תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שיש כבר גירסה 4.8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש את הדרייבר המקורי שאפשר למצוא בגוגלאני חושב אבללא מצאתי האם יש דרייבר אוניברסלי שמתאים למגוון גדול של מצלמות דיגיטליות.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שחברת sapphire הוציאה התוכנה מזהה רק כרטיסים שהחברה ייצרה - זאת אומרת sapphire קניתי לפני שבועיים כרטיס X1600 של ספייר אבל כשניסיתי להפעיל את התוכנה היא אמרה שהיא פועלת רק עם כרטיסים של ספייר מישהו יודע מה הבעיה שלה? לשנות משהו בהגדרת מחשב? להתקין משהו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ... יש לי בעיה עם ההאוטלוק אקספרס של הווינדוס... הבעיה היא ... שאני לא מוצא אותו ... או שהוא נמחק או שהוא נעלם... מהי התשובה לכך?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בזמן שאני מקיש אותיות ומנסה לעשות רווח זה קופץ לי שתי שורות או שאני מנסה לרדת שורה זה עושה לי רווח כפול ידוע לי שיש איזה מש שמבטל את זה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך גורמים להאפקטים של התוכנה Fx Effects Video Canopus להופיע בפריימיר פרו 2?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים בשעה טוה קניתי צורב יוידי פיליפס 1628 אבל..... בכל תוכנה שאני מנסה אני לא מצליח לעשות rip לדיסקי מוזיקה (גם מקוריים), אין בעיה להשמיע. רק ב cdex אבל עם errors שאותם אח"כ שומעים יופי לפני זה היה לי צורב רגיל של פיליפס ולא היו בעיות מה דעתכם??
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום שלום.... אני צריך מדריך לתוכנה : adobe audition 1.5 כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מאוד..... רצוי בהחלט שהמדריך יהיה בעברית... תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם מישהו יודע איך להכניס את הפונטים בעברית לתוכנה הזאת שלא יראו גיבריש בשמות של שירים שכתובים בעיברית !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הכנתי סרט ביתי, והשתמשתי ב Ulead DVD MovieFactory 4.0 לצורך הכנת תפריטים. צרבתי את הסרט המוגמר וכשראיתי את הסרט ב DVD התפריט שהכנתי עם ה Ulead DVD MovieFactory 4.0 הופיע לי בסוף הסרט. כלומר, איך שהכנסתי את הסרט ל DVD ישר התנגן לי הסרט בלי התפריט בהתחלה ורק שהסתיים הסרט פתאום הופיע התפריט. איך אני גורם לתפריט להופיע בהתחלת הסרט ולא בסיומו?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אני רוצה לעשות שתקייה לא שתוכל להימחק או שבשביל למחוק צריך להקיש קוד. אני יודע שאני יכול לעשות קובץ מקובץ שתיהיה לו סיסמה אבל אפשר למחוק אותם ורק לפתוח אותם אי אפשר. אני רוצה שלא יוכלו למחוק אותו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס כמה תמונות בדף אחד .. (לא לעשות העתק הדבק בוורד ) יש למישו עצה או משהו כי דרך התוכנה שבאה עם הוינדוס זה חותך לי חלקים מהתמונה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מישהו יכו לשלוח לי אותו לכאן או למייל שלי? elieli25@walla.com
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אני לא יכול להיכנס למסנג'ר אני לוחץ על תיקון בעיות וזה אומר לי שהבעיה היא בשער ברירת המחדל זה קרה לי כבר מליון פעמים ונמאס לי כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תמיד כשאני מכבה את המחשב מבלי לסגור את התהליכים של ה-Catalyst ידנית (CLI.exe) קופץ לי מן חלון ש-NET Broadcast 1.5 או משהו דומה לא הצליח לסגור את עצמו ואני צריך ללחוץ על "סיים עכשיו". בנתיים אני בכלל לא משתמש בקטליסט, ואם אני כן משתמש בו אז אני מוודא שאני סוגר את כל התהליכים שלו לפני שאני מכבה את המחשב. אני יודע שזו בעיה מוכרת בדרייברים של ATi, אבל יש לה פתרון? ATi לא שמה לב לזה כשהיא מוציאה דרייברים חדשים? חשבתי שהם אשכרה יקראו את "הפידבק" הזה שאנחנו נותנים להם.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע אך משנים את המצב התדר של הכרטיס ממצב 2D למצב 3D ? חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובה...! תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הכתוביות ב 23.976 משהו כזה והסרט ב 25, אני משתמש ב subtitle workshop, לא הולך אני מכניס את זמן הכתובית הראשונה והאחרונה (באסה עכשיו אני יודע מה סוף), בכל אופן זה כדיין לא עובד מה עושים (אני יורד שניה למנגל,מקווה שתהיה תשובה עד שאני חוזר)
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תוכנה הכי קלה והכי פשוטה... + אולי איזה מדריך שימוש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-