עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by satlan1,

הורדתי איזה משחק ישן.. והסאונד של המשחק הוא מהמחשב עצמו(יענו הרמקולים סגורים ועדיין זה מרעיש :-X) איך אפשר להשתיק את זה? אין במשחק עצמו אפשרות לכבות סאונד. וניסיתי את האייקון הקטן ליד השעון של הווינדוס.. סימנתי שם השתק בהכל וזה עדיין לא עזר. יש לי ווינדוס XP, והמשחק עצמו פועל דרך הדוס. תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  3. זה לא סוד שבזמן האחרון ספקיות האינטרנט עושות שימוש מסיבי בתוכנות רובוטיות שמצליחות ליירט את התעבורה שמעוברת בתוכנות p2p (emule,utorrent,sababadc) ולצמצם את רוחב הפס לאותם גולשים. הם עושים זאת באמצעות מספר כלים כמו ניתוח חבילות המידע המעוברות והפורטים מהם מתבצע המשלוח . אני בטוח שחלק גדול מכם שמו לב שזמן ההורדה התארך משמעותית. לכן אנחנו חייבים לשנות אסטרטגיה על מנת לשמור על זכויותינו בתור לקוחות שמשלמים במיטב כספם ולנקוט בצעדי התגוננות באמצעות שימוש באמצעים כמו : *firewall שמאפשר שינוי ופתיחה של פורטים בקלות ובמהירות . *שימוש בתוכנות p2p מתקדמות שמצפינות את תעבורת התקשורת (חבילות המידע ) היוצאת והנכנסת . מהו לדעתכם ה-firewall הידידותי ביותר למוריד הכבד ,כזה שמאפשר שינוי ו…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by iyehuda,

החלטתי להפוך סרט מ DVD לVCD כי הDVD (לא במחשב ) יודע לקרוא VCD השתמשתי בתוכנות הבאות : DVD DRCRYPTER DVD2AVI?176 TMPGenc אוקי אז סיימתי את כל השלביים קיבלתי קובץ בגודל 1.5G אותו חילקתי לשלושה דיסקים הקובץ הוא ללא סיומת (TYPE) לכן אני חייב קודם כל לפתוח את הWINDOWS MEDIA PLAYER ורק לאחר מכן לבחור את הקובץ או פשוט לשייך את הקובץ מראש השאלה שלי מדוע אני לא מצליח לראות את הקובץ ב DVD ( לא במחשב ) ברגע שאני מכניס את התקליטור ל DVD (לא במחשב ) הוא מחפש שירי MP3 אנא עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  5. אני צורב קיליפים שאני מוריד kazaa ושאני מפעיל את הדיסק ב דיוידי זה קופץ כאילו הדיסק דפוק. אני צורב אם NERO ישר לפורמט VCD אני לא ממש יודע איך עובדים אם זה אז בבקשה כול מי שיכול לתת לי מידע על VCD וSVCD זה מאוד יעזור לי ובאיזה תוכנות להישתמש. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by beniloew,

יש לי IE 6 שבאתרים מסוימים לא מראה סרטונים. ביוטוב אני רואה הכל חלק, אבל בוואלה הוא לא מציג סרטונים! אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  7. אני מנסה לצפות בסרטונים בוואלה או בספורט 5 וזה פשוט לא עובד.. ניסיתי להתקין Plug-in של ווינדווס מדיה פלייר אבל עדיין זה לא עובד.. במקרה של ספורט 5 עכשיו יש קול אבל עדיין אין תמונה. ועוד משהו.. יש אפשרות לעשות בסימניות בפיירפוקס שאם פותחים תיקייה אחת השניה תיסגר אוטומטית כמו באינטרנט אקספלורר? זה דיי מציק לראות שורה ענקית של מועדפים.. תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. אני מנסה לצפות בסרטים ב DVD, הסרטים מקוטעים = יש קפיצת פריימים כל כמה שניות. רעיונות ? מחשב : מעבד : AMD 1.3 DVD : חברת AOPEN דגם 1240 מערכת הפעלה : WIN ME תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת באמצעות אילו תוכנות ניתן לצפות בקבצי mkv.* ? תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ophir555,

הורדתי סרט שירד כקובץ RAR וכשפתחתי הוא הופך לקובץ IMAGE ואיני מצליח לצפות בו. הוא פותח את תוכנת הצריבה נרו אבל כשאני מנסה לצרוב אותו הוא לא מזהה את הקובץ להלן מידע על הקובץ Complete name : H:\סרטים\אאאא\Sucker.Punch.PAL.DVDR-iGNiTiON.www.iDown.me.img Format : ISO 9660 File size : 4.38 GiB מה יכולה להיות הבעיה תודה

11. Started by OverBooking,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך: Asus AMD Radeon R9 270X DC2T 2GB GDDR5 ולוח אם: Asus H81M-E כמו כן יש לי טלוויזיית LG עם תלת מימד, וכבר הצלחתי לראות סרטים וסרטונים בתלת מימד – גם באמצעות נגן DVD BLUE RAY, וגם ראיתי תכנים בתלת מימד מתוך התוכן המקוון של LG . יש לי סרטי תלת מימד במחשב בקבצי MKV. ולמרות זאת אני לא מצליח לצפות בתלת מימד בטלוויזיה דרך המחשב, אני מקבל תמונה חצויה של הסרטים. ניסיתי להפעיל את הסרטים באמצעות הנגנים: Media Player, XBMC, BSplayer, Nero Kwik Media ובכולם אני מקבל את אותה תמונה חצויה לשתיים. מה אני צריך לעשות כדי לצפות בתלת מימד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ofirterev,

שלום לכם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי שהוא תומך ב-hd הורדתי סרט באיכות hd האם אני צריך תוכנה כדי לצפות ב- hd אני חיברתי את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך זה מתאם מהחיבור הרגיל של המסך לחיבור של הכרטיס מסך hdmi יש לי עוד מתאם שכתוב עליו hdmi אני חושב שהוא מתאם מהכרטיס מסך לטלוויזה יש לו גם חיבור כמו של usb בקיצור מה אני עושה כדי לראות hd במחשב שלי יש לי מסך 20 אינץ דק

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moris,

שלום! כאשר אני מקטין גודל תמונה,יש מצב לראות אותה בגודל שהוקטן על -ידי? פשוט,הקטנתי תמונה לגודל תמונת פספורט ,אני רואה אותה גדולה יותר מהמימדים שהגדרתי. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by adis50,

יש לי דיסק קשיח שהיה בממיר המקליט של הוט ועכשיו חיברתי אותו למחשב (דרך כונן נייד) וכשאני נכנס יש מלא תיקיות שכל תיקיה זה הקלטה (אני משער) ועוד מספר קבצים (אפשר לראות אלו קבצים בתמונה א') כשאני נכנס לאחד התיקיות יש כמה קבצים ברובן יש 6 קבצים כמו בתמונה ב' ובודדים יש יותר כמו בתמונה ג' הקובץ הגדול הוא תמיד קובץ STR עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לצפות בתכנים ? בבקשה תעזרו לי יש לי שם דברים חשובים תודה מראש ויום טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

שלום.. יש לי כרטיס USB עם אנטנה ואני רוצה לצפות באמצעותו בטלוויזיה.. התקנתי אותו.. במנהל התקנים הוא נקרא af9015 bda הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד כמו שצריך.. המדיה סנטר מצא ערוצים אבל כשאני מפעיל ערוץ יש לי אודיו ל3 שניות בערך עם מסך שחור ואז הכל נתקע.. עם blaze hdtv player הוא לא מוצא לי ערוצים ובתוכנה של arcsoft הוא מצא ערוצים אבל הם היו קטועים וללא אודיו (למרות שבתוכנה סומנה הקליטה הכי גבוהה) מישהו מכיר תוכנה שעובדת כמו שצריך או דרך לפתור ולראות באחת מהתוכנות הנ"ל כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zabal12,

שלום ! רציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב ? או אם אתם מכירים איך לראות טלויזיה ישירות דרך האינטרנט ? תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אנשים, לא מצאתי פורום לגבי השאלה הזאת וזה נראה לי המקום המתאים ביותר... אבא שלי עובד באיזה חור בחו"ל וחוץ מטלויזיה מקומית וחיבור סופר-מהיר לאינטרנט אין לו יותר מדי קשר לעולם. מישהו מכיר אתר שאפשר לצפות דרכו בטלויזיה הישראלית? כבלים? אולי אפילו אתרים בתשלום? תודה מראש, עפר

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. Started by ^Z^,

שלום יש לי סרט על המחשב שהייתי רוצה לצפות בו על נגן הDVD. סיומת הקובץ היא vlc media file, ונגן הDVD שלי לא תומך בה. איך אני יכול להמיר את סוג הקובץ כך שהDVD יוכל לקרוא אותו?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך8600 GT Nvidia GeForce אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה (שחיברתי עם כבל לTVOUT) . השתמשתי בתוכנה של NVIDIA כדי ליצור DUALVIEW ולראות את מסך המחשב על הטלויזיה אבל בגלל שהרזולוציות שונות כשאני מנגן סרט על המחשב רואים אותו חתוך בטלויזיה. אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה מבלי לשנות את רזולוצית המסך (1280*1024) איך אני עושה זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by hakoki,

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=84826&bz=2 הסרטון שמופיע בעמוד הזה למשל,אני לא מצליח להפעיל אותו,כנ"ל לגבי הסרטונים שבynet אני מניח שזו בעיה בתוכנה מסויימת שלא נמצאת במחשב שלי או לא מעודכנת? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, היום ניסיתי לצפות בסרט בעזרת ה-Tv out שלי(מה- GeForce4), את הסרט נגנתי - Windows Media Player(הישן והטוב) אבל על הטלוייזיה ראו את החלון של הסרט שחור ובמחשב ראו, אני זוכר שכאשר ניסיתי עם Windvd ראיתי כמו שצריך ועם PowerDVD ראיתי שחור אצלי במחשב וטוב בטלוייזיה. מישהו יודע אם אפשר לתקן את זה כדי שאני אראה את הסרט גם בטלוייזיה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by bizs,

שלום. קניתי טלוויזיה חדשה שיש בה כניסות אודיו וידאו (בקודמת היה רק כניסה של אנטנה) והייתי רוצה לצפות בכל מיני סרטים שהורדתי בטלוויזיה . יש לי במחשב כונן דיוידי ויציאה לחיבור לטלויזיה אבל אני לא מוצא אף תוכנה שיש לה אפשרות כזאת חוץ מתוכנה אחת שיש לי שמריצה רק קיבצי דיוידי. רוב הקבצים שיש לי הם קבצי avi ן mpeg האם יש תוכנה שמריצה תקבצים האלה ויש בה אופציה לצפייה בטלוייזיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by domuzy,

יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים