עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by אביתר,

תראו יש לי מחשב חדש כמו בחתימה...עכשיו יש בעיה קטנה....אני רוצה לבדוק תוצאה בתוכנה הנ"ל והיא פשוט לא עולה.....זה מגיע למצב הזה ופשוט נתקע...לא המחשב...רק התוכנה.......ואני צריך לבטל דרך מנהל המשימות....איך אני מעלה את הפאקינג תוכנה המסריחה הזאת????

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום , התקנתי עכשיו vista oem 64bit ואני משחק במשחק קאנטר סטרייק 1.6 , עכשיו שהייתי ב XP הכל עבד טוב לא היו בעיות , בויסטה התקנתי ventrilo ואת המשחק , וונטרילו זאת תוכנת דיבור למי שלא יודע , כאשר אני לוחץ על הגלגלת אמור להפתח המקרופון ואמורים לשמוע אותי , כאשר אני נמצא במשחק המקש לא מגיב , וזה לא רק במשחק זה קורה בעוד כל מיני דברים למשל שאני מתקין תוכנה מסוימת.. אשמח לעזרה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 22:10:58 סודר , תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by barash,

שלום אני צריך תוכנה אשר תעזור לי להביר קבצים מי מחשב אחר אלי (לדוגמה: אני רוצה להביר קובץ מחבר בגודל של 600 מג למחשב שלי) איזו תוכנה תעזור לי כמה שמהר לעשות את זה ואיך. ??? יש לשנינו אינטרנט מהיר תודה דחוף!!! ;D

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by eranRohatyn,

יש לי פה בעיה למחוק משחק, אני מוחק אותו מהוספה או הסרה ורושם שהוא סיים להוציא את התכנית מהמחשב ועדיין האייקון לא נעלם מהוספה או הסרה והוא לא נמחק מהמחשב. במצב בטוח- אין לי פה מקום בדיסק צריך למחוק דברים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני יודע שיש שני תוכנות ממש טובות בשביל לגבות סרטים מדיוידי כאלו שאם הסרט גדול מידי אז אפשר להוריד חלק מהתוספות וחלק מהרצועות שמע בשביל שזה יכנס לדיוידי סינגל לייר תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה טובה לעריכת וידאו ז"א לחתוך קטעים מסרטים או להוסיף 2 קטעים וכו'... העניין שניסיתי מלא תוכנות כמו: esay video splitter, avi mpeg ram splitter, zelaot all video splitter בקיצור כל התוכנות הקטנות והמעפנות האלה לא מועילות הם גם חותכות קטעים לא מדויק באיחור או בהקדמה וגם הם גורמים לבעיית אי סינקרון בן הקול לתמונה... שזה מעבד את כל העניין הכל העבודה... בקיצור מי מכיר תוכנה מקצועית העוסקת בנושא...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. מה קורה אנשים יש לי איזה וירוס אני חושב שכל פעם שאני מתחבר דרך החייגן לאנטרנט אז הוא שולח מייל דרך המחשב שלי עם המיידע על ה-IP שלי גיליתי את זה היום כש-NORTON המעפנה הזאת סרקה את המייל מוירוסים ולא הצליחה לסרוק אז ראיתי את המידע על המייל אני מחפש דרך לבטל את הוירוס הזה דרך אנטי וירוס כל שהו או פשוט לבטל את מה ששולח מיילים דרך המחשב שלי (OUTLOOK) שאני גם ככה לא משתמש בהם תודה רבה זה חשוב מאד

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היסתכלתי חדשות בטלויזיה כשחזרתי הדלקתי ווינאמפ הדלקתי שיר וקיבלתי ארור! וזה כול בכול השירים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by moses_23,

שלום חברים! דוד שלי רואה סרטים בשחור לבן! לא משנה איזו תוכנה לא משנה איזה סרט... החלפנו קודקים... יש קול. מה הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  12. יש לי יצאה מאחורה ומקדימה. היציאה מקדימה עובדת מצוין (מחוברות לשם האוזניות), כשאני מנתק אותם, אז הרמקולים פועלים. מאתמול הרמקולים עובדים בווליום חלש מאד עד בלתי נשמע (גם שכל ההגדרות על הכי גבוה). כשאני מחבר את הרמקולים ליציאה הקדמית או למחשב אחר הם פועלים מצוין. הלוח אם הוא A8N-E של אסוס. ניסיתי גם את הדרייברים של נויידיה וגם את הדרייברים של רילטק. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. כאשר אני רוצה לעשות לו Up Date הוא מביא איזה הודעה... הנה היא- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום. כשאני מפעיל את התוכנה יש את החלון הקטן הזה שמדווח שהוא וטוען רשימה וכד' עכשיו אחרי הסמך הזה מופיע לי חלון ובו כתוב שהוא מעדכן את ICQ, עכשיו אחרי שהוא מסיים את העדכון המוציא הודעה שמשהו לא הצליח ונסגר. עכשיו זה לא קורה בכל הפעלה בדר"כ רק בפעם הראשונה שאני מפעיל את וינדוז מחדש. מה גורם פה לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  15. אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by SD Project,

יש את הלוח ASUS P4S800D-X יש למיש'ו את התוכנה ללוח שלי ?! הבנתי שלכל לוח של ASUS יש גרסא שונה של התוכנה... מי שיש לו יכול ליצור איתי קשר דרך הICQ או דרך שיחות פרטיות...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by 1nstall,

בבקשה תעזרו לי ותגידו אם יש מה למחוק...(המחשב בזמן האחרון ממש איטי!!) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:55:22, on 15/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  18. אני מקווה שזהו הפורום הנכון- יש לי בעייה עם תוכנת הMHDD המוכרת לסריקת פגמים וסקטורים בהארדיסקים פנימיים: כשאני מחפש את ההארדיסק לסריקה, הוא לא מאתר שום הארדיסק (לא מוצא אותו בכלל!) והוא רושם שככל הנראה זה או שחסרים ג'אמפרים לתמיכה בprimary או שהכונן לא תומך בLBA MODE אבל לכונן אין ג'אמפרים כלל והוא כן תומך בLBA,אז מה הבעייה כאן?אולי הכונן הקשיח פגום? עשיתי כבר סריקה עם תוכנת החברה והכול יצא תקין(חוץ מרעש של Spin down/up שנשמע חורק במיוחד),אבל אני רוצה לבדוק עם MHDD תודה מראש חברים!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. שלום. אני מנבה להבין איך אני יוצר טופס שיפתח לאחר שאני מבצע בחירה. כלומר, אם בחרתי (YES ) בשדה של (YES/NO) אז יפתח לי טופס שבו אני יוכל לראות נתונים נוספים. אם יש לי ראוטר ( בחרתי YES ) אז יפתח לי טופס ששם אני יזין/יראה את הכתובת IP של הראוטר ושדות נוספים. מישהו יודע איך אני עושה את זה ב ACCESS 2010 ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לחשימת צפיה באתרים למבוגרים. יש אולי פונקציה כזאת באקספלורר?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. דרך איפה אני מסיר את IE8 ניסיתי ב"הוספה והסרה של תוכניות" ולא מצאתי שם.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by leok0,

שלום יש לי לקוח שלא אוהב ויסטה ורוצה מדיה סנטר בעברית אז התקנתי לו WXPMCE ועם MUI הפכתי לעברית אבל המדיה סנטר לא נהפך אז הבטחתי לו שהמצא תחליף הבעיה שהוא צריך: 1.שיהיה בעברית 2.שיוכל להקליט וליראות טלויזיה עם EPG 3.שיהיה אפשר לשלוט אם השלטים שלו 4.קל לתיפעול ונוח לעדכן EPG 5.שיהיה אפשר להתקין על המחשב שלו 6.חינם או פרוץ המפרט: מעבד 4400 זיכרונות 2GB לוח MSI 945GC כרטיס מסך 8500GT ספק 450W EZCOOL כרטיס טלויזיה HAPAUGE 150 MCE מארז THERMALTAKE DH101 MEDIA LAB+VFD +שלט רסיבר HARMON KARDON רמקולים 5.1 טלויזיה LCD TOSHIBA REGZA 37 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. אחלה תוכנה , יעני היא יפה אפשר לבחור לה סקינים יפים, אבל היא לא ממש נגן , הצלחתי להדליק מוזיקה דרכה רק כאשר גם ב WMP היה שיר...=\

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by domuzy,

קפץ לי עכשיו הTHREAT הזה: "gloomyblack.info:8080/google.com/chase.com/sohu.com.php" והוא התייחס לאקספלורר (TYPE 750). בAVG ו/או בגוגל אין את הדבר הזה. מישהו מכיר? יודע?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by yp3,

אני צריך תוכנה שכל יום בערב תגבה לי את החומר שיש לי אני צריך שיהיה גיבוי ראשון מלא ובגיבוי השני יהיו רק את הקבצים שהשתנו מהגיבוי המלא אני צריך גיבוי רק של שלושה ימים כרגע אני עובד עם COBIAN, כעקרון יש לה את האופציות האלו, אלא שיש לה כמה בעיות 1.בפועל היא לא מגבילה את מספר הגיבויים, לכן יש לי טונות גיבויים ואין לי מקום בשביל זה. 2.בכל גיבוי היא יוצרת את כל התקיות גם אם אין בהם קבצים שהשתנו דבר שמעמיס לי על המחשב. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה שתפתור לי את הבעיות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים