תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לצפות בסרט אני מקבל את ההודעה הבאה" Classfactory cannot supply requested class" ניסיתי לצפות בסרט עם מספר תוכנות, אבזל זה לא עוזר הורדתי קודקים כמו: "Nimo" ,"Xvid", "Divx". מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
צריך תכנת ftp חשוב לי כזאת שמסוגלת להמשיך הורדה של קובץ גדול גם אחרי התנתקויות
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים ! נ.ב אני משתמש ב Messenger Live 8.0
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מדבר על המסך הכחול שאומר את המשפט המעצבן הזה. למשהוא היה הבעיה הזה ? או יודע איך לפתור את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם תקופת הניסיון בתוכנה הסתימה ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הקראק רציתי לדעת איך אני מוחק את העקבות שלה במחשב שלי שבכלל אי פעם מבחינתה השתמשתי בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור כאן ... אני צריך להכין דיסקט עם הדריבר SERIAL ATA על פלופי 1.44 הלוח אם הוא של ASUS מדגם P4S800D-X עם ציפסט של SIS 964 \ SIS 655 FX אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם מה אני צריך לדעת לפני שאני מתקין את חבילת הקודקים של K LITE?מה אני צריך לסמן בתהליך ההתקנה או שזה לא משנה ופשוט לבחור את אחת מהאפשרויות התקנה? אשמח לתגובה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה 1. מחפש תוכנה מומלצת לשמיעת רדיו אינטרנטי ושיהיה לה פונקציה להקלטה 2. מצאתי כמה שאם רק אדע להכניס הקישור הנכון אזי הן אמורות להשמיע גם את רשת ב ו88FM [אני תיקווה שהיא משמיעה לא רק MP3] והשאלה היא: איזה קישור לשים ע"מ לשמוע לא פשוט וקל היות ורשת ב ע"מ לשמוע לא די להגיע לאתר אלא צריך ללחוצ על קישור [גאווה אם אינני טועה] - ניסיון להעתיק הקישור ולהכניסו לתוכנה [או לדף אקספולרר] איננו מועיל 3. אותה השאלה לגבי 88 - אלא ששם אינני יודע כיצד להפעיל אפילו מהאתר - בשום מקום באתר לא מצאתי כיצד להתחבר עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted הצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה????? ???
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עשיתי עדכונים של הווינדוז וכל זה ונרא הלי הכל מסודר פה, לא מבין אבל למה אנלא מליח להתקין את המסנג'ר.. עזרה בבקשה =[[
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סרט די וי די בKMPLAYER איך הוא מסרב לי לשדר דיגיטלית למגבר שמחובר למחשב(באמצעות קבל קואקסיאלי) למרות זאת כאשר אני מפעיל אחד החלקים של הסרט הוא מנגנן אותו כמו שצריך . איך מגדירים שבדי וי די מוד הוא אנגן את הסרט כמו שצריך ???
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אנטי וירוס נורטון 2002 לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית) אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט. האם זה טוב ליהודים? אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למישהו יש איזה שהוא רעיון איך אני יכול לשמור את כל האימיילים שלי בלי שאני אצטרך לעבור אחד אחד להכנס פנימה ולשמור save as style? תודה לכל העונים כתגובה למה שנאמר מתחת עריכה: דרך הדפדפן = YAHOO. כנראה יש פה איזושהי אי הבנה, אני רוצה, להעביר את כל האימיילים מYAHOO להארד דיסק בלי לעבור עליהם אחד אחד. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מדובר בגרסא 7.5 של MSN, לאחר פרמוט של המחשב המסנג'ר מסרב להתחבר. יש לציין שנתקתי כל אנטי-וירוס פיירוואל שהיה על המחשב מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
במקום להוריד על 190 KBS הוא מוריד מקסימום על 75KBS את אותה הורדה הורדתי דרך IE6 וזה ירד על 190 ההגדרות שלו: בחיבור T1 (או אחר עם 999999KBS). בהגבלת מהירות: ללא הגבלה. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה טובה להמרת פורמטים של קבצי וידאו. אני צריך אותה להעביר סרט מ-EVO לכל פורמט נורמלי אחר (למשל AVI) כי הEVO הזה עושה לי בעיות. ניסיתי עם SUPER אבל זה הפחית לגמרי את איכות הסרט. במקור זה 1080p ששוקל 12GB ואחרי ההמרה זה שקל 1.5GB וראו גרוע. תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי ג'אווה יש לי בעיה להכנס לצ'אט של נענע, חלון הצ'אט לא נפתח אותו דבר באתר משחקים POGP חלון החדרים נפתח אבל התוכן לא עולה מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מעדיף שלא לשדרג למסנג'ר חדש. כשאני מפעיל הוא נותן הודעה שבלי שדרוג לא ניתן להתחבר... תודה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
איך גרומים לאורף השיר ב LIBRARY להראות נורמלי עם דקות ושניות במקום מילישניות עם המון אפסים אחרי הספרות? לדוגמה במקום 3500000000000 3:50 או משהו כזה . . . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שאני עושה unistall אם זה דרך הקובץ או דרך add/remove הוא מראה כאילו שהוא עושה , מסיים , אבל התוכנה עדיין חיה ובועטת
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התוכנה setpoint משפרת את איכות הקשר בין העכבר למחשב או נועדה רק להגדרת הלחצנים? יש לי עכבר של לוגי'טק
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואני מקבל את ההודעה הבאה: your subscription to mecafee internet security suite must be veified. אני לוחץ על: verify your subscription now. ומקבל את ההודעה הבא: All data is updated. One or more programs require renewal: mcafee internet security suite mcafee virusscan plus לוחץ על renew והוא מביא אותי לאתר של החברה ומשם אני לא יודע מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתנצל מראש על השפה פשוט אני בלחץ ואני חייב פתרון לבעיה! עמכם הסליחה לפני כמה ימים עבדתי עם המחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. כשהוא היה אמור לעלות מההתחלה אז היתה הודעה שאיזה קובץ חסר במערכת.. אחרי ניסיונות כושלים לשחזור הקובץ החלטתי להתקין מחדש תאקס פי באותו כונן של הווינדוס הקודם, אך ללא פירמוט. כשעלה הווינדוס החדש אז רציתי להעביר את כל המסמכים מהווינדוס הקודם, וכשניסיתי להיכנס לתיקייה של המסמכים שלי אז הוא כתב לי שאין גישה למסמכים עכשיו אני יודע שהם שם ולא נעלמו או נמחקו אבל איך אני מצליח להיכנס לתיקייה? יש שם מסמכים ודברים נורא נורא חשובים ואני חייב למצוא אותם!! תודה רבה רבה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-