תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפעמים תופסת המון משאבי מע' כך שלא ניתן כמעט לעבוד על המחשב. לפניה היה לי את ה Avast Pro גם היא תוכנה טובה ולא תפסה כמעט בכלל משאבי מע' , עברתי ל Kaspersky בגלל המלצות ואכן כאשר התקנתי אותה היא כבר הצליחה למצוא לי כמה וירוסים , אבל לעיתים כאשר פותחים אינטרנט,אפליקציה חלון בוינדוס התוכנה תופסת המון משאבים וכל העבודה על המחשב נעשיית איטית להחריד. האם ניתן לשנות משהו בהגדרות שלה כך שהיא עדיין תשמור על המחשב ויחד עם זאת לא תתפוס כל כך הרבה משאבי מע' בפעולות סטנדרטיות ב windows ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כבר המון זמן מאז שיש לי את האנטי ווירוס הוא לא מוצא לי שום ווירוסים אני עושה סריקה על 5 הארדיסקים שיש לי במחשב הסריקה לוקחת יום שלם טוב אפשר להבין מדובר בכמעט 3 TB אבל לא מוצא שום דבר ואני מתפלא כי אני מוריד המון ונכנס לאתרי קראקים וסיריאלים שמפוצצים בspyware אז סוף סוף מצאתי 4 ווירוסים והמוזר הוא שהיתי שמח .........חחחחחח יש לי וורוסים איזה כיף סוף סוף מצאתי ווירוסים בכל מקרה יש לי רק את האופציה:discard all וכל ווירוס מסומן בצהוב האופציה neutrilize all לא ניתנת ללחיצה זתומרת שהם כבר מנוטרלים?? חשוב לומר שלמרות כל ההורדות הקספרסקי חוקי לגמרי ואני עושה update באופן חוקי אני שומר חוק לגמרי אז עשיתי discard all והם נמחקו מהרשימה>זה אומר שעדיין יש לי תוכנות ריגול על המחשב?…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הסמל של המחשבים ליד השעון עובד אבל שאני מנסה להיכנס לאתרים אז עולה הדף הלא זמין גם באימיול אף שרת לא מתחבר סגרתי את האנטי וירוס (Kaspersky ) והכל עובד מה יכולה להיות הבעיה זה קורה לפעמים
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת האנטי ווירוס Kaspersky Personal גרסה מספר 5.0.383. אחרי סיום ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, האינטרנט סירב להתחבר. אבל אחרי הסרת התוכנה והפעלת המחשב מחדש האינטרנט התחבר כרגיל. שמעתי לפני קצת זמן כי עידכון חדש הוא שגרם לתוכנה לחסום את התחברות האינטרנט, אבל איך אני מטפל בנושא? כרגע התוכנה לא מותקנת, כי אז אני לא אוכל להתחבר. אבל אני רוצה להשתמש באנטי ווירוס הזה, אז מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי רישיון לשנה לקספרסקי 2012 (אינטרנט סקיוריטי) לאחר ההתקנה והאקטיבציה הפעלתי את היוטורנט להשלים כמה הורדות (מהאתר טורנטליץ') המהירות ירדה פלאים לאיזור ה 1-10KB יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לבצע ביוטורנט או בקרספסקי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האנטיוירוס kaspersky טוב לשימוש? הוא יעיל ואיכותי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברה, אני הורדתי את הגרסת ניסיון של KASPERSKY PRO הכי חדשה מהאתר שלהם. הגרסת ניסיון אמורה להיות ל30 יום??? כי אצלי התאריך מדויק, לא התקנתי PATCH/CRACK/KEY מיוחד, הורדתי היום וזה יפוג ב16/10/06!! אולי זה איזה תקלה באתר שלהם??? זה נראה לכם ישפיע?? ואני אומר שוב: לא עשיתי משהו לא חוקי. פשוט הורדתי את הניסיון, התקנתי וזהו.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי Kaspersky מכוון אצלי לסריקת מערכת מלאה פעם בשבוע. הבעיה היא שהוא תמיד נתקע באמצע על קבצים מוגנים בסיסמה. הקבצים הם משום מה שני קבצים בסיפריית ה-Skins של Adaware SE, וקובץ ההתקנה עצמו - aawsepersonal.exe. כמו כן, גם קובץ ההתקנה של WinZip 8 עושה את אותה צרה. כמובן שאין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי, ואני עושה לו skip archive, אבל ככה הוא אף פעם לא מסיים את הסריקה בלילה כי הוא נתקע על חלון "בקשת הסיסמה"... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות בשביל למנוע את זה? לא מצאתי בהגדרות האנטי-וירוס אף אפשרות לדילוג אוטומטי במקרים כאלה.. thanks
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול קפצה לי הודעה שמסרבת להעלם יש לי KIS 6 ההודעת הולכת ככה: וליד ההודעה יש כפתור של עידכון (update ) עשיתי כבר איזה 3 עידכונים, ושום דבר לא עוזר. הרישיון שלי לתוכנה הוא עד ה-28/6 שנת 2008 למשהו יש רעיון? תודה בכל מקרה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלומות... אני בעליו הגאה של מודם ADSL ומבחינתי החזרת השקעה על העלות של הנ"ל (מעבר לגלישה במהירות סבירה) היא כמובן הורדת קבצים. מכיוון שאין לי סבלנות לחפש שרתי WARWZ ושאר ירקות, שמחתי לגלות את ה - KAZA. אך אבוי (המורה שלי לספרות היתה מתמוגגת אם היא הייתה רואה את ההודעה הזאת), התחלתי למצות את מאגר הסרטים/משחקים של היוזרים בתוכנה זו. לאחר הקדמה ארוכה זו, השאלה היא פשוטה. אם אני מחפש סרטים ומשחקים בלבד (ולא מוזיקה או תוכנות/תמונות ושאר מדיה), איזו תוכנת שיתוף קבצים אני אוכל להתקין שיש בה את המבחר הרב ביותר של סרטים (בעדיפות ראשונה) ואולי גם משחק או שתיים? אני יודע ש AUDIOGALAXY מתמחה במוזיקה ואנא אל תזכירו את IMESH כי ניסיתי אותה והיא די דלוחה מבחינת היצע... הצעות? (ועדיף מני…
-
האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון אז היה פה קישור שאיך אפשר לבטל את הפרסומות של הKAZAA או משהו כזה ואיך שהאיכות של השיר תעלה מי יודע את הקישור?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום נמחקה לי הקאזה לפני כמה ימים ועכשיו יש לי בעיה שהייתה גם לפני שהורדתי את הקאזה הקודמת. אחרי ההורדה מהאתר אז הקאזה נכנסת להתקנה ובהתקנה היא מתמזערת (נראה לי שככה אומרים) לשורה של התחל. וכאשר לוחצים עליה.היא לא נפתחת...... הורדתי מכל אתר ובכל אתר זה עושה לי את אותו הדבר. גם מואלה ומגם מהאתר עצמו של קאזה. אםיש לכם לינק שלא עשה לכם בעיות אז אולי תביאו לי כי..לפי דעתי זו תוכנה חוקית באינטרנט..כולם מורידים..שלא נדבר על הפוטושופ.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2881218,00.html
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כאשר ה Kazaa lite מופעל ורק מוריד, לא עושה משהו גדול, אז לפעמים אני מרגיש האטה משמעותית במחשב, הפעלתי את ה Windows Task Manger וראיתי שה CPU Usage עומד על 100-90 ! עברתי ללשונית Processes וראיתי שקאזה בלבד מנצל את כל זה. האם זה נורמלי ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ממתי שיצא את 1.7.1 עד ש לפני כמה ימים עידכנתי ל 2.02 כי רציתי לראות איך זה(למרות שכבר ראיתי אותו במספר מקומות)..ידעתי כבר שיש בו את ה paticipation הזה שזה מה שבאסה בו וגם את ה web search ועוד שטויות חדשות..אבל בכל זאת התקנתי(אני מניח מסקרנות). היום התקנתי שוב את ה1.71 בגלל מה שחשבתי לגבי הpaticipation שב2.02(עוד כמה שורות תראו כבר =) ואז שהיה לי את ה1.71 חשבתי שאולי כדאי את ה 2.02 כי זה יותר חדש וזה וזה וזה... בקיצור-הסתבכתי מחשבתית והחלטתי לעשות uninstall ועכשיו אני בלי שום קאזהה..החלטתי לכתוב כאן את הבעיה ולחכות לתשובות ממכם ואז אתקין! לא הכי הבנתי את הpaticipation הזה..מכיוון שאני גם לא חולק עם אחרים,זה בטח גורם להורדה של זה עוד..ולכן כעת אני בדרגה 2(מתוך 100)…
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אתם יודעים מה מסמלות האפשרויות: Refresh Delay Item Delay ומה יהיו המספרים הטובים ביותר לרשום באפשרויות אלה? ???
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בדרך כלל אני לא רץ להתקין כל פלאג שיש לתוכנות P2P אבל הפעם ניסיתי וזה עובד מעל לציפיות שלי כל מה שהתוכנה עושה זה להפעיל את החיפוס מקורות נוספים באופן אוטומטי כל זמן קבוע ומשפרת את מהורות ההורדה (בדרך כלל אני מעלה בערך פי 3 ממוריד ועכשו אני מוריד כפול ממעלה ) מומלץ בחום
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-