עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shai2009,

נכנסתי לאתר אחד לסיראליים אחד והוא קבע את עצמו לדף הבית בלי לשאול ולא נתן לי לשנות את דף הבית.. עשיתי איפוס ועדיין לא עובד.. זה רק שינה לאתר של מיקרוסופט.. תמונה: תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by yotam360,

ביצעתי RESET לדפדפן ועכשיו שאני נכנס אליו מופיע הדף הזה שבו צריך להגדיר ספק חיפוש הבעיה היא שאני לוחץ שמור את ההגדרות רשום לי בראש הדף Settings were not able to be saved successfully איך אפשר לתקן את זה או לפחות להוריד את הדף הזה שלא כל פעם שאני נכנס לIE7 הוא יוצג? http://img398.imageshack.us/my.php?image=34013948ur6.jpg

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by gimdy,

אני מגדיר בהגדרות לפי המדריך פה : http://www.ddlil.com/forum/showthread.php?s=56c88bf04aae3b1e7a4825fe14cef30e&t=2533 והוא לא מצליח להתחבר מחדש.. מה לא הגדרתי נכון ? החיבור הוא ע"י ראוטר בIP אני רושם את הIP של הנתב user : מה שקיבלתי מהספק שלי (צריך עם ה@ וההמשך ?) pass:כנ"ל

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by Seraphim,

במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. התוכנה עובדת לי מצוין רק שיש בעיה אחת קטנה... כשאני רואה את הסרטון שצילמתי אין סאונד, איך אני מגדיר דרך התוכנה שיהיה סאונד בסרטון? (לא סאונד דרך מיקרופון אלא הסאונד שבעצם במחשב לדוגמא במשחק) אם יש לכם תוכנה מסוג זה אך יותר טובה ופשוטה בבקשה תאמרו לי. ;D מקווה שהייתי ברור ותודה מראש לעונים!

7. Started by y_a_n_i_k,

יש לי סורק של כרטיסי ביקור של MUSTEK מדגפ ScanExpress Card Smart ואני מתקשה למצוא לו דרייברים, אם תעזרו אני אשמח, יש תמונות, וניסיתי גוגל, הסתבכתי. תודה יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by nore0,

שנים שיש לי High ID פתאום יש לי Low ID ועניים שחורות 19/09/2007 15:05:09: Warning www.UseNeXT.info (89.163.161.226:4661) - No answer from your 6258 port. Please review your network config. מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by shaykap,

אני רוצה לעשות גיבוי למחשב בעזרת קובץ ghost שיישב על דיסק, אם עושה את הקובץ למחיצה נפרדת הוא מגיע לגודל של יותר מ 1.5 גיגה אני משתמש ב partition magic . איך אני מחלק את הקובץ בעזרת התוכנה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Sma1,

שלום לכולם וחג שמח, אני משתמש ב-NORTON INTERNET SCURITY 2004. כאשר אני מנסה לשנות הגדרות או להסיר את התוכנה אני מקבל הודעה שבה נאמר שאין לי הרשאות אדמיניסטרטור ולכן אין באפשרותי לשנות הגדרות בתוכנה ו/או להסירה, למרות שבפועל החשבון שלי מוגדר כחשבון אדמיניסטרטור. מה עושים? ??? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. יש לי סרט בשני חלקים, שאותו אני רוצה להמיר ל - VCD. אבל הבעיה שלי היא שאחד החלקים הוא מעל 90 דקות, ולכן אני צריך לחלק אותו שוב, כדי שאוכל לצרוב אותו. אני רוצה ליצור שלושה חלקים שווים, ולכן רציתי לחבר את שני החלקים - ואז לחלק אותם. הבעיה היא שאי אפשר לחבר אותם - וכשאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה מ - VIRTUAL DUB, שאומרת שלסרטים אין אותו סמפינג רייט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. DVD Shrink 3.1 אין לי מושג אם איזה תוכנה מקטנים תאיכות של הסרט שהסרט יכנס בדיסק ואיך עושים את זה AC3 5.1 ערוצים אני הסתבכתי אם כל הנושא הזה משהו מוכן לעזור לי 308431723 או שירשום לי פה איך צורבים סרט שישמעו באיכות יפה ויראו באיכות יפה ואם איזה תוכנות

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שמתי את הכרטיס הישן שלי במחשב כי אני צריך VIVO וגם חשבתי לבצע איזה בדיקת 3DMARK אז איזה דרייבר הוא הכי מומלץ?? כדי שאני יקל תוצאה גבוה כמה שיותר ובלי איכות בכלל

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by IDAN_L,

למי שלא יודע היא כאילו מחליפה סקינים לאוינדוס ועושה כמה בוטים שונים.. אז אני שואל אם היא מסוכנת יכולה לגרום לבעיות במחשב..? כי היא לא איזה תוכנה שמיקרוסופט יצרה לפי ידעתי.. אז מה אתם אומרים כדי להישתמש בה?? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by Atlon-Xp,

איך אני עשוה למשל שיש שיר שהוא הגיעה לסופו ונשארו עוד 3 שניות לסוף ואז אני עשוה שיבוא השיר באמצע השיר לא אחריו. תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  16. כמו בכל תוכנה שיש בה שכבות אני עובד לא נכון (פוטושופ, פלאש ו'כו...) אולי זאת השעה (5-7 בבוקר ). בכל מקרה- אני רוצה לחלק את מה שעשיתי לשכבות שונות אחרי שבניתי את הכל בשכבה אחת. זה אפשרי? אם כן אז איך אני מפריד כל דבר שאני רוצה לשכבה נפרדת? מדובר בגיסא SketchUp 3.1.33 הצלחתי לבד, לא יודע למה לא הצלחתי קודם סליחה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by kisharon,

שלום. אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר קבצי mwa ל mp3. יש למישהו תוכנה קלה ופשוטה שיודעת לעשות את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. שלום לכולם האם מישהו יודע האם symantec anti virus corporate edition סורק גם דואר POP3 או רק MS EXCHANGE כיוון שאין שום אינדיקציה בתוכנה לסריקה מסוג כזה כמו שיש ב- NORTON ANTIVIRUS תודה ושבת שלום

19. מישהו ניסה כבר להתקין את 2005 norton internet security ???????? עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Get Data Back 3.1 for ntfs בבקשה חשוב לאללה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by noambaum,

אני מחפש תוכנה שעושה IMPORT ו- EXPORT קל מהאקספלורר וחזרה אליו לדוגמא אם אני מפרמט את המחשב אז שאני אוכל להחזיר את כל הפיבוריטים שלי תודה!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  22. אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by joni,

^^^^^^

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Satlan,

אהלן עשיתי גיבוי של כונן C בכונן D, זה שוקל 8 גיגה ורציתי לדעת בעצם שאני מפרמט את המחשב איך אני מחזיר את כל הווינדוס .. צריך איזה בוט דיסק ? כן חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות ספציפיות.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איך אני עובד עם התוכנה הנ"ל? פשוט לצרוב את 2 הקבצים על CD ולהפעיל מחדש את המחשב?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים