עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tulz,

אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by sashakrik,

שלום, אני משתמש תקופה ארוכה באנטיוירוס של mcafee השאלה אם זה הפתרון הכי מומלץ שיש היום ? אני הייתי רוצה אנטיוירוס שמצד אחד יהיה חסכוני מבחינת משאבי מערכת ומצד שני שיעשה את עבודתו בצורה טובה ועם עדכונים שוטפים אני עובד עם מערכת הפעלה Windows 7 ultimate 64 bit תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני כרגע עם Norton 2005 אני יודע אני יודע ואני רוצה להחליף אותו למשהו אחר חינמי וטוב יותר,ובקשר לפירוול אני דיי סגור על sygate? אילו הצעות יש לכם בשביל פירוול חינמי וטוב ואנטיוירוס טוב וגם חינמי?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  4. אני צריך לעלות סירטון בגודל של 2 MB 640X480 זמן 3 דקות העלתי לYoutube אבל רואים את הכתוביות גרוע. יש איזה אתר אחר ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  5. Started by Ohady,

מה אתם אומרים על התוכנה הזאת freeantispyware ? ממליצים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מה היא גירסת GHOST המתקדמת ביותר היום, ואם איזה גירסה אתם ממליצים לעבוד. תודה לכולכם.

7. הלוח וכ.מסך מופיעים בחתימה הדריברים שלי ללוח הם מ guru3d אני לא כל כך זוכר איזה האמת.. ולכרטיס מסך הם: Xtreme G 76.41 (ForceWare) אני רוצה המלצה לדריברים הכי טובים שאתם מכירים של nvidia תודה מראש..:]

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by poltergeits,

כרגע יש לי k-lite (לא בגרסה המלאה) והיא עבדה סבבה לגמרי רק שלאחרונה מצאתי איזה סדרה ישנה מאוד שהתחלתי לראות וכאשר אני בא לנגן אותה היא מופיעה בצבעי שחור וכחול עמום ובעת הניגון מופיע הסימן של דיווקס , אבל מכל מקום עוד דבר שקצת הרגיז אותי הוא שכאשר אני מנגן סרט כאשר הכתוביות נפרדות במדיה פלייר הוא מעלה את הכתובית אוטומטית אך הוא לא נותן להגדיל את המסך בדבל קליק , מה שבעבר עבד בלי בעיה . אני כבר אומר מראש אני מאוד אוהב את המדיה פליר לכן בבקשה אל תמליצו לי על אף נגן אחר ! עכשיו החבילות ששמעתי עליהם הם : - nimo - cccp - klite - xp codac pack מה דעתכם ? כמובן שאני לא צריך כל מיני פיצרים מיוחדים , רק קובץ מצומצם ועדכני .

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Lirux,

יש לי כרגע k-lite mega pack... האם יש חבילה יותר טובה ממנה? ראיתי את הcccp היא יותר טובה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by Lirux,

כידוע לכם יש מודים שונים לאימיול לדוגמא: svika extrem emule ועוד... אני רוצה המלצה על המוד הכי טוב שאפשר למצוא... תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. תודה...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. יש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחתוך קבצים APE ו-MPG? (לא חייב באותה תוכנה כמובן) ובקשה אחרת, קצת מוזרה אולי, אבל אנסה להיות ברור.... יש תוכנה כזאת שאפשר לסרוק איתה כוננים במחשב, ולשמור בקובץ קטן רק את הנתונים של הקבצים (שמות, וגודל) שיש לי בכל הכונן? (אם לא מובן תעירו, אני אנסה לנסח מחדש....) תודה.

13. Started by night-fire,

אממ מישהו פה יכול לאמר לי איזה מקודד דריך בשביל קבצי mpeg כי כל קובץ שאני מוריד לא עובד (יש סדרות אנימה להורדה ,כן כן יש גם הורדות חוקיות!!!) תודה רבה... נ.ב בגלל שהסדרה נגמרה שמו אותה באינטרנט... ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by dor_ozz,

עכשיו אל תגידו לי ללכת לסטיקי כי אין שם ביכלל המלצות על פיראללים יש שם רק ZONE ALARM וזה פיארר ואל גרוע. יש לי מחשב חדש מעבד E6600 אני צריך שמות של פיארר ואלל ואנטי וירוס טוב בבקשה כמה שיותר מהר כי אני הולך כניראה היום לקנות. חשבתי על פיאררואל SYGATE אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים ביגלל ש SYNAMATEC קנו אותו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by WHITE_ZOMBIE4,

על איזה פיירוואלים הייתם ממליצים לשימוש אישי? (אין לי רשת ביתית)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by lader,

שיהיה טוב כמו zone alarm אבל לא מציק כמוהו. תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by gtf,

היה לי לא מזמן את הzone alarm אבל לא הייתי מרוצה ממנו. בבקשה שמישהוא ימליץ לי על פיירוול טוב.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! כיום אני משתמש ב-firewall של WinXP - SP2 + כל העדכונים של מיקרוסופט ואנטי-וירוס של "avast!". רציתי להתייעץ עמכם אילו תוכנות פיירוול ואנטי-וירוס כדאי להתקין? האם כדאי להחליף? שמעתי ש-Kaspersky ממש אנטי-וירוס חייתי, אבל לא ממש התקנתי אותו - האם הוא "חופר בשכל" הרבה? אילו טובים עוד יש? האם כדאי להתקין שפיירוול שונה? אני זקוק למשהו חינמי, לא כבד ושיעשה את העבודה בשקט וביעילות! מפרט: P-4 2.6GHz HT 512MB DDR 400MHz WD 160GB 7200RPM 8MB cache תודה רבה לכל עוזר!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by waizman,

ZoneAlarm כל הזמן סוגר לי את האימיול (מתנתק משרתים), Sygate כל כמה זמן מפסיקה לעבוד, Norton כבדה ומסובכת מדי. צריך המלצה לאחת פשוטה כמו 2 הראשונות אבל טובה שתחסום לי את כל מה שאני רוצה. תודה

20. Started by kozimus,

בשעה טובה הישתדרגתי מ XP ל 7 עד היום היתי משתמש ב SYGATE אבל הוא לא תומך ב7 גם לא ב XPMODE. אני צריך המלצה על פיירוול שיעשה את העבודה אבל גם שיהיה קליל ולא יעיק עלי. תודה על העזרה.

21. יש לי פיירוול של McAfee. הוא אחלה אב כבר נמאס לי ממנו כי הוא אוכל CPU. יש לי הרבה התקפות על המחשב וזה מאט אותו בגלל שה CPU של הפיירוול כל הזמן נע בין 2-10 ואחרי שאני משתמש באימיול, ואז יש עדיין הרבה חיבורים שמנסים להתחבר למחשב שלי, הוא חוסם את כולם ואז ה CPU בכלל קופץ ל 20. ה ROUTER שלי לא עוזר בלסנן את ההתקפות ממש וכבר נמאס לי. אי אפשר לעושת כלום כי יש תקיעות קטנות כאלה של המחשב וזה מעצבן במיוחד כששומעים מוסיקה. לפעמים שאני כבר נמאס לי ואני כולה רוצה לשמוע קצת מוסיקה/לשחק אני פשוט מנתק את הכבל רשת מהמחשב וזה פותר הכל יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Yellow,

שלום לכולם,אני צריך המלצה לפיירול שיעבוד עם Kaspersky Anti-Virus Personal ושלא יאט את המחשב ושלא ישקול הרבה. צריך שיהיה יעיל מבחינת אבטחה ושיהיה קל לשימוש ושלא יהיה עם ממשק נוח ולא מסובך,ושלא יאט את המחשב,יש לי עדיפות לפיירול חינמי.

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,אני זקוק להמצלה לפיירול אמין,טוב וחזק אבל שלא יאט את המערכת.שהממשק שלו יהיה נוח ושיהיה חינמי ושיפעל טוב עם אנטי-וירוס Kaspersky,למי שמביא המלצה שיביא תמונות מהתוכנה כי הממשק חשוב ולינק להורדה,תודה

24. Started by עוד מישהו,

שלום. אז ככה יש לי את הפיירוול של Sygate אז כפי שידוי לכם אמ.. סימנטק קנתה את החברה הזאת אם אני לא טועה וכבר ממש המון זמן אין עידכונים לתוכנה. עכשיו אני נישאר עם התוכנה הזאת מכיוון שהיא לא עושה לי בעיות כמו ניתוקים והיא יחסית דיי קלה על המחשב. יש המלצה לפיירוול דומה, כמו Sygate למשל? תודה מראש על התשובה

25. Started by RGod,

ב XP הייתי משתמש ב ZONEALARM ,בויסטה הגרסה שהשמשתי לא נתמכת ואני לא רוצה להתקין גרסה אחרת . יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים