עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kisharon,

היי לכולם. איך אני צורב \פורס קובץ עם סיומת cdi ? תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. מחפש תוכנת דואר נחמדה שתקפיץ הודעת u'v got mail

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by zion561,

מה נשמע חברים? תראו אבא שלי קנה את ה DVD הזה. http://zap.co.il/model.asp?model_id=584692 והורדתי סרט הארי פוטר והוא באה בשני חלקים CD1/CD2 עכשיו אני צורב אותו על DVD ואני פשוט צורב את 2 החלקים האלו על דיסק 1 ובתפריט אני בוחר איזה חלק אני רוצה לראות? וגם הדי וי די קורא כתוביות Divx ורציתי לשאול איך אני צורב כתוביות עם הסרט? למשל הורדתי כתוביות לסרט ואני לא יודע איך אני צורב את הכתוביות ואיך אני מפעיל אותם חח תודה מראש ממש חשוב לי

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. אני מתעסק בתחום הצילום ועריכת סרטים ואני צריך לצרוב כמויות גדולות של דיסקים אני מעוניין בתוכנה שיודעת לעבוד מול 4 צורבים שמותקנים אצלי בתוך המחשב ואת הקובץ וידאו שנמצא ע"ג ההארד דיסק הפנימי ישלח בו זמנית ל- 4 הצורבים וכך בעצם יש לי משכפל של 1 ל- 4 DVD :kopfpatsch: מבקש את עזרתכם בדחיפות אודה על כל פנייה תודה רבה רבה נ"ב שהנרו 8 לא מצליחה לבצע את הפעולה הזו!!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by urich,

התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by gshhar,

ומה זה בדיוק קוד פתוח?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by matrix66,

כשאני משתמש באקספלורר עם אתרים מסויימים שמרעננים את עצמם כל כמה שניות/דקות באופן אוטומטי והפעולה הזאת גורמת לצליל מסוים (אותו קול של לחיצה על קישור עם הדפדפן) מישהו יודע איך מפסיקים את הצליל הזה כי הוא דיי מעצבן? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. הביטורנט פועל...אבל האקפלורר ממש זוחל ...!!! יכול להיות שהוא תופס את כול הפס ??? יש לי מגה אינטרנט ו512 זיכרון וזה פותח אתרים לאט לאט..

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by Humpo,

כשאני מנסה לצפות בסרט אני מקבל את ההודעה הבאה" Classfactory cannot supply requested class" ניסיתי לצפות בסרט עם מספר תוכנות, אבזל זה לא עוזר הורדתי קודקים כמו: "Nimo" ,"Xvid", "Divx". מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. איזו תוכנה יכולה לעזור לי להפתר מתוכנות ריגול שלא נותנות לי לעבוד בWIN כמו שצריך ניסיתי כמעט הכל,יש תוכנה שעוזרת בזה? או שחייב פרמוט

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by matan101010,

פתאום אני מפעיל את המחשב ורואה שהסמלים שלי נעלמו כאילו הם נהפכו כזה לסמל של קובץ שלא מזוהה ואני לא יודע מה קרה איך אני מסדר את זה?(זה לא בכל הסמלים)

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by zvkel,

מישהו מתמצא בתוכנות הנ"ל? אני מנסה ליצור מערכת מסוימת לעבודה ואני צריך עזרה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by llime,

התקנתי VTP גרסה 8 ויש כמה בעיות....קודם כל תפריט ההתחל נעלם כמעט כולו....חוץ מזה החלונות לא שקופים....קראתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316580.0 אבל זה לא ענה על מה שאני שואל... כדאי אולי להתקין windows blinds קודם? יש לי פנטיום 4 2.4 .תודה לעונים עריכה:שכחתי לכתוב שהסרתי את זה כי אי אפשר בלי תפריט התחל....

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

כשאני מנסה להתחבר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן כמובן, אני רואה שהוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח. ניסיתי לכבות את החומה והצלחתי, עכשיו אני מנסה לאשר דרך החומה שיאפשר לחייגן להתחבר אבל אני לא מוצא. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by oded6188,

בעיה ב Norton Internet Security 2004... אני לא מצליח להיכנס לפאנל של התוכנה עצמה... לא דרך הקיצורי דרך, ולא דרך הסימן שלייד השעון... אחרי כמה ניסיונות האייקונים שלייד השעון פשוט נעלמים וצריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות אותם שוב... תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by shon,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 שאלתי היא האם בנורטון הזה יש פיירול כברירת מחדל ואיך אפשר לבדוק במסך הראשי של התוכנה אם הוא באמת פועל.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. מדובר במאוורר Antec TriColl fan 120mm לוח האם ASUS P5Q תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. מישהו מכיר תוכנה שאני יכול לבנות בה קטלוגים של בולים כלומר: תמונה לידה תיאור + שאני יוכל לקבץ כמה תמונות במקום אחד = סדרה וכו'...?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by idan1111111,

עזרה ב nero איך אני צורב מישחק שיעלה כמו מישחק רגיל? נגיד קניתי עכשיו מישחק מחנות הוא עולה לי ישר איך אני צורב גם מישחק שיעלה לי ישר ... תודה מראש לעוזרים... שבת שלום :]

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by gadimini,

פירמטטי את המחשב, ומאז יש לי בעיה... א. כאשר אני רואה סרטים במסך מלא, התמונה מרצדת, תמונה אחר תמונה, ולא זורמת כסאט בטלוויזיה. [ועברתי בהגדרות של המסך ל - 16 צבעים] ב. התקנתי את FIREFOX ושניסיתי להתקין את PLUG IN מיוחד שיש להוסיף למדיה פלייר,בדפדפן זה, המחשב לא נתן לי. אשמח לעזרה...

21. Started by -AKEL-,

חסר לי קובץ אני חושב קוראים לו NTLF שהוא קשור למחיצות אם אני לא טועה. עכשיו כשאני בא לעשות בהתקנה של הווינדווס repair הוא עושה ריפר ,לוחץ על האפשרות 1, ומגיע לי ל- D:\WINDOWS מה השלב הבא שאני צריך לעשות כדי לתקן את זה??? ישמח אם תעזרו לי תודה מראש עידן :'(

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם. רציתי בבקשה דרייבר לכרטיס הקול שלי הבעיה שהמחשב אחרי פורמט ואני לא יודע מהו כרטיס הקול שלי. הבנתי שאפשר לדעת זאת ע"י לוח האם. אז זה לוח האם שלי : Motherboard ID 06/11/2003-SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX Motherboard Name Asus P4SGX-MX תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by asaf999,

שלום יש לי שאלה קטנה אשמח אם תענו לי אליה. יש לי איזה סרטון קצר בפורמט AVI ואני מעוניין לחתוך ממנו את קטע. כאשר ניסיתי לחתוך את הקטע windows movie maker, הצלחתי אך התוכנה שינתה לי את הרזולוציה של הסרטון. בבקשה עיזרו לי ואמרו לי איך לעשות את זה מבלי לשנות את הרזולוציה. תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים