עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מסתבר שבפונטים בגודל רגיל, דפדפנים לא מבצעים החלקת פונטים. הבעיה הזו משפיעה על אקספלורר, על פיירפוקס ובעצם על כל דפדפן אחר שמרנדר את הפונטים באמצעות מערכת ההפעלה. ב-ClearType הבעיה נפתרה וכל הפונטים עוברים החלקת קווים (Anti-Aliasing). כדי להפעיל את הפיצ'ר המעולה הזה: 1. פתחו את ה-Display Properties 2. תחת הכרטיסיה Appearance, לחצו על Effects 3. בחלון שנפתח, סמנו האופציה השניה ובחרו ב-ClearType במקום ב-Standard תהנו, Prog.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by BornExtreme,

אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזו מצאתי כבר תוכנה דומה שמראה את טמפ' הדיסק קשיח אבל לא של המעבד

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להגביל את הגלישה באקספלורר רק לאתר אחד ( לשאר האתרים לא יהיה ניתן להגיע ) ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by שבע-שנים,

שלום, הדבר ראשון שאני רוצה לשאול הוא האם קיים Plugin לWindows Media Player שמאפשר הוספת כתוביות? אם התשובה היא לא אז הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכנות לצפייה בסרטים מלבד RadLight (שמעתי שיש בתוכנה סוג של spyware) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by IMT,

אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. Started by Snufkin,

אחרי שהמגש יוצא החוצה (ידנית או ע"י לחיצה על EJECT), אני לא יכול להכניס אותו דרך ה-XP! אני חייב לקום וללחוץ על הכפתור, לפי מה שאני מכיר ה-EJECT אמור להשתנות ל-LOAD. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by XDude,

באתר שלהם יש : Combo Standard ו MyIE2... אין לי מושג מה להוריד... אתם יכולים להסביר לי עליהם קצת? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. הורדתי אותו, ואני לא רואה שום דבר מיוחד שלא ראיתי ב IE. (כרגע יש לי Maxthon שהוא הרבה יותר משוכלל מהשועל) עוד משהו, אתם יכולים להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תוספים לשועל, ואיזה להוריד, כי שמעתי שיש כזה דבר...

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by TimoTy,

http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_14_1024.asp http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_44_1024.asp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  11. אני לא יודע אם הכותרת ברורה אז אני אסביר. אני לא יודע ,יש תוכנה כזאת שעושה סריקה למחשב רואה איזה קבצים יש בווינדוס ואז כשבא לי אני לוחץ לשחזור והיא עוברת על המחשב ומוחקת את כל הקבצים שלא היו שם בזמן הזכירה? אם אין דבר כזה אז למתכנתים מביניכם זה רעיון לא רע.אם מישהו היה עושה אותו אנשים היו משתמשים בזה (רמז רמז) ;).

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by NIRAN,

עשיתי את המבחנים שם וקיבלתי 4455 זה טוב לא טוב ואיך מפרשים את זה?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by udi,

האם ישנה תוכנה אשר אפשר לשלוח דרכה SMS לחברות לסלולר חינם למשל ישנה התוכנה ICQ שאפשר דרכה . אבל האם משהוא מכיר תוכנה אחרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. ואיך אני מגדיר שמה שיש לי עד עכשיו לא ימחק והאם האחים שלי יוכלו לבטל אותה. ואגב התוכנה בחינם?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

פתחתי ערוץ במירק בקוויקנט. קוויקנט מסיבות שלי. עכשיו אני מנסה לשים אל בוט והוא אומר לי שאין רג'יסטרד אופס. עכשיו אני אופ שמה. כמה שאלות: למה אני אופ ולא המאסטר שמה? אחד אמר לי שאני צריך חמישה אנשים ו2 אופים כדי לקבל אל בוט. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by TimoTy,

טוב יש לי NIVIDIA FX5900 של MSI עם VIVO עכשיו חיברתי את הטלויזיה ולכרטיס ואני רואה בטלויזיה רק שחור לבן ץץץץץ ניסיתי לשנות את שיטת השידור ל-PAL אבל לא היה שום הבדל...... איך אני אוכל לראות עם צבעים ?? ואיך אני משתמש ב- Video In?? תודה מראש ! אאההה נ.ב. הטלויזיה די ישנה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  17. יש לי רשת ממזמן אבל חשבתי שנפתרה לי הבעיה...אז כנראה שלא :-[ רשום צריך לפתוח פורטים...אבל אני לא יודע איך עושים את זה. מישהו יודע איך אני פותח פורטים? אני יודה לו מאד תודה מראש

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי OUTLOOK 2003, וכשאני לוחץ על אתר ששלחו לי, הוא פותח את הFIREFOX שלי עם האתר, ופותח לי תיבה של שמירה בשם בOUTLOOK. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  19. מישהו מכיר משהו טוב?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה על תוכנה שבעזרת אני יכול לעשות מעקב אחרי הכספים והחשבונות שלי לא משהו יותר מידי מתוחכם . אני כמובן מתכוון לקנות באופן חוקי את התוכנה . אני פשוט לא מכיר אף תוכנה כזאת ושאלתי חנויות למינהן וגם להם אין מושג . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ran_sion,

אז ככה, פתאום המסך של ה OUTLOOK TODAY שלי התחרבש (בעברית צחה 'מוצג לא נכון') מספר מילים פשוט יוצאות בג'יבריש (לא ב ENCODING הנכון...) ואין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תראו בעצמכם הפתרון יתקבל בברכה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  22. Started by edoson,

אני מנסה להפעיל את בתוכנה פרטישיין מגיק 8 ומיד מקבל ERROR... למה? INIT FAILED ERROR 100:PARTITON TABLE IS BAD. יש אפשרות לעשות משהו? דרך אגב, אני לא יודע על שום בעיה עם המחיצות שלי מעולם לא היתה לי בעיה שכזו.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת... כשאני עושה "שלח" הוא עושה כזה קו בצבע אדום מתחת לכפתורים של האפשרויות וזהו... מה לעשות? בתודה! Slim_Shady.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nehmia,

קניתי אתמול מאורר והוא רועש....חיברתי אותו ללוח אם והורדתי-speedfan ועדיין אני לא יכול לשלוט במאורר...איך אני יוכל לשלוט בו???

• 2 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים