עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. במחשבי הנטבוק הפלאש כשהוא על איכות מקסימלית (שזו הברירת מחדל) מאוד כבד לו, ובד"כ אפשר לבחור לכל פלאש שפתוח רמת איכות מנמוך לבנוני ועד גבוה. הבעיה שזה עובד רק אל אחד אחד ואל אותו אחד בלבד לאותו רגע. יש אפשרות לבחור שיפעיל את הפלאש תמיד על איכות בינונית?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by רובין הוד,

מחפשת קראק לתוכנה אקסס בוס 3.2 הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שוםדבר על התוכנה.. תודה לכל מי שעוזר!!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by eyal.s,

שלום, אתמול קיבלתי כרטיס חדש 450GTS, התקנתי דרייבר 270.61 אבל משום מה אין לי AA לא במשחקים ולא בווינדוס. אני משתמש בNhancer כדי לעלות את הAA במשחקים אבל שוב, אני לא יודע למה, אבל גם למשחקים אין AA. הנה תמונה מהדסקופ שתעזור לכם להבין מה אני רואה...: אני אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. שלום לאחרונה סרטים חדשים שהורדתי "קיפצו" במדיה פלייר, הסרט רועד כי זה נראה כאילו על כל שני פריימים קדימה הוא קופץ פריים אחורה ניסיתי להפעיל בתכנות אחרות את הסרטים והם עדיין "קופצים" בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איזה codec או מה אני צריך בתודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. כאשר אני מוריד עדכון ל common client אני מקבל את הודעת שגיאה וכאשר אני בוחר details אני מקבל את הפירוט הבא: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.0.2 Could not find installation path for at least one component. בעיה נוספת... ניסיתי להתקין גרסת shareware של norton personal firewall קיבלתי הודעת שגיאה ומאז מופיע איקס אדום על האייקון שלו ב system tray גרסת shareware... מישהו יודע משהו?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. Started by shanibh,

למישהו יש מושג מה התהליך של יצירת חתימה באאוטלוק 2003 בדוגמת MARQUEE יצרתי חתימה נחמדה כזו שזזה וקופצת וב-preview רואים את זה טוב, אבל אחרי זה זה יוצא ממש לא כמו שראיתי מקודם למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. הותקפתי השבוע מאתר שחטף לי את דף הבית בצורה מעצבנת (כמובן שנפתרתי ממנו) ובדרך שהוא חטף לי את דף הבית הוא גם העלים לי את האייקון הזה שיש לנורטון אנטי וירוס איפה שנימצא ה Address Bar, איך אני מחזיר אותו? יש איזו דרך ידנית או משהו דומה? בשביל לחסוך בשאלות, אני לא יכול לסמן אותו כשאני לוחץ קליק ימני על ה Address Bar... לא רשום לי שם Noton Anti Virus ביחד עם איפה שרשום Address Bar וLinks וכל שאר הבלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

פשוט לוקחת את המצב הנוכחי של המחשב מכינה איזה קובץ עם כל הפרטים וככה שאם קורה משהו(חס וחלילה)אני אוכל להחזיר אותו בדיוק בדיוקלמצב שהיה! אין לי כונן פלופי. אני לא הולך לכבות את המחשב עד שאני מגבה אותו לא מוכן לעוד פעם אחת שיקרה לי מה שקרה לי(פורום ווינ...)אז אני צריך תשובה מהר. רצוי שתיהייה חינמית ואמינה. אייל

10. אני מנסה לעזור לחבר שלי יש לו NIS 203 ו גם סיסטם וורקס 2003 כשאני מנסה להביר לו את זה הוא נותן לי מיליון ואחד שגיאות איך אני עושה את זה באופן ידני? נ.ב. אני שם לו NOD32

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by ETB,

אני רוצה להפוך את האוסף תקליטים שלי לקבצי MP3\wav, חלקם ישנים מאוד (סינגלים, תקליטי 44) וסרוטים רצח. אני צריך המלצה לתוכנה ידידותית וקלה להפעלה שתוכל להפעיל פילטרים על ההקלטות, שינקו את רעשי הרקע של הסריטות והחשמל הסטטי שיוצר המגבר. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. שוב פעם המתח נפל אצלי בהמשך לתרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=60626;start=msg533655#msg533655 אני מבקש לדעת איך משתמשים בתוכנה

13. Started by gshhar,

איזה מהשניים עדיפה??

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by CheNit89,

שלום, היום פרמטתי את המחשב. אחרי זה כל משחק שאני בא להתקין דורש ממני להתקין את DirectX 9.0C למרות שהוא כבר מותקן. הורדתי מכמה אתרים אבל זה עדיין לא עוזר... וגם מה שיש בתוך הדיסקים... בסוף ההתקנה זה אומר לי שהקבצים כבר מותקנים... מה לעשות?! תודה! :-*

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. שלום, יש לי בעייה בסרט שאני רואה, שה-AUDIO יותר מהיר מהוידאו (הם לא בסינכרון) האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה או איזשהו כיוון בתוכנה ה-MEDIA PLAYER שצריך לעשות, או שזה בעייה בסרט עצמו? אני משתמש ב-MEDIA PLAYER 10. תודה

16. אני משתמש על המחשב שלי בתוכנה unlocker, תוכנה מעולה להסרת קבצים שלא רוצים להמחק וכו'. אני רוצה תוכנה על אותו העיקרון שתעבוד מDOK נייד רגיל או ממערכת הU3. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  17. כל פעם אני עובר לטאב באמצעות ה IE של מיקרוסופט הדפדפן קורס. יש אתרים שפשוט לא תומכים בדפדפן הזה ולכן אין לי ברירה אחרת. צירפתי הודעת שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by fish123,

אני מחפש תוכנות לכיווץ וידאו... ניסיתי לכווץ וידאו אבל לא הצלחתי... אני רוצה לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ב30MB זה מאוד דחוף בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי להוריד גרסת ניסיון של kaspersky והגעתי לאתר הזה, שכתוב בו: ללחוץ כדי להוריד את התוכנה המלאה זה מבאמת התוכנה המלאה??? http://www.kaspersky.co.il/iaaoeoeei/iuuiuei_aeueei/adee_aaeoeaan_6

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשנה לי את הTHEME כולל איקונים למשהו כמו אירוגלאס או ויסטה בקיצור לא רוצה את סטאר דוק כי צריך להתקין 3-4 תוכנות גדי להגיע למראה הרצוי והיא זוללת זכרון אני מחפש תוכנה קטנה וטובה שתספר תסחורה בקליק אחד

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by Green,

היי התחלתי להשתמש בMUSICMATCH בשביל להפוך דיסקים שיש לי לMP3 הכל עובד טוב מאוד ואחרי שאני הופך את הדיסק לMP3 אני יכול לשמוע את הקבצים בתוכנה אבל אני לא מוצא את הקבצים במחשב במקום שאמרתי לו לשמור אותם אני רואה שני ספריות ריקות שניהם עם השם של הדיסק אבל אחת פשוט ריקה והשניה ריקה ואני לא יכול להיכנס אליה ושאני מנסה למחוק אותם הוא נותן רק להעביר ל"סל מחזור" ואחרי זה אני לא יכול למחוק אותם משם מה הולך פה?? מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by AC/DC,

האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by dekgol,

אני רוצה להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך ויש לי שם אפשרות לבחור ב WNDOWS XP ואפשרות שניה WINDOWS XP X64 EDITION מה ההבדל ביניהם ? מה אני בוחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by assafmag,

יש דרך לעשות forward קבוע ואוטומטי מאתרי אי-מייל כמו walla ו hotmail לכתובת האי-מייל שלי באאוט-לוק? פשוט נמאס לי לעבוד דרכם - עושים לי כל מיני בעיות, עד שהם מעלים קבצים וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. כשאני שולח מיילים לאנשים אני רוצה שתהיה לי חתימה למטה שהיא תמונה, איך אני מוסיף אותה ושאלה נוספת, לפני שאני שולח את ההודעה אני יראה את החתומת תמונה נכון?

דיונים חדשים בפורומים