עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא יודע איך (כי אני חדש בתוכנה הזאת) אבל הגעתי למצב שבתמונה מישהו יודע איך להחזיר את ההגדרות להתחלה נ.ב. כל תמונה שפותחים הוא ישר בוחר את הצבאים האלו HELP ME....

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. כדי שאוכל לצפות בו בפנטיום1...

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  3. האפשרות הזאת הייתה קיימת לי עוד מאז שהתקנתי את הפיירפוקס , אבל משום מה היא 'נעלמה'... איך מחזירים שוב את ההשלמה האוטומטית? תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by slim_shady,

לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by aviran,

שלום אני חדש כאן קודם כל שלום לכולם נעים מאוד אוקיי תראו אני צריך תוכנה למצלמה נאבד לי הדיסק עכשיו אני צריך תוכנה שמראה לי את התמונות שצילמתי עם המצלמה סוג המצלמה הוא umax astara 380 תודה לעוזרים ולכולם .

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. Started by kobibo,

יש לי כמה סרטי DVD שקניתי לבנותיי בלא מעט כסף ומרוב צפייה בהם הסרטים לעיתיים קופצים ואו נתקעים ותמיד צריך לקפוץ ל fram הבאה עלמנת שיהיה ניתן להמשיך לצפות בהם. הייתי מעוניין לצרוב אותם לגיבוי וישנם כמה שאלות שרציתי לשאול....הסרטים שוב שלי קנויים אז באמת אודה לעזרה. 1.רציתי לדעת באיזה תוכנה מומלץ לשכפל סרט של DVD ואם יש הגנה לסרט כיצד ניתן להתגבר גם על בעיה זאת ? 2. לדיסקים מוגנים האם ישנה תוכנה שיודעת לפצח את ההגנות ? יש לי את התוכנה anydvd ורציתי לדעת האם היא מומלצת או שישנם תוכנות טובות יותר ? 3. בתוכנה AnyDVD האם צריך לשנות משהו בהגדרות שלה או שמספיק רק להפעיל אותה ברקע ? 4. באיזה region צריך לבחור ב AnyDVD ? 5. במידה וצרבתי דיסק ורואים אותו טוב מאוד במחשב אך לא רואים כ…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by GodLike,

שלום. רציתי לדעת איזו תוכנה בודקת כל חלק במחשב ומדווחת אם הוא מתפקד בצורה תקינה ומספק את מירב הביצועים שהוא מסוגל לתת. תודה מראש. פז.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. מחפש תוכונות לעבודה עם סרטים גם קידוד גם עריכה המלצות ותוסופת התקבלו בברכה עבודה עם כל סוגי הקבצים.. גם תוכנות כמו Windows Movie Maker שאפשר לעשות מעברי וידאו אפקטים ... וירטואל דאב אני מכיר וגם TMPGEnc

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by rtr,

יש למישהו יש רעיון תוכנה שאפשר ליכתוב ולהדפיס דרכה ? אפילו בצורה רגילה ולא עם כל מיני תספות פשוט אין לי אופיס ואני לא מתכוון ליקנות/"להשיג" אחד בישביל מכתב אחד שאני צריך 10X

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה בקאזה, ושאלה לגביי תוכנה אחרת: 1. יש לי קאזה 2.6 ורציתי לדעת מדוע אני לא יכול להתחבר, כלומר התוכנה לא מתחברת לי, ואז אני לא יכול לחפש, אין לי פיירוול ושום תוכנת חסימה, זה ווינדוס אקס פי. 2. יש לי כונן של 4 ג'יגה ואני רוצה לצרף אותו לכונן אחר, יש איזה תוכנה חינמית, או תוכנת ניסיון שאפשר לעשות את זה בעזרתה? מישהו יכול לתת לי את שמה והיכן אני יכול להשיג אותה?, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by root3:16,

איזה תוכנת צריבה לדעתכם עדיפה נרו או אלכוהול 120%???

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Prometheus,

היא טובה? יש לי כרגע Photoshop 7. יש הבדל גדול בין השתיים? מה היא מוסיפה? עוד דבר, מישהו יודע כמה היא עולה? תודה.

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by omri_ro,

משום מה הGETRIGHT השתגע אצלי וכל פעם שאני פותח את הDOWNLOAD STATUS אז התוכנה מיד סוגרת את עצמה וגם סוגרת את הSERVICE שלה שרץ ברקע. המשונה הוא שזה קרה פתאום בלי שעשיתי משהו מיוחד, ניסיתי להתקין מחדש ואפילו עיגכנתי לגרסה האחרונה (היה לי 5.2 הורדתי 5.2B) אבל שום דבר לא עוזר למישהו יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  15. מישהו מכיר? ( זה לשפת C ) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by le011,

שלום לכולם מחפש תוכנה לסריקת מיסמכים עם קישור ישיר לWORD כך שהמסמך ישמר כמיסמך ולא כתמונה-והכי חשוב -בעיברית יש לי סורק של HP והתוכנת הסריקה שלה לא תומכת בעיברית תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  17. אז יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי ואחד של המשפחה. בגלל שהמשפחה שלי לא מבינה הרבה במחשנים אני מחפש אנטי וירוס שהוא טוב אך פשוט או אנטי וירוס שלא עושה הרבה בעיות ושהוא לא "גומר" את המחשב, תודה

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  18. והכי חשוב תוכנה חינמית תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by גל פרידמן,

אני מחפש עורך דפי אינטרנט ויזואלי אין לי ידע בכתיבת קוד HTML , ואין כל כוונה ללמוד כתיבת שורות קוד אני עבדתי עם פרונטפייג' שהוא לא רע. האם יש למישהו המלצה טובה יותר, כמובן עדיפות לתוכנות חינם תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. יש לי סרט בפורמט SVCD שאני יכול ליצפות בו רק דרך התוכנה PowerDVD. יש לי גם כתוביות לסרט, כיצד אני יכול להפעיל אותם כשהסרט פועל, כדי שאוכל ליראות את הסרט עם הכתוביות? Thanks.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. בעיה שיש לחבר שלי, WIN XP, יש לו רשת ונתב, הכל עבד אצלו סבבה הוא לא התקין שום תוכנות ושום כלום, מדי כמה זמן היו לא בעיות באקספלורר שלא היה נכנס לשום אתר למרות שתוכנות כמו אייסיקיו כן פעלו (כלומר האינטרנט עבד), זה היה נפתר אחרי ריסט. עכשיו המחשב השני גם התחיל לעשות את אותה הבעיה (שתיהם מחוברים לנתב), עכשיו שני המחשבים לא מתחברים דרך האקספלורר (גם המסנג'ר לא מתחבר) אבל האייסיקיו והקאזה נגיד כן עובדים. באתי אליו בדקתי עם תוכנות אם יש לו SPYWARE'S ואין לו. בשתי המחשבים לא ניתן לגלוש באקפלורר (גם לא בפיירפוקס), ניסיתי להתקין מחדש את האקפלורר וזה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. מעולה או שמה ? נמק .. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. רציתי לדעת איזו תוכנה אתם משתמשים כדי לקרוא POSTSCRIPT (אם בכלל).... אני לא מרוצה מה GHOST SCRIPT, וה ADOBE DISTILLER לפעמים לא מצליח להמיר לי את קבצי ה PS ל PDF (זה קרה למישהו פה גם ?).

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by gab1234,

יש לי קובץ שהוא בפורמט MP3 וכבר הצלחתי להמיר אותו ל WAV ... אז השאלה שלי היא איך אני ממיר אותו ל AC3 ???

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by TimoTy,

אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים