עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by orlupo,

מצאתי טיפ מאוד חביב ושימושי ל-Thunderbird. ניתן לסמן מייל או קבוצה של מיילים, קליק ימני, תוית ואז ניתן לבחור מספר וכך אימייל זה או קבוצה של אימיילים זו יצבע/תצבע. דרך חילופית היא ללחוץ על המספרים בין 1 ל-5. המספר 0 יבטל את הצביעה. מקווה שתעשו בטיפ זה שימוש יעיל ומהנה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by irav,

כשאני לוחץ על כפתור הצריבה בUltraISO אז הוא ישר יוצא לי מהתונה.(בלי הואדעה .. כלום!) עזרה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by dids22,

התקנתי אותו אתמול איך אני יכול לדעת שההגדרות ששמתי אותו הם בסדר? יש דרך לבחון אותו? ואיך הפיירוואל הזה? תוודה!! ד"א זה רק לי או שהאינטרנט אחרי התקנת הפיירוואל הזה ניהיה איטי?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

מכירים שמתקינים WINXP ואיך שעולה ההתקנה יש אפשרות ללחוץ F5 ואז לבחור I386 (נדמה לי, או משו אחר) מה זה?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. יש לי רשת אלחוטית בבית (נייד וביתי) והייתי רוצה שחלק מהתיקיון שאני מעדכן באופן קבוע בביתי (כמו מוסיקה וכדומה) יעודכנו באופן אוטמוטי גם בנייד מבלי שאצטרך לחשוב ולמצוא איזה קבצים עידכנתי לאחרונה וכל פעם להעתיק אותם על גבי הרשת, בקיצור לעשות סינכרון קבצים בין תיקיות, יש תוכנה כזאת? ועם כבר בנושא, האם יש לי אפשרות לשמור את כל ה EMAIL, notes וכל הפגישות שלי (לא חייב חשבון פעיל) שיש לי במחשב הבייתי בתוכנת microsoft outlook גם במחשב הנייד שיש לי את אותה התוכנה שם? בתודה מראש. חג שמח

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by noambaum,

שלום לכולם. מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים אין לי ICON שלהם בצד ימין ליד השעון ולא בהגדרות. עכשיו כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש.אבל זה פשוט לא הולך.. עצות?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  9. Started by yarl,

יש לי בעיה במסנג'ר מוזרה ואני מקווה למצוא פה את התשובה כל הריגישונים או הסמיילים לא נשמרים ולא קימים אפילו אחרי הסרה והתקנה הם אינם אפילו אם אני מוריד חדשים חבילות שלמות וכו' לא נשמרות ואולי זה בגלל הנורטון אבל לא יודע משהו אמר לי ולא נתן סיבה איך להפטר מזה תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by UltraManII,

היום קניתי סרט DVD וניסיתי להפעיל אותו על המחשב,אבל משום מה זה כותב לי את ההודעה הבאה: (עליי לציין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל DVD על המחשב ויש לי צורב NEC ND-3550 ויש לי מקודד)

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  11. התחלתי לעבוד עם OE, שימוש לצורכי העבודה. יש לי רשימת אימיילים של עובדי החברה, בערך כ-80, וכל פעם שאני רוצה לשלוח אימייל אני רוצה שהוא ישלח לכולם בו זמנית. לפי מה שהבנתי אני יכול לעשות את זה בכך שארשום את כתובת האימיילים של כולם באזור ה"שלח אל", אבל זה יהיה ביזבוז זמן כל פעם להעתיק את הרשימה של כל העובדים לתוך השדה הזה. אז איך אני שומר אימייל בתוכנה עצמה, כך שכל פעם שארצה לשלוח אימייל חדש לכולם, אני פשוט אשנה את נושא/גוף ההודעה וכתובות האימייל של כולם כבר יהיו שמורות ביחד? עריכה: לא משנה, מצאתי פיתרון בעצמי

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by luda81,

שלום!!! יש לי בעיה עם התוכנה tmpg 2.5 כאשר אני רוצה לטעון את ה-VDR הוא מציין ש TMPGEnc.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. כעיקרון חשבתי שהבעיה היא בתוכנה עצמה ולכן הסרתי אותה והתקנתי חדשה אבל עדיין יש לי אותה הבעיה ואני לא יודעת מה מקור הבעיה. מה שכן ניסיתי עם כמה סרטים וזה לא קשור לסוג סרט ושאר התוכנות שאלה וירטואל דאב ועוד עובדות כראוי. אני מבקשת אנא עזרו לי כי אני חייבת לצרוב כבר את הסרטים כבר אין לי מקום במחשב. תודה רבה מראש. מחכה לתגובתך.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by overload,

אם אני צריך עזרה קטנה. הכני מיקס פשוט (מאוד). אבל משום מה את השיר השני (זה שלמטה) לא שומעים. אני חושב שהתבלבלתי קצת בקטע של השתלבות של הביט של שניהם (הסמן הכתום הזה). הבעיה נעלמה (לא יוד איך) אבל עדיין אני ישמח אם מישהו שמבין בתוכנה יענה לי על כמה שאלות בפרטי.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by miki891,

יש לי מאקפי סיקיוריטי 2006. בעליה חלונות XP. ניפתחה חלון קטן שנקרא: Mcafee Privacy Service למטה רואים User: administrator ומבקש ממני סיסמא. אני רוצה לבטל עליה חלון הודעה כזה. איך מבטלים אותה ובלי שיבקש ממני סיסמא? איך יודעים שניגמר לי תוקף תאריך עידכונים, איפה זה נמצא בתוך מקאפי? ובנוסף יש תמיכה טכנית של מקאפי ישראל, מהו מספרו טלפון שלהם? בתודה מראש מייקל

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אוקי הפעלתי line age2 הוא שאל אותי אאם לחסום את זה ובטעות עשיתי כן.. איך אני מבטל תחסימה?הסבר מדוייק בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. שקלתי את האופציות הבאות: 1. Talisman Desktop 2. Stardock DesktopX 3. AltDesk 4. Cool Desk 5. DesktopPlus יותר משזה יהיה יפה חשוב לי שיהיה יציב. אבל שלא יהיה מכוער! ;D חשוב עד מאוד שיהיה נוח לתפעול אינטנסיבי כמובן. מודה לכם מאוד על כל תגובה! 8)

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. מקווה שתהיה לי פה תמיכה...זה המקום היחיד (האתר הישראלי) שאני יכול לחשוב עליו שיתן לי תשובות לדברים הבאים: 1. איך עושים שאופרה יפתח אוטומטית טאב אחד, ולא רק כפתור של new page? 2. איך עושים בלחיצה כפולה על טאב שנפתח יסגר הטאב (כמו באפשריות שנותן אחד התוספים של פיירפוקס)? 3. איך עושים שתהיה אפשרות לשורה (bar) של אתרים קבועים שאני אגדיר ידנית (כמו בפיירפוקס)? 4. איך חוסמים פרסומות (ADS) באופרה? 5. איך מייבאים מועדפים מהפיירפוקס/אקספלורר באופרה? 6. מדוע באתר הזה אין אפשרות לכתיבה נוראמלית בפורומים עם אופרה? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  18. Started by rtr,

במקביל למאיה אני מנסה גם את התוכנה הזו . אני עובד לפי המדריך הזה http://www.vrotvrot.com/xoom/tutorials/Die/dice.html לאחר השלב שבו אני מסמן את מרכז הקוביה בצהוב (ע"י מקש B) ואמור לימחוק אותו (ע"י X ) נימחקים לי גם ריבועים שלא מסומנים (הסימון היה מדויק ככה שאמורה להישאר רק מישבצת אחת מהסוף ) כמו שאפשר ליראות כאן --> http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200601050019485439&user=rsrs6

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by dr computer,

אני צריך תוכנה שפותחת קבצי DAT ניראה לי שזה קשור לאקסל באופיס

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. השאלה בכותרת.... ברור שאין תחליף לפשוט שמיעה של השיר, אבל כשמדובר בספרייה עצומה צריך איזה תוכנה להעזר בה עד לא מזמן השתמשתי ב ENCSPOT : תוכנה שמראה את הביטרייט ,מקודד ( כל מה שלא ב LAME מחקתי) ועוד כל מיני... אבל עבר הרבה זמן מאז העדכון האחרון שלה והיא נראית לי מיושנת, אני מחפש תוכנה בסיגנון דומה בסנון זה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by idoleff,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה.. הכנתי מצגת בPOWERPOINT ואני מתכוון להקרין אותה עם מקרן על קיר... הבעיה היא שהקיר קטן מידי ואני לא יכול לקרב את המקרן יותר מעכשיו.. השאלה שלי אליכם היא האם יש אופציה בכרטיס המסך שיקטין באופן מלאכותי את התמונה היוצאת ממנו ככה שהתמונה תידחס? זה די דחוף... תודה, עידו

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by infoman,

שלום . אני רוצה לשאול שאלה לגבי הנוד יש לי תמונה לבעיה הזאת: למה זה מראה לי mirror בדר"כ לא הראה לי את האיקון הזה , למה הוא מופיע?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by amisha,

אני מתכתב עם חצי עולם ורואים את העברית בסדר גמור , אבל רק עם אחד מהרשימה שלי אני רואה את כול התוים כ a ......... ולפעים באותיות רוסיות . קיצר משהו מאוד מווווזזזזזזררררר ........ מה עושים ?? זה שאני מתכתב איתו אומר שהוא רואה על המחשב שלו בעברית את הנשלח .....

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.