תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי סוני 2 ואני רוצה לצרוב משחק אליו הורדתי את המשחק אני צאיך תוכנה והסבר איך צורבים בבקשה תביאו לי..!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כמה משחקים שמתאימים לפלייסטיישן 2 ו\או לאקס בוקס (ככה לפחות רשום עליהם...) רציתי לדעת כיצד אוכל לשחק איתם על הפלייסטיישן 2? האם אפשר לצרוב את המשחק על דיסק פשוט של 700 מגה? דרך איזו תוכנה לצרוב? והאם זה באמת נכון ושווה לצרוב את זה?! (זאת אומרת שזה באמת יפעל?!?!)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פליסטיישן 2 עם גו'ק והורדתי midnight club 3 DUB ואני לא יודע איך לצרוב אותו עם מישהו יודע על תוכנה לצריבת משחקים לפליסטיישן בבקשה שיגיב. ויש לי צורב דיוידי תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להבהיר בלי ווראז בבקשה. אני לא אתייחס כאן למשחק מסויים, אלה לצריבה, ובליל הזכיר שמות. אז ככה משחק מסויים שיש לי במחשב, כשאני צורב אותו כ ISO הוא הופך לי אותו מ 3.6 גיגה ל 1.28... למה זה? ואז זה לא עולה בפלייסטיישן . :-\ איך צורבים משחקים לפי אס 2 ו.. באיזו תוכנה אתם ממליצים להישתמש.
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
יש לי סרט AVI ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק ככה שאני יוכל לראות אותו בDVD בסלון,איך עושים את זה???
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום , הורדתי סרט DVDR כקובץ iso. הקובץ שוקל כ7 ג'יגה (יותר גדול מדיסק DVD רגיל). אני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD . כפי שאמרתי הקובץ שוקל 7G שזה יותר גדול מדיסק DVD רגיל , לכן אני צריך דיסק DVD יותר גדול. איך קוראים לדיסק כזה ? ואיך אני צורב את הסרט ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שבכותרת, אני צריך לצרוב סרט על דיסק DVD. איך אני צורב את זה ככה שזה יעבוד על כל נגן DVD רגיל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותה יש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי סרט ביתי.. ובכוונתי לצרוב אותו על DVD האם יש משהו שיודע איך ניתן לחלק אותו לחלקים כך שה DVD הביתי יכיר אותו וניתן יהיה לעבור בן קטעים.. תודה על הסיוע
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סרט של DVD מלא ארבע ומשהו ג'יגה ואני לא לאן אני אמור להכניס אותו לנירו יש מיליון אופציות בתודה דני
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב דיוידי של חברת lg עכשיו יש לי סרט דיוידי בבית שאני רוצה לצרוב עם הנרו.(מדובר בפעולה חוקית) הבעיה היא שהסרט גדול מהדיסק שיש לי לצרוב עליו. פעם הייתה לי תוכנה(לא הנרו)שיכולתי לצרוב ממנה ואם הדיסק היה גדול מדי יכולתי להוריד פרסומות/תרגומים שאני לא צריך/ועוד כל מיני כדי שהסרט יהיה בגודל המתאים. השאלה היא... איך אני עושה את זה עם הנרו? אפשר בכלל לעשות את זה? איזה תוכנות אתם מכירים שאני יכול להוריד שיעשו את העבודה של התוכנה שהייתה לי.? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לצרוב סרט בפורמט MKV ולצרף לו תרגום? (MKV + SRT) כסרט DVD
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק לשני קבצי AVI כל אחד 700MB. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD. 1. אני חייב להמיר את הקבצים ל-MPEG? אם כן כיצד עושים את זה והאם זה יפגע באיכות\נפח? 2. הסרט לא עבד בהתחלה עם אף תוכנה עד שהורדתי Divx ועכשיו הוא פועל אבל בלי sound הוא רושם לי בהפעלה: this file contain unknown data file. the audio data is not recognized by divx the audio data in the file is 8192 and you may install new audio codec for listen to the audio (סיכמתי מה שהוא רשם) זהו...תודה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די). וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום. רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר? (ד"א הדי וי די קורא הכל..) ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O] תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להוסיף כתוביות לסרט ולא בהדבקה?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה easy cd creator 5 ורציתי לנסות לצרוב סרט שהורדתי מהאינטרנט בפורמט אבי (divx) ולהפוך אותו לדיסק וידאו שיהיה ניתן לראות אותו במכשיר דיוידי או ויסידי רגילים ולא ממוחשבים.בeasy cd התוכנה הייתה נתקעת אחרי שהייתי בוחר את הקובץ של הסרט הזה וגם סרטים אחרים בdivx.מה ניתן לעשות איך צורבים סרט divx כדי שיהיה ניתן לראות אותו במכשירי דיוידי או ויסידי רגילים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לצרוב סרטים יותר מ-700 מגה על דיסק רגיל ואם כן... איך ?! תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום. השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן... אני מנסה לצרוב סרט על דיסק שאני אוכל לראת אותו ב די וי די שלי שהוא קורא הכל.. אני לא יודע איך עושים את זה שיהיה אפשר לראות אותו בדי וי די.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני נוסע לסופשבוע עם חברה ואני רוצה לצרוב כמה סרטים שיעבוד על מכשיר DVD, אילו תוכנות יכולות לעזור לי בעניין הצריבה? כשאני מנסה לצרוב כרגיל זה לא מסכים להפעיל בDVD. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אחרי שחיברתי את הכתוביות לסרט (הסרט בפורמט AVI) אני יכול לצרוב אותו לSVCD בעזרת נרו או שצריך קודם כל להפוך אותו במחשב ל SVCD בעזרת תוכנה כמו TMPGENC ורק אחרי זה לצרוב???
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע כיצד ניתן לצרוב סרט בפורמט SVCD עם כתוביות? יש לי את קובץ ה mpeg מוכן ויש לי קובץ של כתוביות. חיפשתי מדריך באתרי הכתוביות אבל לא מצאתי. יש מדריכים כיצד לצפות בסרטי divx עם כתוביות במחשב אבל לא איך ניתן לצרוב אותם ב SVCD (הפורמט מאפשר צריבת כתוביות על ה CD). תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לצרוב ויש לי תרגום אבל אין לי מושג איך אני צורב את שניהם ביחד, איזו תוכנה עושה דבר כזה? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי על המחשב כמה פרקים מסדרת טלוויזיה, שהם באיכות HDTV. אני רוצה לצרוב אותם על DVD כך שהאיכות תישמר, וגם אני אוכל לצפות בהם במכשיר שבסלון. בהנחה שהמכשיר לא קורא SVCD ו/או AVI, אלא מכשיר רגיל לחלוטין איך אני יכול להכין DVD עם הפרקים האלה, ושהאיכות שלהם תישמר? חשבתי על משהו בסגנון של לצרוב את הקבצים איכשהו ואז כשאני אכניס את ה-DVD למכשיר יפתח מסך עם selection (כמו שבוחרים פרקים [סצנות] בכל DVD רגיל), רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... אם משהו כזה מחייב הורדת איכות, אולי אפשר לשלב את כל הפרקים לסרט DVD אחד, כשהחלוקת פרקים תהיה לפי הפרקים של הסדרה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-