תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להיכנס ל javascript שהפיירול עובד..!?! מה עושים מה מבטלים או מוסיפים או מגדירים? אני רוצה לשחק משחקים ברשת סנוקר שש בש וכאלה משעמם לי javascript:openGame('Snooker')
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
חלק מכם בטח כבר מכיר את הטיפ הזה, אבל לאלו שלא (ומשתמשים ב FIREFOX או שוקלים לעבור אליו)... ידוע שאחד מהיתרונות המרכזיים של FIREFOX הוא התמיכה שלו בתוספות קטנות שיכולות לשנות את הגלישה, אחד מהפופולרים ביותר הוא ה ADBLOCK. תוסף זה יכול לעזור לכם בדרך לגלישה באינטרנט ללא פרסומות מעצבנות מכל מני סוגים... את התוסף עצמו אפשר להוריד פה: http://adblock.mozdev.org/dev.html תלחצו למטה על "Adblock 0.5 d2 nightly 39" יתכן ותצטרכו לאשר לאתר הזה להתקין את התוסף. לאחר מכן, תסגרו את הדפדפן ותפעילו אותו שוב. תכנסו לאתר http://www.geocities.com/pierceive/adblock/ ותורידו משם את הקובץ הכי עדכני לפי תאריך: למשל http://www.geocities.com/pierceive/adblock/2005-02-10a.txt אחרי זה תשמרו אותו במ…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם הפיירפוקס שלי השתגע, והפונטים של התוכנה ( לא של תוכן דף אינטרנט ) התכווצו צירפתי תמונה להמחשה. איך אני מחזיר לגודל המקורי? ( חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי ) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה תוכנה מומלצת להכנת קריוקי לסרטים\סדרות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של MS ותוכנת ווינאמפ גירסה 5.07 במדיה פלייר אני מצליח לשלוט עם הלחצנים שלמעלה (הבא, הקודם , השהה , נגן וכו') אבל בווינאמפ אני לא מצליח... יש למישהו פיתרון לזה? תודה רבה מראש. עריכה: נ.ב לא מצאתי משהו מתאים גם בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה אני התחלתי לעבוד עם התוכנה ואני מעוניין לשנות את האתר שלי מערכה של PHP לאתר HTML מעוצב אישית , הבעיה היא שהתוכנה לא ממש אוהבת עיברית. אפשר לכתוב בעיברית וכ'ו אבל יש כל מיני פאקים שלא נוח לכתוב כי הזמן נמצא כמו בכתיבה באנגלית , לא נוח לעשות עריכה ועוד . חשבתי אולי ישנו שידרוג או גירסא של התוכנה בעיברית או עם תמיכה עיברית כמו ב פוטושופ CS לדוגמא . בנוסף לכך הייתי מעוניין לקבל מספר קישורים למדריגים המסבירים איך לעבוד עם התוכנה . תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וה CC מסרב לעלות בכל תוקף... בשני היה מופיע לי ERROR עכשיו בזה לא מופיע כלום אבל אני מסרב לעלות מה עלי לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
סיימיתי לערוך את הסרט כשבאתי לצרוב אותו ולחצתי על התחל הוא הריץ את הקובץ ונתקע באמצע לפני שהוא התחיל לצרוב אני לא יודעת מה לעשות , ערכתי סרט של 45 דקות במשך 3 חודשים ליום הולדת של אחי , בגודל של 30 MB ונתקעתי נא עזרו לי בבבקשהההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמיתת( ולא חינמית פרוצה ;D) ליצירת מצגות של תמונות....שגפ תוכל להריץ את המצגת ב LOOP בלי מגע יד אדם. שאלה - POWERPOINT מסןגלת להריץ מצגת LOOP בלי מדע יד אדם?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האייסי מתנתק לי מדי פעם , זה יכול לקרות אחרי 5 דקות וזה יכול גם לקרות אחרי שעה. רציתי לשאול אם גם אצלכם הבעיה מופיעה והאם הבעיה היא אצלהם בשרתים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי MX FREEHAND של מקרומדיה ואני רוצה להחליף את השפה של התוכנה לעיברית, איך אני עושה את זה. והאם אחרי שעשיתי את זה יהיה אפשר לשנות לאנגלית?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קידדתי סרט ל-SVCD ואני רוצה ליצור קבצי קיו ובין אז המרתי את הסרט ל-ISO עם התוכנה WINISO ואז המרתי ל-קיו ובין ושאני בא לראות אותם בדיוידי זה לא פועל. אני כנראה ממיר אותם בצורה לא נכונה(לצרוב אני יודע ועשיתי את זה המון פעמים). מישהו יכול בבקשה להסביר לי במפורט איך אני יוצר קבצי קיו ובין מהקובץ היחיד שיש לי (SVCD)??
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני חדש בפורום... יש לי בעיה בתוכנת אנטי וירוס (Symantec AntiVirus) משהו מכם יודע איך להוריד את סמלי "אזהרה"?? משהו מכם יודע איך לטפל בזה? אגב מה זה? תודה לכול עוזרים בברכה שלומי
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צילמתי את החינה של אחותי במצלמה וידאו ביתית של סוני. במחשב שלי יש כרטיס TV של פינקל ואני לוחד את הסרט ע"י התוכנה WINDVR ששומרת לי את הסרט בגודל של 3:4 ובפורמט של mpeg ואני צריך לערוך את הסרט (אני צריך תוכנה שעושה עריכה יסודית כמו להוריד את הקול ברקע ולהשים מוזיקה או משהו אחר). ואם התוכנת עריכה לא ניתן לערוך איתה בפורמט mpeg אז בבקשה תיתנו לי גם לינק של תוכנת המרה שתמיר לי את הקובץ הקיים לקובץ שהתוכנה דורשת. תודה מראש לירון.
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להעביר את ההיסטורי שלי מהגרסת אייסיקיו הקודמת (2003b) לגרסה החדשה (ICQ5)? תודה. נ.ב: לפי רושם ראשוני, אני חוזר חזרה די מהר... הקודמת היתה יותר טובה. אבל ניתן לזה עוד כמה ימים...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי 2.1Lite פשוט לא מוצא כלום... אין לי פיירוול או ROUTER או מה שזה לא יהיה, תוכנות אחרות כמו KAZAA וEMULE עובדות בסדר אבל החיפוש בeXeem לא מוצא שום דבר ולא משנה מה... ואני נסיתי לחפש דברים שיש להמון אנשים, דברים בסיסיים ממש... לא משנה מה, 0 Finds מישהו כבר ניסה את התוכנה ומשתמש בה ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואני לא יודע אם יש בה פיירוואל או לא, כי ממה שאני ראיתי לא כתוב שיש. מישהו יודע אם יש שם או לא? אם אין שם, איזה פיירוואל הכי מומלץ להתקין?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הודעה זו נמחקה ע"י dddd01 סיבה: לא ידעתי שאסור סליחה...בבקשה תמחקו הודעה זו
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי ארכיון של WINRAR עם כמה קובצי מדיה חשובים ורק אחד מהם לא ניתן לפתוח ומתקבלת איתו הודעה שהארכיון פגום. ניסיתי להשתמש ב-repair של התוכנית והיא עשתה מה שעשתה אבל הקובץ הנ"ל עדיין מסרב להיות מחולץ, כנראה כי לא נמצא recovery record. מה ניתן לעשות? חיפשתי תוכנה חיצונית לעניין ולמרבה הפלא לא מצאתי. ד"א, זה ארכיון שלי כך שזה עותק יחיד שקיים. כמו כן, מדובר בקובץ AVI ואם אוכל לחלץ אותו אפילו במצב פגום, אוכל לנסות לתקן אותו אח"כ. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המערכת היא פנטיום 4 1.6 לוח של אינטל 512 זיכרון radeon 9800np omega drivers איך להגדיר את הדריברים ב וינדוס?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן ויום טוב. רציתי קצת לשמוע תגובות ממשתמשים בנוגע ל 2 האנטיווירוסים המעולים הללו, איזה מהם אתם חושבים\יודים שטוב יותר? אני השתמשתי ב Kaspersky עד אתמול, כרגע החלפתי ל NOD32 ואני חייב להגיד שהוא קל מאוד, המחשב שלי עובד בצורה חלקה כאשר אני מריץ סריקה, לא בדומה לקאספרסקי. אם הביצועים ביניהים זהים פחות או יותר, עדיף לי להשאר עם NOD32 היות והוא לא משתמש בהרבה משאבי מערכת כאמור, אבל יש איזה פרטים כדי שאני אדע לגביהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה שאני אוכל להציג בעזרתה נתונים מתוך האמיול על LCD בחיבור פרללי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני צריך הסבר מפורט מאוד של איך משתמשים בתוכנה הזאת, מהרגע אחרי שמתקינים את התוכנה הזאת, מי יואיל בטובו להסביר לי? כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי ממש איפה אני מכניס קודים וכל השאר...
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-