תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, זרוק לי צורב ישן בבית של אייסר כמו שאתם רואים, ומשום מה אני לא מוצא לו דרייבר באינטרנט, וישבתי כבר חמש שעות על גוגל ומשום מה לא מצאתי, אז אם יש לכם רעיון בשבילי איפה לחפש, או אם במקרה יש לכם אחד כזה, או שסתם בא לכם למצוא לי תדרייבר של זה, אני אשמח תודה : ) [ Acer MiniRW CRW8824MM 8/8/24 CD-RW ] - ככה השמוק נראה ; http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=83&page=Features סופש, וחג שמח רווי בסקס סמים וטראנס : )
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט (+ מאיפה להוריד) שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב חדש כמו בחתימה...עכשיו יש בעיה קטנה....אני רוצה לבדוק תוצאה בתוכנה הנ"ל והיא פשוט לא עולה.....זה מגיע למצב הזה ופשוט נתקע...לא המחשב...רק התוכנה.......ואני צריך לבטל דרך מנהל המשימות....איך אני מעלה את הפאקינג תוכנה המסריחה הזאת????
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל לעצב אנימציות 3D ואני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש.. אני לא רוצה ללמוד תוכנה פשוטה אני רוצה להשקיע וללמוד משהו שישתלם לי בעתיד וגם עדיף שהתוכנה תהיה חינמית..מישהו יכול לתת לי עצה באיזה תוכנה כדאי להתחיל ללמוד?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כשאני ממיר מWMV לMPEG אז האיכות יוצאת על הפנים, לאיזה פורמט להמיר כדי שיצא 1ל1? ז"א שתצא איכות סבירה(אבל שלא ישקול כמה ג'יגה), ושכל DVD הכי פשוט יוכל לקרוא... נו, כמו MPEG... תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד ב Excel97 מסיבה מסויימת כאשר OFFICE2003 גם מותקן. עכשיו שניהם עובדים טוב, עד לרגע שאני מנסה לשמור קובץ בexcel97 כפורמט מסויים (txt). ניסתי להסיר ולהתקין שוב ושום דבר לא צלח. אשמח אם יהיה תשובה. תודה רבה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי כבר זמן מה בעיה , כשאני גולש מופיעה לי שגיאה השגיאה הבאה : שמונעת מימני להמשיך לגלוש ומצריכה מימני לסגור את הדפדפן ולפתוח מחדש , הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ואם הזמן השגיעה מתחילה להופיע יותר ויותר עד שלבסוף היא מופיעה כל לחיצה שנייה על אתרים או סתם דפים ברשת . לפני מספר שבועות פירמטתי את המחשב ולמשך שבועיים הכל היה בסדר ואכשיו זה שוב חזר . ניסיתי לסרוק בעזרת האנטיוירוס שיש לי (נוד) ועוד כמה תוכנות ניקיון שיש לי וזה לא עוזר . משהוא יודע איך להיפתר מזה ?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בס"ד במהלך התקנת תוכנת 2020 לעיצוב מטבחים נפתח החלון עם הכיתוב הנ"ל יש לציין כי לשם הבדיקה התקנתי את התוכנה בשני מחשבים לבדיקה אחד נייח ונייד וזה עובד אשמח לעזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני צריך להעביר סרט וידאו ביתי שעשיתי ממנו דיוידי, להעביר אותו לMPG או עדיף AVI אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הבעיה הזאת מופיעה בOPERA.בשועל (דפדפן ) היא כלל לא נשמרת וכאשר אני ניכנס למחרת כאלו לא עשיתי אותה . האם זה קשור להקצאת זכרון לקאש וכאלה?נדמה לי שמתישהו הגבלתי.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הרצתי בלילה את הקספרסקי לסריקה נגד וירוסים, עכשיו קמתי וראיתי שהקספרסקי סיים אז פשוט עשיתי פרוסס לכל מה שהוא מצא בתור וירוסים ספייווארים וכ'ו... וכניראה שבניהם היה גם המועדפים שלי בהיו בפיירפוס (יכול להיות?!) ועכשיו אין לי מועדפים... אני לא בטוח שזה בגלל הקספרסקי כי פעם אחרת שסרקתי וירוסים ועשיתי פרוסס להכל המועדפים נשארו לי איך ניתן להחזיר את המועדפים לשם? או שזאת בעיה שקיימת בפיירפוקס שמידי פעם הוא מחליט להעלים את המועדפים משם?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל ה-Scrolling Arrows או איך שלא תקראו לזה פשוט נעלם לי, ובמסמכים ארוכים במיוחד זה מאוד מעיק אם כי אני יכול להשתמש בגלגלת. יש הצעות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ישנם אתרים שפיירפוקס לא נותן לי ללחוץ על "דברים לחיצים". למשל בדף הראשי של הפורומים של תפוז, שכאפשר לבחור סוגי פורומים למי נושא, אין לי אפשרות ללחוץ על הנושא בכדי שיפתח לי את כל הפורומים בנושא. עוד דוגמא באתר של לאומי שכאני בוחר כניסה למנויים וממלא את הפרטים שלי אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור האישור. למישהו יש מושג מאין נובעת הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ששולחים אותה למישהו פעם אחת ויא שולחת לו את זה הרבה פעמים ומציפה לו את האייסי ואז נתקע לו המחשב..! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, אני מקבל מידי יום מיילים ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר את כולם בבת אחת לנמען מסויים, או לפחות מיילים שאני בוחר. ביינתים אני מצליח לשלוח כל מייל בנפרד אבל זה סתם ביזבוז זמן, השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח את כל המיילים שאני בוחר בלחיצת כפתור לנמען מסויים, ואם כן איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לפי הכתבה באתר יש שם תוכנת אוברקלוק שבאה עם הדרייבר איפה היא??? תודה לעוזרים... בעיה נוספת התעוררה התוצאה של ה-3dmark2003 שלי נהייתה 4137 ובתקופות ישנות עוד הבאתי 6794 המפרט: amd 54bit 3000 chaintech sk8t800 512mb of ram msi 9800 pro לעוד מישהו זה קרה???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... למנהל הפורום. אני חדש פה ולכן אינני מבין בדיוק מה אתה רוצה אשמח אם תפנה בפרטי ותסביר לי איפה אני טועה במקום לנעול את ההודעה... ואם אתה יכול לעזור לי בשאלתי אשמח גם ממך לתשובה.. בתודה מראש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
סרקתי דף סיכום של עבודה שעשיתי הסורק סורק את זה ועל המחשב שלי הוא עושה את זה כקובץ JPEG עכשיו ראיתי לא מזמן תוכנה אשר לוקחת את המילים שכתוב בתמונה של הJPEG והופכת אותם לאותיות כאילו כתבתי אותם בWORD זה היה דבר מפליא מאד ועכשיו גם במקרה אני צריך את התוכנה הזו! אז אם למישהו יש את התוכנה או שמישהו יכול לתת לי לינק אני מאד ישמח תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם עם כל הקישורים והדפים ניסיתי את WinHTTrack , Getleft , Web The Ripper וזה לא הולך איתם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה ? כרגע אני מנסה עם BlackWidow עשיתי scan לאתר, אני רואה את כל הלינקים בתיקיות ב structure, אבל לא מצליח לשמור את כל הדפים למחשב תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-