עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש בחבילה של Norton Internet Security. למרות שבהגדרות של האנטי וירוס ביטלתי את האפשרות של סריקת מיילים יוצאים - עדיין בכל פעם שאני שולח מייל, קופץ לי חלון בצד ימין למטה ומראה לי את שלבי הסריקה של המייל. הבעיה היותר גדולה היא במיילים גדולים יותר - אז, בשלב כלשהו בסריקה קופצת לי הודעה של SYMANTEC MAIL PROXY שאומרת שהמייל לא נשלח - כי הוא נדחה ע"י הסרבר. מה עושים בשביל לבטל את הסריקות האלו ? בבקשה עיזרו לי. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by ]|V|[r. X,

אני מוריד עכשיו אנדר 2 ופתאום באמצע זה אומר לי שהתוכנה ניתקלה בבעיה והיא חייבת להיסגר בקיצור זה אומר לי את אחרי 10-30 דק' שהתוכנה פועלת (EMuLe( אם למישהו יש מושג למה אודה לו.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by vinipyx,

אם יש לי אינרנט 1.5 מגה כמה אני אמור להגדיר את up load ן download

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  4. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

קבלו תוכנה! VoIP. מבית Free World Dialup התוכנה מאפשרת להתקשר דרך המחשב, לבזק בארץ לחו"ל ולכל מקום, מהמחשב!!!!!!! והכל בחינם! הנה גירסת הבטא של התוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pC_944_050120.exe

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by StorM FighteR,

אני צקיך שם של תוכנה [אם יש כזאת] שיכולה להסוות את האיי פי של המחשב שלי תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kikkler,

איך גורמים לטריליאן להפסיק לתת לי הודעות מטומטמות בסיגנון של - *** NOTE: This user is offline. Your messages will be received when he/she logs into ICQ. מדובר בגרסה 3.0 פרו

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. אורח Si-Nom

כול פעם שאני מדליק outlook Express הMessenger ניפתח יחד איתו,איך מבטלים אותו ומוחקים באותה הזדמנות :s05:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני מחפש תוכנה חינמית ונוחה לשימוש להמרת קבצי מוזיקה מMP3 לWAV אבל שזה יצור עותק ולא יהפוך את הקובץ גם אם אפשר אם מישהו יודע תוכנה שנותנת לך לעשות רשימה של שירים MP3 ואז שהיא תמיר את הכל תודה מראש =)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nken,

שלום לכל חברי הפורום והמנהלים. אני מחפש תוכנת הקלטה שתאפשר לי להקליט את מה שאני מנגן במחשב. הסבר: יש שיר שאפשר לשמוע אותו רק באינטרנט, הוא פותח את ה מדיה פלייר ומנגן. יש חסימה על שמירת יעד בשם. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעצם יכולה להקליט מהמדיה פלייר בזמן אמת באופן פנימי, כלומר בלי שאצטרך לחבר מיקרופון ולקרב לרמקולים בזמן הנגינה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הנה הלוג. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by overload,

חזרתי להוריד עם האימיל (בגלל שלא מצאתי בKAZAA\EXEEN\MIRC קובץ שאני ומאד רוצה) השבוע. ואני לא מבין למה התוכנה הזאת כל כך בעיתית אני מוריד קובץ עם 100 מקורות כבר יומים רצוף וכל מה שירד זה 6.22MB מתוך 100MB ! אני עושה משהוא לא נכון או שזה בגלל שהתוכנה הזאת פשוט גרועה ? ההגדרות הם לחיבור 768\96. זה האימיול של ליונטורק (אחד לפני ההכי חדש שיצא). הנה תמונה של המצב, אתם רואים שיש מקורות והמיקום בתור הוא לא רע (תמיד כשזה מתחיל להורדי ממקור הוא מוריד על 0.0-0.1 למשך כמה שניות ואז מתנתק מהמקור) . וגם אין לי בעיה של ID נמוך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה פשוטה וכמה שיותר קטנה לחסימת כתובת ה IP שלי!יש המלצות! ועוד שאלה האם תוכנה כזו תאיט את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by kimkhy,

שלום,ראשית, אני מקווה שההודעה נמצאת במקום הנכון...לא ראיתי קטגורייה הולמת יותר... מע' הפעלה- XP PRO SP 2,לאחרונה ישנם כמה סימנים חשודים, המעידים אולי על השתלטות מרחוק על המחשב. כאשר תוכנה כלשהי פתוחה על המסך-סייר אינטרנט לצורך הדוגמא- תוך כמה שניות, לאו דווקא בתזמון זהה כל פעם, היא הופכת ל"פעילה ברקע" - דהיינו,לא החלון עליו כביכול אני עובד כרגע... דבר נוסף- ADAWARE,בנסיון לביצוע עידכון הגדרות,מקבל את ההודעה האומרת שעידכונים אינם זמינים.הסרת התוכנה והתקנתה מחדש, גורמת לפתע, לעידכונים להיות זמינים- כאילו משהו בתוכנה עצמה שובש... בדיקת ONLINE SECURITY CHECK, של סימנטק, אונליין,מראה שאין סימני וירוס במחשב... הפיירוול של מייקרוסופט, הופך מעצמו להיות במצב OFF, למרות שבמקור הוא …

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  14. יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  15. נגיד,יש לי משחק. הוא כולו בתיקיה מלאה קבצים,וקובץ הפעלה אחד. יש כמה קבצי מוסיקה של מדיה פלייר. אבל הם מוגנים. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע את הקבצים האלו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nim901,

כן, לכבוד הצורב החדש שלי אני צריך תוכנה חדשה אז, אני מחפש תוכנה שצורבת CD רגיל & DVD ואת כל התוכנות שאני צריך (ז"א אם אני רוצה לעשות העתקה מדיסק DVD לדיסק DVD אז הבנתי שצריך תוכנה מיוחדת) ועדיף את התוכנה לצריבה שהיא תיהיה מבית NERO

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by m0sh,

טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kotel,

פעם לפני פירמוטים רבים (התחלה של סיפור).... הייתה לי תוכנה בשם הזה אם אני לא טועה...היא הייתה תוכנה מצויינת הייתה אומר לה מה אתה רוצה מהבוט במירק והיא כבר הייתה עושה את העבודה מחכה בתור ומורידה את הקובץ ויהימה... אני מתגעגע עליה :'( ואני רוצה להשיג אותה שוב...אבל אני לא מוצא אותה אם אתם מוצאים זכר ממנה אנא תנו לינק או משהו תודה...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. ובבקשה אל תגידו לי קפרסקי , אני מתכוון לתוכנה ייעודית שמתעסקת רק בזה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. שלום קבלתי סרט ב2 חלקים בפורמט VCD ב2 חלקים - 4 קבצים שניים של CUE ושניים של BIN חלק אחד גדול מ800מגה ואני חושב שאני לא אוכל לצרוב אותו כדי לראות איך אני צופה בסרט בלי לצרוב אותו?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by club_501,

מחפש תוכנה לניהול קבצים. איזו ולמה?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. 1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לכל מני אתרים בInternet Explorer אז הטקסט מופיע לי ממש בקטן ואי אפשר להבין מה רשום. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. שלום לכולם!!! אני רוצה לצרוה סרט בפורמט avi לvcd או svcd לא יודע מה ההבדל אבל לא משנה עכשיו איך אני יכול להוסיף כתוביות שאני צורב יש לי את הכתוביות בפורמט sub אפשר לשים אותם איכשהו או שצריך להדביק אותם לסרט לפני אם צריך משהו יכול להסביר לי איך? ואם לא צריך גם אם מישה יכול להסביר לי איך? תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. שלום רב, כתבתי קודם את ההודעה אבל ככל הנראה זה נמחק לי לפי הודעת שגיאה של הפורום. בכל אופן, אני מחפש (כאמור בנושא) תוכנה שתוריד לי אתר אינטרנט שלם כולל הלינקים שלו כיוון שדבר זה מאוד יעזור לי בלימודים.. אז אם אתם מכירים תוכנה חינמית או ברת-פריצה שעושה את זה אני אשמח מאוד אם תוכלו לשתף איתי. Vega נ.ב. אני מצטער שההודעה כתובה בצורה עילגת פשוט שכתבתי כבר thread שלם שבו תארתי את תלאותיי בדרך לתוכנה שלא עבדה לי כי הם רצו כסף וזה די מייאש אחרי שזה נמחק לך... * רצוי שהתוכנה תשמור את האתר בפורמט שהוא קריא עבור Google Desktop Search, אם כי אני מוכן להסתפק במה שיש.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים