנה והכל טוב ויפה. אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב פשוט לא עלה, הוא הגיע למצב שלקח לו 10 דקות להעלות רק את המחשב ואז כלום לא עובד, אי אפשר לעשות העתק הדבק, אי אפשר להפעיל תוכנות, אי אפשר כלום. אז היום פירמטתי ואחרי הפירמוט התקנתי שוב את התוכנה (לא ידעתי שהיא הגורם) ושוב עשיתי ריסט ושוב הכל חזר על עצמו. עשיתי "חושבים" והגעתי למסקנה שזו ה XFIRE ואכן, צדקתי. השאלה שלי היא: אם עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות אלו?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כל היום חיפשתי דרייברים ללוח אם Quanta 30B8 (של מחשב נייד HP Pavilion dv6160) ולא הצלחתי! אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא לי את הדרייבר, יש לי וינדוס XP 32bit. אם אין ברירה אז גם דגם ישן יותר (כמו 30B7) יתקבל בברכה. בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משדר ב BLOGTV.COM הבעיה שפעם היה אפשר לפתוח חדר ולשדר סרטים עם תוכנה CAMASTASIA LIVE היום אי אפשר התוכנה הזאת לא משדרת LIVE יש תוכנה שדרכה אפשר לשדר ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הייי הורדתי קבצי rar בגודל של 315 מגה ושאני מחלץ את הקבצים יש שם קובץ אחד של 4 מגה . קובץ שיר אחד במקום 20 קבצים..... אם מישהו מה הבעיה או איך אפשר לפתור את זה אם אפשר ?!?!?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן, לאמא שלי יש עסק ולאחרונה בנתה אתר. היא רוצה להעלות דגימות וידאו של כמה דברים שקשורים לעסק וכמובן שהאופציה הראשונה היתה להעלות ליו-טיוב וללנקק את זה מהאתר שלה, אבל האיכות תמונה לא תהיה להיט... השאלה שלי היא האם יש אתרי אחסון שמציעים שטח בחינם ומשאירים לתמיד את הקובץ אצלם ולא מוחקים אותו אחרי X זמן, או לפחות כאלה שהם בחינם אם אין חיה כזאת שמציעה אחסון לתמיד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעדכן את התוכנה (פיירוול) וכשהבאר של ההורדה מגיע לסוף, קופצת לי הודעה שאין תקשורת עם הסרבר וההודעה המצורפת... מה אני עושה עם זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בעת עליית ה windows מקבלת הודעת שגיאה , כפי שמופיע בתמונה מזה ההודעה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת + קבוצת מחשבים עם נורטון: Symantec Corporate 9 האם ישנה דרך לבטל את סריקת הוירוסים בדואר יוצא ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום זה התחיל לפני כמה שבועות כמעט כל פעם שאני פותח דף אינטרנט או עובר מהמעודפים לאת מסוים הדף לא זמין ("לא ניתן להציג דף זה"/"כתובת לא נמצאה") ורק אחרי שאני עושה רענון זה מיסתדר ולפעמים צריך לעשות כמה פעמים רענון ואני ניסיתי בכמה דפדפנים כולל Firefox
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
התקנתי היום את סיגט ומשום מה אני לא מצליח לגלוש שמתי אותו על מצב שיאפשר הכל ועדין אי אפשר רק אחרי שמחקתי אותו הצלחתי לגלוש אתם יודעים אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
היי, הבעיה הבאה מתרחשת אצל חבר שלי: הוא הוריד עונה שלמה של פרקים של סדרה כלשהי מהאימיול, כל הסרטים פועלים חוץ מ-2 קבצים שעושים בעיה- ברגע שנמצאים בתיקייה שלהם ומצביעים על אחד מהם עם הסמן התיקיות בווינדוס נסגרות, שורת ההתחל נעלמת ונשארים רק עם הרקע ואז הווינדוס חוזר שוב עם שורת ההתחל והאייקונים של שולחן העבודה. כלומר שאין אפשרות ללחוץ דבל קליל כדי להפעיל את הקובץ. ניסינו להיכנס למדיה פלייר ולצפות בקובץ ע"י קובץ>פתיחה אבל שוב ברגע שמצביעים על הקובץ המדיה פלייר נסגר (אותה בעייה בקריסטל פלייר). איך אני מטפל בבאג הזה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ולהפך? כלומר, האם הקבצים שכל אחת מהתוכנות הנ"ל מייצרות נקראות אצל התוכנה השניה?
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעלות תמונה אני מקבל את הודעת השגיאה error loading image זה בחיים לא קרה , רק אתמול זה התחיל משום מה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אפשר לשהשיג או לקנות את התוכנה aqua mark
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 אמור להתחבר לאינטרנט???
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
החלטתי לאחרונה לעזוב את winamp המוכר ולעבור ל- foobar ולהתבססות על טגים במקום ספריות שתי נק' שכרגע מפריעות לי- א) יש איזו חוסר אחידות בטאגים - חלקם מאפשרים לי למשל להשתמש ב- \ בשביל להכניס מספר ערכים בו זמנית, וחלק לא - יש אפשרות להעביר את כל הקבצים לצורה אחידה? ב) יכול להיות שזה מתקשר לנק' הקודמת, אבל כשאני מסדר את הרשימה לפי שמות אומנים לדוגמא, אני מקבל כפילויות - שני שדות בעלי אותו שם . זה אמנם די דליל והרוב מוצג בסדר, אבל הייתי מעדיף להמנע מזה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש למשהוא לינק להורדה של אקספלורר 6 ? (את כול ההתקנה ) חיפשתי ולא מצאתי....
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-