עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני חושב שכתבתי את כל השאלה בכותרת, כתבתי את זה: "c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek1.com"c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek2.com "c:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.drek3.com הבעיה היא שהוא פותח את האתר הראשון ורק אחרי שאני סוגר אותו הוא פותח את החלון השני, איך אפשר לעשות שהוא יפתח את כולם ביחד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Xenasis,

המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by wally13,

שלום לכולם! איך פותחים קובץ עם סיומת "ROM". בתודה מראש wally13

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. לחבר שלי יש בעבודה כל מיני תיקיות וקבצי WORD חשובים שהיו נעולים ע"י הבוס בסיסמאות. בשבוע שעבר קרה מקרה מצער ואותו הבוס הלך לעולמו. כדי שהמשרד יוכל להמשיך לתפקד החבר שלי חייב לפתוח את התיקיות וקבצי WORD המדוברים. איך בעצם עושים כזה דבר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. על המחשב שלי ישנה תקייה שבה מסמכים חשובים שלא רציתי שיפלו בטעות ליידים זרות. בשלב מסויים החלטתי לנסות להוריד תוכנות להצפנת המידע וניסיתי כמה מהן ולבסוף החלטתי לעזוב את זה והסרתי את ההצפנה ואת ההתקנות. לאחר זמן מה, המחשב שלי קרס ולאחר שהתקנתי מחדש מערכת הפעלה גיליתי משום מה שהספריה עדיין מוצפנת. אני לא זוכר בדיוק איזה תוכנה נעלה לי את הספריה אבל זה ממש מבעס כי יש שם חומר שאני זקוק לו. לדעתי אני זוכר את הסיסמא שבחרתי לתיקיה האם אתם מכירים תוכנות שיכולות לסייע לי בעניין הזה? אני זקוק דחוף לתשובתכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by oren,

אני נוהג לקחת סרטי DivX ולהוציא מהם קטעים שאהבתי ע"י התוכנה Virtual Dub, אתמול ניסיתי לעשות זאת על סרט בפורמט XViD וכשטענתי אותו לתוכנה קיבלית הודעת שגיאה שאין לי Decompressor מתאים כדי לפתוח את הסרט או משהו כזה. ודווקא אפשר לראות את הסרט בלי בעיות... רק ב-Virtual Dub אני לא מצליח לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו בתוכנה זו? תודה.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by gil_ab,

[glow=red,2,300]שלום. אני יודע שהשאלה הזאת לא בדיוק רלוונטית לפורום אבל זה הפורום שהכי קשור לשאלה שמצאתי אז הנה היא : אנשים טובים אתם יודעים אולי איך פותחים ערוץ במירק שנשאר אונליין תמיד??? (גם כשהוא ריק) תודה [/glow]

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Savior,

אחים שלי מישהו יכול להסביר לי או להביא לי מדריך לפתיחת פאב ב- FlashFxp

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by assaf990,

אני בוחר כל פורט אקראי ואז כשאני לוחץ על: "בדוק הם הפורט מנותב היטב" אז תמיד אני מקבל הודעה: Error! Port 50042 does not appear to be open. (או כל מספר אחר של הפורט) איך פותחים? אני משתמש בפיירוול של XP והפורט נפתח אוטומטית על ידי הביטורנט, אך כאמור לא עוזר

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  11. שלום לכולם, פתחתי פורט ליוטורנט דרך הראוטר של הפייבר בוקס (וחשוב לציין שהייתה תקופה שהכל עבד טוב). כיום, ע"פ הבדיקה של יוטורנט הפורט פתוח, אך ע"פ בדיקה און ליין באתרים שונים הפורט איננו פתוח. כמובן שאני חווה בעיות בהורדות שגרמו לי לבדוק את העניין. אשמח אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות. בנוסף אציין שהייתה לנו בעיה בחיבור מדפסת אלחוטית לרשת של הפייבר בוקס וככל הנראה שינו משהו בשיטת ההצפנה (או משהו כזה. פשוט לא אני טיפלתי בזה). יכול להיות שזה קשור? (אני לא בטוח אם הבעיה בפורטים התחילה אחרי השינוי או שהייתה קיימת לפניו) תודה.

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by VanGuard,

איך ניתן להגדיר בפיירוול שייתן גישה לפורטים מסויימים , לדוגמא פורטים של אימיול?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  13. לאחרונה התקנתי את Kaspersky Internet Security 6.0. מאז ההתקנה אני לא מצליח להוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף (E-mule ו-uTorrent). ניסיתי לפתוח את הפורטים של 2 התוכנות בהגדרות של ה-Anti-Hacker ב-Kaspersky, אבל ללא הועיל (או שלא פעלתי נכון, או שאין לי מושג מה...). מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  14. Started by maverick,

מישהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים בנורטון. תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by NiTRo37,

יש למישהו מושג איך לעשות זאת?

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  16. איזה פורטים הכי מומלץ לפתוח בביטורנט(min-max)?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. הנורטון חוסם לי את התוכנה play 65 אני מקבל הודעה שגיעה בהתחברות לשרת כשאני מבטל את הנורטון הוא מתחבר בלי בעיה איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  18. Started by LTE,

שלום! רציתי לדעת אייך אני פותח פורטים שאני רוצה בתוכנת האנטי וירוס נוד 32 ? בתודה מראש !

19. Started by menahem2009,

יש לי ראוטר D-LINK DSL-2760U/E1 THL איך אני פותח פורטים לטורנט ואיזה פורטים מומלצים ליוטורנט תודה

• 2 תגובות
    • 7.9k צפיות
  20. Started by moris,

היי! איך אני פותח פורטים לאימיול בתוכנת אנטי וירוס נורטו 2003? תודה!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  21. בהמשך לנושא שפתחתי בעבר(אבקש מהמנהלים לא לנעול את הנושא הנוכחי). אתן הסבר קצר תחילה ואז בקשתי. לפני כחודש הורדתי את התוכנה uTorrent בגרסא 3.1.3,באותה תקופה(של המחשב הישן),עבדתי עם וינדווס XP SP 3. התוכנה הורדה,ולא שיניתי שום הגדרה ושום דבר,הורדות רצו לי במהירות של כ 800-1200 ק"ב בשניה. לפני כשבוע קניתי מחשב חדש,שבו מותקנת מערכת הפעלה וינדווס 7 SP1 התקנתי את אותה התוכנה(מאותו אתר) באותה הגרסא(3.1.3) ולא שיניתי כמובן שום דבר בתקווה שימשיך להוריד לי כבעבר. משום מה התוכנה תקועה על 10 ק"ב בשניה ולעתים מגיעה ל-30 ק"ב בשניה. *לא יודע האם זה קשור לנושא אבל שמתי לב שגם האינטרנט עובד קצת לאט ולפעמים מראה לי שהוא מחובר אך אין גישה לרשת. בכל מקרה,עשיתי ריסט למודם בתקווה שזה יעזור. שמ…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  22. טוב אז ככה, פרמטתי שוב את המחשב ולאחר הפירמוט כל פעם שאני פותח אחד הפרטישנים ב"מחשב שלי" הוא נפתח בחלון חדש. אציין שבכניסה לתקיות בתוך הפרטישנים הן ממשיכות להפתח באותו חלון ולא בחלון חדש. בדקתי ב folder options וזה מסומן שם על פתיחת תיקיות באותו חלון. אבל מדוע זה פותח לי את הפרטישנים כל פעם בחלון חדש?? וכמובן, כייצד אני משנה זאת? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by Liran -,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן..אבל זה נראה לי המקום הכי הגיוני ....אז ככה... איך אני פותח קבצי Bin ???.....תודה מראש אנשים !

• 28 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. Started by asaf556,

שלום הורדתי משהו שהגיע בפורמט MDX ניסיתי לפתוח את זה עם דמון טולס אבל התוכנה לא מצליחה לפתוח את זה נסיתי עם וינראר גם לא עובד. אשמח אם תסבירו לי איך פותחים קובץ כזה

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by idan1836,

הכותרת אומרת הכל..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים