תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלחו לי סרטון והיה כתוב שכדי לראות אותו צריך להתקין פלאש, ונתנו קובץ להורדה הורדתי והתקנתי אותו ואז הוא נעלם .. זה כנראה וירוס למרות שהנוד 32 לא זיהה אותו .. (גם אחרי ההתקנה לא הייתי יכול לראות את הסירטון) הורדתי את הקובץ מחדש והעלתי לשרת מישהו יכול לבדוק מה הקובץ מכיל ומה הוא עושה ?? http://www28.zippyshare.com/v/29792811/file.html
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעייה כאשר אני משתמש באשף ההורדות של מוזילה ההורדות ממש איטיות (בדר"כ 15KBPS ופחות) הבעייה מתרחשת רק כשאני מנסה להוריד מחו"ל בארץ אין שום בעייה. כשאני משתמש לדוגמה במקסטון כדאי להוריד המהירות מצויינת ללא קשר עם זה בחול או בארץ. רעיונות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה של Kaspersky Anti-Virus ? הPRO או הPersona משהו אמר לי שה הPersona יותר טוב זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התוכנה הזו, בגירסתה הכי חדשה, וכשאני מנסה לפתוח קובץ סרט (במקרה זה .avi), אז זה מה שאני מקבל: מה צריך לעשות? אני מניח שזה עניין פעוט של הורדת פלאגין וזהו... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך אני יכול בנרו לצרוב קובץ ape.* כך שהוא יפתח לי ואני יראה את כל המידע שבתוכו?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
תמונות של הילדים שלו ועוד כל מניי עבודות הוא מחק בטעות את ה partition דרך ווינדוס
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ראו פה: http://84.94.230.93/~tasraf/ לתוכנית שלי ברדיו אקסוום נחשו על מה התוכנית
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפעמים אני שולח לחבר מצגת והוא לא מצליח לפתוח אותה, הוא מקבל את ההודעה הבאה בפואר פוניט אין אפשרות לקרוא c:\docoment and settings\owner my docments my completed כיצד ניתן לפתור את בעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי בעייה מאוד מוזרה, כל מישחק שאני משחק כמעט אני צריך דרייבר אחר, נגיד בפרו עם הדרייבר של NVIDIA 178 המישחק רץ פיקס אבל לעומת זאת עם דרייבר גירסה 174 הוא עם תקיעות רציניות, אבל מצד שני COD5 רץ מצויין עם 174 אבל עם 178 לא, מה אני עושה במצב כזה? ד"א ,יש לי כרטיס מסך 7600GT. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר מחשבים ואני צריך תוכנה או חומרה שיודעת לשמור מספר Snapshots בכדי שאוכל לעבור 1. ממערכת הפעלה שעליה מותקנת מספר תוכנות 2. מערכת הפעלה נקייה 3. מערכת הפעלה רק עם תוכנה מסויימת. בקיצור אני רוצה לעבור בצורה כולשהי בין שלושת הסביבות האלו. האם אתם מכירים משהו? תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .....
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל פתאום הוא לא עולה ,אין אפילו הודעת שגיאה. כשאני לוחץ על הFlashGet דרך הfirefox הוא רושם לי : download manager not properly installed. incorrect function. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר . מה הבעיה פה ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הורדתי קובץ בעל סיומת PATCHED כיצד אוכל לפתוח אותו? (או לחילופין מה זו סיומת זו?)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הגרסא שיש לי : 1.6.15 . כשאני לוקח קובץ וידאו ,ועושה לו כל מיני דברים בתוכנה (כמו...לקודד,להדביק תרגום וכו'..) האם יש מקום שאני יכול להחליט שזה יהיה הגודל המקסימלי של הקובץ שאני אקבל לאחר השינויים?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
1. תוכנה לצריבת DATA וקבצי קול כולל MP3 2.,תוכנה ליצירת קליפ מתמונה ומוסיקה 3.תוכנת לסריקת ותיקון שגיאות בדיסק קשיח שתמכת ב FAT 32 תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מתחבר ל- eMule מופיעה לי למטה ההודעה הבאה: Your IP is part of ipfilter.dat file ההודעה הזאת לא מפריעה לי לכלום ב- eMule (לפי מה שאני ראיתי). מה ההודעה הזאת אומרת ומה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה (אם זאת נקראת בעיה)?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני רוצה למחוק משהו לפעמים זה אומר לי שהוא בשימוש ואי אפשר למחוק ופעם הייתה לי תוכנה שהייתי יכול לבטל את השימוש של המחשב באותו קובץ ואז למחוק אותו מישהו יכול לתת לי בבקשה את השם של תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לא זוכר איך עשיתי אבל הפונט שלי במסנג'ר היה משתנה בהתאם למי שדיברתי איתו...יענו הפונט שלי היה כמו של הפונט של מי שאני מדבר איתו שיניתי תפונט כדי להראות משו לחבר שלי ואני לא זוכר איך לעשות בחזרה שהפונט יהיה כמו של מי שאני מדבר איתו יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו מכיר THEME לווינדוס שיודע להראות "כמה אחוז מהמעבד בשימוש" ותעבורת רשת וכו וכו.. ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-