תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אוקיי , כבר איזה שבוע שיש לי LOWID באימיול , זה אף פעם לא קרה לי , ניסיתי לפתוח את הפורטים הנחוצים , ביטלתי את הפיירוול , אבל שום דבר לא עוזר , מישהו מוכן לתת לי עוד משהו לנסות , אני כבר אובד עיצות...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
איך אני מוסיף את שורת ה-BCC (עותק מוסתר) באופן קבוע להודעות שלי באאוטלוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשמישהו שולח לי קובץ, אני מקבל רק מספר UIN ולא ניק - אפשר לשנות את זה איכשהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היה לי אנטי וירוס נורטון הוא עיצבן אותי אז מחקתי אותו והחלפתי לאחד אחר או קי עכשיו כנראה שלא מחקתי אותו טוב וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך של WORD אני משתמש בזה בעיקר לפתוח מסמכים באינטרנט זה רושם WINDOWS INSTALLER ומעלה חלון חדש שכתוב RE INSTALL NORTON ANTI VIRUS ואני לוחץ או קי ווינדוס ינסטולר על ביטול אבל זה ממש מציק איך אני יכול לסדר את זה? אולי למחוק את מה שנשאר מהנורטון...
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בתוכנה Shareaza... אני חושב שהיא טובה.. היא מהירה יש הרבה תוצאות בחיפוש שלה... היא מקבלת קבצי Emule וגם Bt... [glow=red,2,300]מה אתם חושבים עליה?[/glow]
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי GMAIL חדש ושמעתי שזה תומך POP3 אז איך אני מגדיר את זה באוטלווק...כאילו מה אני רושם ב: שרת דואר נכנס (HTTP POP3 IMAP)? ו שרת דואר יוצא(SMTP) מה אני רושם בהם?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הפיירוול לא נותן לעשות את השיתוף. איך אני מגדיר לו שיתן? יש לי שניים, אחד BitDefender ואחד ZA. איך אני מגדיר להם?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
ערב טוב, כאשר אני נכנס לאתר חיפוש, כמו גוגל, וואלה, ואני מקליד את מילת החיפוש, במקום עברית אני מקבל ג'יבריש. למישהו יש מושג למה ? משתמש ב IE.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה זאת התוכנה הזאת..? למה היא טובה...? האם כדאי להשתמש בה..?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לדוגמא תוכנה שתפתח לי שרת HTTP קטן, ותריץ קבצי WAP, שנגיד דרך הקלדת הIP שלי בסלולרי אני אוכל לדעת כל מיני פרטים בזמן אמת? ( לא אכפת לי מה, החל ממצב ההורדות באימיול, עד לסתם אם המחשב מתגעגע אלי או לא ;] ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה הנ"ל אך אני לא יודע להשתמש בה,כלומר אני תותח במתמטיקה אבל אפס בתוכנה... יש מדריך בעברית כי את ה- tutorial אני לא מבין ולא בגלל האנגלית אלא פשוט בגלל שהוא לא מוסבר טוב מבחינת הזנת הנתונים ולא מבחינת איך לרשום אותם (הדרך לרשום אותם ע"מ להציג פתרון, ולא רק לדעת לבטא שאלה ע"י התוכנה) אז או שמישהו כאן יגיד לי איך אני "רואה" פתרון וכותב התרגיל ע"מ לראות הפיתרון או מדריך עברי משלנו או שאני משתגע פה !!!! :s05:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הורדתי את העונה הראשונה של חברים יש 24 פרקים כל סיומת של פרק היא OGM יש לי די.וי.די קורא דיוקס אבל את הפורמט הזה הוא לא קורא מה אני יכול לעשות כדיי שאני יוכל לראות את זה בדי.וי.די ואיך לעשות את זה? תודה דרך אגב על העטיפה של הפרק שצרבתי כתוב ogg vorbis אם זה עוזר במשהו
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אז ככה לוקח לי יותר מדיי זמן לקודד לSVCD משהו באיזור ה6 שעות...לסרט באורך מלא...שעה וחצי... יש איזה תוכנה שאני יעשה איתה את זה יותר מהיר??..(עם כתוביות)..
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת סרטי וידאו שהיא בחינם תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי קובץ ב EXCEL עם המון שמות. יש לי דפים עם הרבה מדבקות קטנות כאלה שאפשר להדפיס עליהם. אני צריך איכשהוא שהמחשב ידפיס לי את השמות על המדבקות (כל מדבקה שם אחר, כי זה טירוף לעבור מדבקה מדבקה ולכתוב את השמות על כל אחת מהם) , והבנתי שאפשר איכשהוא עם WORD לעשות את זה. זה דיי דחוף לי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
או שזה יוצא איך שאני ניכנס או שכשאני עוזב אותה היא פשוט נעלמת לי וניכבת...מה עושים לא ניפגשתי בחיים עם תוכנה כזאת בעייתית זאת תוכנה שאמורה להישאר הרבה זמן דולקת משום שזאת תוכנת הורדות... ואני פשוט חייב אותה זאת הגירסא הכי חדשה... :s05:
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
למה בבדיקת ווירוסים הוא מבקש ממני בחלק מהקבצים סיסמא כמו במקרה הבא: (בתמונה המצורפת) הקובץ הנ"ל שייך לSPYBOT אבל הוא עושה לי את זה גם בקבצים אחרים וממש אין לי מושג איזו סיסמא הוא מבקש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי הם אלה שקיבלתי לכן אני מחפש תוכנה שתראה את המפרט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
טוב חברה תשמעו מה קרה לי. פרצו לי דרך המירק - פורט 5000 או 6667-6669 היה לי Norton Internet Security 2005 והוא לא חסם ת'פריצה... אולי זה בגלל שהיה לי trojan yael.exe שקיבלתי אותו במירק בבוקר. אבל מחקתי אןתו דרך הSafe Mod ועשיתי registry clean ואז פרצו לי בערב. הפורץ מחק לי כמה דברים על המחשב ואחרי ריסט הוינדווס עשה לי בעיות..אז עשיתי פורמט, גם ככב התכוונתי לעשות פורמט השבוע. יש לי מודם ראוטר אם זה עוזר - ALCATEL Speed Touch 510 פרוץ. הfirewall הפנימי של המודם היה תמיד על off כי לא ראיתי בו צורך כל שהו. חבר שלי המליץ לי על Outpost Firewall 2.5 Pro ועל ESET Nod32 Antivirus v2.12.4 זה מה שיש לי עכשיו, ואני רוצה להיות בטוח ומוגן... יש אולי firewall או antivirus יותר טובים מ…
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-