תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
כל כמה שעות המחשב קופא לי.(יש לי Windows 7) הרצתי בדיקת זכרונות ובדקתי את החום והמאווררים וזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים שינית כמה הגדרות בתוכנה WinTuning 7 v1.10 ואני חושב שזה התחיל קצת אחרי ששיניתי את ההגדרות. יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הכנתי את המוד של האינפרא אדום, לשלוט על המחשב עם שלט. אחת מהתוכנות, המומלצת UICE עושה לי בעיות בהתקנה. אני הורדתי אותה, הדלקתי התקנה, הוא הגיע לסיום ההתקנה ממש לפני שהוא אמור לכתוב לי FINISH ועושה לי ריסט למחשב. הדלקתי אותה וכשניסיתי להוסיף שלט לשליטה הוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייבר :s05:
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חברה שתי שאלות בנוגע למקסטון ובכלל לידע כללי מה זה RSS FEADS ומה זה נותן לי המשתמש הפשוט? מה זה MOUSE גסטרס או משהו כזה!(מחוות העכבר?)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני בכיתה י"א בגמגת תקשורת והתמקצעתי בעריכה.. עכשיו בסרט גמר שלנו יש קטע שאנו משתמשים בבלו סקרין ואני אשמח אם תתנו לי טיפים לעריכה עם בלו סקרין.. כדאי להשתמש דווקא בסקרין בצילום עצמו בכחול או כמו בקליפים לחפש אחד ירוק חזק? אשמח גם אם תתנו טיפים כללים בעריכה ותתנו שמות של אפקטים נחמדים שאתם משתמשים בהם..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה טובה לעריכת וידאו ז"א לחתוך קטעים מסרטים או להוסיף 2 קטעים וכו'... העניין שניסיתי מלא תוכנות כמו: esay video splitter, avi mpeg ram splitter, zelaot all video splitter בקיצור כל התוכנות הקטנות והמעפנות האלה לא מועילות הם גם חותכות קטעים לא מדויק באיחור או בהקדמה וגם הם גורמים לבעיית אי סינקרון בן הקול לתמונה... שזה מעבד את כל העניין הכל העבודה... בקיצור מי מכיר תוכנה מקצועית העוסקת בנושא...
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי סורק של כרטיסי ביקור של MUSTEK מדגפ ScanExpress Card Smart ואני מתקשה למצוא לו דרייברים, אם תעזרו אני אשמח, יש תמונות, וניסיתי גוגל, הסתבכתי. תודה יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן לפי EVEREST זהו כרטיס ATI RV370 אבל הבנתי שיש לכל דגם את הסוג הזה, או שהבנתי לא נכון. בכל אופן אין דרייבר כזה באתר של ATI פירקתי את הכרטיס ולא כתוב עליו כלום חוץ מספייר. זקוק לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רק היום נפל לי פעמיים... ואתמול גם פעמיים... זה ממש מעצבן... ואני לא רוצה לחזור למקסטון אחרי שהתרגלתי לפיירפוקס... התקנתי כבר מחדש אתמול... לא עזר... למישהו יש מושג מה כבר יכול להיות הבעיה??? נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שההרחבות שיש לי הם חלק מהבעיה? י [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנת דואר נחמדה שתקפיץ הודעת u'v got mail
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, בכל התקנת תוכנה, לא משנה איזו, מופיעה ההודעה הבאה שבתמונה... מה זה? איך אפשר לסדר את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://img516.imageshack.us/my.php?image=clipboard01bb9.jpg חוץ ממני, מישהו רואה משהו מוזר בתמונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מנסה להדפיס מייל מ- outlook 2003 שמותקן על ויסטה והתוכנה קורסת ולא מדפיסה. מ-HP (המחשב והמדפסת J4580) הציעו פירמוט והתקנה מחדש. למייקרוסופט היה פיתרון שלא הסכימו לגלות אותו. (התוכנות כולן חוקיות) בקובץ התמונה מצורף דו"ח השגיאה שמתקבל במחשב. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. תוכנה לצריבת DATA וקבצי קול כולל MP3 2.,תוכנה ליצירת קליפ מתמונה ומוסיקה 3.תוכנת לסריקת ותיקון שגיאות בדיסק קשיח שתמכת ב FAT 32 תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי נייד של העבודה ונייח פרטי ואני רוצה לסנכרן את ה calender בשניהם. כאמור, outlook 2007. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את הדפדפן של firefox ות'אמת שהוא מאוד נוח ומהיר רק שיש לי איתו כמה בעיות אפילו לאחר שעשיתי את כל העידכונים הנדרשים 1. איני מצליח להפעיל קישור דרך האוטלוק, זו ההודעה שאנ י מקבל "the system canot find the file specified" 2. באתר של YNET כאשר יש סרטון אני רואה הודעה מסוימת שמבקשת ממני להתקין active x plug in, עשיתי את זה אין ספור פעמים וגם קיבלתי הודעה שההתקנה עברה בצלחה ועדיין זה לא מסתדדר 3. לפעמים אני לא רואה תמונה מסוימת (זה קורה לי באתר של ONE בדף הראשי) ולפעמים תמונה נמצאת לא במקום שלה מאוד הייתי רוצה להמשיך להשתמש בדפדפן, איך פותרים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, יש לי קובץ שהוא corrupted והוא שוקל 2 גיגה בייט ואני לא יכול למחוק אותו...כאילו..כשאני מוחק...ואז מוחק אותו גם מהפח אשפה...הוא נמחק והכל טוב...אבל כשאני אני פותח את הפח אשפה אחרי זה...הוא עדיין שם...עדיין תופס מקום על הדיסק קשיח (((((((((((( מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש תמונה למטה המציגה את הבעיה... "Microsoft office has not been installedfor the current user.please run setup to install the application" ניסיתי התקנה חדשה כולל ריסטרט והכל (פעמיים) אבל הבעיה כל הזמן חוזרת... מישהו מכיר פיתרון... :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האנטי וירוס שיש לי לא מצליח להסיר אותו למישהו יש איזו תוכנה שיכולה להסיר אותו?? הנה מידע עליו http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win32.Hidrag.htm
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני צריך בבקשה תוכנה שבאמצעותה אני יוכל להעביר את קטעי הוידיאו שמוקלטים במצלמת וידיאו שלי. יש לי כרטיס Firewire שמתחבר אליה והכל וגם קיבלתי את התוכנה Ulead VideoStudio עם המצלמה, אבל כשאני מנסה ללכוד (להעביר) איתה את הוידיאו התוכנה פשוט נותנת לי דו"ח שגיאות ומסיימת משימה. אז אם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיודעת לעשות את זה ותיצור לי בסוף קובץ AVI ולא WMV כמו בWindows Movie Make. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-