תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג תוכנות שאני רוצה לעשות עבור בית עסק קטן. כרגע המחשב הקיים עובד עם חלונות XP ואופיס 2003. לרגל רכישת מחשב חדש, חשבתי לשדרג את התוכנות. עם חלונות 7 יש בעיה, אני עוד צריך לבדוק את התאימות של כל התוכנות הייחודיות. הבעיה שלי היא עם אופיס. הסתכלתי באתר החנות בה המחשב יירכש, ואופיס 2007 בעייתי, הרשיון אינו כולל דיסק התקנה, ומלבד בגרסה הכי יקרה, שעולה כ - 1600 ש"ח, לא כולל את כל התוכנות. או שיש גרסה בלי אאוטלוק, או שיש גרסה בלי פאוור פויינט. לא מצאתי (מלבד הגרסה היקרה כאמור), שום גרסה שמכילה: וורד, אקסל, פאוור פויינט ואאוטלוק. מה שרציתי לשאול אתכם זה שתי שאלות: 1. האם אתם חושבים ש - thunrderbird מתאימה לעסק שבו המשתמשים העיקריים בתוכנה לא מתמצא…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל סרט שיש לי על המחשב והוא הפעיל לי משום מה רק את האודיו של הקובץ.... אז הרצתי את הקובץ בGSpot וזה מה שהוא הראה לי.. ד"א אם הDVD DIVX שלי קורא כתוביות אז בSETUP של הDVD אני הולך לסבטייטל ושם על OTHERS בשפות כי אין עברית אצלי ,נכון...??? אז עשיתי את זה ועדיין לא ראו שום כתובית על המסך - מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אהלן , פיירפוקס עבד אצלי מצויין עד העדכון האחרון , מאז שעידכנתי את התוכנה ישנם כמה בעיות. 1. במעבר בין טאבים , הכותרת ושורת הכתובת לא משתנות , דבר שיכול מאוד להעיק לעיתים. http://img85.imageshack.us/img85/4610/123jh9.jpg 2. אתרים מסויימים נתקעים לי (ולא נתקעו לפני כן). לדוגמא www.d-spot.co.il יש לציין שניסיתי גם להסיר את הדפדפן ואח"כ להתקין את הEXE שהיה שמור לי על המחשב - פיירפוקס גרסת 2.0 אבל משום מה הוא חוזר להיות בגרסת 2.0.3 ללא רשותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין NET Framework v.2. ואחרי ההודעה שאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה ויוצא. הנה ההודעה: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
פתאום ביום בהיר אחד אני לא יכול לחפש אתרים בשורת החיפוש של הFirefox אני יכול לכתוב אתר אבל אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, גם אם אני עושה אלפיים פעם ENTER זה לא עובד. אמרו שהבאג הזה תוקן אבל משום מה זה לא עובד עדיין .... התקנתי ומחקתי לפחות איזה 680 פעם אבל זה לא מגיב לי. אם מישהו גם נתקל בבעיה הזאתי ופתר אותה בבקשה שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. אני צריך שם של תוכנה שמנקה את הרג'סטרי ב-99% מהזבל שיש לי ברג'סטרי (יש לי כבר את RegVac) יש עוד תוכנה טובה? 2. אני צריך שם של תוכנה שמוצאת ומוחקת תיקיות ריקות במחשב (יש תוכנה משולבת אם הכל הנקראת בתחילת שמה Ice) אך אני לא זוכר איך קוראים לה. תודה, VL.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאור החוצפה של יס אני מחפשת לאבא תוכנות/אתרים בהם ניתן לצפות במונדיאל בחינם. מצאתי את התוכנה super internet tv אבל היא תקפה רק ל-21 יום ולא מצאתי קראק (ששש) שמתאים לה. אתם מכירים עוד תוכנות בסגנון? אולי אתרים שמשדרים את המונדיאל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי תיקיית שירים מסודרת מהמחשב הקודם, עברתי למחשב חדש.. והבאתי את התיקייה איתי.. התחלתי להשפעיל שירים באייטונס לפי אומנים, ושמתי לב שיש דיסקים מסוימים שאייטונס לא מפעיל. עכשיו נכנס לפרטים, האייטונס לא מעלה הודעת שגיאה או סימן שעשיתי פעולה כלשהי כשאני מנסה לנגן את השירים.. השירים שלא פועלים הם תמיד מדיסק מסוים, כלומר, אם יש לי תיקייה של הדג נחש לדוגמא, דיסק אחד יכול לעבוד ודיסק אחר לא! זה תמיד דיסקים שלמים, אף פעם לא קרה שהוא הפעיל שיר אחד מתוך דיסק ואחר לא. זה או הכל או כלום. השירים עבדו במחשב הקודם, והם עובדים על תוכנות אחרות.. למישהו יש רעיון? זה ממש מתסכל ואני מודה מראש על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב אז יש לי תנגן הזה http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=26365&ref=12 ובטעות עשיתי לו פורמט ואין לי את הקובץ שעושים Upgrade קיבלתי דיסק אבל אין שם תקובץ. קיצר אני צריך תקובץ הזה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מצורפת תמונה , ונמאס לי , אני לא יכול להמיר סרטים לMPEG כי זה עושה לי את ההודעת שגיאה הזו עם DVD2SVCD וההארד שלי מפוצץ בקימור עזרה דחופה בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב דיסק מדיסק עשכשיו במחשב יש לי רק צורב DVD ולא CDROM נסוף או כונן נוסף אז איך אני צורב CD לCD? יש לי התוכנה אלכוהול ונרו. תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים הוא גרסה 11 השאלה שלי היא כזאת- האם הוא כולל גם את גירסה 10.1? או שצריך להוריד אותה בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
שלום =] יום שלישי בחירות ב"ה.. ויש לי תמונה שארצה להשתמש ברזולוציה הרבה יותר גבוהה ובלי איבוד פיקסלים .. מי שיוכל לעזור לי אשמח מאוד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כשאני עובד על התוכנה, אחרי זמן קצר היא מציגה כמו "X" על המסמכי וידיאו \ תמונה \ קול שהכנסתי לצייר הזמן (העריכה). אחר כך, כשאני בודק את זה, כתוב "אתר קובץ חסר". זה כאילו שהוא פתאום לא זוכר איזה קובץ זה היה. ניסיתי לשחזר פרוייקט קודם, אבל גם שם היו Xים. מישהו נתקל בתופעה, ויודע איך לסדר אותה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפיירוול קליל שלא יחסום לי את הרשת הביתית... רצוי חינמי... תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי. בMEDIAMONKEY ישנה אפשרות לתיוג אוטומטי של שירים מאתרים כמו אמאזון.האם מישהו מכיר איזשהו סקריפט שיאפשר לעשות משהו דומה מאתרים ישראלים למוזיקה ישראלית?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי אנשים האם מישהו מכיר שיטה \ תוכנה ייעודית להזזת מיקום הטאבים באקספלורר 7 מלמעלה למטה? הייתי רגיל עד היום שהטאבים נמצאים למטה וקשה לי מאוד להתרגל לשינוי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי BS PLAYER והוא מגיע עם רכיב פרסומת שנקרא WHENU SAVE . כאשר ראיתי זאת , הסרתי את הנגן וגם את רכיב הפרסומת , אולם הפרסומות ממשיכות לקפוץ לשולחן העבודה. הרצתי אנטי וירוס ואת הWIN DEFENDER והם לא הצליחו להסיר אותו , נכנסתי לREGEDIT ואי אפשר להסיר ידנית את התיקייה שלו. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה למחשב שלי בזמן האחרון ולא מצאתי ממש מידע ברשת לגבי הבעיה הזאת אבל מה שכן זה מפחיד פתאום ככה המנהל משימות התמלא ביותר מידי משימות של Iexplore וזה דפדפן שאני אפילו לא משתמש בו יש למישו תשובה לגבי זה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם יש תוכנות רציניות ואיכותיות אשר נותנים לך תמונת מצב מלאה על הHDD שלי במיוחד עם תצוגה גרפית ? שאלה אחרונה.. לוח האם שלי לא תומך בRAID וגם לא הHDD שלי (IDE) האם ניתן להתקין בקר חיצוני שיאפשר לי כן לעשות RAID ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני צריך את עזרתכם בעיצוב לוגו לאתר. האתר הינו של עסק של המשפחה ועוסק בתחום הריהוט. בלוגו צריך להיות כתוב "גריגורי רהיטים" אם המנהלים לא יהיו נגד ואקבל אישור אפרסם את כתובת האתר על מנת לקבל דגובות וחוות דעת. מקווה שפניתי למקום הנכון. בתודה, תומי
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי בנות! לעניין! הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]: 1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה. מה נסגר? למה זה קורה? סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס. 2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומל…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-