עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בס"ד שבוע טוב יש אפשרות לבצע במדיה פלאיר 11 שכאשר אני מפעיל אותה אז היא מפעילה לי את הקובץ האחרון שפעל בה ובאותו מיקום שפעל בה? במידה ולא אפשר לעשות את זה עם VLC ? אני זוכר שהיה לי BSplayer ולפני כמה שנים והיתה שם את האופציה הזו, אבל חשוב לי במדיה פלאייר ואם אין ברירה אז VLC תודה רבה תיזכו למצוות

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. הי, קיימת תוכנה מצויינת להגנה על תיקיות בשם lock folder xp שעובדת לי בוינדוז 7, 32 ביט לשביעות רצוני המלאה. אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על תוכנה דומה שתעבוד תחת וינדוס 8, 64 ביט. העקרון של התוכנה: יוצרים רשימה של תיקיות או קבצים שמגינים עליהם וכאשר עוברים למצב מוגן אז התיקיות/ קבצים האלו מוסתרים (ממש מוסתרים ולא מופיעים על סמל של נעילה עליהם). תודה רבה

3. לא מצליח למצוא משהו

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by shishos,

איך אני יכול לשמור את המידע שאני משנה בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  5. כשאני מנסה להוריד עידכון לכרטיס מסך מופיעה לי מסך כחול, וכתוב שיש שגיאה , ומחשב מופעל מחדש מה עושים ? יכול להיות שהכרטיס מסך פגום או משהוא אחר נ.ב אני משתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בזמן האחרון משום מה יוצא לי שהדפדפן נתקע מכל מיני סיבות ובפתיחה מחדש כל הטאבים נעלמים. הוא זוכר אותם בהיסטוריה אבל לא פותח אותם כפי שהוא פותח אותם במידה ואני סוגר ופותח אותו.למה זה קורה והאם יש מה לעשות? הפעם האחרונה שזה נתקע כי רציתי להדפיס קופון שקיבלתי במייל. אני ניסיתי להדפיס אבל זה נתקע. שמרתי את התמונה של הקופון וגם כאן לא הצלחתי. מה אפשר לעשות כדי להדפיס???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. אני מתכוון שאם אני מוסיף לי איזשהו מקום ומוסיף איזה הסבר עם או בלי תמונה אז איך מישהו שמוריד את התוכנה יראה את מה שאני רשמתי ? כי אני רואה שאנשים הוסיפו כל מיני אתרים אז השאלה שלי היא האם זה מתעדכן אוטומטי דרך הסרבר של Google Earth ?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by guyyug,

מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by BHXHO2,

יש לי את התוכנה והכנסתי לה מפות של ניורק ופלורידה אבל אני מקבל את השגיעה הזאת (מצורף תמונה בלינק ) http://img2.tapuz.co.il/forums/1_91346719.jpg איך אני יכול לפתור את זה תודה ניסים

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by orlupo,

מצאתי טיפ מאוד חביב ושימושי ל-Thunderbird. ניתן לסמן מייל או קבוצה של מיילים, קליק ימני, תוית ואז ניתן לבחור מספר וכך אימייל זה או קבוצה של אימיילים זו יצבע/תצבע. דרך חילופית היא ללחוץ על המספרים בין 1 ל-5. המספר 0 יבטל את הצביעה. מקווה שתעשו בטיפ זה שימוש יעיל ומהנה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by ga123456,

שלום, בבקשה לא למחוק כי אני חדש ולא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת. יש לי בעיה עם התקנת המשחק World of Warcraft (גירסאת ה PTR). כשאני מנסה להתקין את המשחק זה מראה לי ההודעה הבאה. "C:\......\PTR-Installer-en_GB.exe אינו חוקי ביישום Win32" את הקובץ הורדתי מהאתר של World of Warcraft אז אני לא חושב שהבעיה היא עם הקובץ ניסיתי לעשות סריקת וירוסים וזה לא עזר, וניסיתי להפעיל את קובץ שהמחשב נמצא ב Safe Mode וזה לא עזר. למשהו יש פתרון בשבילי בבקשה. בתודה מראש :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  13. אהלן, אני רוצה להכין סרטון תמונות ליומולדת של אמא שלי. ואני לא יודע באיזה תוכנה להשתמש יש איזשהם המלצות לתוכנה מקצועית אבל נוחה לעבודה? אני לא צריך דברים מסובכים: 1. תמונות. 2. סרטונים קצרים. 3. מוזיקת רקע. 4. אפשרות לכתיבה (הדפסת אותיות במהלך הסרטון). האם כדאי להשתמש בWindows Movie Maker? אשמח להצעות... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מנסה להפעיל התקנה של תוכנה כל שהי ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה אני יכול לעשות? ************** הבעיה תוקנה למי שרוצה לדעת איך שיחזור מערכת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום. יש לי בעיה עם אנשי הקשר של Google CONTACTS שאני מכניס במחשב האישי באנשי קשר של גוגל פרטים על איש קשר מסויים אז אני מכניס גם שם חברה ותפקיד של האיש קשר אחרי שאני שומר את איש הקשר, למחרת אני פותח את האיש קשר וכל הנתונים של שם חברה ותפקיד לא קיימים. מחוקים. זה קורה רנדומלית באנשי קשר מסויימים, חלק אנשים הוא שומר את המידע וחלק לא. אני כותב את שם החברה והתפקיד בעברית (זה קשור אולי?). מה הבעיה שלו שהוא יום אחרי מוחק את הנתונים? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Netanel16,

שלום. כשמורידים קובץ באינטרנט אקספלורר נפתח חלון עם אפשרות לשמירה של הקובץ או פתיחה, ובטעות סימנתי בחלון הזה את האפשרות שיותר החלון לא יפתח, אלא שההורדה תתחיל אוטומטית, והקובץ יפתח מיד בסיום.. איך אני מחזיר את זה אחורה? שזה כן יראה לי את החלון עם האפשרויות?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by danielpet,

עדיף לתוכנה חינמית, כל אופציה תתקבל בשימחה תודה מראש דניאל

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש לוח שנה או יותר נכון אני מחפש תמונה (מקורית/יפות/מעוצבות) של לוח שנה של חודש אפריל השנה (אבל עם יש של כל החודשים מה טוב) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? והכוונה היא תמונה על המחשב לא קשיחה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום יש לי מחשב נייד של חבר אחרי ההתקנה כל התקני החומרה זוהו מלבד התקן שמוכר לי מהמחשב שלי בשם ATK גם אצלי אחרי פורמט הוא היה לא מזוהה דיי בעייתי. הדגם המדובר הוא HP500 מבוסס 915GM.בתוך הנתונים של ההתקן כתוב acpi.למיטב ידעתי זה תקן או אירגון עולמי מסויים. אני מנסה למצוא את הדרייבר להתקן הזה אבל באתר של HP אין שום איזכור לרכיב חומרה זה.למרות שהמחשב עובד יפה מאד עדיין הייתי רוצה להחזיר אותו עובד כמו שצריך בלי סימני שאלה\קריאה במנהל התקנים. תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Nosh,

אחרי זמן ארוך מאוד מאז יצאתו של הבטא השנייה, מוזילה פירסמו היום את הבטא השלישית של FireFox 3. להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b3-candidates/rc3/firefox-3.0b3.en-US.win32.installer.exe זוהי הגרסא הRC3 של בטא 3. אני אישית משתמש בFirefox 3 Beta 4 PRE. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by ilay22,

יש דבר כזה? ואיך מתקינים אותו? (הWORD כולו באנגלית) אם אין אז אולי יש ל 2003?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by veredaniel,

שלום לכולם למשתמש מסוים הוגדר שכל הזימונים שלו יגיעו אל המזכירה שלו אשר מנהלת לו את היומן ואכן עד היום זה עבד בסדר. מדובר באוטלוק XP וexchange2000 בימים האחרונים המשתמש מקבל הודעות למייל על כל שינוי שנעשה ביומן המייל הזה הוא אינו זימון ולא ניתן לאשר אותו איך נפתרים מזה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. DVD של MSI, ראיתי שיש חמש אפשרויות לשנות את האיזור, איך אני הופך אותו למולטיזון? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by edoson,

כשאני משתמש בAUDIOCATALIST לצורך הכנסת שירים למחשב, אני יכול לעשות את זה רק בANALOG כלומר X1 ישנה האופציה ASPI אבל אני לא יכול לסמן אותה, כאילו שאין לי את הדרייבר הזה. מצד שני אם אני מפעיל את אותה תוכנה במערכת ההפעלה השניה שיש לי במחשב, אין לי בעיה, האופציה ASPI מסומנת, ואני עושה RIP לדיסק שמע במהיריות שמגיעות ל X30. מכאן שהבעיה היא בדרייבר ASPI , לא? הורדתי את הדרייבר של ADAPTEC והתקנתי אותו, ללא תוצאות. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. http://www.tomshardware.com/picturestory/540-windows-7-free-download-application.html הורדתי וניסיתי את רובן - מעולה. הכי אהבתי את התוכנה Fences.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.