עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  2. כמו שרשום בכותרת. בערך. חבר שלי ממש רוצה להוריד את קאזה אבל התוכנה מפוצצת בספייווארים וכל מיני מזיקים אחרים. לחבר אחר הקאזה פשוט גמר את המחשב עם כל הזבל שיש בה. רציתי לדעת אם יש גירסה של קאזה שנחשבת לבטוחה ואמינה ? אם לא אז האם יש תוכנה שמאפשרת הורדת שירים בעיברית ובלועזית במהירות טובה יחסית כמו קאזה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ואפשרויות נוספות של הלבשת כתוביות על סרטים. שם התוכנה והמלצות לגביה יעזרו מאוד. ואני צריך גם תוכנה לפתיחת קבצי MDB שמשום מה לא נפתחים עם וורד ונפתחים חלקית עם אקסל (אולי אקסס?) תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by piro,

היי אני צריך המלצה לתוכנית archiving, אתפם יודעים כמו ווינזיפ וווינראר, על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Or ei,

אני צריך תוכנה Anti Virus חינמית שנותנת עדכונים שוטפים חוץ מAVG

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by udi,

שלום מרוב חברות אני כבר לא יודע מה תוכנת ה FIREWALL המומלצץ שיש היום בשוק אני משתמש כרגע רק בתוכנת אנטי וירוס של קראספקי אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה { אם אפשר רק לא נורטון }

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by tronado,

על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. Started by Starsky,

שלום, אני צריך המלצה לתוכנה טובה וחינמית נגד popup... למישהו יש הצעות? תודה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. לכל המנהלים תרגעו, חיפשתי. לא מצאתי. יש לי כרגע את התוכנה OBJECTDOCK והיא נחמדה אבל היא גוזלת משאבים בצורה מטורפת! הנה תמונה http://pictures.greatestjournal.com/userimg/1184811/198648 תסתכלו בצד שמאל. תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אני מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית התקנתי את ה AVG שהיא מעולה אבל עכשיו רוצים כסף

11. איזו תוכנה לסינון דואר זבל (עדיף חינמית) מומלצת ל OUTLOOK EXPRESS? אני צריך משהו פשוט בשביל הורי. (נא לא להציע תוכנות MAIL חלופיות) תודה

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  12. משהו פשוט להפעלה שאני אוכל לעשות בזה שיגבה פעם בכמה ימים תיקיה מסוימת (לא את כל המחיצה/כונן)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

שלום חברה. אני צריך תוכנה כזו,שגם תהפוך לי את ההארדדיסק מ Fat32 ל-NTFS. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. מה שכתוב בכותרת הכי חשוב שלתוכנה תהיה אפשרות לעשות NORMALIZE לספרייה ענקית של קבצים MP3 תודה מראש לכל העונים.....

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום, לאחר שכשלו ניסיונותיי ללכוד וידיאו באמצעות soby vegas pro החלטתי לעבור לתוכנה אחרת אשמח לקבל המלצות לתוכנת לכידת וידיאו. תודה !

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום, יש לי התקן לכידת וידיאו בשם roxio video capture התקנתי את הדרייבר מהאתר של החברה אבל משום מה התוכנה שאני עושה בה שימוש לעריכת וידיאו (sony vegas pro) לא מזהה את ההתקן לכן אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה אחרת שיכולה לשמש לצורך לכידת וידיאו ואת העריכה אני אח"כ אעשה עם SONY תודה !

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by Solar1x,

דרושה המלצה לתוכנת מוניטורינג, עדיפות לחינמית אבל אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות שהם בתשלום אם ההבדלים בין החינמי לתשלום קריטים. סיסמאות וכדומה לא נחוץ, אלא פעילויות של המחשב והיסטוריית דפדפנים(אם אפשר גם לעקוב אחרי היסטוריה מחוקה זה מעולה.)+אפשרות חסימת אתרים. (פעילויות של המחשב הכוונה היא שינויי תצוגה\הגדרות של המחשב כלשהם מחיקה\התקנה של תוכנות\משחקים ואממ.. זה בעצם יספק מה שאני צריך.) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום!!! אני צריך המלצה לתוכנת פיירוול לא אנטי וירוס אלא פיירוול ... תודה

19. Started by רוני1,

הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by stone cold,

צריך המלצה לתוכנה שיודעת לעשות פירמוט למערכת הקבצים של אפל בהפעלת המחשב (אחד מהארד דיסקים שלי כזה -וWIN לא מזה אותו )

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. דרישות מהתוכנה: קלילה וללא 1000 תוספות בלתי נדרשות (עיצוב דיסקים, עריכת סאונד.. וכו). אם התכנה מסוגלת לבצע רק את המטלה שציינתי בכותרת בצורה טובה ושום דבר אחר לא, גם טוב ואפילו רצוי. יכולת ביצוע נירמול של קבצי ה MP3 כך שבדיסק האודיו יהיה לכל השירים אותו ווליום. רצוי תכנה חינמית אך לא חובה (גם גרסאות ניסיון טובות יתקבלו בברכה). נא לא להמליץ על חבילות ענק כגון נירו ורוקסיו.. כל מה שאני מבקש זו תכנה פשוטה שתעשה את העבודה כמו שצריך. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IG,

אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לשמוע את הצעתכם בנוגע לתוכנת צריבת מוזיקה שתכלול גם מוזיקה בעברית, לא אכפת לי שתהיה חינמית או לא. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  25. אני לא מצליח למצוא תוכנה נורמלית שעושה את זה, צריך תוכנה שתאסוף כמה שיותר מידע על שימוש הילדים במחשב, בעיקר שיחות בפייסבוק למשל. כרגע מותקנת תוכנה בשם actual spy היא עושה פחות או יותר מה שצריך אבל לא באופן מספיק טוב. יש קילוגר הבעייה שהוא לא קולט עברית, הכל מופיע באותיות אנגליות. התוכנה גם תופסת סקרינשוטש מדי פעם, לא יודע מה היעילות של האופצייה הזו. צריך המלצה לתוכנה דומה שפשוטה לשימוש ומספקת ריגול כמה שיותר מקיף. בנוסף, אני צריך גם המלצה לתוכנה שמגבילה את השעות שבהן ניתן לגשת לאינטרנט. שוב, צריך שהיא תיהה פשוטה מאוד לשימוש, אני יודע שאפשר למשל לעשות את זה דרך הראוטר, לא תופס, מסובך מדי. מי שמכיר מוזמן להמליץ תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים