תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, היום ראיתי באחד חתימה של מישהו שהיה כתוב שם כמה הוא שיחק בכל מני משחקים. קיצר, גם אני רציתי אז הלכתי לאתר (xfire.com) הורדתי תתוכנה והכל טוב ויפה. אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב פשוט לא עלה, הוא הגיע למצב שלקח לו 10 דקות להעלות רק את המחשב ואז כלום לא עובד, אי אפשר לעשות העתק הדבק, אי אפשר להפעיל תוכנות, אי אפשר כלום. אז היום פירמטתי ואחרי הפירמוט התקנתי שוב את התוכנה (לא ידעתי שהיא הגורם) ושוב עשיתי ריסט ושוב הכל חזר על עצמו. עשיתי "חושבים" והגעתי למסקנה שזו ה XFIRE ואכן, צדקתי. השאלה שלי היא: אם עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות אלו?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כשאני פותח את הEXPLORER אני מקבל מסך לבן (ריק) והודעה שיש בעיה בקובץ MSLS31.DLL WINDOWS XP יש רעיונות תודה,
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כל היום חיפשתי דרייברים ללוח אם Quanta 30B8 (של מחשב נייד HP Pavilion dv6160) ולא הצלחתי! אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא לי את הדרייבר, יש לי וינדוס XP 32bit. אם אין ברירה אז גם דגם ישן יותר (כמו 30B7) יתקבל בברכה. בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]יש לי בעיה אני לא מצליח ליפות הרבה מאוד דברים אצלי במחשב וגם ה"מחשב שלי" עצמו לא ניפתח הנה תמונה:[/glow]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב שלי (XP PRO) הגרסה חדשה יותר מהגרסה הקודמת שהייתה לי. נתקלתי בשתי בעיות :האחת, המערכת לא מוצאת AUDIO DEVICE . לא משנה מה עשיתי וניסיתי פשוט אין. (כרטיס קול מובנה בלוח אם). ולכן אין שום קול במערכת . דבר שני בעיה בתצוגה. כאשר אני גורר דבר מסויים, או כאשר אני בדף אינטרנט גולל את הדף, הכל זז בפריימים ובאיטיות . :s05: האם יש קשר לזה שזו גרסה חדשה של XP ?? וגם ה-אקספלורר הוא 2007?? בבקשה עזרתכם הדחופה. :'(
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כבר פעם שנייה שאני מנסה להתקין דרייבר חדש יותר ממה שיש לי והוא אומר לי שההתקנה נכשלת.. אני תקוע עם דרייבר ישן בגרסאת 175.19 במקום להתעדכן ואני כבר לאדע מה לעשות... זה עשה את הבעיה עם ה178 ועכשיו אותו דבר עם ה180... שלפי דברי nVidia מציג שיפורי ביצועים משמעותיים... ניסיתי להסיר את הדרייבר הקיים ואז להתקין את החדש וזה עדיין לא עוזר.. מישהו יודע אולי ממה נגרמת הבעיה?.. זה קרה לעוד מישהו?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לא הצלחתי להתקין תקייה חדשה של אופיס 2007 מה עושים.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי. בMEDIAMONKEY ישנה אפשרות לתיוג אוטומטי של שירים מאתרים כמו אמאזון.האם מישהו מכיר איזשהו סקריפט שיאפשר לעשות משהו דומה מאתרים ישראלים למוזיקה ישראלית?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעדכן את התוכנה (פיירוול) וכשהבאר של ההורדה מגיע לסוף, קופצת לי הודעה שאין תקשורת עם הסרבר וההודעה המצורפת... מה אני עושה עם זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
התקנתי BS PLAYER והוא מגיע עם רכיב פרסומת שנקרא WHENU SAVE . כאשר ראיתי זאת , הסרתי את הנגן וגם את רכיב הפרסומת , אולם הפרסומות ממשיכות לקפוץ לשולחן העבודה. הרצתי אנטי וירוס ואת הWIN DEFENDER והם לא הצליחו להסיר אותו , נכנסתי לREGEDIT ואי אפשר להסיר ידנית את התיקייה שלו. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
תוך כדי גלישה הבודק דואר של האנטי וירוס הודיע על בדיקת דואר (תוכנת ה mail אכן עבדה ברקע אבל אף אחת מתיבות הדואר שלי לא מוגדרות לכתובת שהוא הציג). אני משתמש ב AVG כאנטי וירוס וב Lavasoft Ad-Aware SE כבודק spy-ware, לפי התמונה המצורפת האם זאת בעיה של spy-ware או וירוס ? או כלל אינה בעיה ? http://img110.imageshack.us/img110/203/mailnc3.jpg
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. זה די דחוף כי יש לי את ה8800GT ובמשחקים שתומכים בDX10 הוא לא נותן לי כי לא הורדתי את זה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה AIDA 32 וכשהתוכנה עולה היא פשוט נתקעת ב-בדיקה של הפיסיאי שלי וזהו אני צריך להתחיל את המחשב מחדש... אני לא יודע מה לעשות סעמק... ניסיתי עם כל הגרסאות וזה אותו דבר... אה ד"א יש לי אקס פי
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להחזיר את הדפדפן כך שיפתח את ה Dialog Box בזמן שמירה של קבצים? לפני מספר ימים הורדתי בטעות את הסימון "always ask before opening...." אני משתמש באקספלורר 6 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
שלום, לפני בערך 4 שנים חבר שלי קנה את הכרטיס טלויזיה הנ"ל ולאחרונה שעשינו לו ניקוי ושיפוץ רציני למחשב הוא נתן לי את הכרטיס טלויזיה עם השלט ומתאם אינפרא מיוחד שמתחבר אליו. הורדתי דרייברים מהאינטרנט שזיהו את הכרטיס כאשר עשיתי חומרה חדשה התקינו אותו והכל טוב ויפה, לאחר מיכן הורדתי מאתר LEADTEK את התוכנה שלהם וניסיתי לעבוד עם השלט אבל זה לא כל כך הלך.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה (יש בטריות בשלט ) או אם אני יכול לשלוט באמצעות השלט של הכרטיס בתוכנות אחרות (כגון WINAMP). תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום זה התחיל לפני כמה שבועות כמעט כל פעם שאני פותח דף אינטרנט או עובר מהמעודפים לאת מסוים הדף לא זמין ("לא ניתן להציג דף זה"/"כתובת לא נמצאה") ורק אחרי שאני עושה רענון זה מיסתדר ולפעמים צריך לעשות כמה פעמים רענון ואני ניסיתי בכמה דפדפנים כולל Firefox
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום.. כשאני מנסה להפעיל את המסנג'ר של MSN, אחרי כמה שניות עולה לי ההודעה הזאת (קובץ מצורף) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, הוא עדיין לא מוכן להפתח.. שימו לב שההודה היא בעברית והוינדוס שלי הוא בכלל באנגלית.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
כל פעם אני עובר לטאב באמצעות ה IE של מיקרוסופט הדפדפן קורס. יש אתרים שפשוט לא תומכים בדפדפן הזה ולכן אין לי ברירה אחרת. צירפתי הודעת שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור את כל הפרצופים שיש לי במסנגר שמורים אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה לאבד את כולם יש לי איזה 170 לא בא לי להתחיל להוסיף אחד אחד אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה תודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ולהפך? כלומר, האם הקבצים שכל אחת מהתוכנות הנ"ל מייצרות נקראות אצל התוכנה השניה?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעלות תמונה אני מקבל את הודעת השגיאה error loading image זה בחיים לא קרה , רק אתמול זה התחיל משום מה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-