תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם דגם ASUS M2N E אני מנסה להתקין את הכ.קול ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שמופיעה לי אשמח לקבל פתרונות לנושא תודה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 14:41:57 אשמח לפתרון...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת שחוזרת על עצמה ואני לא מבין למה אני מוריד קובץ מהאקספלורר נגיד של 400 מגה בייט והוא מוריד 380 בערך ומסיים ואז הוא לא עובד בגלל זה כי הוא שגוי... מזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המרתי סרט ל FLV הקול מאחר שניה שניים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני משתמש בzone alarm והתקנתי ftp על המערכת שלי.הגישה לftp חסומה ממחשבים אחרים, כאשר הzone alarm פועל.. וכאשר הוא כבוי, אז הכל בסדר! איך אני יכול לכוון את הפירוול ככה שיאפשר כניסה לftp? תודה!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי יש לי אוטוקד 2007 מותקן על XP הכל בסדר הכל תקין יש לי עוד מחשב עליו יש ויסטה שם יש בעיה לאחר ההתקנה לא ניתן לפתוח את האטוקד בכלל אם ניתן לעזור לי לסדר את הנושא על ויסיטה באוטוקד 2007 אשמח אם במיקרה חייב אוטוקד בגירסה יותר מעודקנת אבקש אם ניתן לקבל הורדה לאוטוקד אחר כדי שהבעיה תיפתר בתודה טאז
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE 7300GS ואני לא מוצא את הדריבר המתאים לויסטה. (לXP יש לי) בבקשה עזרו לי למצוא את הדריבר. רותם
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Fly video 2000. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני בכיתה י"א בגמגת תקשורת והתמקצעתי בעריכה.. עכשיו בסרט גמר שלנו יש קטע שאנו משתמשים בבלו סקרין ואני אשמח אם תתנו לי טיפים לעריכה עם בלו סקרין.. כדאי להשתמש דווקא בסקרין בצילום עצמו בכחול או כמו בקליפים לחפש אחד ירוק חזק? אשמח גם אם תתנו טיפים כללים בעריכה ותתנו שמות של אפקטים נחמדים שאתם משתמשים בהם..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה טובה לעריכת וידאו ז"א לחתוך קטעים מסרטים או להוסיף 2 קטעים וכו'... העניין שניסיתי מלא תוכנות כמו: esay video splitter, avi mpeg ram splitter, zelaot all video splitter בקיצור כל התוכנות הקטנות והמעפנות האלה לא מועילות הם גם חותכות קטעים לא מדויק באיחור או בהקדמה וגם הם גורמים לבעיית אי סינקרון בן הקול לתמונה... שזה מעבד את כל העניין הכל העבודה... בקיצור מי מכיר תוכנה מקצועית העוסקת בנושא...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות ארון לחדר שלי בתלת מימד. איזה תוכנת תלת מימד "קלה" ונוחה לשימוש יש ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן לפי EVEREST זהו כרטיס ATI RV370 אבל הבנתי שיש לכל דגם את הסוג הזה, או שהבנתי לא נכון. בכל אופן אין דרייבר כזה באתר של ATI פירקתי את הכרטיס ולא כתוב עליו כלום חוץ מספייר. זקוק לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רק היום נפל לי פעמיים... ואתמול גם פעמיים... זה ממש מעצבן... ואני לא רוצה לחזור למקסטון אחרי שהתרגלתי לפיירפוקס... התקנתי כבר מחדש אתמול... לא עזר... למישהו יש מושג מה כבר יכול להיות הבעיה??? נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שההרחבות שיש לי הם חלק מהבעיה? י [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רואה טלוויזיה דרך VirtualDub אבל המסך לא שלם..חסרה כמות גדולה של תמונה מלמטה,איך אני יכול לשנות שאני יראה את כל המסך נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אממ אני משתמש בקספרסקי... ואחרי בדיקת ווירוסים האחרונה הופיעו שני הקבצים הבאים אד טופל באופן ידני והשני טופל ע"י התוכנה.. ועכשיו הם מסרבים להיעלם.. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
דרך איזו תוכנה הכי פשוט להדפיס חותמת שתראה דומה ככל האפשר לחותמות הלחיצות האלה שיש לעו"ד, רופאים וכו'? (אל תדאגו, זה לא בשביל משהו לא חוקי...)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפעמים זה קורה גם בעת סריקה אבל בעקרון בכיבוי הוינדווס. השגיאה: {כונן לא מוכן}-הכונן לא מוכן לשימוש;יתכן כי הדלת פתוחה. בדוק את כונן A: וודא כי הוכנס לתוכו תקליטון וכי דלת הכונן סגורה. אם אני מסיר את nod32 השגיאה נעלמת יש למשהו מוסג?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ה WMP מריץ לי סרטים בסטרימינג במהירות כפולה, מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז יש לי ולחבר עבדוה בבילוגיה על " הפרעת רעש המטוסים"...... ואנחנו צריך לעשות אתר. אם מישהו יכל לעשות לי עיצוב לאתר (כמו שpyro_man עושה) אז זה יהיה ממש סבבה! משהו כמו זה http://img445.imageshack.us/my.php?image=ofri7of.jpg שיהיה קשור מטוסים או משהו. את התוכן אני יתן לכם בשלבים יותר מאוחרים סומך עלכם :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום כול פעם שאני נכנס לyoutube ומנשא לראות במסך מלא סרטון הדפדפן קורס נשאתי גם במצב בטוח ועדין יש את הבעיה הזאת. משהו יודע אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ותוכנה של איך להגביר את עוצמת הרמקול של הפלאפון LG 8300 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי, עבדתי לפני הרבה זמן עם מאיה 6 והפסקתי לפני הרבה זמן אבל אני זוכר איך משתמשים בה. רק עכשיו אני צריך לעשות בה משהו ואני לא יודע איך. בסרטי סטאר וורס תמיד יש את ההתחלה עם הטקסט שרשום בסגנון הזה.. ואני עושה את זה עם תוכנה אחרת ועם זה אין לי בעיה. אבל אחרי הטקסט זה תמיד המצלמה זזה ואז רואים איזה כוכב כזה גדול בצורה מגניבה. עכשיו אני עשיתי מודל של כוכב LOL ואני צריך עכשיו לשים עליו איזה תמונה או מטריאל אבל שיראה כמו כדור הארץ אז אם יש כזה מובנה במאיה 6 תגידו לי ותסבירו לי איפה ומה ההגדרות שלו ואם לא אז אני ייבא תמונה אבל אני צריך איזה מדריך כדאי שהמטריאל ישב בדיוק על הכדור וזה ייראה אמיתי לגמרי.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, יש לי קובץ שהוא corrupted והוא שוקל 2 גיגה בייט ואני לא יכול למחוק אותו...כאילו..כשאני מוחק...ואז מוחק אותו גם מהפח אשפה...הוא נמחק והכל טוב...אבל כשאני אני פותח את הפח אשפה אחרי זה...הוא עדיין שם...עדיין תופס מקום על הדיסק קשיח (((((((((((( מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום! שי לי בעיה ב גי-מייל החלפתי היום סיסמה דרך האתר אך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושוב למרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-