עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by RayZ,

היי יש לי בעיה במובי מייקר בעת עריכת וידיאו (אכ'ממ.. מי אמר ש AMD גרוע בעריכת וידיאו?) כל פעם שאני מצרף סרטונים ומוסיקה למובי מייקר, אחרי איזה 20 - 25 סרטונים שייבאתי והכנסתי לסרט, הוא מתחיל להציג לי X על חלק מהסרטונים והם פשוט לא פועלים בסרט, ואין איך להחזיר אותם.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. בסטיקי לא שמתם את התוכנה של DFI לבדיקת טמפרטורה. יש לי לוח אם dfi lanparty nf4 ut-d ולא מצאתי את התוכנה באתר שלהם, אודה לכם אם תמצאו אותה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי ההודעה הזאת מה שבתמונה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. יש לי 2 קבצי avi ואני רוצה לחבר אותם כדי לצרוב אותם על דיסק dvd אני מתכנן גם לשים להם תרגום ואני צריך את כל ההמלצות שלכם, איך להמיר? עם איזו תוכנה להמיר? ועוד תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by LaHaV1,

שלום! אני משתמש באנטי וירוס קרספרסקי אני מרוצה הבעיה שהוא נעול כי אין לי סריאל טוב על איזה אנטי וירוס אתה ממליצים?כמובן שיהיה איכותי וימחוק וירוסים. תודה לעוזרים להב.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by Buffer,

היי, אני מחפש תוכנה שמונה תעבורה עבור חיבור רשת מסוים, למשל Local Area Connection.. מעדיף שיהיה חינמי תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by gshhar,

ומה זה בדיוק קוד פתוח?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by redead,

אני מאז ומתמיד משתמש בגירסה היציבה שקיימת שכרגע זה 4.1.249.1045 אבל תמיד מעניין אותי מה יש בגירסאות DEV שמשתחררות כמעט כל שבוע? כדאי לנסות לעבור אליהם או שהבאגים שם גדולים ומעצבנים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by tomer_et,

בזמן האחרון בכל פעם שאני מדליק את המחשב האיקון של Norton Internet Security מתחיל להבהב (הפיירוול...). כשאני בודק למה הוא כותב לי שנעשה ניסיון של סוס טרויני לתקשר עם הרשת. שאני בודק איזה קובץ מהווה את הבעיה אני רואה שזה הקובץ: EXPLORER.EXE.... איך זה יכול להיות? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by edoson,

I remeber I saw in the Winxp fetures, an option to work on the comp from far away just as if your in your house. I wonder, is it really possible? what do I have to do in order for it to work?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. האם יש אופצייה של שליטה על המחשב דרך שלט כרטיס הטלוויזיה? ברשותי כרטיס של Leadtek פשוט. האם יש תוכנה מיוחדת, שמיועדת לשם מטרה זו? תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. שאלה קצת מוזרה...אז לפני שאני מתייאש ממנו סופית החלטתי פשוט לשאול, כי אני לא מוצא. יש לי רשימה של 410 "threats" שהוא לפחות מזהה אותם ככאלה, אין לי דרך נראית לעין למחוק אותם, ונכון לעכשיו אני לא רואה את עצמי עושה "Add to exclusions" על כל אחד מהם. חיפשתי קצת בתוכנה ולא מצאתי, מישהו אולי יודע? (אל תתיחסו לשעה המאוחרת). :bash:

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by Cyron,

על איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש להורדת קבצים (חוקיים כמובן) ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by יוגב1,

אם יש לי אופיס 2003 ואני רוצה שהוא יעבוד לי באופיס ישן יותר איך אני עושה את זה ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by Ronaldinho Siri,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם אפשר למצוא משתמש באיי סי קיו גם אם אין לי את 4 הספרות האחרונות שלו.. ואני יודע חלק מהנתונים.. אולי יש איזו תוכנה או כלי עזר... מי שיכול לעזור לי,תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. האנטי וירוס שיש לי לא מצליח להסיר אותו למישהו יש איזו תוכנה שיכולה להסיר אותו?? הנה מידע עליו http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win32.Hidrag.htm

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by nore0,

מה זה אומר עשיתי סריקה ואין כלום

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי את כרטיס המסך הבא: Gigabyte Radeon 9200 SE ניסיתי פעם לעדכן דרייבר כאילו את ה- Catalyst אבל כל המחשב זז כמו חמור והיה איטי לגמרי! ואז עשיתי שיחזור דרייבר והכל הסתדר... אז אני יכול עכשיו לעדכן לדרייבר החדש או לא? צריך עידכון של Gigabyte כאילו? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by brasor,

דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 brasor@bezeqint.net לקורות חיים: ולציין "design"

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם הערה אני מצטער שאני שוב שואל את אותה שאלה ששאלתי לפני כחודש אבל לא ממש קיבלתי תשובה שתפתור את הבעיה. ( התשובות שקיבלתי התיחסו להעלמה זמנית של הסרגל והפניה לאתר של יאהו, שגם משם לא צמחה הישועה) תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. במחשבי הנטבוק הפלאש כשהוא על איכות מקסימלית (שזו הברירת מחדל) מאוד כבד לו, ובד"כ אפשר לבחור לכל פלאש שפתוח רמת איכות מנמוך לבנוני ועד גבוה. הבעיה שזה עובד רק אל אחד אחד ואל אותו אחד בלבד לאותו רגע. יש אפשרות לבחור שיפעיל את הפלאש תמיד על איכות בינונית?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by benr,

זאתי התמונת מסך מהאברסט. מישהו יכול להגיד לי איזה סוג זכרון יש לי (DDR,SDRAM) ובאיזה מהירות הלוח שלי תומך שאני אדע איזה זיכרון לקנות. ובלי שום קשר צריך מידע לגבי פירמוט מחשב נייד מישהו יכול להפנות אותי למדריך או שהפירמוט הוא כרגיל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים