עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קניתי לפטופ עם vista premium ועל הנייח יש לי xp pro ואני מנסה לסדר רשת בייתית. יש לי router של level one. אינטרנט סידרתי עם הrouter בשני המחשבים. אחרי מאמץ קל הצלחתי לסדר שמהלפטופ אני אוכל לגשת למחשב הנייח. הבעיה היא שמהמחשב הנייח אני לא מצליחה לראות את הלפטופ, (מהנייח בworkgroup אני רואה רק את הנייח, וכש אני מנסה לגשת ישירות לip אני מקבלת "The network path was not found" אבל כן מצליחה לעשות ping עליו. לכן אני מניחה שהבעיה היא איפשהו בהגדרות של אחד מהמערכות, אבל אני לא מצליחה להבין אפילו באיזה אחד מהמערכות, כי יש לי רק שני מחשבים בבית. למישהו יש מושג עם מה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  2. יש לי תמונות שאני רוצה לצרוב על דיסק,ולכלול בתוך הצריבה מוסיקת רקע,איזו תוכנת צריבה\עריכה אני צריך בשביל זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by gkman,

התקנתי את magicdisc והגדרתי שלא יטען ב- startup התוכנה עצמה באמת לא עולה אבל הכונן דיסקים הווירטואלי שלה נטען איך אני מעלים אותו???

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנת אופיס 2003 כשאני משתמש באאוטולוק ופותח מסמך WORD פתאום קופצת הודעת שגיאה שצריך להיסגר ויש אופציה לסמן וי אם אני מעוניין שהתוכנה תיסגר ותיפתח אוטומטית אך לא מצליחה לפתוח את עצמה שנית ללא תקלה. ביצעתי תיקון שגיאות של האופיס והבעיה נפתרה אך חזרה על עצמה לאחר יומיים-שלושה. שבוע שעבר הסרתי את כל תוכנות האופיס מהמחשב והתקנתי מחדש ושוב הכל היה תקין עד היום שהבעיה חזרה על עצמה.. מה יכול לגרום לתקלה ואיך מסדרים אותה אחת ולתמיד אודה מאוד לעוזרים ולמי שיש פתרון לבעיה המציקה הזאת בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by idofr,

היייייייי לכולם אז ככה בדיסק של ההתקנה יש תיקיה של תוספות (GOODIES) שאדובי נותנים עכשיו יש שם תיקיה שקוראים לה Textures for Lighting Effects מישו יכול בבקשה להגיד לי לאן להעביר את התוכן שלה? אני חושב שזה לתיקיה של הtextures (חחחחחח זה ההיגיון) אבל עם אדובי אי אפשר לדעת...

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by ran19,

אני צריך לסגור פורטים בגלל הפירוואל אז איך אפשר בווינדוס במחשב?...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by eyals,

שלום כאשר אני מדפיס בצורה דו-צדדית ידנית מתווסף לו דף הסבר להדפסה, חץ גדול המסביר לי כיצד להכניס חזרה את הדפים למדפסת לשם הדפסה על הצד השני. אני רוצה לבטל את הדף הזה (אחרי שנה בערך אתה כבר מבין את העניין), ואני לא מוצא שום הגדרה כזו בדרייבר. המדפסת הינה Lexmark E232 מותקנת על Windows Vista. לדעתי דף זה מגיע מתוך ה-Windows שכן זה אותו דף בדיוק גם בהדפסה דרך הדרייבר של מיקרוסופט וגם דרך הדרייבר של לקסמארק. מישהו יודע איפה אפשר לבטל את הדף הזה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by gforce,

הבעיה היא שאני לא רוצה להשתמש בפקודה של האוטנטיקציה . אני זקוק שרת SMTP שאוכל לשלוח מייל בלי אוטנטיקציה ובלי שאני יהיה בדומיין שלו. ניסיתי את אינטרנט זהב שאני מחובר דרכם אך הם דורשים אוטנטיקציה (גם ברק). ניסיתי את האונברסיטאות או כל ספק אחר אבל אני נופל על שגיאה 550 550 5.7.1 Relaying not allowed. לפי מה שהבנתי זו בעיה שאני לא בדומיין שלהם ( אני מחובר דרך אינטרנט זהב). משהו יודע על שרת SMTP כזה ?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

כשאני נכנס לאתרים עם FLASH(כנראה) אז הFIREFOX שלי אומר: Can Not Create Direct Show Player. כמו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129381.0 מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום יש לי outlook 2007 בשפה עברית.... אני פותח "הודעה דואר חדשה" ,וניפתח חלון הודעה.למטה בחלון כתיבה הודעה. כותב עברית והסימן מהבהב מתחיל מצד שמאל.ולוחץ על כפתור "ישר טקסט לימין" ומיד הסימן מהבהב הופך לצד ימין. ומתחיל לכתוב עברית ואנגלית.וזה לא יצא טוב.כי אני מתחיל עברית וכותב אנגלית מתחיל כתיבה מימין מהתחלה ואחרי מילים עברית וממשיך לכתוב עברית ושוב בהתחלה עברית אחרי אנגלית שורה אחת . 2 שאלות: א. כשאני פותח הודעה דואר חדשה,אני רואה בחלון למטה סימן מהבהב מתחיל בצד שמאל ולא מימין.איך להשאיר ברירת מחדל שיפתח לי הסימן מהבהב יתחיל בצד ימין קבוע? ב. כשאני כותב משפט עברית וממשיך לכתוב וכותב באנגלית,איך כותבים נכון בצורה נכונה משפטים מילים עברית ואנגלית.ובלי שהאנגלית יתחיל בהתחל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש מחשב נייד עם האנטיוירוס Trend Micro Client Server Suite for Small and Medium Business עכשיו הוא כולל בתוכו דרישה לשרת ביתי כמו IIS או apache. במקרה הזה מותקן אפאצ'. והוא גורם לבעיות בגלישה (לא ניתן להציג דף זה כל דקה, אחרי ריפרש הדף נטען). העפתי את האפאצ', ונראה כי הבעיה נפתרה (לא נמצא ליד המחשב הזה כרגע). עכשיו הבעלים די רגישים בנושא של האנטיוירוס (לא רוצים בתוקף שאני אפנק אותם בנוד32 או משו) האם האפאצ' הזה הכרחי כדי לעדכן או משהו? אם למישהו יש נסיון (סיכוי נמוך) אשמח לדעתו

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by lompy,

מחפש תוכנה חזקה לשיחזור קבצים שנמחקו לסביבת DOS (ההתקנה של WINDOWS נדפקה) ניסתי להישתמש בתוכנות שיש ב Hiren_s_BootCD_8.4 למי שמכיר ושתיים מהם מצאו את הקבצים אך לא הצליחו לשחזר מדובר בקבצי תמונות אם זה משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Cryptonite,

שלום,רציתי לדעת איך אוכל לשמור על ההסטוריית הודעות שלי במחשב בדרך הנוחה והקלה ביותר שיש פעם שעברה עשיתי העתק הדבק,אבל עכשיו זה דורש ממני לעדכן את התוכנה ואני מפחד שההסטורייה תימחק אז אם אין אפשרות לשמור הסטורייה בדרך כלשהי(רק העתק והדבק),תוכלו להגיד לי אם ההסטורייה נמחקת בעת עדכון התוכנה? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by nore0,

שנים שיש לי High ID פתאום יש לי Low ID ועניים שחורות 19/09/2007 15:05:09: Warning www.UseNeXT.info (89.163.161.226:4661) - No answer from your 6258 port. Please review your network config. מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שחכתי מה הוא עושה בדיוק ואיך קוראים לו.... זה פלאגין שמאפשר לך לחתוך חלקים מאתרים (כמו מקומות של פרסומות או רווחים או דברים כאלה). אני זוכר שהיה פלאגין שהיו צריכים להתקין (עם סמל של פרצוף של קוף) ועליו את הפלאגין שאני רוצה. יש למישהו מושג? עריכה לפלאגין שעליו צריכים להתקין את הפלאגין השני קורים GREASEMONKEY לא משנה, מצאתי. קוראים לזה Platypus. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/737

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by Kidney_stonE,

איזה שוק... כנראה שזה היה לפני כמה חודשים, ביולי... מוזר, אני זוכר שלפני כמה שבועות עדיין היה אתר עצמאי של sysinternals.com הכתבה http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/002432.html האתר החדש המיקרוסופטי : http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx ת.נ.צ.ב.ה אני רק מקווה ששני הגאונים האלה ימשיכו ליצור עזרים גאוניים, לא משנה איפה הם עובדים...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. והתוכנה לא מזהה קבצי M2V

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. כבר במשך חודשים זה ככה ניסיתי הכל MALWARE כל התוכנות SPY, Ccleaner פשוט לא עובד כלום יש לי בעיה שכל כמה שניות כשאני עושה הדבק זה מדביק לי כתובת של לא יודע הנה : http://www.angelbux.com/view.php?ad=2070 רואים? כל הזמן זה עושה לי את זה אני מעתיק משהו וכשאני עושה הדבק זה משזה עושה לי גם בלי להעתיק זה עושה לי את זה זה משגע אותי פשוט אל תלחצו על זה זה נותן כסף לזה שבנה תוירוס או משזה לא יהיה תודה לעוזרים ד"א יש לי עוד בעיה כשאני נכנס למחשבון אז זה עושה לי ארור וכמובן לא נכנס... הנה הארור (EROR) '>http://www.siz.co.il/"] תודה לעזורים! בנוסף האינטרנט שלי בזמן האחרון מאד איטי אני חושש שגולשים לי באינטרנט לכן אני רוצה לבטל את הראוטר האל חוטי הסוג של הראוטר שלי הוא TL-WR642G 1…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. כשהיה לי כרטיס של ATI היתה לי תוכנה קטנה הנקראת ATI TRAY TOOLS שהייתה מציגה לי את הטמפ' של הכרטיס שלי ב TASKBAR , מחפש תוכנה זהה שתציג לי את הטמפ' אבל בכרטיס של NVIDIA. ATI TRAY TOOLS לא עובדת על כרטיסי NVIDIA.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by bykeking,

קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Xenomorph,

הורדתי סרט ואני מעוניין להוסיף לו כתוביות קבועות. לאחר שהוספתי את הכתוביות בעזרת פילטר של vobsub, עשיתי save avi - F7 אבל זה תמיד נתקע לי ב-8 אחוז...מה הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by emailaya,

היי אחרי עבודה מאומצת שוחררה גירסה חדשה לתוכנת הדואר החינמית emailaya. רשימת השינויים היא: * הוספת מד התקדמות בטעינת מכתבים מקומיים * מנגנון תיקיות מקומיות שופץ על מנת לחסוך בזיכרון * אפשרות ליבוא אנשי קשר ופגישות ישירות מגוגל * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.