תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי את כרטיס המסך הבא: Gigabyte Radeon 9200 SE ניסיתי פעם לעדכן דרייבר כאילו את ה- Catalyst אבל כל המחשב זז כמו חמור והיה איטי לגמרי! ואז עשיתי שיחזור דרייבר והכל הסתדר... אז אני יכול עכשיו לעדכן לדרייבר החדש או לא? צריך עידכון של Gigabyte כאילו? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה המראה לי את הטמפ' של המחשב(כל החלקים) ולא מזייפת תודה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צריך תכנת ftp חשוב לי כזאת שמסוגלת להמשיך הורדה של קובץ גדול גם אחרי התנתקויות
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת קצת על הLONGHORN העומד בפתח אני צריך לקנות מחשב חדש כעת ורציתי לדעת האם הלונגהורן עובד ב 64 או ב 32 ביט איזה חומרה הכי טוב לקנות כיום כדי שתותאם הכי טוב ללונגהורן {כמובן במיגבלת המחיר 6000 ש"ח} מה עדיף לעבודה עם לונגהורן? AMD64 או INTEL LGA 775 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
עשיתי למחשב שלי פירמוט והתקנתי שם תוכנות חדשות, בMV2 לפני הפרמוט בגירסתו הישנה הצלחתי להשים כתוביות על הסרט והרקע שלהם היה שקוף ז"א שלא היה פס שחור ומעצבן והייתה אפשרות כזאת באפשרויות של התוכנה עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי את התוכנה בגירסתו החדשה ואין אפשרות כזאת לעשות רגע שקוף והכתוביות מופיעות עם רגע גדול ושחור וזה ממש מעצבן מישהו יודע איף לפתור את הבעיה? *אפילו אם למישהו יש תוכנה שתספק לי פיתרון תחלופי זה גם יהיה טוב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אם יש לי אייקון ממספר צבעים ואני מעוניין לסמן רק את כל האיזורים שצבועים בכחול ולשנות אותם לאדום האם אני צריך לסמן אחד אחד )magic wand) או שיש דרך יעודית לעשות זאת על כל צבע מסויים? אותה שאלה גם לגבי מספר אייקונים על אותו שולחן עבודה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ה COMMIT CHARGE שלי עולה לאט לאט עד שהוא מגיע ל 2018MB/2018MB ואז המחשב נתקע! סרקתי עם NOD32 ו SPYBOT ולא מצאתי וירוסים וניקיתי מה שהSPYBOT מצא וזה עדיין ממשיך... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה רב הרב הרבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שפירמטתי ואני לא מצליח למצוא להם דרייוורים בגדול אני צריך לצ'יפסט כרטיס קול שניהם אונבורד ואני צריך גם לכרטיס מסך של ATI צירפתי כמה תמונות אשמח לעזרה תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 הרדיסקים - הוצאתי אחד לגמרי, ושיניתי את המיקום לשניים האחרים שהשארתי במחשב הארדיסק 1: C הארדיסק 2: D, F הארדיסק 3: E אני הוצאתי את האדיסק 2 כשאני מדליק את המחשב אני רואה שיש לי שני כוננים אחד בשם C ואחד בשם E כשאני בא להכנס ל E - הוא רושם לי שהכונן לא מפורמט ושאני צריך לפרמט אותו - יש לי שם דברים חשובים יש מצב שאני מציל אותו??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צרבתי אותם וכשאני פותח אותם הם מתנגנים נורא לאט ב windows player classic ניסיתי גם ב windows media player וגם שם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לצריבה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר קבצי mwa ל mp3. יש למישהו תוכנה קלה ופשוטה שיודעת לעשות את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי לקוח שלא אוהב ויסטה ורוצה מדיה סנטר בעברית אז התקנתי לו WXPMCE ועם MUI הפכתי לעברית אבל המדיה סנטר לא נהפך אז הבטחתי לו שהמצא תחליף הבעיה שהוא צריך: 1.שיהיה בעברית 2.שיוכל להקליט וליראות טלויזיה עם EPG 3.שיהיה אפשר לשלוט אם השלטים שלו 4.קל לתיפעול ונוח לעדכן EPG 5.שיהיה אפשר להתקין על המחשב שלו 6.חינם או פרוץ המפרט: מעבד 4400 זיכרונות 2GB לוח MSI 945GC כרטיס מסך 8500GT ספק 450W EZCOOL כרטיס טלויזיה HAPAUGE 150 MCE מארז THERMALTAKE DH101 MEDIA LAB+VFD +שלט רסיבר HARMON KARDON רמקולים 5.1 טלויזיה LCD TOSHIBA REGZA 37 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
למי שלא שמע ולא ראה, לפני שבוע בערך יצאה גרסא אונליין לסריקת וירוסים של NOD32, סתם, למי שזה מעניין אותו: http://www.eset.com/onlinescan/ לדעתי כדאי להוסיף את זה ל סטיקי: טיפים ותוכנות מומלצות , בסריקת וירוסים ורוגלות אונליין. סריקה נעימה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם בלי כוונה מחקתי תוכנת עריכת וידיאו וזה מחק לי את כל התיקיות עם הוידאו שערכתי דרכה....יש תוכנה שיודעת לשחזר קבצים? חינמי ולא חינמי לא משנה לי זה דיי חשוב...מדובר בקבצי וידאו .AVI .MPG .MP4 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום לא הצלחתי להתקין תקייה חדשה של אופיס 2007 מה עושים.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היסתכלתי חדשות בטלויזיה כשחזרתי הדלקתי ווינאמפ הדלקתי שיר וקיבלתי ארור! וזה כול בכול השירים! [attachment deleted by admin]
-
חברים, יש לי קובץ FB\CLB של רשימת האנשים בICQ הישן שלי אבדה לי הססמא למשתמש שבו היית ההרשימה, ויצרתי חדש עכשיו בICQ 2003 אני מסמן לו את הקובץ והוא לא עושה כלום דרך אגב במקור זה קובץ FB ושפותחים עם NOTEPAD רואים את כל המספרים מה עושים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי את הפלאפון sk tv slider ויש לי גם את הכבל נתונים למחשב עכשיו ראיתי פעם לא זוכר איפה שיש מדריך להכנסת שירים לפלאפוןן לא זוכר איךך אז אני מחפש את המדריך הזהה בבקשה אם מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לצוות קראתי את המדריך לחיבור LCD עם בקר HD44780 למחשב ואני חייב להגיד שהוא מצויין והכל עובד סבבה והנה מגיעה הבעיה: לאבא שלי יש את המסך הזה בדיוק בטלפון עם שיחה מזוהה והוא מסוגל להציג עברית ובתוכנה שהמליצו עליה במדריך (LCDSMARTIE) אי אפשר ואני ממש רוצה שיהיה אפשר להציג עברית מישהו מכיר תוכנה או יודע איך? תודה מראש לצוות
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הורדתי את גירסת הניסיון לחודשיים וכשהתחלתי לעבוד שינתי שם את הטקסטורה של הפיינטבראש לפרחים כאלו, ועכשיו אני לא יכול לשנות את זה למברשת רגילה, רק טקסטורות אחרות... בבקשה תעזרו! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-