תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שתהיה בsystem tray ותעקוב אחרי השימוש בCPU... שאני לא ירגיש שהיא עובדת בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
נגיד אני נותן לתכנה הזו תיקיה, והיא יוצרת רשימת TXT של הקבצים שנמצאים בה, רצוי תכנה שמותאמת לקבצי אודיו, שתתן את האורך של הטראק, אם אתם שואלים את עצמכם, כן זה בשביל ליצור לייבלים לדיסקים בתוך קייס. תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי אני צריך לשכפל מחיצה שלמה מהדיסק הנוכחי לדיסק חדש, כרגע אני עושה BOOT מהמחיצה שאותה אני רוצה לשכפל, אני מעוניין בשכפול מושלם והכוונה היא שלאחר השכפול אוכל לעשות BOOT מהדיסק החדש ולהמשיך לעבוד כרגיל. לא עשיתי את זה בזמן האחרון, אני צריך המלצה לתכנה טובה. אה כן ואני אשמח אם אוכל לשכפל לתוך מחיצה שהיא יותר גדולה ואז שפשוט ישאר לי יותר מקום פנוי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אמרו שחומת האש של WIN XP היא לא טובה לביטורנט אז אני החלתתי להחליף אך אני לא יודע למה פעם היה לי NORTON אבל הוא עשה לי קצת בעיות ואני לא ממש אוהב אותו עכשיו, משהו יכול בבקשה להמליץ לי על חומת אש טובה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על אנטי ווירוס כי יש לי כול מיני ווירוסים ולא יודע למה אבל מאז ששידרגתי את המחשב מ98 לxp שום אנטי ווירוס של סימנטק לא עובד אצלי
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! אני לא יודע באיזה אנטיוירוס להשתמש...תנו הצעות חבר'ה.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על חבילת תוכנות אבטחה (לדוגמא: Norton Internet Security 2005).
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים, אני לומד גראפיקה ממוחשבת, התוכנות שבהם אני עובד/אעבוד הן כדלקמן: Illustrator,Flash,Photoshop,Director,Primiere בעצם כל החבילה של ADOBE, בנוסף שנה הבאה נעבור לעבוד גם בתוכנות תלת מימד כדוגמת ה3DS MAX ....אני מניח שעם הזמן אתוודע לתוכנות גראפיות כאלו ואחרות נוספות. כרגע אני עובד עם עכבר (ומהפשוטים)- לעבודה שוטפת (כולל משחקים) הוא מספק אותי ביותר, כשאני מגיע לעבודות ציור איתו...ובכן אתם בטח יודעים מה התוצאה, במקום לעסוק בציור-אני עוסק בלתקן את הקריזות שלו. אז החלטתי שבמיוחד בתחום הנ"ל אין מנוס מלקנות לוח גראפי-ואם כבר אני מתכוון לעסוק בזה ברצינות אז כבר לקנות אחד רציני (עד כמה שמתאפשר..)-אני לא מעוניין ללכת בגישה של לקנות GENIOUS ואח"כ להחליף למשהו רציני יותר היו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כרגע אני משתמש ב-Agnitum Outpost, הוא מגן עלי בצורה טובה אבל אני לא יודע עד כמה. יש פיירוולים אחרים שאתם ממליצים עליהם? אל תמליצו לי על ZoneAlarm כי הוא מסובך ומסורבל נורא ולקנפג אותו זה סיוט.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על פירואל טוב תמליצו לי בבקשה על פיראולים
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בcanna למי שמכיר, היא עושה את העבודה אבל איטית להחריד ומיושנת. למישהו יש הצעה לתוכנה טובה איכותית ומהירה(רצוי) תודה מראש דארקי נ.ב החיפוש בדברים האלה לא ממש עזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה שתוכל ליצור לי סרט מאוסף תמונות שיש לי, מעיין סלייד-שואו עם אפקטים וסאונד וטקסט שאני יוכל להוסיף על התמונות. התחלתי להשתמש ב adobe premiere אבל הסתבכתי שם וזה מסובך מדי בשבילי נראה לי... תודה!
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני רוצה תוכנה טובה יותר מ MEDIA PLAYER איזה אתם ממליצים לי? ???
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי קבצי וידאו דיגיטלי ואני רוצה לערוך אותם (בעיקר לחתוך חלקים מיותרים) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תכנה טובה שעושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחפש המלצה ל תוכנה של צפיה בסרטים שתומכת בכמה שיותר פורמטים של סאונד ותמונה שהיא קלה לשימוש וחינמית אני מקבל את המחשב החדש עןד כמה ימים ואני לא רוצה שישה לי מצב כזה שיש סרט שאני לא יכול לראות או לשמוע ונמעס לי כבר להיות עם כמה תוכנות במקביל שמותקנות על המחשב בכדי לצפות אני רוצה משהוא אחד שיציג וישמיע הכל ממת תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת אם הפינג גבוה/נמוך וקלה לתפעול.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שמעו אני צריך תוכנה שמאשרת conversion בין .avi לVCD ושגם מחלק את הקבצים שתאפשר חילוק של קובץ לחלק אחד של נגיד 600 מגה והחלק השני של 200... חיפשתי בגוגל אבל זה יותר מידי ולא מסודר אז אם למישהו יש איזה המלצה אני ממש צריך ותודה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
נורטון עושה לי בעיות, אני מחפש תוכנה אחרת שתבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הכל בכותרת.. אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני מתחיל לעשות עכשיו קצת סדר בהורדות שלי (בעיקר אנימה ) וחשתי לבנות מסד נתונים שיכיל את המיקום ועוד פרטים על הקבצים שיש לי (מרוב קבצים לא זוכרים כבר את המקום) יש למישהו המלצות?
-
צריך המלצה תוכנה פשוטה חינמית לטיפול בתמונות. צריך אותה בעיקר כדי לשנות את גודל התמונות ולחתוך אותם לפורמט 2:3 ולא 3:4 כפי שמגיעות מהמצלמה ראיתי שיש את XnView איך היא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-