עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום! שי לי בעיה ב גי-מייל החלפתי היום סיסמה דרך האתר אך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושוב למרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.

3. Started by Nachum987,

שלום אחים שלי אני צריך בבקשה תוכנה שבאמצעותה אני יוכל להעביר את קטעי הוידיאו שמוקלטים במצלמת וידיאו שלי. יש לי כרטיס Firewire שמתחבר אליה והכל וגם קיבלתי את התוכנה Ulead VideoStudio עם המצלמה, אבל כשאני מנסה ללכוד (להעביר) איתה את הוידיאו התוכנה פשוט נותנת לי דו"ח שגיאות ומסיימת משימה. אז אם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיודעת לעשות את זה ותיצור לי בסוף קובץ AVI ולא WMV כמו בWindows Movie Make. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי את כרטיס המסך הבא: Gigabyte Radeon 9200 SE ניסיתי פעם לעדכן דרייבר כאילו את ה- Catalyst אבל כל המחשב זז כמו חמור והיה איטי לגמרי! ואז עשיתי שיחזור דרייבר והכל הסתדר... אז אני יכול עכשיו לעדכן לדרייבר החדש או לא? צריך עידכון של Gigabyte כאילו? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by le011,

היי היכן אפשר להשיג גופניפ שהם לא גופני ווינדוס(TRUY TIPE) אלא עם סיומת NFT. תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by ksp69,

אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה מעצבנת! בעבר בXP היה לי תOUTLOCUK EXPRESS ששם הייתי יכול לקבל איימילים מיידים מאנשים והמפורום ! עכשיו יש לי את ה WINDOWS MAIL בוויסטה אני מקבל מייל אחרי 7 שעות שהאיש שלח או אחרי יום ... למה זה קורה ??... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by nakamura,

אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. שלום, אני כבר מתייאש=\ בן דודי קנה מחשב חדש http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=449697 זה היה הדיל. למרות שבפועל הביאו לו מעבד INTEL d 805 (יותר טוב מ3גיגה רגיל?) ולוח אם בשם INTEL Grant county לפי הקבלה (לא מצאתי שום מידע על הלוח אם הזה) הדבר היחיד שאני יודע להגיד עליו שהוא קיבל איתו ATI x200 מובנה (למרות שהובטח x300) עכשיו אחרי התקנת הווינדווס והדרייברים של הלוח אם הוא עדיין לא זהה את הusb... כמעט רציתי להרוג את עצמי מרוב יאוש וכל מה שאני מחבר לusb לא נקלט... מה אפשר לעשות? מישהו יכול להביא לי דריבר או כל פתרון אחר? גם את הכרטיס כל של Realtec הוא לא התקין בטענה שצריך מינימום sp1 חבר'ה אני חייב עזרה תודה מראש עריכה: יכול להיות שצריך לשנות משהו בביוס? ראיתי שם כמה דב…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום , התקנתי עכשיו vista oem 64bit ואני משחק במשחק קאנטר סטרייק 1.6 , עכשיו שהייתי ב XP הכל עבד טוב לא היו בעיות , בויסטה התקנתי ventrilo ואת המשחק , וונטרילו זאת תוכנת דיבור למי שלא יודע , כאשר אני לוחץ על הגלגלת אמור להפתח המקרופון ואמורים לשמוע אותי , כאשר אני נמצא במשחק המקש לא מגיב , וזה לא רק במשחק זה קורה בעוד כל מיני דברים למשל שאני מתקין תוכנה מסוימת.. אשמח לעזרה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 22:10:58 סודר , תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. כנראה WORM כלשהו שמפיץ את עצמו אחר כך לכל הרשימה. האם תוכנות האנטיוירוס (כגון NOD32) מעודכנות לגביו וסריקה פשוטה תמחק את הוירוס, או שיש נוהל יותר אמין להסרה שלו? תודה רבה.

12. Started by J0n1,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. כאשר תיהיה סגורה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by leok0,

שלום יש לי לקוח שלא אוהב ויסטה ורוצה מדיה סנטר בעברית אז התקנתי לו WXPMCE ועם MUI הפכתי לעברית אבל המדיה סנטר לא נהפך אז הבטחתי לו שהמצא תחליף הבעיה שהוא צריך: 1.שיהיה בעברית 2.שיוכל להקליט וליראות טלויזיה עם EPG 3.שיהיה אפשר לשלוט אם השלטים שלו 4.קל לתיפעול ונוח לעדכן EPG 5.שיהיה אפשר להתקין על המחשב שלו 6.חינם או פרוץ המפרט: מעבד 4400 זיכרונות 2GB לוח MSI 945GC כרטיס מסך 8500GT ספק 450W EZCOOL כרטיס טלויזיה HAPAUGE 150 MCE מארז THERMALTAKE DH101 MEDIA LAB+VFD +שלט רסיבר HARMON KARDON רמקולים 5.1 טלויזיה LCD TOSHIBA REGZA 37 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by IlyaN,

שלום אנשים, כשאני מנגן סרטונים ברשת עם הדפדפן (אני משתמש בmaxthon בעיקרון אבל ניסיתי גם בIE7 ובOpera) הסאונד לא מתנגן, למרות שבווינדוס יש סאונד והפעלתי את WM בנפרד והכל בסדר... מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. תודה מראש לעוזרים !

17. Started by DoR TnT,

אני לא אוהב את איסי 6 הוא לא נוח לי בכלל, עכשיו חייב להשתמש ב6 כי ב5.1 זה לא נותן להתחבר בטענה שיש גירסא חדשה יותר. יש אולי איזה פאץ' או שיטה כדי שזה לא יקרה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היסתכלתי חדשות בטלויזיה כשחזרתי הדלקתי ווינאמפ הדלקתי שיר וקיבלתי ארור! וזה כול בכול השירים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by jgrab,

1. עשיתי גיבוי של שני מחיצות, כל אחד לקובץ אחר. עכשיו קבלתי שלש קבצים 2 עם סיומת v2i ואחד עם sv2i ,לא אמור להיות לכל גיבוי קובץ sv2i? 2. המערכת שגיביתי יש לו שני דיסקים של sata בraid1. עכשיו כשאני רוצה לראות את קבצי הגיבוי כשאני מפעיל את הrecovery דרך boot מcd אז הוא בכלל לא מזהה את הraid ואת הדיסקים מה עושים? תודה

20. פעם הייתה לי איזה תוכנה טובה שהייתה משנה לי את רזולוציית המסך בעזרת בינדים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. אהלן, לאמא שלי יש עסק ולאחרונה בנתה אתר. היא רוצה להעלות דגימות וידאו של כמה דברים שקשורים לעסק וכמובן שהאופציה הראשונה היתה להעלות ליו-טיוב וללנקק את זה מהאתר שלה, אבל האיכות תמונה לא תהיה להיט... השאלה שלי היא האם יש אתרי אחסון שמציעים שטח בחינם ומשאירים לתמיד את הקובץ אצלם ולא מוחקים אותו אחרי X זמן, או לפחות כאלה שהם בחינם אם אין חיה כזאת שמציעה אחסון לתמיד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Kodi,

יש לי פיירפוקס ושיחקתי על הסקינים שלו או הthems ולא יודע למה סקין אחד נדפק ואני לא רואה כלום הכל מבולגן כזה למעלה בשורה של כל הסימנים והדברים. הבעיה שבגלל שהכל מבולגן ולא רואים כלום אני לא יכול להגיע שוב לתפריט של הthems אז אני תקוע עם הסקין הלא טוב. אז כמובן מחקתי את הפייקפוקס והתקנתי מחדש ולהפתעתי הסקין הזה עדיין נשאר, לא רואים כלום בדיוק כמו בפעם שעברה! אז מחקתי שוב ומחקתי את התיקייה וכל קובץ שמצאתי שקשור לפיירפוקס מחקתי כדי שלא ישאר זכר לסקינים שהיו אבל לא עזור, אני מתקין שוב לא משנה איזה גרסה ועדיין לא רואים טוב והכל דפוק. מישהו יודע איך מוחקים את הפיירפוקס בצורה מוחלטת או שאולי הבעיה בגלל אחרת?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by bykeking,

הורדתי את גירסת הניסיון לחודשיים וכשהתחלתי לעבוד שינתי שם את הטקסטורה של הפיינטבראש לפרחים כאלו, ועכשיו אני לא יכול לשנות את זה למברשת רגילה, רק טקסטורות אחרות... בבקשה תעזרו! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by marmark,

שלום לכולם נודע לי שאפשר להפעיל את google earth ללא חיבור אינטרנט. הכוונה לדגום מפות ולהעביר אותם למחשב. משהו נתקל פעם בתוכנה/שיטה לעשות זאת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

תסתכלו : זה מאתר של מייקרוסופט ורשום " תומך XP SP2-3 " .

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים