עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dark_zero,

איך אני שומר קובץ כקובץ BAT? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by lmlm,

אני מחפש תוכנת חסימת אתרים עפ"י שם מפתח (כמו נגיד כל האתרים שמכילים תוכן של AMD שיחסמו) אני מחפש גם ל FF וגם ל IE יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by Impreza,

אני משתמש כיום בקספרסקי 6 וזון אלארם מהו השילוב הטוב ביותר לאנטי וירוס ופיירוואל? ראיתי שגם לזון אלארם יש אפשרות של אנטי וירוס וגם לקספרסקי יש פיירוואל משלה האם האינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי מספק לכל הצרכים?

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by compman112,

כדאי? או להשאר עם 10.

5. שלום, יש לי את דפדפן פיירפוקס ודרך דפדפן זה אני לא מצליח לראות תמונות של הפורום או תמונות בגיימספוט, למה? ושאני בדפדפן Explorer אני מצליח לראות את התמונות של הפורום וגם של הגיימספוט... עריכה: שאני רוצה לצרף תמונה למה שאנחנו רואים בצד בכל תגובה אני לא מצליח

6. Started by IlanF,

שמתי את זה כאן כי אני בטוח שזה משהו בתוכנה... הTABLET עובד מצויין חוץ מה"כפתורים" למעלה בלוח (NEW OPEN SAVE...) כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. בהגדרות של הTABLET אפשר להגדיר את הקיצורים והם אמורים לעבוד, אבל כלום לא קורה... מי שלא מבין על איזה TABLET אני מדבר הינה קישור: http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=341204&_pageLabel=productPage&test=portlet-action באתר של GENIUS לא מצאתי כלום על הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. נכון בתפריט של המשחקים יש מנגינות כאלה, אז אפשר להוציא מנגינות כאלה בעזרת תוכנה מסויימת, כי אני לא רואה קבצי MP3 בתקייה של המשחקים...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by nakamura,

אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by moshe_ben_kipod,

הDVD שלי לא קורא DIVX, אבל הבנתי שאני יכול לצרובאת הסרטים כ SVCD ואז הוא יקרא את הקובץ. איך אני הופך את הסרט לSVCD? עדיף תוכנה חינמית

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. הייתי כבר בחצי של סרטים ושירים והופעות... בקיצור איך אני מחזיר את זה? הTEMP שמורים.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by appel_100,

https://www.joost.com JOOST התחילו לחלק גם למשתמשים "רגילים" רשיונות לביתא סוף סוף עוד אין הזמנות עדיין :-\ מישהו עוד קיבל מ"|פשוטי העם"?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by kola,

התקנתי ווינדוס ויסטה אולטימייט לא ממזמן ויש לי בעיות עם התחברות למסן ולאיסיקיו אשמח לקבל המלצות ופתרונות כיצד לפתור את הבעיה בחלק מהפעמים האיסיקיו הצליח להתחבר לי לאחר שהגדרתי אותו על פורט 80 [דרך הגדרות חיבור] בנוסף, החומת אש שלי פעילה ואכן האיסיקיו והמסן מופיעים שמה ככה שאין שום פירוול שחוסם אותם

14. ניסתי עם אלכוהול ניסתי עם d tools אני טוען את הקובץ בתוכנה והוא לא מגיב הקובץ הוא .Call.Of.Duty.4-Razor1911 קובץ של 6 גי'גה מה עושים יש פתרונות חברה אני נואש כבר

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by RX7,

עדכנתי לגירסה 2.0.0.12 ופתאום נעלמו לי כל התוספות מה אני עושה ???

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by assaf990,

במקום להוריד על 190 KBS הוא מוריד מקסימום על 75KBS את אותה הורדה הורדתי דרך IE6 וזה ירד על 190 ההגדרות שלו: בחיבור T1 (או אחר עם 999999KBS). בהגבלת מהירות: ללא הגבלה. למה זה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by arkzai,

היי אני התחלתי ללמוד בקורס בביה"ס 3ds max ובמחשבים שלהם יש max 7 ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הגרסה הנ"ל להורדה לפי הבנתי לא היה ניתן לעבוד על max 9 ואז לעבור ל -7. אז השאלה שלי אם 3ds max 2008 נותן את האפשרות לייצא ל max 7? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by Omer_p,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. הWINDOWS אומר כי יש שגיאה בהסרה ולא מסיר אותה כיצד ניתן להסיר אותה בכל מקרה?

20. לא ארחיב הרבה אך אני מחפש תוכנה שבה אוכל להוריד שידורי רדיו לדוגמא http://www.103.fm/programs/page.aspx?c41t4nzVQ=EM&cntrVQ=EFL {בבקשה לא להקים דיון סביב נושא התוכנית זה עדיף בלילה במשמרת על יוסי סאיס} לקובץ מדיה כדי שאוכל לשמוע את התוכניות האהבות עלי בעבודה {ניסיתי לחפש את הקובץ של השידור בתקיית cache אך לשב } מצאתי תוכנות אשר מסוגלות לבצע דברים לאחר חיפוש בפורום פה אך את הלינק הם לא הצליחו לפענח או לקבל ממנו מידע . יכול להיות שזה לא הלינק הנכון ? בתודה נילס . :

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. בדרייברים של ATI יש אופציה לכיווץ המסך , ואז הכל מסתדר לי עם הרזלוציות הגבוהות שאני עובד איתם כרגע לעומת זו בכרטסי NVIDIA אין את האפשרות הזו , אפשר להזיז את הסמך רק שמאלה או ימינה , קיימת תוכנה כל שהוא או תוסף לדרייבר שיתן את האופציה הזו ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. אני לא מוצא את הדריבר של הכרטיס קול מכול הדריברים של הלוח שלי מישהו יכול לעזור? הנה פה http://global.msi.com.tw/index.php?func=searchresult&keywords=7043&table=download זה הדגם של הלוח שלי יש בפנים התקנה של צ'יפסט HD וכו' יש שם דריבר להורדה של כרטיס קול מסוג via בלה בלה בלה והכרטיס קול שלי לפי אוורסט הוא AC 97

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. אהלן, לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש... התקנתי WIN VISTA ואת כל התוכנות שאני צריך, למעט מערך תוכנות הגנה על המחשב... מכיוון ואני משתמש בWIN VISTA, שאוכל משאבים בלי כל בושה, רציתי לקבל מכם המלצות לגבי תוכנות הגנה נגד ADWARE,SPYWARE ווירוסים... איזה תוכנות אתם ממליצים שהן לא תוכנות כבדות מדי? [כדוגמאת Norton antivirus על כל הווריאציות שלו]... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by ori-silver,

יש לי את הדפדפן הזה שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה הוא כל הזמן מוחק לי אוטומטית את ההיסטוריה איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. כאשר אני מנסה להפעיל סרט מסויים אני מקבל את הןדעת השגיאה הנ"ל ויש סאונד בלבד בלי תמונה.. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים