תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברה שמעו אני לא מצליח לפתוח קבצי pdf למרות שהורדתי אותם למחשב, וכשאני פותח אותם מופיע חלון ובו כתוב אם אני רוצה לפתוח או לשמור את הקובץ. וכשאני לוחץ על פתיחה מופיע לי עוד פעם אותו חלון וככה בלי סוף תעזרו לי בבקשה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אודה לכם אם מי מכם יסייע לי במציאת תוכנה חינמית לפתיחת קבצי PDF נעולים המוגנים בסיסמה על מנת שאוכל להעתיק חלק מהתכנים לפורמט WORD. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי הורדתי קבצי RAR שלא היו אמורים להיות מוגנים מ-RAPIDSHARE אולם בזמן שאני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR הדחוסים ,אני נידרש להכניס קוד. אולם לא מצאתי שום אזכור לדרישה כזו טרם שהתחלתי להוריד את הקבצים. האם יש דרך כלשהיא שתאפשר בכל זאת לפתוח את הקבצים הללו
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, הורדתי תוכנה מהאינטרט וזה הוריד לי אותה כקובץ rar, כשפתחתי את הכיווץ נפתחו לי שני קבצים . אחד sfv ואחד mdb . יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לפתוח את הקבצים האלה ? תודה מראש, לירן .
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, יש לי קובץ עם סיומת TAR אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו... ניסתי עם DEAMON TOOLS אבל הוא לא מזהה אותו. דרך איזו תוכנות צריך לפתוח את הקבצים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפעמים כשאני רואה קובץ אני רוצה לעשות לו "פתח" ולא "שמור", כמו שיש בפיירפוקס ובאקספלורר, ואין את זה בכרום. יש אפשרות להוסיף את זה אולי? ע"י תוספת? מישהו יודע? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפעמים אני צריך לעבוד עם גיבויי SQL ששוקלים סביבות ה70 מגה וזה כמובן קובץ טקסט. פעולה דומה בלתי אפשרית ע"י הכתבן, לשם השוואה פתיחת קובץ בגודל מגה לוקח כחצי דקה ולקיחת חצי מהזיכרון. אז האם ישנה תוכנה טובה אשר תיתן לי אפשרות לפתוח את הקובץ "בשלבים" או בחלקים או מה שלא יהיה, כל דבר שאיתו אני אוכל נורמלי עם קבצי טקסט גדולים? בתודה, איציק
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אז ככה, במחשב הישן (P-3 800MHZ) שהייתי פותח סרט של 700 מגה לדוגמא בעזרת WINRAR זה היה לוקח בסביבות 1:30-2:00 דקות. החלפתי מחשב (P-4 3GHZ) ומאז פתיחה של סרט של 700 מגה לוקח יותר מ-10 דקות .. שלא נדבר על פתיחה של DVD שלוקח שעה והיה כמה פעמים שהרבה יותר.. התקנתי את הגירסה הכי חדשה של WINRAR - 3.51 וזה עדיין עם אותה הבעיה .. למישהו יש רעיון ? המחשב הוא: P-4 3.0GHZ 64bit 512mb DDR2 533MHZ MSI NEO 925XE Platinum HD WD 120\160GB 7200RPM ULTRA-ATA תודה! איציק
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך להתקין משחק ובירשותי הקבצים מסוג אלו MDF ו- MDS איך אני יכול לפתוח אותם בלי daemon tools בתודה.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הורדתי קובץ בעל סיומת PATCHED כיצד אוכל לפתוח אותו? (או לחילופין מה זו סיומת זו?)
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי אייך בבקשה אני פותח קובץ NRG. מה זה הקובץ הזה בכלל?פעם ראשנה שאני ניתקל בו. בתודה איציק
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איך פותחים קובץ nrg.* כאשר אני מנסה לפתוח, תוכנת נרו עולה
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה קבצי WORD ששמרתי עם סיסמא ועבר זמן ואני לא זוכר אותה האם יש למישהו איזה דרך לפתוח או להציג את הסיסמא שנישמרה או עם איזה תוכנה ? מדובר ב WORD 2007
-
- 3 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מישהו יודע עם איזה תכנה אפשר לפתוח קובץ סרט בפורמט MOV?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הורדתי משחק ATC 2-simulator באמצעות e-mule - כמובן להתנסות. ירד קובץ אחד עם סיומת bin איך ניתן לפתוח אותו? ???
-
- 22 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
הורדתי ראיון לצפייה דרך האימיול והוא נראה בהתחלה כקובץ אימג' ולאחר שניסיתי לפתוח אותו (באמצעות הדיימון טולס) הוא נהפך לקובץ COM. איך ניתן לפתוח אותו??? בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הורדתי קובץ התקנה שהסיומת שלו היא DMG. יש למישהו מושג איך אני מריץ את הקובץ / מריץ את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, באמצעות איזו תוכנה אני פותח קובץ ISO? האם אני יכול לפתוח את הקובץ הזה באמצעות ה- winzip? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה הבאה: יש לי קובץ בגודל 4.11GB, בפורמט MDF. הצלחתי להעביר אותו לפורמט TAO בעזרת התוכנה ISOBUSTER. ניסיתי לצרוב את הקובץ TAO בעזרת התוכנה ALCOHOL 120%, אבל, מן הסתם, אין מקום בדיסק לקובץ כזה... מה אני אמור לעשות? איך אני פותח את הקובץ הזה ומגיע לתכולה שלו? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי ניסיתי לפתוח קובץ NRG עם תוכנת WIN ISO ,איסו בוסטר וכונן וירטואלי וזה לא הולך יש פיתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-