עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by urich,

טוב אני צריך אנטי ווירוס חדש ואני רוצה גם תוכנה תחזוקה למחשב אני חושב לקחת את system works אבל חבר המליץ לי על אנטי ווירוס רוסי בשם קספרסקי שלא שמעתי עליו איך הוא והאם יש תוכנת תחזוקה יותר טובה מנורטון יוטיליטיס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ניסיתי לעשות חיפוש על pink floyd (להקה מוכרת - בכל שאר תוכנות השיתוף יש מלא תוצאות) רק פה אין אפילו תוצאה אחת וגם בכל מיני להקות אחרות מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  3. Started by urich,

שמעתי מחברים שהמליצו בחום על התוכנה מהי בדיוק והאם היא יותרטובה מקאזאא אימיול ואזורוס

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. Started by hatzhaik,

הכוונה לסרטים שיש לי במחשב ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק DVD אז עם תוכנה אני אצור לסרט menu

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by dan105,

המחשב איטי לאללה התקנתי כבר מלא תוכנות נגד וירוסים לא מצא כלום וגם הרבה תוכנות נגד תוכנות ריגול וגם לא עזר... אני חושששששד שזה בגלל התוכנה EXEEM - יכול להיות? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:51:32, on 29/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by Colombo-Manch,

לא מצאתי כאן דיון רציני על תוכנות אנטיוירוס בו אני יכול להגיב, אז אני מפרסם את זה כאן. מקווה שזה בסדר. בכל מקרה מישהו התנסה באנטיוירוס הזה? הוא עלום שם בעיקר בגלל שאתה חייב להתחבר לשרת של האתר באמצעות אימייל וסיסמא (מה שאומר שכמובן צריך לרכוש אותו לתקופה של עד שנתיים...) ??? מה שכן שמעתי שהוא טוב במיוחד למשתמשי P2P...האם זה נכון? ועד כמה? על תגובתך המהירה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by th£»Light,

אז ככה יש לי בעיה מצעבנת עם המכלדת... שאת חלכ מהאותיות הוא לא ושם.... הנה האותיות שהוא כן ושם: אבגדהוזחטיכלמנסעפצשת abcdfghijklmnopstuvxyz מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by modgod,

התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי כמובן את התוכנות הנדרשות, שזה כולל בתוכן K-lite mega codec pack. אחרי התקנת חבילת הקודקים התחילה להופיע על מספר דקות הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). ההודעה נורא מרגיזה, במיוחד כשאני משחק במשחקים והמשחק יורד לסיסטמטריי בגלל ההודעה... איך אני אמור לתקן אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. על המחשב הישן שלי, עוד בתקופת ה- SP1, קאזא רצה מצוין ומצאה אלפי תוצאות רלוונטיות לדברים הפופולריים שחיפשתי... עכשיו, אחרי שיש לי מחשב חדש עם sp2 וה- kazaafix זה בקושי מוצא לי תוצאות.. אפילו של הקבצים הנפוצים ביותר! אני משתמש ב- kazaa lite תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by StorM FighteR,

איך נכנסים לסרבר בונרילו? דחוף

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by vinipyx,

אני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך ימיול כל הזמן רושם לי low id או firewalled איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by Vladgi,

אני מחפש אנטיוירוס טוב וקל מkaspersky,כשהוא פועל יש לי 745 מגה ram פנוי מתוך 1024 וכשהוא כבוי זה בסביבות 800. יש למישהו המלצה לאנטיוירוס לא פחות טוב ממנו וקל יותר?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by blackbimer,

אממ פיצלתי סרט של 80 מגה ל 4 חלקים ויציא לי 30 מגה עשיתצי את זה באיזי פליטר וידאו..... באתי לחבר אותם בתוכנה איזי גוינטר ויש תקלה כתוב לי : 2 somting wrong while joining the task is aborted מישהו יודע מה העניין ? הקבצים שחלקתי תקינים... למישהו אולי יש עוד תוכנה פשוטה וטובה שיודעת לחבר קבצי וידאו...? תודה!@

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  16. אז ככה... יש בעיה לחבר שלי... הוא אומר שהוא הוריד את התוכנה אלכוהול 120% (היה לו גם דיאמון אם זה עוזר) הוא מחק אותה הלך לישון קם בבוקר והופ אין לו את הכוננים של הסידירום..(צורב,צורב DVD,וסידרום רגיל ) מה עושים?! תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שיהיה נוח לעבוד איתה וליצור מודלים של מכוניות, אבל שלא תהיה מסובכת מדי להבנה. מישהו מכיר איזו תוכנה ממולצת לדברים כאלו? אני יודע שלאליס (החברה של MAYA) יש תוכנה מיוחד לזה אבל אני חושב שזה מקצועי מדי,, אני מחפש משהו למתחילים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ysar,

נניח שיש לי תכנה שמותקנת על המחשב ורצה והכל טוב ויפה. אבל אין לי את הדיסק המקורי שם יש איזה קובץ INSTALL שעושה את העבודה. אני רוצה ליצור עותק שאני אוכל להעביר למחשב אחר ולהתקין שם(אין בעיה של הגנות וכו' ,זה מקרה פשוט), ברור שזה לה copy-paste איך עושים את זה? באותו נושא אם יש לי תכנה שהיתה מותקנת ובגלל בלאגן בשידרוג ווינדוס כרגע לא מותקנת ( זה קרה לחבר שלי באמת , לא המצאה). איך אני "מחזיר אותה לחיים"? כלומר כל הקבצים קיימים על ההרד דיסק רק זה לא מותקן באמת (הקבצים שקיימים הם בתצורה שלאחר ההתקנה, אין INSTALL או משהו ידידותי כזה...)

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  20. Started by ZeeD,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת שילוב נוסף של העתקה והדבקה (כמו ה ctrl+c, ctrl+v) מישהו מכיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by modgod,

אני רוצה להוריד את המוד הזה של האימיול: http://www.x-tremer.de/pdl/page.php?file_id=988 אני לא יודע איך מתקינים את המוד... בבקשה תסבירו איך.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by The Ball,

אני מחפש למחשב שלי פיירוול טוב וקל.. וכמובן עדיפות לאיכות. אני משתמש כרגע באנטי וירוס kaspersky anti virus personal ואני מרוצה ממנו עד לשמיים. לכן רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על kaspersky anti hacker לעומת פיירוולים אחרים. כי אני מאוד מרוצה מ- kaspersky, ואם גם הפיירוול טוב, אני אמשיך איתם. כמובן שאני מעדיף את הטוב ביותר לכן אם יש פיירוול יותר טוב אנא כיתבו אותו. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  23. אהלן אני צריך משהו פשוט... קיצור דרך שיושב על השולחן עבודה ובלחיצה כפולה עליו המחשב מתכבה WINXP תודה יניב

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by xtract1,

התקנתי פיירפוקס של מוזילה באנגלית. התקנתי כמו שצריך והכל. אבל שאני לוחץ על האיקון זה מראה את השעון חול ופשוט עוצר ושום דבר לא נפתח. חשבתי שזה מחכה לאישור מהנורטון כמו שבדר"כ אבל חיכיתי המון זמן וזה לא קרה. וניסיתי שוב ושוב והתקנתי מחדש וכלום. מה נראה לכם שזה? (הורדתי מהאתר המקורי ויש לי XP PRO SP2) צריך גם לציין שניסיתי להכניס אותו לרשימה של ה exception בפיירוול של הוינדווס,וגם לאחר שעשיתי לו PERMIT בנורון אנטי וירוס ואינטרנט סקירטי.. לא הולך.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. שלום, במחשב שלי הפכתי קובץ AVI לפורמט DVD וכולל את כל הקבצים הנלווים, אני מחפש בבקשה תוכנה שיוצרת את הקובץ שעושה פרקים לעחר שצורבים. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים