עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. על כמה זיכרון ווינדוס נקי (בלי אנטי ווירוס וכו') אמור לעבוד כי אצלי זה בערך על 500 איזה תהליכים אפשר לבטל ? ואיך עושים את זה ? עשיתי סריקות עם Ad-Aware SE Spyware Doctor Kaspersky

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. 6.0.2.614: http://www.kaspersky.com/downloads

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by achiya1,

ערב טוב . בעבר היו לי בעיות של מחשב קופא והומלץ לי לבדוק אותו עם MEMTEST ובדקתי והוא היה בסדר ואחרי זה הומלץ לי לבדוק עם MHDD . באותו זמן חששתי לשחק עם זה כי קראתי שזה יכול לפגוע בנתונים על הדיסק וגם עברתי אז טראומה של הריסת מחשב(חחח) עכשיו אחרי הרבה זמן של הרצת מחשב בסדר יחסית המחשב קפא ואני מעוניין לעבור את הבדיקה הזו . מצאתי מדריך בעברית הדפסתי אותו כבר שלא יהיו בעיות והורדתי את התוכנה לדיסק אבל משום מה היא לא עולה עם המחשב.. המחשב במצב של בוט פשוט הדיסק לא נקרא.. יכול להיות שלא צרבתי את הקבצים הנכונים? אני מעלה תמונה של הקבצים שצרבתי.. תודה רבה מראש ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. שלום לכולם במחשבי מותקן ווינדוס 7 בו התקנתי VPC 2007 עם ווינדוס XP , אני משתמש בתדירות גבוה ב VPC אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך אפשר לחבר את האינטרנט ל 2 המחשבים , כלומר כרגע אם אני רוצה לעבוד ברשת בVPC אני צריך לנתק את האינטרנט מהווינדוס 7 ולחבר ב VPC דרך החייגן ( התקנתי חייגן בווינדוס XP בתוך ה VPC והוא עובד בסדר כלומר יש אינטרנט . המצב כרגע שהכל עובד בין המחשב ל VPC , העברת קבצים והכל , אבל אני רוצה שהרשת של המחשב תעבוד גם ב VPC ואני לא אצטרך כל פעם לנתק את האינטרנט בצד אחד בכדי לעבוד בצד אחר מכיוון שאני עובד באופן קבוע על שניהם . בנוסף לכך שאלה נוספת , האם ניתן להגדיל את המסך של ה VPC לכל המסך? כרגע ההגדלה הגדולה ביותר היא רוב המסך ולא מעבר תודה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by payback,

למישהו ידוע על חיה כזו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by civic_ex,

זה הדגם באברסט BrookTree Bt360 MediaStream Controller Multimedia Video BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI מצאתי דרייבר והתקנתי אותו אני מחפש גם תוכנה שאוכל לראות את המצלמות

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Styx,

כפי שאנרמ בכותברת אבל לא WINDOWS MOVIE MAKER וגם לא premiere(כי זה כבד מידי למשב שלי ומסובך בשביל חדשים) משהו באמצע אני מניח

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. ערב טוב, אני זקוקה להמלצה לתוכנה טובה שיכולה להמיר דיבור לטקסט. ניסיתי את : SPEECH TO TEXT V2 - ואני ממש לא מרוצה ממנה. התוכנה ממש לא מדייקת, וההשלמות שלה ממש לא מתאימות. אני מדגיה שדיבור השפה היא באנגלית וגם הטקסט אמור להופיע באנגלית. - אני כבר ממש מתוסכלת וזקוקה להמלצה. אודה מאד למי שיוכל לעזור. בתודה רבה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eyahalom,

שלום לכולם, הם התוכנה הנ"ל יודעת לקדד פסי קול לAC3? היא מאוד ידידותית ולכן אני מעדיף להשתמש בה. מצד שני, כל סרט שאני מקודד מתקבל בסטיראו. אני לא יודע אם הבעיה בגירסאות הסרטים שברשותי או בהמרה... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל פרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. יש לי במחשב אחד TV TUNER של LEADTEK. אני מעוניין לשלוט בטיונר הזה באמצעות מחשב אחר שנמצא ברשת, כך שאוכל לצפות ולהעביר את ערוצי הטלוויזיה השונים ולהעבירם למחשב השולט. בעזרת PC ANYWHERE ניתן לראות ולהעביר בין הערוצים השונים, אך בלי קול. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת את העברת האודיו של ערוצי הטלוויזיה (או הרדיו, לטיונר הזה יש גם FM)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  12. Started by ozdaya,

שלום, יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 ובנוסף את התוכנה windows live movie maker (התקנתי את windows live essentials). בשימוש הראשון הורדתי קטעי וידאו מהמצלמה שלי (מגיע בפורמט MOV) וערכתי סרטון קצר באמצעות ה MOVIE MAKER. היום- לא יודע למה ומה השתנה אבל התוכנה לא קוראת את הפורמט MOV ואני לא יכול לערוך סרטונים! ניסיתי להוריד חבילת מקודדים מחדש וגם את הwindows live eddentials מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודע שאפשר להמיר את הקובץ לפורמט אחר אבל הMOVIE MAKER אמור לזהות גם את ה-MOV כפי שהיה לי בהתחלה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by nrg man,

יש לי נורטון 2010. רציתי את התכונה בשביל שאני יוכל פעם בשבוע לעשות סריקה. בתוך התוכנה חפרתי ואני פשוט לא מוצא דרך לנטל אותה ושלא תרוץ לי כל הזמן ברקע. אפילו שאני מנסה לנטרל ממסך המשימות זה אומר שאין לי גישה! כמו וירוס בעצמו התוכנה הזאתי. מישהו בבקשה יכול לגאול אותי מימנה?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by shaypoi1,

עובד רק בלינוקס בווינדוס לפעמים עובד, לפעמים לא יש קו אדום על הסימון של הרשת האלחוטית בפינה השמאלית התחתונה של המסך. מחשב: LG T380 ווינדוס 7 עידכנתי את הדריוורים דרך תוכנה של LG ששכחתי את שמה. בנוסף המחשב מאוד מאוד איטי (לא כמו שקניתי אותו). במיוחד בווינדוס.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by creek,

ה-Firefox שלי הפסיק לכתוב בעברית פתאום, בלי שום סיבה. ב-IE זה כן כותב בעיברית, וגם בכל תוכנה אחרת. אני לא יכול להחליף בין השפות. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by gator_play12,

התוכנה עושה לי SEND DONT SEND ברגע שאני מנסה לעלות קובץ

17. Started by LAKOTA,

שלום רב, נכנסתי לאתר להוריד פרק ואני שמה לב שלא משנה מאיזה אתר ואיזה דבר אני מורידה, מקבלת חלון בדפדפן אופרה שאומר: The address type is unknown or unsupported You tried to access the address ed2k://|file|BLA BLA BLA.HDTV.XviD-LOL.avi|366714536||/, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working. Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary web browsing. If you are behind a firewall on a Local Area …

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by Co[3]LHo,

התקנתי את הדרייבר עצמו, אבל כשהמחשב הגיע היתה גם תוכנה כזו.. לא בדיוק תוכנה אלא ההגדרות של הכרטיס קול... Creative בתיקייה GO או משהו כזה והייתי יכול לשנות כל מני הגדרות אפקטים וכדומה. כעת אני לא מוצא את ההתקנה של זה בדיסק ואין לי את זה ומאוד חשוב לי שיהיה את זה איך אני משיג את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. מחפש תוכנה שתראה לי קבצי תמונות מה CACHE כרגע יש לי מספר פתרונות עובדים אבל הם פשוט מסורבלים ועל פניו אני לא רואה את הבעיתיות הגדולה לספק פתרון יעיל ויפה כרגע יש לי תוסף בפיירפוקס שמראה את כל ה CACHE אבל אתה צריך ללחוץ לינק לינק ידנית ואז מופיע לך תמונת פריביו ואז אתה יכול להעתיק את הלינק ולפתוח בדפדפן ולגשת לתוכן המקורי אפילו אם הוא כבר נמחק בעזרת מניפולציה של הכתובת קיים אתר אחד שבפועל לא מוחק את התוכן שהעלו אליו אלא רק מוחק את היצוג שלו אבל במידה ויש לך את הכתובת של ה CACHE ואז אתה פותח אותה בדפדפן ומשנה כמה מילים בכתובת אז יש לך גישה לחומר המקורי שהועלה אני לא רואה בעיה ליצור תוכנה עם אינטרפייס יותר ידידותי שתקרא את כל ה CACHE ופשוט תבנה גלרייה גדולה ולחיצה שאני לא…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  20. בעקבות הפוסט הקודם שלא הסתדרתי עם העברת קבצים- עכשיו אני לא מצליח לעלות את הסרטונים לפייסבוק. הסרטון עומד בקריטריונים של זמן וגודל קובץ אבל כשאני מנסה להעלות הבר לא מתמלא וכתוב לי כל כמה שניות למטה בצד ימין של הדפדפן "שולח בקשה אל.." אבל כלום לא קורה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  21. שלום כולם! אני רוצה לראות שידורים של משחקים בליגת הNBA...אין לי בעיה להשיג שידורים אבל הבעיה היא השעות הלא נוחות. רציתי לדעת אם משהו מכיר תוכנה שאני יכול להקליט באמצעותה את השידור? כלומר אניי אקום בלילה אפעיל את השידור ואת התוכנה ואז היא תקליט מה שמתחולל על המסך ויהיה אפשר לראות שידור חוזר שיתחשק לי..אני יודע שזה קצת מוזר אבל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. שלום, לפני שבועיים הורדתי את BlueStacks שזאת תוכנה שבעזרה ניתן להוריד דברים של אנדרואיד למחשב, כמו בפאלפון, ואחרי מספר ימים הפייסבוק שלי החליף את התצוגה לכמו שיש בפאלפון, ולא משנה באיזה דפדפן או מחשב אני נכנס התצוגה הזאת נשארת, מחקתי את התוכנה וחפשתי בהגדרות אבל זה נשאר אותו הדבר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. לדוגמא, יש לי תיקיית מוזיקה על המחשב, תיקיית מוזיקה על הכרטיס של הטלפון (לא חכם, אז בלי ענן), ותיקייה של מוזיקה על כונן נייד, מה שאני רוצה זה שכל פעם שאני אחבר אחד מהם למחשב התיקייה שבו תחליף חוויות עם התיקיה השניה, ואני לא אצטרך כל פעם להיזכר איזה מוזיקה הוספתי ואיפה היא שמורה...

24. Started by RDS,

לאחרונה מחקתי את הMPC וכל חבת המקודדים KLITE עב בעיה הורדתי את החבילה המלאה החדשה של KLITE, והתקנתי אותה. משום מה כאשר אני מנסה להפעיל סרטי MKV, התוכנה עולה, אך הסרט לא מופעל, כלומר מקש העצור לחוץ באופן קבוע, ואין להפעיל את הקובץ. מה ניתן לעשות? הערה- סרטים פועלים לי בתוכנות אחרות כמו WMP, וכך גם המקודדים, אך אני מעדיף את MPC. בנוסף, קבצי AVI רגילים עובדים בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.