עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RGod,

קיצר ככה :אני מעוניין להוסיף כתוביות לאיזה סרט -הקובץ של הכתוביות הוא עם סיומת FIX ,אני מעניין להפעיל או ב WMP או ב WINAMP , לא יודע איך להוסיפ אותם תודה .

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by kozimus,

אהלן אני מחפש תוכנה לגיבוי כל המערכת שעושה דיסק(ים) BOOTABLE שתואמת VISTA תודה.

3. מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם עם כל הקישורים והדפים ניסיתי את WinHTTrack , Getleft , Web The Ripper וזה לא הולך איתם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה ? כרגע אני מנסה עם BlackWidow עשיתי scan לאתר, אני רואה את כל הלינקים בתיקיות ב structure, אבל לא מצליח לשמור את כל הדפים למחשב תודה לעונים .

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. כותרת.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Sango,

ערב טוב, אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה שבעזרתה אני יוכל לגזור קטע מתוך שיר mp3 מבלי לפגוע באיכות השיר ( נגיד 10 שניות באמצע).. ד"א ניסיתי SUPER והיא לא כל כך מסתדרת עם העבודה הזאת.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by 3gh,

יש לי בעיה, מחקתי את אנריל 2 לא מזמן , בעיקרון הוא נמחק אבל אני עדיין רואה אותו ברשימת התוכניות שלי אבל אני לא יכול לשחק בו כי כאילו מחקתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין אותו עוד פעם ואני לא יכול, יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? אני כבר מחקתי אותו מהרגג'סטי ואני עדיין לא יכול לשחק בו, אולי אתם מכירים תוכנה מיוחדת שמוחקת קבצים שנתקעו ברג'סטי?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by viper_sb,

שאני מנסה להריץ מערכת הפעלה XP 64 ביט,WIN 7 יש לי הודעת שגיאה שהחומרה שלי לא תומכה ב64 ביט ניסיתי על מחשב אחר וגם שם יש אותה הודעה שגיעה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by gshhar,

למישהו יש נסיון? מישהו מכיר? האם הנורטון עדיפה או שזה פופולארי אז כולם הולכים על זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. אהלן לפי EVEREST זהו כרטיס ATI RV370 אבל הבנתי שיש לכל דגם את הסוג הזה, או שהבנתי לא נכון. בכל אופן אין דרייבר כזה באתר של ATI פירקתי את הכרטיס ולא כתוב עליו כלום חוץ מספייר. זקוק לעזרתכם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אהלן חברים, עד עכשיו אני משתמש ב DAP, ונמאס לי כי זה מלא חרא !! אז למישהו יש תוכנה טובה לפחות כמו DAP אבל ללא הזבל ?! תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by dids22,

יש לי בעיה עם המהירות כאלו ההורדה בכללי בסדר אבל כמעט תמיד איזה מגה אחד לפני שהוא מסיים להוריד את הקובץ המהירות יורדת אבל ממש יורדת לפחות מ k אחד יש אולי אפשרות לסדר את זה? גם אצלכם זה ככה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by mastermomo,

לאחר שהתקנתי ויסטה ואת ה3DMAX משום מה אני לא יכול לראות יותר את קבצי המקס כאיקונים כמו שרואים תמונה מקדימה של קובץ תמונה רגיל היתי רואה איקונים של קובץ התלת מימד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כיצד לשחזר זאת אם למישהו יש מושג כיצד לשייך קובץ לתוכנה מסוימת או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע אני מזכיר אני תקוע עם ויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. למרות שהביוס כן מזהה ואני יכול להיכנס למערכת הפעלה הישנה במחשב מחשב נייד....

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by elior021,

שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by yos1978,

אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by The Dom,

omg אני כול כך מעוצבן..... אין לי מושג איך הופכים כול סוג של צליל (תופים באס סינת'.. וכדומה) ללופ!!! בבקשה רק תגידו לי איך שמים את הביט בלופ או שתתנו לי מדריכים. זה דחוף... (לפני שאני ישכח את המנגינה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. שלום לכולם . לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ובעקבותיו את כל הדרייברים שלי ועכשיו כשאני רוצה לראות דברים באתרים כמו יוטיוב - הם מנגנים ללא סאונד. אם אני מעתיק את הסרטונים האלה למחשב שלי - אז הם פשוט לא מתנגנים ונשארים קפואים באותו הפריים . מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by NJorl,

צריך תכנת ftp חשוב לי כזאת שמסוגלת להמשיך הורדה של קובץ גדול גם אחרי התנתקויות

21. Started by ELiA,

רציתי לדעת מאיפה מורידים את חבילת הקוקדים הכי עדכנית ושתכלול הכל. וגם לדעת אם windows madia player 10 יכול להציג כתוביות לסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by oorlevi,

הנוד לא נותן לי להוריד את התוכנה וטוען שזה וירוס מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. ניסיתי להפעיל סרט שיש לי על המחשב והוא הפעיל לי משום מה רק את האודיו של הקובץ.... אז הרצתי את הקובץ בGSpot וזה מה שהוא הראה לי.. ד"א אם הDVD DIVX שלי קורא כתוביות אז בSETUP של הDVD אני הולך לסבטייטל ושם על OTHERS בשפות כי אין עברית אצלי ,נכון...??? אז עשיתי את זה ועדיין לא ראו שום כתובית על המסך - מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by yotam360,

אני כתבתי משהו ופתאום הופיעו לי כתורות למעלה (ראה תמונה). מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעייה?? http://img225.imageshack.us/img225/2170/sfhsyidghj8mh.jpg

• 5 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים