תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט בשני חלקים, שאותו אני רוצה להמיר ל - VCD. אבל הבעיה שלי היא שאחד החלקים הוא מעל 90 דקות, ולכן אני צריך לחלק אותו שוב, כדי שאוכל לצרוב אותו. אני רוצה ליצור שלושה חלקים שווים, ולכן רציתי לחבר את שני החלקים - ואז לחלק אותם. הבעיה היא שאי אפשר לחבר אותם - וכשאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה מ - VIRTUAL DUB, שאומרת שלסרטים אין אותו סמפינג רייט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תמיד אהבתי את איך שהסרטונים האלה עשויים (אם מישהו שיודע פלאש עשה אותם ולא ילד בן 10...) כמוש שאפשר לראות בסרטונים של animation vs animator 1,2. ניסיתי לעשות כאלה אבל אני צריך להתאמן קצת... אז יש למישהו מדריכים טובים שאפשר ללמוד מהם איך לעשות סרטונים כאלה? (ברור שלא ברמה גבוהה כמו שעשו בanimation vs animator, אבל משהו פשוט גם יהיה נחמד) ד"א... מי שלא ראה את הסרטונים, כדאי לראות. http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation.jsp http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation_2.jsp
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי במחשב Premier Pro והתוכנה לא מזהה כרטיס דגימה Pinnacle 500 pci שמותקן שבמחשב. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי כל פעם התראה שיש לי ספיוואר על המחשבצד שמאל למטה) כל פעם הוא מרים לי "SYSTEM ALERT" ,כל הלילה הרצתי סריקות עם אד הוואר,מצא לי הרבה,אבל זה עדיין מופיע,אתם אולי יכולים להביא לי תוכנה שתוריד את זה? תודה רבה לעוזרים! ד"א ,זה גם מוציא אותי ממשחקים.(אני חושב שזה זה,כי אף פעם לא קרה לי שזה יצא לבד ממשחקים). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט וידאו (XviD לצורך העניין) מישהו יודע איפה יש לינקים להורדה של תוכנה כזאת או שם שלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעייה שאני פותח את המסן קופצת לי הבעייה הזאת: ואי אפשר לפתוח את המסן, זה התחיל לאחר שיחזור מערכת. יש אפשרות לפתוח רק את המסן של ווינדוס, למישהו ש מושג מה לעשות? איתי
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני מוציא את הסל מיחזור מהDESKTOP ? ויש לי עוד קיצור שאני לא מצליח להוציא משם, איך אפשר ?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאבי מחשב חדש ואני רוצה לפצל לו מחיצות במחשב כי יש C שהיא 140GB וD שהוא הגיבוי)גיביתי אותו על DVD כמובן) ניסיתי תוכנת PARTITION MAGIC הכי חדש ולא תומך בויסטה וכמו כן גם כמה תוכנות חינמיות אחרות אבל הם לא תומכות בויסטה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנת בעלת ממשק קל לשימוש ומובנת ובעלת תמיכה מלאה בויסטה אודה לכם. תודה,שי
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA business בארה"ב, אודה על יעוץ לגיור המחשב בתמיכה מלאה בשימוש בתוכנות בעברית - "גייור" תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ב- ICQ 6, איך אפשר לדעת כמה זמן מישהו היה בסטטוס "לא נמצא"? באייסי 5 ההיתי מעביר את העכבר על שם של מישהו והיה מופיע לי כמה זמן הוא היה "לא נמצא". מתי בערך יוצא ICQ 6 בעברית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תיודעים, כשאתם מקלידים נגיד yn וכבר גלשתם לynet (נגיד) אז הכתובת המלאה מופיעה לכם מלמטה. אז לי אין את זה, ואין לי שמץ של מושג למה. איך מדליקים את זה? (יש לי Firefox 2 אם זה משנה)
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הייי הורדתי קבצי rar בגודל של 315 מגה ושאני מחלץ את הקבצים יש שם קובץ אחד של 4 מגה . קובץ שיר אחד במקום 20 קבצים..... אם מישהו מה הבעיה או איך אפשר לפתור את זה אם אפשר ?!?!?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסנגר 7.5 הרזולוציה של הוינדוז הופכת ל 640*480 ואיכות הצבע ל 8 סיביות (תמונה גרועה)... נסיתי להסיר ולהתקין מחדש לא עזר...נסיתי להסיר ולהתקין V 8.0 LIVE גם לא עזר אותה בעיה כל הזמן... כשראיתי את הבעיה בפעם הראשונה צעק שחסר קובץ DLL מקבצי המערכת ,הורדתי אותו אבל גם זה לא עזר ...זה רק עזר בהפעלת המסנגר בלי ההודעה שהקובץ חסר ... תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ויש לי מדיה פלייר 11 אבל שום דבר לא נפתח לי זה עושה לי ERROR עם כל תוכנה שאני מנסה להפעיל את הסרטים והתקנתי קודקים של KLITe וגם של lions heart הכי מעודכנים שיש וזה עדיין לא עובד כנראה יש בעיה ב XVID או משהו למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? (ניסיתי לפתוח רק פורמט XVID ולא שום דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למישהו יש אולי פיתרון? יש סיכוי שסבב העידכונים האחרון של מיקרוסופט דפק לי את ההתחברות אבל לא הצלחתי למצוא שום הערות על העניין. ב-Hotmail.com עברתי לשירות Live Mail הנסיוני של מיקרוסופט. ויש לי פרופיל של .NET ויתכן שזה גם קשור לעניין.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לי ולחברה שלי יש אותה גרסא..(שמונה החדשה..) למה אני לא רואה את הסמילים שהיא שולחת לי...את אלה שמוסיפים..לא את אלא שבאים עם המסן..וכנל היא..
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך 4 שנים חבר שלי קנה את הכרטיס טלויזיה הנ"ל ולאחרונה שעשינו לו ניקוי ושיפוץ רציני למחשב הוא נתן לי את הכרטיס טלויזיה עם השלט ומתאם אינפרא מיוחד שמתחבר אליו. הורדתי דרייברים מהאינטרנט שזיהו את הכרטיס כאשר עשיתי חומרה חדשה התקינו אותו והכל טוב ויפה, לאחר מיכן הורדתי מאתר LEADTEK את התוכנה שלהם וניסיתי לעבוד עם השלט אבל זה לא כל כך הלך.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה (יש בטריות בשלט ) או אם אני יכול לשלוט באמצעות השלט של הכרטיס בתוכנות אחרות (כגון WINAMP). תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
אהלן עשיתי גיבוי של כונן C בכונן D, זה שוקל 8 גיגה ורציתי לדעת בעצם שאני מפרמט את המחשב איך אני מחזיר את כל הווינדוס .. צריך איזה בוט דיסק ? כן חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות ספציפיות.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני עובד עם התוכנה הנ"ל? פשוט לצרוב את 2 הקבצים על CD ולהפעיל מחדש את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
טוב תקשיבו מאתמול כל פעם שאני פותח את המחשב עולה החלון הזה ועם אני לוחץ איקס אז זה עולה עוד פעם רק fie שונה וזה לא מפסיק כל פעם מחדש!!ואל תגידו לי יש לך מלא ווירוסים!! תגידו לי איך אני נפטר מזה בבקשה זה חשוב תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-