תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן לגרום לדפדפן להציג את האתרים שנכנסתי עליהם לאחרונה בראש הרשימה שמופיעה כשאני פותח את ה-Location Bar? דוגמא: http://img413.imageshack.us/img413/2923/sitegoesup9pk.png
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש מצב שמישהו מסביר לי איך אני יכול להכין את הדבר הבא : שיהיו נגיד סתם לדוגמא 10 עמודים אז לכל עמוד יהיה דף הסבר שאני יכין עליו ובעמוד הראשי יהיה חיפוש שיפנה ע"י חיפוש השם של הסרט לעמוד הנכון.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני התחלתי קצת להתעניין בנושא וגם למדתי כמה דברים בסיסיים מTUTORIALS שונים באינטרנט וקצת לבד. ויותר מזה אני לא מצליח למצוא, אני רוצה ללמוד את התוכנה ואם מישהו מכיר אתר טוב ללימוד בסיסי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש מדירך לא חייב להיות בעברית על התוכנה 8 Dreamweaver?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בתוכנת שיחזור דומה כמו הGHOST9 אך התאכזבתי מדיסק האתחול שלה. הוא איטי להחריד ביצוע שחזור למחשב מעולם לא היה איטי יותר. חשבתי לנסות להשתמש בGOBACK שהיא תוכנה הרבה יותר ידידותית וקלה למשתמש. למרות שאני לא כלכך מחבב את זה שהיא משתלטת על האתחול ובלי הופעה שלה באתחול איאפשר לבצע את השחזור.. יש לי בקשה ושאלה, הבקשה היא אם יש כאן מישהו שמכיר טוב את התוכנה, מה היתרונות והחסרונות שאתה מכיר בה? והאם זו התוכנה שאתם הכי ממליצים לגבי שחזור המחשב? והשאלה: האם תמיד, בכל מצב אפילו שכונן C נהרס או נמחק, ואפילו שקבצי הפעלת התוכנה שנמצאים בכונן C נמחקו אני אוכל בכל זאת לבצע את השחזור? אני לא מבין הרבה בתוכנה הזאת
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס קול המובנה של הלוח אם שלי מהאתר של Asus אבל ההורדה של הקבצים נעצרת באמצע. ניסיתי להוריד גם בבית, גם בעבודה וגם אצל חבר ולא הצלחתי. יש לוח אם עם מעבד של אינטל, INTEL Socket 775 Model: P5PL2 מישהו יכול לעזור לי??
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איך אני מקנפג את התוכנה evilyrics שתשתמש באתרים עם מילים לשירים בעברית? (כמו mp3music.co.il) ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שמתרגמת קול דיבור לכתב בעברית קיים דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיכולה להקטין תמונות אנימציה דינאמיות או להגדיל מבלי לפגוע באנימציה ללא קשר לפגיעה בגרפיקה ! ההיתמקדות רק לגבי ההקטנה או הגדלה תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
התקנתי תתוכנה של msi CoreCenter וכשאני מפעיל אותה הוא מחכה כמה שניות ואז המהירות של המאווררים עולה לcpu fan speed על -175-172 והמהירות של nb fan bas עולה ל3515 והתוכנה מתחילה לצפצף (יש לציין שהמאווררים שלי רועשים כמו סוסים גם בלי התוכנה) ומי שיכול שיסביר לי מה כל אחד אומר על המאווררים האלו ואיך אפשר לקרר תעסק תודה לכל העוזזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ערכתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005 והנה התוצאות,צריך עזרה אם טוב: מעבד,משתווה ל: Intel Pentium 4-C 3Ghz 512l2 לוח אם משתווה ל: בעיקר,נע בין ה: nVIDIA nForce 2 2xPC2700U CL2.5 DDR ל VIA KT333 PC2700U CL2.5 DDR זיכרון משתווה ל: SiS 645DX PC2700U CL2 DDR (לא יודע איך זה קשור,אבל יעזור כנראה)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמו נגיד אנטי ספאם של נורטון רק שתעשה את זה על וואללה , אני יודע שזה לא שרת POP3 אבל אולי בכל זאת יש עוד אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התקנתי ACE MEGA CODEC והוא בא ביחד עם media player classic גירסה 6.4, הבעיה היא בצפייה בקובץ MOV. קיבלתי איזשהו ERROR לגבי FOURCC... האם אני צריך QUICK TIME בנוסף? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תראו אני נכנס לאיזה מקום שאני רשום שם.. ועושה התחבר וזה חוזר לי לדף הראשי בחזרה.. היה לי פעם נורטון עד לפני כמה ימים (פרמטיתי את המחשב ועכשיו התקנתי Zone Labs Security) ועשיתי OFF שם לאיזה משהו.. עכשיו בפיירוול Zone Labs Security אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק ואיפה לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
1. לאחרונה נראה לי שנדפק לי משהו בפרופיל של פיירפוקס, חלק פעמים שאני מעלה את הדפדפן אני מקבל דפדפן ריק, בלי המועדפים ובלי כלום והוא גם לא מגיב, אני סוגר אותו ומפעיל שוב ואז הוא עובד בסדר, אני מניח שזה בפרופיל אבל לא בא לי לאבד את כל הקוקיז והסיסמאות וכו, אם יש למישהו עצה לתיקון הפרופיל או משהו אני ישמח לשמוע. הנה תמונה של הבעיה: 2. יש לי הרבה פעמים לאחרונה בעיות להתחבר לפורום מהפיירפוקס, אולי בגלל שאני מתחבר מעוד מחשב בלי לעשות יציאה מהפורום? הנה מה שאני מקבל שאני מנסה להתחבר: (באקספלורר זה כן מתחבר) 3. עוד בעיה מעצבנת זה שהרבה פעמים אני לוחץ על לינק או כפתור של מועדף וזה פשוט לא מגיב לי, לפעמים יוצא לי ללחוץ איזה פעמיים-שלוש עד שזה נכנס.. כל הבעיות קרו אחרי העדכון ה…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב אחרי שהתקנתי את הפייר וול של סיגייט האימיול אומר לי שיש לי LOW ID וגם אחרי שהוא לא פועל ברקע זה אומר לי שיש לי LOW ID........רק אחרי שאני מסיר אותו לגמריי מהמחשב האימיול פועל בצורה תקינה ועם איי די גבוה.......מה לעשות ? איך אני פותח את הפורטים של האימיול בסיגייט? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאפקטים לגיטרה, כלומר שאני מחבר את הגיטרה למחשב שאני יוכל להפעיל אפקטים ולשמוע אותם (כמובן דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הכוונה היא לאותו פס כחול שיש בקצה העליון של כל חלון שפותחים במחשב..ששם יש 3 כפתורים בפינה למזער\להגדיל\לסגור. בזמן שלא הייתי בבית אחותי גרמה למעט נזק..הפעם אני לא יודע איך לסדר אתזה. אשמח לעזרה...אוונט 10 ואקספי.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-