עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by composite,

שלום. ברצוני לרכוש את האופיס הכי חדש (מהי הגרסה הכי חדשה?) אבל יש כ''כ הרבה גרסאות וחבילות שאני לא ידוע מה לבחור. אני אשתמש בה בבית, להכין עבודות לבית-ספר וכו'. עוד דבר - מה זה ה- MS OFFICE 12 הזה עם ה- interface החדש והמגניב? תודהמ ראש.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by gkman,

אני יודע שאפשר לגרום לדף בפורמט HTML להציג ולהפעיל קוד ב-PHP אבל עם תוכנת WAMP אני לא מצליח לעשות את זה.... מישהו יכול לעזור? תודה...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by ophir555,

איזו תוכנה חינמית אפשר יעלה לחסימת דואר זבל.??? אני משתמש באווטלוק אקספרס והדואר שלי מוצף בזבל האם יש אפשרות לחסום דואר זבל גם באווטלוק אקספרס? תודה

4. Started by ccc,

יש לי קובץ וידאו... WMA ... איך אני חותך אותו ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. אני לא יודע איך למחוק את הNVIDIA FIREWALL שמגיע עם ההתקנה של הלוח ABIT KN8ULTRA אני לא מצליח למחוק אותו? אין אותו בהוספה הסרה... תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by fondi,

שלום. אני רוצה לצלם סרטון בתוכנה FRAPS. התקנתי והכל בסדר חוץ ממשהו אחד. הסרט מקליט לי ב 20 FPS. המחשב שלי באמת ישן ( 4.5 שנים ) ולא החלפתי חלקים, רק מאווררים. כרטיס מסך GFORCE 5200 אל תגידו לי לקנות מחשב חדש כי אני לא הולך לקנות אחד חדש. מה אני צריך לעשות כדי שיעבוד אצלי ההקלטה חלקה ( 80+ FPS ) תודה!

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  7. מערכת xp pro sp2 32 bit disk 500gn westren digital מחולק ל-2 חלקים זקוק לתוכנה לשיחזור המיידע חלק הצלחתי לשחזר אם eizy recovery

8. איך יכול להיות שמחשב שכל מה שרץ עליו הוא MSN מנצל 50% מה- CPU מדובר ב- p4 2.0 512 rem פשוט לא יכול להיות :\

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by mSid,

יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. יש לי כמה חלקי ראר של איזשהי תוכנה ואני רוצה לחלץ אותם, אבל כשאני מנסה הוא אומר לי שהקובץ מושחט נסיתי לתקן ע"י הוינראר אבל זה לא עובד יש לכם תוכנה הוא שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  11. קרה למישהו שאחרי החלת הפאצ' טוב ויפה, ואז פתאום יום אחד ולא בהכרח אחרי עדכונים של ה-Windows חוזר ומציק העניין הזה של Event ID 4226? זה מעלה לי כבר את הסעיף!!!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by gkman,

התקנתי את WAMP5 והוא עובד טוב אבל יש לי איתו בעיה שהוא לא מציג דפי HTML שיש בהם PHP איך אני יכול לתקן את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by at,

שלום! ראשית התנצלות על שם הנושא המזעזע - פשוט לא ידעתי איך להגדיר בקיצור אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיפוש בתוך תיקות web (כאשר אני משתמש ללא הזדהות - לא בעל הרשאות של שינוי, העלה או מחיקה) אני לא בטוח שקוראים זה תיקיות web הרעיון זה משהו כמו הממשק באתר הזה (תראו בתמונה - סליחה על חשאיות אתר פרטי) ממשק דומה ישנו בלינק הבא: http://www.superjer.com/transfer/ אז אני צריך לחפש קבצים בתוך ממשק דומה רק שם זה נראה קצת אחר קודם תאריך ושעה אח"כ גודל ובסוף הלינק לקובץ בנוסף או לחילופין תוכנה שאפשר להוריד תיקיות שלמות כולל קבצים במבנה המקורי למחשב (אז אני יעשה כבר חיפוש לוקלי) יש למישהו פיתרון? תודה מראש טל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. יש לי DVD שמחובר לטלויזיה שרואה תמונות JPG אבל אין לו את המצב של SLIDE SHOW. יש לי הרבה מאוד תמונות מחו'ל ואני רוצה שהם יעברו אחד אחרי השנייה בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור. האם יש תוכנה שעושה את זה? ואם היא הופכת את התמונות לוידיאו אני לא רוצה שהיא תהרוס את האיכות של התמונות.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by sigma,

מדי פעם יוצאות גרסאות חדשות של תוכנות , כגון: ccleaner ; glary utilities ;registry booster . האם עדיף להתקין גרסה חדשה על הגרסה הקודמת ? או , שעדיף קודם להסיר את גרסת התוכנה הקודמת ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by asafgolan,

בכל פעם שאני נמצא במחשב שלי ומנסה לפתוח משם את אחד הכוננים, עולה לי הודעה ששואלת אותי באיזו תוכנה לפתוח את הכונן. אני בוחר בINTERNET EXPLORER, והכונן אכן נפתח, אבל בפעם הבאה שאני מנסה לפתוח את הכונן שוב עולה לי אותה הודעה (ואין לי אפשרות לסמן 'השתמש תמיד בתוכנה זו'). שמתי לב שהבעיה נפתרת אם אני עובר למצב תצוגת תיקיות קלאסי, אבל הייתי מעדיף לשמור על תצורת התצוגה הנוכחית. יש פתרון? עדכון: יש טיפת התקדמות. עכשיו הכוננים כן נפתחים אבל בחלון חדש (למרות שהם אינם מוגדרים לעשות זאת). אם אני לוחץ על הכונן עם הכפתור הימני ובוחר פתח, החלון נפתח כמו שרציתי. הבעיה היא שהמחשב בוחר להשתמש באפשרות 'AUTO' שנמצאת שם גם ברגע שאני נותן דאבל קליק ולא בפתח. אז יש איזושהי דרך להפוך את האפשרות '…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by oded6188,

Memtest86 3.5 Release Memtest86+ V2.10 מה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. כשאני מפעיל את התוכנה יש את החלון הקטן הזה שמדווח שהוא וטוען רשימה וכד' עכשיו אחרי הסמך הזה מופיע לי חלון ובו כתוב שהוא מעדכן את ICQ, עכשיו אחרי שהוא מסיים את העדכון המוציא הודעה שמשהו לא הצליח ונסגר. עכשיו זה לא קורה בכל הפעלה בדר"כ רק בפעם הראשונה שאני מפעיל את וינדוז מחדש. מה גורם פה לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  20. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את העבודה ? לחלופין איך אני מצליח לייצא את המועדפים של פיירפוקס לאספלורר,ניסיתי כמה פעמים ולא יצא טוב,כל אחד מהם בפורמט שונה ( אחד ב - HTM והשני ב - HTML , אם אני לא טועה ).

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים, אבל לא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by Dante_9,

אלו קבצי IMAGE מסויים שלפי חיפוש באינטרנט אפשר לצרוב אותם בעזרת התוכנה Prassi PrimoDVD. התקנתי את התוכנה אבל היא לא מזהה את הצורב שלי משום מה (3540) מישהו מכיר אלטרנטיבה?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב אחרי שהוא עשה לי הרבה בעיות. התקנתי הכל ושבאתי להתחבר למסנג'ר הוא פשוט לא מתחבר. אני מכניס פרטים הוא מתחבר ואז חוזר למסך של ההתחברות בלי שום הודעה ובלי שום כלום. עשיתי תיקון בעיות לא מצא כלום. ניסיתי להתקין שוב לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  24. מישהו מכיר פלאגין שמארה את התמונות (AVATARS) של הרשימת אנשים ממסנג'ר במירנדה? וגם מתעדכן שהם משנים תמונה? היה לי משהו כזה ואני לא ממש מוצא את זה שוב, חיפשתי שם באתר ולא מצאתי וגם משהו שמראה את השורה שכל אחד כותב אם אתם מכירים תודה

25. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים