תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה קרה למחשב שלי בזמן האחרון ולא מצאתי ממש מידע ברשת לגבי הבעיה הזאת אבל מה שכן זה מפחיד פתאום ככה המנהל משימות התמלא ביותר מידי משימות של Iexplore וזה דפדפן שאני אפילו לא משתמש בו יש למישו תשובה לגבי זה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עברתי על ההגדרות והן בסדר,הפורומים של מוזילה לא עוזרים במיוחד..יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
צריך עזרה בניקוי וירוס/רוגלה בשם antivirusscanner.com האם יש תוכנה חינמית. מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל כולם בתשלום תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המלל בשורת ההתחל וגם בטקסטים באינטרנט, מופיע בצורה שבורה כזאת_(ללא anti aliasing) וזה קצת מפריע לי. יש לציין שאני עובד על כרטיס מסך ג'יפורס 2 והתקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של NVIDIA, לפני הפירמוט עבדתי כרגיל עם אותה המערכת על אותו המחשב ולא נתקלתי בבעיה הזאת.אם למישהו יש פתרון הוא יתקבל בברכה. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום! קורה לי לפעמים שאני צריך לפרמט את המחשב, ואז אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשמור את כל התוספים והthemes עם קובץ ההתקנה של פיירפוקס, כלומר שכשאתקין אותו בפעם הבאה הוא כבא יתקין את כל התוספים אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי! בכל פעם שאני מעדכן את הדרייברים שלי בכרטיס מסך אז במהלך ההתקנה המסך שלי פתאום נהיה שחור,והוא לא חוזר לעצמו ומה שאני יכול רק לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב דרך הכפתור במחשב.... זה אמור להיות ככה?, אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש המחשב מראה כאילו הדרייבר עודכן בהצלחה,אבל התוכנה שבאה עם הדרייבר לא פועלת משום מה.. (Catalyst Control Center) תודה לעוזרים.... ^__^
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 אולטימייט והיה לי מסנג'ר שעבד... עכשיו לאחרונה אני בא להפעיל את המסנג'ר והוא לא פועל לי ניסתי להתקין מחדש והכל וזה עדיין לא עובד הוא פועל ב"תהליכים" אבל הוא לא עולה... תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-M61PME-S2P והצ'פסט שלו הוא NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430 GPU (יחד עם כ.מסך מובנה). כשאני נכנס לאתר של NVIDIA כדי להוריד לצ'יפסט מנהל התקן מעודכן, אני לא רואה שיש שם גירסה 4X של nforce אלא מתחיל מגירסה 5X. מה עלי להוריד? חשוב לציין כי כשאני מפעיל את הזיהוי האוטומטי שיש באתר של NVIDIA אני מקבל שגיאה זו: The NVIDIA Smart Scan tool was unable to detect an NVIDIA nForce motherboard
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! הורדתי מחשב חדש ואני לא יודע למה רק רואים במדיה פלייר אני רואה מסך לבן ורק שומעים תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הורדתי לאחרונה תוכנת ליגטורה שמזהה אותיות ממסמכים סרוקים גירסא 6.5 וכשהרצתי את התוכנה הופיעה הודעה (hasp not found (15 אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה זה וכיצד לפתור את הבעייה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה להראות למישהו שאין לו מחשב את הסרטון הזה http://www.minimed.com/swf/insulinpumps/reservoir/IR0101.swf. חשבתי לקחת את הנייד שלי אליו, ולהראות לו את הסרטון עליו. הבעיה שאין שם גם גישה לרשת אלחוטית. ניסיתי להעתיק את הסרטון למחשב באמצאות פלאג אין אבל אני מקבל רק את המסך הראשוני ולא את כל 31 הדפים של הסרטון. מישהו יודע איך אני יכול לשמור את כל הסרטון לנייד שלי כך שיהיה אפשר להריץ אותו מהנייד? (אם מישהו הצליח אני אשמח אם הוא יסביר לי באיזה דפדפן/פלאג אין/תוכנה הוא השתמש)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב קובץ MDS \ MDF כ Image כדי שאני אוכל להעלות אות בסוני פלסטיישן אבל הוא לא מזהה את הפורמט כאחד שהוא יכול לצרוב בתור אימייג'? האם הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הדיסק שקיבלתי עם המצלמה (DSC-P32) אבד. לא מצאתי באתר של סוני ולא בגוגל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
^ תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ואיך זה קרה אבל לפני יום שמתי לב שנעלמו לי האייקונים ששייכים לוינדוס כגון internet explorer, my computer, my documents, וshow my computer. הנה תמונה כדי שתבינו יותר בקלות למה אני מתכוון: (שני האייקונים למטה בהפעלה מהירה הם internet explorer וshow my desktop) אפשר לראות שאין בעיה עם אייקונים של משחקים\תוכנות או כל דבר אחר, הבעיה היא רק באייקונים שקשורים לווינדוס. ניסתי להחזיר את האייקונים ע"י הcustomize desktop בתפריט של הproperties שבדסקטופ אבל זה לא עזר! מישהו מכיר או יודע איך לפתור את הבעיה הזאת ולהחזיר את האייקונים?? זה ממש מעצבן !!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב אני אספר לכם את הרקע, ואשמח לעצות איך לבצע את זה (חשבתי גם בפלאש וגם לא בפלאש). בחברה איפה שאבא שלי עובד מוכרים לוחות חשמל, עכשיו הם רוצים ליצור כמו דבר כזה נוסח "הרכב את לוח החשמל המודולרי שלך" תהיה מסגרת בגודל נתון נגיד 2200 מ"מ, ובצד יהיו נגיד 3-4 סוגי פאנלים בגדלים שונים. הלקוח\אדיוט ימשוך את הפאנלים ללוח וימלא לפי איזה סדר\כמות שהוא רוצה כל עוד זה לא עובר את גבולות הלוח. אפשר לראות בזה מן משחק הלבש את הבובה שקיים ברשת בשלל גרסאות, אבל פה צריך יהיה צריך לבדוק שהמשתמש הרכיב את החלקים בצורה חוקי. הנחתי שזה יכול להסתבך, אז אפשר פשוט לעשות שהחלקים "יתמגנטו" (יש סט פקודות שיכול לעשות את זה?). ולרשום הודעה למשתמש שלא יעשה שטויות ויבדוק פעמיים שהוא הרכיב בסדר. עד פה …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב, התקנתי (אחרי פרמוט של C) נוד32 מחדש. עכשיו, ברגע שהפעלתי אותו בפעם הראשונה הוא מיד הודיע לי על בערך 30 קבצים נגועים בתיקיית הווינדוס שלי, מהם חלק הם קבצי מערכת שאני מכיר ומזהה. חשוב לציין שפרמטתי רק את C, ויש 4 כוננים אחרים שמהם יכול ליהיות שהגיעו קבצים נגועים. אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר במחשב שלי, כי יש דברים שהוא עושה לי איתם בעיות, השאלה היא אם זה יכול ליהיות שכל הקבצים נגועים? הוירוסים שהוא מצא (שמכל אחד מהם היו דיי הרבה קבצים נגועים): Virut.NAL KillAV.NBU Virut.M אז, האנטי וירוס השתגע? האנטי וירוס נגוע מוירוס שהיה לי קודם במחשב ועכשיו הוא מנסה למצוא דרך להתחכם ולמחוק לי את כל המחשב? או שאני באמת כל כך נגוע? ד"א, חלק מהקבצים האלה הוא מחק. מה יקרה בעצם אם קבצים כמ…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם דגם ASUS M2N E אני מנסה להתקין את הכ.קול ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שמופיעה לי אשמח לקבל פתרונות לנושא תודה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 14:41:57 אשמח לפתרון...
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוספתי היום הארד דיסק למחשב וכעת יש לי 2 כוננים קשיחים ואני מחפש תוכנה שתוכל לכבות רק אחד מהכוננים, מישהו מכיר אולי תוכנה כזאת ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת שחוזרת על עצמה ואני לא מבין למה אני מוריד קובץ מהאקספלורר נגיד של 400 מגה בייט והוא מוריד 380 בערך ומסיים ואז הוא לא עובד בגלל זה כי הוא שגוי... מזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כמו כן יש לי ויסטה אולמטה 64BIT וקיבלתי הודעה על עדכונים חשובים לPACK1 וויסטה לא מצילח לקבל עדכון של זה וצירפתי תמונה של הבעיה למישהו נתקל בבעיה כזו ויש פיתרון? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-