עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברשותי 50 קלטות וידיאו ישנות עם ארועים חשובים שאני רוצה לשמר ברצוני להעביר אותם למחשב לשמור אותם על קובץ MPEG רציתי לדעת אילו דברים אני צריך כדי לעשות תהמרה מקלטות וידיאו למחשב-שאלחריו אני אוכל לראות את זה בDVD ואילו כרטיסים אני צריך לקנות ובאילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Wreckovski,

אני יודע לתת כמה דוגמאות שמבצעים עם התוכנה הזאת, אבל השימוש בה לא אמור להיות מסובך. השאלה היא, האם יש מדריכים למתחילים... בעלי תוכן פשוט\הסברה פשוטה... אם אף אחד לא מכיר, אולי כמה טיפים קטנים להתחלה, אני אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by ezx,

מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה ניהולית עובדים איתה במספרות זה כמו כרטיסיה ממוחשבת תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. Started by INFERNO,

תוכנה לגרפיקה תלת מימדית למי שמכיר מחפש מדריכים למשתמש מתחיל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכם. אני מעוניין לחלק קובץ בפורמט ISO\BIN שגודלו 4.00GB לחלקים קטנים יותר אשר אותם אני יוכל להעלות על דיסקים רגילים, האם ניתן לעשות דבר שכזה? ואם כן מה שמה של התוכנה המופלאה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. היי! התקנתי Konfabulator לפני זמן קצר, אך שאני מבקש ממנו למצוא מזג אוויר ב"א הוא לא מוצא את העיר! למישהו זה עובד עם תל אביב (דרך-אגב, עם ירושלים זה עובד...)?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. ניסיתי לקרוא את מה שכתבו בעבר אבל לא הצלחתי להבין אם יש אחד מומלץ למתחילים... אחד פשוט שלא צריך להתעסק לו בהגדרות כול הזמן... כול המלצה תתקבל בברכה !!!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by LeftRight,

התקנתי קספרסקי אנטיוירוס ושאני מנסה להכנס לאינטרנט הוא עושה לי מסך כחול כזה של השגיאה בחומרה... אני חושב הגירסא הייתה 5.5 (מחקתי כבר) אז מישהו יודע מה עושים בנידון?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  9. לפני יומיים התחלף לי homepage בדפדפן לאתר אחר שמציע אפשרויות חיפוש ובמקביל קופצים לי הרבה חלונות עם הצעות לתוכנות וכו'. ניסיתי להיפטר מהhomepage אך לא הצלחה. ביצעתי system restore. סריקה מלאה עם norton antivirus2005, ad aware se אך ללא תוצאות, איך אני מחזיר את דף הבית?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. שלום לכל המומחים! התקנתי על המחשב החדש שלי zone alarm 4.5 וכאשר ה-windows עולה וה-zone alarm מנסה לעלות, המחשב מבצע restart או שמופיע מסך כחול. אני עובד עם windows XP SP2. מישהו מכיר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  12. התקנתי תוכנה שניתנת חינם לחודש, אבל עבר החודש כל כך מהר... ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב, אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול להשתמש בה שוב, אלא אם אני אקנה אותה. כניראה ששתלו לי משהו על המחשב, ניתן אולי לדעת איפה הקובץ ששתלו לי ולמחוק אותו? או אולי לשחזר את המצב לקמותו? (לא שחס וחלילה אני רוצה להתקין אותה שוב ולהתחמק מתשלום... אני סתם רוצה לדעת איך להסיר את מה ששתלו לי במחשב שלי...) המון תודה לכל העוזרים!!!!1

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by kotel,

בתור טכנאי אני זקוק לדיסק BOOT עם המון המון כלים אנא תמליצו לי על משהו...

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by yoni_r,

יש לי צורב dvd ונרו 6 והוא לא מזהה לי אותו ונותן לי רק אפשרות של image recorder

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  15. זה קשור למחשב? AMD2000+ Geforce5700 380MB DDR ושאר הירקות..אין מצב שהמחשב לא מספיק חזק.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פשוט לא רוצה להשמיע כלום... סרטים שפעם פעלו אצלי עם קול כבר לא משמיעים כלום, ואפילו MP3 הוא לא מצליח לנגן (פעם כאמור הוא כן עשה את זה). לא עשיתי שום דבר חריג ואין לי מושג למה הוא הפסיק לפעול, נסיתי להתקין את התוכנה עוד פעם וזה עדיין לא עוזר... מישהו יודע מה לעשות ? אם היה אפשר לעשות UNINSTALL לגמריי זה אולי היה עוזר אבל אין דרך...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by StorM FighteR,

אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת.. ואני צריך שיסבירו לי איך אני עושה דברים ומשנה את התמונה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. צריך מידע מאיפה ניתן להוריד דיסקט איתחול 98 ???? יש לי WINXP ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול 98 אז אני צריך דיסקט איתחול 98 אני רוצה לדעת מאיפה ניתן להוריד תשלחו קישורים בבקשה ואל תשאלו למה אני צריך ונ.ב לחברים שלי יש גם XP אז ניסיתי להשיג מהם ואין להם

19. Started by StorM FighteR,

אני מחפש מדריך לפוטו שופ 8 בעברית שיסביר לי קצת על התוכנה ואיך להשתמש בה.. תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  20. פתחתי את הפורטים 6881 בTCP וגם בUDP ועדיין יש לי תבעיה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  21. מבלי להסיר את האנגלית? ואם לא או שלא רצוי- האם אפשר להסיר רק את WORD כדי להתקין את הגרסה העברית מחדש או לחילופין להתקין על (=לדרוס)??? תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. שלום.. כנראה היום תקף את המחשב שלי ווירוס ורציתי לדעת איך אני יכול להתמודד איתו ובמה הווירוס פוגע.. דיברתי עם חבר והוא אמר לי שזה הגירסה החדשה של הבלאסטר אבל אני לא בטוח.. תראו המחשב היה פתוח הרבה זמן רצוף יותר מיומיים בערך.. היום התחלתי לשחק בו אחרי הפסקה של 3 שעות בערך ואז שמתי לב שהאודיו לא עובד.. הפעלתי מחדש את המחשב וכשזה בא להכנס לווינדוס (Xp pro) אז זה כתב לי שגיאה משהו בסיגנון: זיכרון 0x2103415 הפנה למשהו אחר כזה 0x214902385 והוא לא יכל להיות "Read" ואז יש "אישור" ו"ביטול" ביטול מפעיל תוכנה לאיתור באגים ו"אישור" פשוט מתעלם אני חושב.. כשלחצתי ביטול זה נתקע וגם כשלחצתי אישור זה נתקע לאיזה דקה וחצי ואז זה כבר הלך לחלון שלפני הווינדוס "Wellcome" וגם שם הוא נתן לי הוד…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. יצאה גרסה חדשה המבוססת על גרסה 0.44d. מישהו הספיק להתנסות עם התוכנה? חל שיפור בגרסה "החדשה"?

• 85 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by overload,

יש לי הרבה קבצי PNG במחשב של איקונים, אני רוצה להשתמש בהם כאיקונים בXP בלי להשתמש בתוכנה נוספת של עיצוב וכל מני שטויות. ראיתי שהסיומת של האיקונים בXP היא ICO . השאלה שלי היא, איך אני הופך קובץ PNG ל ICO, באיזה תוכנה (בגלל זה בפורום תוכנה)? תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים