תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הי, אתמול הלכתי לקנות מצלמת אינטרנט והמוכר אמר לי תדע לך שהדגם החדיש יותר שאין לנו תומך בתוכנה שתומכת בתוכנה שמוסיפה אלמנטים לתמונת הוידאו. ממה שהבנתי ממנו זה עובד כך יש את התמונה שלך שהמצלמה שלך משדרת אך אתה יכול להוסיף לעצמך כובע או משקפיים כהות וירטואליות ועוד. א9 מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ב) מישהו יודע ודאית איזה מצלמות תומכות בה? ג) על הדרךאשמח לקבל המלצות על מצמות אינטרנט שאתם מרוצים מהם ובעיקר ממה להזהר - מה לא לקנות ומה התכונות החשובות שיש לחפש במצלמה. כפים לפורום!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ל http://www.interlect.co.il (יש לי מנוי שם אבל כעת האתר בחינם) לשיעורים באתר אבל לא ניתן ללחוץ על קישור (הקישור אינו לחיץ בכלל). לדוגמה: אני נכס לתיכון ובגרויות ואז בצד בוחר מתמטיקה אבל כשאני רוצה ללחוץ על הקישור לשיעורים לא ניתן ללחיצה זה כמו כתב רגיל. (הקישורים : מתמטיקה 3 יח"ל, פרקים ב 4-5 יחידות-בפיתוח.) בפעם שעברה עשיתי הרבה פעולות כולל איפוס הדפדפן על מנת לסדר את הבעיה והיא לא הסתדרה. יש אפשרות להתקין מחדש את הדפדפן מבלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או להתקין בנוסף את IE 6 ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, הבעיה הבאה מתרחשת אצל חבר שלי: הוא הוריד עונה שלמה של פרקים של סדרה כלשהי מהאימיול, כל הסרטים פועלים חוץ מ-2 קבצים שעושים בעיה- ברגע שנמצאים בתיקייה שלהם ומצביעים על אחד מהם עם הסמן התיקיות בווינדוס נסגרות, שורת ההתחל נעלמת ונשארים רק עם הרקע ואז הווינדוס חוזר שוב עם שורת ההתחל והאייקונים של שולחן העבודה. כלומר שאין אפשרות ללחוץ דבל קליל כדי להפעיל את הקובץ. ניסינו להיכנס למדיה פלייר ולצפות בקובץ ע"י קובץ>פתיחה אבל שוב ברגע שמצביעים על הקובץ המדיה פלייר נסגר (אותה בעייה בקריסטל פלייר). איך אני מטפל בבאג הזה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לDVD שלי בעיה לקרוא כתוביות שיש בהן מצב שצריך להציג 2 שורות... הוא פשוט מעלים את השורה השנייה אז אני מחפש תוכנה שמפצלת כל מצב כזה של 2 שורות ל 2 קטעי כתוביות שונים כאילו... תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני מנסה לטעון סרט מופיע לי דו"ח שגיאות (זה קורה לי רק בסרטים שהורדתי לאחרונה ואני חושב שרק קבצי avi ) זה קורה בכל התוכנות שאני מנסה לטעון את הסרט: מדייה פלייר, BSplayer , ווינאמפ...הכל... יש דו"ח שגיאות ואז זה יוצא מהתוכנה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
עדיף לתוכנה חינמית, כל אופציה תתקבל בשימחה תודה מראש דניאל
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יצא RC1 Download Firefox 2.0 RC1 for Windows http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0rc1/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0%20RC%201.exe
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 אמור להתחבר לאינטרנט???
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה להדביק תירגום : לאחר שנגמר הסרט והתירגום איך שומרים את הסרט
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אם אני הופף עמוד שלם לתמונה, המכשיר מסוגל לעשות רק פעמיים זום אז אני לא יכול לקרא את הטקסט ניסיתי להדגיל את התמונה עדיין הוא מראה את כל הדף
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי, עד היום השתמשתי בקורא RSS המובנה בפיירפוקס, אבל בגלל שכבר יש לי כמות ענקית של RSS feeds שאני מתעדכן בהם זה נהיה מאוד מסורבל. אשמח לשמוע על המלצה לקורא RSS טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבצע שיחת וידאו במצלמה או להיכנס להגדרות של המצלמה דרך מסנג'ר 7 וההודעה שאני מקבל אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך כיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת הקטע הוא שהמצלמה כן עובד באשף כונון במסנג'ר ורואים הכל וגם בתוכנות אחרות היא עובדת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות או מנסה לבצע שיחת וידאו היא לא עובדת לי ומתי שאני מנסה לבצע את השיחת וידאו אין שום תוכנית אחרת שהמשתמשת במצלמה למישהו יש רעיון מה הבעיה??!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שאני נכנס אליו הוא עושה לי שגיאה שלח/אל תשלח גם אחרי התקנה של גירסא חדשה יותר זה עושה את זה.. מה זה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה .... מקווה ליתרום ולהישתלב אנשים יש לי בעיה אני רוצה ליפתוח כונן דיוידי וירטואלי (אין לי דיוידי או צורב דיוידי) במחשב כדי להפעיל את ה GTA SA שלי כל פעם שאני רוצה לשחק במשחק אני צריך להכניס את הדיסק ואבל את הדיסק הבאתי לחבר שלי עכשיו את הדיסק העתקתי במלואו למחשב עכשיו איך אני יוצר כונן וידיוי וירטואלי ומכניס לשם את הדיסק שהעתקתי למחשב זה הבעיה ואני חייב לעשות שה GTA SA שהוא יבקש את הדיסק הוא יוכל ליקרוא מהכונן הוירטואלי שיצרתי ... בבקשה אנשים אני ממש צריך את זז אני חייב להמשיך לשחק ... תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, בטעות במקום להסיר סיסמא אחת, הסרתי את כולן, ולחצתי אישור בלי לשים לב יש איזו שהיא דרך לשחזר תסיסמאות שאבדו ? היו לי שם המון סיסמאות חשובות..ואני ממש בדיכאון, יש דרך כלשהיא ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד במגמת טכנולוגיה ואני עובד שם עם תוכנה שנכראת micro station modeler או solid CAM,אני כמעת בטוח שהראשון נכון. עכשיו הגעתי למצב שאני צריך את התוכנה הזאת במחשב הביתי שלי ואני לא יודע מאיפה להסיג אותה,אפילו לזמן מוגבל. או תוכה אחרת שעושה אותה עבודה.אם יש דרך למצוא את התוכה המקורית שלחו לי לפרטי. תודה רבה על כל עזרה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה וזה לו חומת האש חוסמת בדקנו משהו מפריע לו להתחבר כמו שצריך .. יש עזרה?בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני מדבר על הדף הבא: http://www.azaalcity.com/Abdulrahman%20alakhfash.htm השירים ניתנים להורדה אחד אחד אבל אני מעוניין להוריד את כולם במכה אחת. כאשר אני פותח את הדף הזה עם האקספלורר אז קליק ימני על הדף אמנם נותן לי אופציה של "הורד את כולם עם flashget אבל משום מה אופציה זו לא עובדת וכל הדף נתקע. כאשר אני פותח את הדף הזה עם פיירפוקס משום מה הפיירפוקס לא מכיר ב-flashget וקליק ימני על הדף לא נותן לי שום אופציה עם flashget. התקנתי בפיירפוקס שני תוספים: downloadhelper download them all האם אחד משני התוספים האלה מתאים לביצוע המשימה? ואם כן איך אני מבצע את זה? קליק ימני על הדף לא מראה לי שום אופציה שכזו וגם חיפוש של איזה שהוא סימן לתוספים האלה בסרגל כלים אני ל…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי דואר נכנס אין בעיה למצוא את התקיה ולשמור אך לגבי הפקסים ששלחתי והם שמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של - SENT לא מצאתי דך להגיע לתקיה בה הם שמורים ולא דרך להעבירם באמצעות EXPORT לתיקיה ששמורה מחוץ לכונן C בדומה לתוכנות אחרות כמו OUTLOOK וכד'. אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (ושאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו כאן מכיר תוכנה כזו אשמח מאד להמלצה. אני משתמש בכרטיס מודם פקס שמותקן באמצעות חיבור PCI תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-