תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחר פירמוט מלא של ההרדיסק והתקנה נקייה של ווינדוס אקספי הום אדישן, התקנתי גם נורטון אנטיוירוס 2003. הבעיה המוזרה היא שבכל פעם שאני מנסה להעלות את הממשק של הנורטון, הוא נעלם לאחר כמה שניות, כאילו מעולם לא פתחתי אותו. אציין שהנורטון עובד ברקע בסדר גמור, מעדכן את הוירוסים וכו' בדקתי את זה דרך מנהל המשימות. הבעיה הזאת נמצאת גם בגוסט של אותה חברה. נסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ואפילו הסרתי והתקנתי את 2002, ועדיין אותה בעיה מוזרה. אני אובד עיצות, אם יש למישהו פתרון או שנתקל בבעיה הזאת כבר, אני אשמח אם יענה לי פה. תודה מראש, אייל. נ.ב. ה-XP מקורי, וזה גרסן עדכון שחברות הכבלים מכרו עכשיו בהמוניהם.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Fly video 2000. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי 2 תוכנות עריכה על המחשב שלי: יש לי ULEAD VIDEOSTUDIO 11 וגם את PREMIUN ואני מעוניין להתחיל לערוך סרטי וידאו שונים, האם 2 התוכנות האלה יחדיו אמורות להספיק לי? ואם מישהו מכיר אותן קצת, מה התוכן שלהן?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כל פעם התראה שיש לי ספיוואר על המחשבצד שמאל למטה) כל פעם הוא מרים לי "SYSTEM ALERT" ,כל הלילה הרצתי סריקות עם אד הוואר,מצא לי הרבה,אבל זה עדיין מופיע,אתם אולי יכולים להביא לי תוכנה שתוריד את זה? תודה רבה לעוזרים! ד"א ,זה גם מוציא אותי ממשחקים.(אני חושב שזה זה,כי אף פעם לא קרה לי שזה יצא לבד ממשחקים). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רק היום נפל לי פעמיים... ואתמול גם פעמיים... זה ממש מעצבן... ואני לא רוצה לחזור למקסטון אחרי שהתרגלתי לפיירפוקס... התקנתי כבר מחדש אתמול... לא עזר... למישהו יש מושג מה כבר יכול להיות הבעיה??? נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שההרחבות שיש לי הם חלק מהבעיה? י [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
דרך איזו תוכנה הכי פשוט להדפיס חותמת שתראה דומה ככל האפשר לחותמות הלחיצות האלה שיש לעו"ד, רופאים וכו'? (אל תדאגו, זה לא בשביל משהו לא חוקי...)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ה WMP מריץ לי סרטים בסטרימינג במהירות כפולה, מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://img516.imageshack.us/my.php?image=clipboard01bb9.jpg חוץ ממני, מישהו רואה משהו מוזר בתמונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מקבל אות בשחור לבן בלבד על הטלויזיה. היה לי את זה גם ב-XP אבל אחרי שהייתי מעביר ל-Composite ומשחק עם שיטות השידור זה היה נפתר. (מה שלא קורה פה לא משנה כמה ניסיתי). למישהו יש רעיון? אולי יש תוכנת TV OUT שיכולה להוות תחליף לשימוש בדרייבר? (פעם הייתה תוכנה כזו אבל שכחתי איך קוראים לה ואני לא בטוח שהיא קיימת יותר).
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום כול פעם שאני נכנס לyoutube ומנשא לראות במסך מלא סרטון הדפדפן קורס נשאתי גם במצב בטוח ועדין יש את הבעיה הזאת. משהו יודע אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, עבדתי לפני הרבה זמן עם מאיה 6 והפסקתי לפני הרבה זמן אבל אני זוכר איך משתמשים בה. רק עכשיו אני צריך לעשות בה משהו ואני לא יודע איך. בסרטי סטאר וורס תמיד יש את ההתחלה עם הטקסט שרשום בסגנון הזה.. ואני עושה את זה עם תוכנה אחרת ועם זה אין לי בעיה. אבל אחרי הטקסט זה תמיד המצלמה זזה ואז רואים איזה כוכב כזה גדול בצורה מגניבה. עכשיו אני עשיתי מודל של כוכב LOL ואני צריך עכשיו לשים עליו איזה תמונה או מטריאל אבל שיראה כמו כדור הארץ אז אם יש כזה מובנה במאיה 6 תגידו לי ותסבירו לי איפה ומה ההגדרות שלו ואם לא אז אני ייבא תמונה אבל אני צריך איזה מדריך כדאי שהמטריאל ישב בדיוק על הכדור וזה ייראה אמיתי לגמרי.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה JCREATOR,התוכנה על דיסק כי היא מהמורה שלי אבל נפתחת לי ההודעה הבאה. יש לי מלא מקום פנוי בכונן. מה יכולה להיות הבעיה?(יש לי XP ואני מנסה להתקין את הגירסה ל-XP)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה, איזה תוכנה אני יכול להתקין בבית ובמשרד, שאני יוכל דרך מצלמת אינטרנט לראות מה קורה עכשיו בבית, זאת אומרת אם אני נכנס דרך מחשב העבודה, אני יוכל להתחבר למחשב שלי בבית, ולראות דרך מצלמת האינטרנט שפועלת בבית, האם זה אפשרי, אם כן, אם איזה תוכנה, ואיך תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום! שי לי בעיה ב גי-מייל החלפתי היום סיסמה דרך האתר אך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושוב למרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי התחלתי להשתמש בMUSICMATCH בשביל להפוך דיסקים שיש לי לMP3 הכל עובד טוב מאוד ואחרי שאני הופך את הדיסק לMP3 אני יכול לשמוע את הקבצים בתוכנה אבל אני לא מוצא את הקבצים במחשב במקום שאמרתי לו לשמור אותם אני רואה שני ספריות ריקות שניהם עם השם של הדיסק אבל אחת פשוט ריקה והשניה ריקה ואני לא יכול להיכנס אליה ושאני מנסה למחוק אותם הוא נותן רק להעביר ל"סל מחזור" ואחרי זה אני לא יכול למחוק אותם משם מה הולך פה?? מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ניסיתי לפרוץ אייפוד טאצ' דור שני עם ויסטה ובטעות התקנתי את הLIBUSB ועכשיו כל הUSB שלי משותק ואני לא יכול להיכנס לווינדוס מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהתוכנה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסה 2.5 לבין הגירסה 3.0 experss בתוכנה הנ"ל ? ומה מומלץ יותר בהמרת סרטים ל VCD ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר אבל עפם היתי מוריד היה אוד פווול אופציות שעושים מאיפנים לכרטיס מסל וחסר כל הTV אני רוצה לחבר אותו ל TV ואין לי את כל התוספת מאיפה אני מוריד
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני משתמש ב-PanitShopPro 9 ופוטושופ CS ואני צריך לכתוב באחת מהן בערבית. הבעיה היא שבערבית יש אותיות סופיות ותחיליות ויש חיבורים בין חלק מהאותיות איך שתי התוכנות לו עושות לי חיבורים ושמות רק אותיות סופיות. עליי לציין שבוורד אין את הבעיה הזו. יש למישהו פיתרון? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמסבירה לעומק על כל החומרה של המחשב... סוגי מעבדים, לוחות אם, ערכות שבבים וכו'... אני מכיר את את כל הנושא של חומרת המחשב בצורה די שטחית והייתי מעוניין להעמיק בנושא בצורה מפורטת ככל שניתן... אני יודע שלנושאים כמו נטוורק+ ופוטושופ יש תוכנות מצויינות עם סרטונים והסברים ממש טובים ותהיתי אם גם לנושא הזה יש משהו דומה...
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי לכולם מישהו יודע איך להכניס את הפונטים בעברית לתוכנה הזאת שלא יראו גיבריש בשמות של שירים שכתובים בעיברית !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כשאני פותח את הEXPLORER אני מקבל מסך לבן (ריק) והודעה שיש בעיה בקובץ MSLS31.DLL WINDOWS XP יש רעיונות תודה,
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-