תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני עשוה למשל שיש שיר שהוא הגיעה לסופו ונשארו עוד 3 שניות לסוף ואז אני עשוה שיבוא השיר באמצע השיר לא אחריו. תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? :s05: אני חייבת להתקין את תוכנת פרולוג "פעמון" של מכון וייצמן. אם מישהו יודע איך אני יכולה להתקין אותה שיגיד לי...תודה..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היום עדכנתי את Messenger Plus 3 ובטעות לחצתי להתקין את "תוכנת החסות" עכשיו ,מייד הגיע איזה טולבר מעצבן (ולא כל כך פשוט) שנותן לי לחפש מוסיקה.. משחקים.. וגם תכנים לא ראויים. כל שניה קופצים לי אלפי פרסומות והעמודים משתנים למשהו אחר.. עשיתי מהר הסרה לתוכנת החסות ולמסן' פלוס 3 וזה לא עזר. הלכתי,סרקתי ספיילרים (עם Ad-aware),זה מצא 31,חיסל אותם . עשיתי ריסט והטולבר עדיין נשאר. הוא יצר לי המון תיקיות ב "מעודפים" וכשאני בא לעשות מקש ימני ולמחוק,זה לא נותן.. רק על דברים אחרים ברשימה. הלכתי לתיקית מועדפים שבקבצי Windows,ושם התיקיות מוסתרות.. מה לעשות? זה יוצר לי המון קיצורי דרך על שולחן עבודה.. ובקיצור הורס לי את המחשב..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מוריד סרטים ואני רואה אותך בטלויזיה שלי עם כבל דרך המחשב עכשיו אני רואה תכתוביות מזה קטן יש דרך להגדיל אותם...מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כמו כן יש לי ויסטה אולמטה 64BIT וקיבלתי הודעה על עדכונים חשובים לPACK1 וויסטה לא מצילח לקבל עדכון של זה וצירפתי תמונה של הבעיה למישהו נתקל בבעיה כזו ויש פיתרון? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו מתמצא בתוכנות הנ"ל? אני מנסה ליצור מערכת מסוימת לעבודה ואני צריך עזרה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש חבילת מקודדים שתיתן לי מענה לכל צורות ה AVI הקיימת היום....לא NIMO ןלא K-LITE ולא ACE עזרו לי עד עכשיו....אני ממש חייב תשובה מהר לגבי הנושא הזה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית... ובמחשב השני...מותקן נורטון אינטרנט סיקיוריטי... וכאשר הפיירול מופעל.. המסנגר לא מתחבר... ושהפיירול מכובה הוא כן מתחבר אז לפי מה שהבנתי צריך לפתוח את הפורט של התוכנה אז אם מישהו יודע מה הפורט...הודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אם למישהו יש את הידע ומוכן לעזור אני אשמח להיעזר בו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כניראה בגלל כניסה לאתר hide-my-ip איך אפשר לסדר את זה?..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפדפן יש לי דבר מעצבן כזה שדף הבית תמיד מפנה אותי לתוך אתר חיפוש מעצבן כזה... זה לא עף בשום אופן,שיניתי את דף הבית. הרצתי spy bot וגם regsupreme העפתי history וגם עשיתי disk cleanup וגם אם אני זוכר נכון מחקתי את העוגיות וזה עדיין לא עוזר! יש למישהו רעיון??? אני בטוח שלרובכם זה קרה מתישהו! (כי לי זה כבר קרה)
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קבצים גדולים של MP3 WAVE גדולים ורציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה לחתוך את הקבצים ולשמור חלקים מהם משהו נורא פשוט בלי יותר מידי פיצרים! בתודה מראש אוקי מצאתי תוכנה וזה עבודת פרך מה שאני רוצה לעשות הוא לגבות את הופעות ה DVD שלי לאודיו הצלחתי לעשות את זה עם IMTOO AUDIO RIPPER הבעיה היא זה לא מחלק לי את זה לצפטרים!והחיתוך זה עבודת פרך יש תוכנה שמחלקת את זה ישר לצפטרים?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מיני נייד של MSI עם BLUETOOTH והיום לראשונה ניסיתי להפעיל את התוכנה הפעלתי את ה- BLUETOOTH בפלאפון ולחצתי על האתר בתוכנה ומה שקיבלתי פעם אחר פעם זה BLUETOOTH IS NOT READY יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה אני צריך להתקין קודם את הדריבר של המסך או של הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי! אתמול התחילו לי בעיות בFF, ואני רואה את הדפים מעוותים. לאחר כמה זמן נפל לי האסימון שזה בגלל שהוא לא מציג לי תמונות בכלל (רק את הטקסט שבמקומן). בדקתי באפשרויות שאולי חסמתי את הצגת התמונות אבל אין שם כלום בחסימה. הוספתי משתמש חדש ושם הכל תקין. כשניסיתי להחזיר את המשתמש הישן (עם כל הExtentions והמועדפים וכ"ו... :'( ) והבעיה עדיין קיימת. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? מצ"ב שתי דוגמאות: . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חסר לי קובץ אני חושב קוראים לו NTLF שהוא קשור למחיצות אם אני לא טועה. עכשיו כשאני בא לעשות בהתקנה של הווינדווס repair הוא עושה ריפר ,לוחץ על האפשרות 1, ומגיע לי ל- D:\WINDOWS מה השלב הבא שאני צריך לעשות כדי לתקן את זה??? ישמח אם תעזרו לי תודה מראש עידן :'(
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעדיף שלא לשדרג למסנג'ר חדש. כשאני מפעיל הוא נותן הודעה שבלי שדרוג לא ניתן להתחבר... תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה צריך לעשות כדי שלאחר פירמוט כל ההורדות בתוכנה ישמרו ואחוז ההורדה לא יתאפס?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
צילמתי כמה תמונות ובגלל הזווית של האור וכל זה אז יצא מצב שהדמות שרואים במרכז התמונה מוצללת כמעט לגמרי ולא רואים כלום, את הרקע רואים טוב מאוד אבל הדמות בשחור אפשר לסדר את זה? עם פוטושופ או משהו כזה? אתם יכולים להדריך אותי איך לעשות את זה או לתת לי לינק לאיזשהו מדריך? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה למחשב שלי בזמן האחרון ולא מצאתי ממש מידע ברשת לגבי הבעיה הזאת אבל מה שכן זה מפחיד פתאום ככה המנהל משימות התמלא ביותר מידי משימות של Iexplore וזה דפדפן שאני אפילו לא משתמש בו יש למישו תשובה לגבי זה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בעת עליית ה windows מקבלת הודעת שגיאה , כפי שמופיע בתמונה מזה ההודעה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שהתוכנית נסגרת או אינה מגיבה ccApp מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נתקלתי בעבר בתוכנה שמאתרת בעיות חומרה כשאין אפשרות להתקין ווינדווס וחושדים שבעייה של חומרה גורמת לכך. מישהוא מכיר תוכנה ואם אפשר שם או קישור להורדה! תודה רן
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-