תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מפעיל את Word 2003 במחשב הנייד שלי ואני עושה MAXIMIZE למסך החלון גדל אך לא מכסה את כל המסך. לעומת זאת שאני עושה MAXIMIZE ב-EXCEL או ב-OUTLOOK החלון מכסה את כל המסך. המחשב הניייד שלי הוא בעל מסך רחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? מצ"ב תמונה של גודל החלון ב-MAXIMIZE ב-WORD [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני אישית משתמש בתוכנת eMule.0.48a.Razorback3.Next.Generation.v4.11. שהיא אחת הטובות אבל היא לא מורידה בקצב מי יודע מה . אני שומע מחברים אצלי בעבודה שטוענים שהם מורידים סרט שלם של 700 מגה בחבילת גלישה של 1.5 מגה בכמה שעות . יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עורך חלק מהשירים שלי כי הרבה היו לא מסודרים וחלק מהם פשוט נשארים בג'יבריש. כמו שאתם רואים בתמונה בשיר של רמי קליינשטיין בוא הביתה הכל מוצג כמו שאני רוצה בתוכנה אבל בנגן זה בג'יבריש (tagscan וניסיתי גם Mp3tag) http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledbxa.png/ יש לי בעיות עם כמה שירים כאלו אבל הרוב ששיניתי שונה בסדר
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני אנסח את השאלה שלי בקצרה: איך אפשר להגדיר לActive Desktop, שכשאני לוחץ על לינק שמופיע בחלון שלו על שולחן העבודה שלי, הוא לא יפתח אותו בחלון אקספלורר חדש, אלא על אותו חלון דסקטופ?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון הבטא של אנוידיה לקרייסיס ובגלל זהRIVA TUNER לא מאפשר לי לעשות OC לכרטיס מסך. למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי קובץ מאוד גדול 1.2 ג'יגה ואני מחפש תוכנה שתחחלק אתו ל 2 (בכדי לצרוב) ובבוא העת תדע גם לאחד אותו ללא פגיעה בנתונים
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (והסבר איך להפעיל אותה) למה שמתואר בכותרת השתמשתי בreMPEG2 כדי ליצור את קובץ הוידאו לקראת הכנת mini dvd (הקובץ הוא ללא סיומת אך הוא מתנהג כמו קובץ vob ללא אודיו כלל). ניסיתי להשתמש בTmpeg בשביל לאחד בין הסאונד והוידאו אבל יש בעיה שהם לא מסונכרנים.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד, שאני עובד בלוח השנה של האווטלוק שלו בזמן האחרון מישהו מכיר דרך , בה אפשר לסנכרן את נתוני לוח השנה של האווטלוק, כך שתמיד יהיו זהים בנייד ובנייח (דרך אינטרנט או רשת ביתית) בלחיצת כפתור ? תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום היום גליתי שמותקן לי במחשב קובץ שניקרא hotorgy_il.exe שמופעל ע"י המחשב ב STARTUP. זה תוכנת SPYWARE... היא הותקנה לי מבלי ידיעתי אני מעריך שזה היה שבוע במחשב שלי כיוון שתאריך יצירת הקובץ היה 23/3/03, כמובן שהעפתי אותה במהירות מהמחשב! למה זה יכל לגרום בכל השבוע הזה ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קובץ docx,xls וכו הם לא נפתחים אוטומטים אלה מוצגים בתור קובץ ללא סיומת, או שם בעיקר כשאני משתמש במייל של yahoo אך זה קורה גם במייל של gmail. אז כשאני לוחץ עליו הוא פותח לי חלון שבו אני בוחר באיזו תוכנה להשתמש. אני בוחר באופציה של לפתוח קבצים מסוג זה בצורה אוטומטית עם (word (docx אבל זה לא שומר את הבחירה וככה כל פעם אותו סיפור צריך לבחור באיזו תוכנה להשתמש . משום מה גם כעושים קליק ימני ואז מאפיינים על הקובץ לא מופיע האופציה שינוי (שינוי התוכנה שתפתח את הקובץ). לגבי קבצי xls משום מה הם נשמרים ככה : xl s במקום xls (עם רווח בסיומת) ובצורה הזו הווינדוס לא מזהה את הקובץ צריך לשנות לא את השם כל פעם או את אותה פרוצדורה שכתבתי למעלה על קבצי docx מערכת ההפעלה היא…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את האי מיול... כותב לי Error: the file known.met is currupted, unable to load known files אין לי מושג מה זה אומר ואני אשמח לדעת איך לסדר את זה.... ואחר כך כשהאי מיול עצמו עולה...הוא כותב הודעה כזאת, שגם איתה ניסתי להתעסק אבל לא ממש מצאתי איך No server list adress entry in 'addresses.dat' found. please paste a valid server list address into this file in order to auto update your server list. בנוסף לכך, ואני לא יודע אם זה קשור או לא, האי מיול ממש ממש ממש ממש מכביד על המחשב... הוא שואב כמעט 200 מגה בייט של זיכרון, ולוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא לגמרי נפתח... המחשב חזק וזה לא היה קורה פעם...אני אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון לזה גם כן... נ.ב. ניסיתי להתקין מחדש…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה שרת פנימי כמו iis אבל שיפעל דרך דיסק און די כדי שאוכל להשתמש בו בכמה מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי office 2010 גרסת נסיון, וכשרוצים להדפיס ב publisher מסמך בצורה של חוברת בעברית, יש בעיה. הסבר: למשל אני רוצה חוברת של ארבעה עמודים בעברית - אז אמור לצאת לי דף A4 אחד באופן הבא: צד א': בצד ימין עמוד 4 ובצד שמאל עמוד 1. צד ב': בצד ימין עמוד 2 ובצד שמאל עמוד 3. בשלב העריכה של המסמך הכל בסדר - כל העמודים מוצגים בצורה הנכונה. הבעיה מתחילה כשרוצים להדפיס: כשאני עובר ללשונית 'הדפס' רואים תצוגה מקדימה בצורה של חוברת באנגלית! כלומר: צד א': בצד ימין עמוד 1 ובצד שמאל עמוד 4. צד ב': בצד ימין עמוד 3 ובצד שמאל עמוד 2. גם בהדפסה עצמה הבעיה נשארת והחוברת מודפסת כמו חוברת באנגלית. יש לציין שהבעיה לא קיימת ב- publisher 2003 - שם העמודים מוצגים בצורה הנכונה בתצוגה לפני ההדפסה וגם בהדפ…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לעשות בתוכנה דבר כזה שחצי מסך היה קטע וידאו או תמונות שירוצו וחצי מסך היו כתוביות(אני מתכוון לכמו שיש בטלויזיה) אני משתמש בגירסה 8.0 של התוכנה אם זה משנה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מקליט דרכה איזשהו סרט אבל אז כשאני בא לראות אותו אז הוא כל שנייה נתקע ואני לא יכול להמשיך יותר לראות את הסרט! מישהו יודע למה? מה עושים עם זה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-