תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה להפעיל סרט מסויים אני מקבל את הןדעת השגיאה הנ"ל ויש סאונד בלבד בלי תמונה.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז כמו שאפשר להיו מהכותרת יש לי Firefox 1.5 Beta 2. כשאני מנסה להיכנס לאתרים שמוגנים עם סיסמא (אחרי שאני מכניס את) הסיסמא אני מקבל את ההועדה "HTTP/1.1 405 Method not allowed" אני לא מבין מה זה אומר. שמתי לב ש'השועל' לא מציד לי Java בחלק מהאתרים (יכול להיות שזה קשור ) ממתין לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה ויש לי הרבה תהליכים שאני מעוניין לסיים ולא מצליח לי. אני לוחץ על סיים תהליך ואז המערכת הפעלה מנסה במשך יותר מכנה שעות לכבות את התהליך. מדובר בתהליכים פשוטים כמו פיירפוקס ואימיול שכנראה לא עובדים ממש טוב עם ויסטה. אני מחפש תוכנה שתחסל את התהליכים האלו. השתמשתי בkill process אבל זה לא עובד במקרה הנ"ל ולא מספק לי פיתרון. תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
למי שלא שמע ולא ראה, לפני שבוע בערך יצאה גרסא אונליין לסריקת וירוסים של NOD32, סתם, למי שזה מעניין אותו: http://www.eset.com/onlinescan/ לדעתי כדאי להוסיף את זה ל סטיקי: טיפים ותוכנות מומלצות , בסריקת וירוסים ורוגלות אונליין. סריקה נעימה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אנשים, כשאני מנגן סרטונים ברשת עם הדפדפן (אני משתמש בmaxthon בעיקרון אבל ניסיתי גם בIE7 ובOpera) הסאונד לא מתנגן, למרות שבווינדוס יש סאונד והפעלתי את WM בנפרד והכל בסדר... מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשיתי את הסריקה דרך Spybot עוד לפני שחיברתי את האינטרנט ומצאתי את זה קישור לתמונה יכול להיות שזה סתם נכון ? וגם אם אני אמחק אותו לא יקרה כלום ? http://img160.imageshack.us/img160/1640/22bc5.jpg
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה יש שתי תוכנות אנטי וירוס טובות ואני לא יודע מה לבחור??? 1.kaspersky prsonal pro 2.kaspersky personal מה אתם חושבים? מה יותר טוב ? 1 או 2 .
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה קורה לתוכנות ה Trojan כמעט כל תוכנה שמעדכנים אותה פשוט מפסיקה לעבוד וצריך אח"כ לבצע רישום באתר של התוכנה. הייתה לי את ה trojan remover והייתי דיי מרוצה ממנה אך כאשר נסיתי לעדכן אותה היא הפכה לי ל trail . הורדתי את תוכנת ה Anti-Hacker&Trojan Expert אך לא ניתן לעדכן גם אותה,גם אתר הבית שלה כבר לא קיים. אנא עזרתכם ואו המלצה לתוכנה טובה שיהיה ניתן לעדכנה אוטומטית מהאינטרנט ללא חשש שגם היא תפסיק לעבוד.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אמ... אני מחפש מדריכים והסברים שלמים לICQ ומסנג'ר לשימוש יום-יומי (כן, אין לי עדיין.. כמה עצוב :'( ) ~צונזר ע"י דסו~ סיבה: אוופס, לא ידעתי.. מצטער ובכלל, למסנג'ר צריך כתובת אימייל? ???
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הורדתי את גירסת הניסיון לחודשיים וכשהתחלתי לעבוד שינתי שם את הטקסטורה של הפיינטבראש לפרחים כאלו, ועכשיו אני לא יכול לשנות את זה למברשת רגילה, רק טקסטורות אחרות... בבקשה תעזרו! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי דיסק די וי די ואני מעוניין לעשות הצפנה שאף אחד לא יכול להעתיק? יש תוכנה שעושה את זה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להחזיר את הדפדפן כך שיפתח את ה Dialog Box בזמן שמירה של קבצים? לפני מספר ימים הורדתי בטעות את הסימון "always ask before opening...." אני משתמש באקספלורר 6 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
תסתכלו : זה מאתר של מייקרוסופט ורשום " תומך XP SP2-3 " .
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי, הורדתי CRAGGLE נכנסתי לתוכנה והנורטון שלי צרח ישר שיש שם וירוס אז מחקתי אותו מייד אבל השאלה שלי היא אם יש לו איזה שהם קבצי התקנה נוספים שצריך ואפשר למחוק ליתר ביטחון?... או שלמחוק את הקובץ מספיק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
מאז ששעו לנו רשת בבית האימיול שלי תמיד ב Low ID וזה לא משהו עם האנטי וירוס או הפיירוול הוא פשוט תמיד ככה ואני לא מבין למה מישהו יכול לעזור ?!@ PLZZZZZZZ
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד קומפקס פרסריו 2.1, כרטיס מסך של ATI רדאון 9200. עכשיו לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס, לא התקנתי שום דרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו הבעיה היא למעשה שכשאר אני מוריד את הדף או גולל אותו על ידי הגלילה בעכבר הדף זז באיטיות והתמונה נמרחת. מה אני יכול לעשות כי זה ממש נמאס... ואם צריך דרייבר מסוים אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כי חרשתי תאתרים שהביאו פה ולא מצאתי.... תודה לכל מי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי בעיות שקשורות לרזולוציה ולתצוגה. יש לי מסך 19" L1950SQ. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה ל 1024*768 הצבעים משתנים ל8 bit ואם אני מעלה ל32 אז הרזולוציה חוזרת ל800*600. הבעיה השניה היא שכל פעם שאני משנה את הרזולוציה, היא לא נשמרת לאחר שאני מדליק מחדש את המחשב וחוזרת ל800*600 (וניסיתי לשנות את ההגדרות ברג'יסטרי וזה לא עזר). אני אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
החלונות שלי לא עולה. ניסיתי לבצע התקנת תיקון והיא לא מזהה בכלל שמותקן חלונות וניגשת ישר לבצע התקנה חדשה. יש לי צורך להוציא מידע מ-3 מערכות שפעלו לי על החלונות הזה: WINFAX INCREDIMAIL יש לי גישה ל-HDD ואני רק לא יודע היכן נשמרים הנתונים של המערכות הנ"ל. כל עזרה תתקבל בברכה תודה ומראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך לסגור פורטים בגלל הפירוואל אז איך אפשר בווינדוס במחשב?...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרייבר לכרטיס קול מובנה, אך אני לא יודע את סוג לוח האם .מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב קובץ ISO גדול (בערך 6.5GB), האם יש דרך לחלק אותו כך שאוכל לצרוב אותו על 2 DVD's?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-