תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, המייל שלי דרך נענע והוא מסונכרן עם האאוטלוק במחשב שלי. כבר מחקתי את החשבון ועשיתי אותו מחדש, הסרתי את כל האופיס שלי והתקנתי מחדש. אבל כלום לא עוזר. אני מצרף צילום של הודעת השגיאה שאני מקבל בתקווה שמישהו יכול לומר לי מה הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד DELL M65 PRECISION, התקנתי DRIVER של עכבר של MICROSOFT ולאחר ההתקנה העכבר החיצוני שהתקנתי את ה-DRIVER שלו עובד תקין, אף שאני שולך אותו (את המחבר) ורוצה לעבוד עם ה STICK POINT שמובנה בתוך המחשב הנניד פתאום ה-STICK POINT מזיז את הסמן למעלה ומטה בלבד ללא תזוזה הצידה, הורדתי את ההתקנה והתקנתי מחדש וזה עדיין לא עובד, כמו כן אין התנגשויות כאשר העכבר החיצוני וה-STICK POINT כמו כן ה-TOUCH PAD שישנו ב-LAPTOP עובד נורמלי ומזיז את הסמן כמו שצריך. הבעייה היא רק ב- STICK POINT למישהו יש רעיון, פעם אחרונה שזה קרה התקנתי את WINDOWS XP מחדש ואז זה הסתדר, אבל לא נראה לי שזה הפיתרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש בעיה במחשב- כשהוא מדליק את המחשב הוא יכול לגלוש באינטרנט והכל, אבל בערך רבע שעה אחר כך האינטרנט לא עובד - מתקבלת השגיאה "לא ניתן להציג דף זה". לכל אתר שמנסים להכנס אליו. הורדתי גם פיירפוקס וגם אותה בעיה. חשוב לציין שהאייסיקיו והאימיול פועלים כרגיל, רק הבעיה היא באינטרנט. ועוד משהו אולי חשוב- כשאני לוחץ על הדפדפן כדי לפתוח את האינטרנט, אז רשום למטה איזה קובץ, הנה: יכול להיות שהבעיה בקובץ הזה?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם אני יכול לגבות את המעודפים שלי ב - FireFox עם Export כמו שיש ב - Explorer אם כן איך אם לא אז אם יש שיטה אחרת תודה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חבר שלי כתב קובץ בוורד, עם תמונה ברקע והכל יפה. שלח לי כדי שאדפיס את זה, אבל הקובץ הוא XML, וכשאני מנסה לפתוח אותו עם הוורד 2003 אני לא מצליח. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה התהליך של יצירת חתימה באאוטלוק 2003 בדוגמת MARQUEE יצרתי חתימה נחמדה כזו שזזה וקופצת וב-preview רואים את זה טוב, אבל אחרי זה זה יוצא ממש לא כמו שראיתי מקודם למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, כאשר התקנתי nero7, בטעות לחצתי על שאני רוצה media player של nero. אבל זה ממש מציק לי. איך אני יכול לבטל אותו ולהחזיר את media player הישן שלי?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
עד לפני בערך חודש הכל היה בסדר מאז, כל פעם שאני שולח פגישה או ששולחים לי פגישה באאוטלוק 2003 אני מקבל הודעה מוזרה, הנה חלק מתוכן ההודעה: Subject: =?utf-8?B?15TXpNeS15nXqdeUINep15zXmSDXotedIENvbXB1dGVycyBNYW96IEhhaQ==?= =?utf-8?B?bSBbY29tcHV0ZXJzQG1hb3oub3JnLmlsXQ==?= Date: Sun, 14 Jun 2009 09:56:51 +0300 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/calendar; method="REQUEST"; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: Microsoft Office Outlook, Build 11.0.5510 Thread-Index: AcnsvUspXTHnTcj2S42Zf3+Ct9bMzA== X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Microsoft Corporation//Outlook 11.0 MIMEDIR//EN VERSION:2.0 METHOD:REQUEST BEG…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מדובר בגרסת פירפוקס המעודכנת 2.00.13 . יש לי עליה IETAB וכשאני בא להפעיל אותו ,הוא פשוט קורס עם הפירפוקס . מיותר לציין שהאקספלורר האמיתי לא עושה בעיות . כמה שניטרלתי ,הסרתי שוב התקנתי הסרתי ,לא עוזר . בדקתי וירוסים מרגלים ואין שום דבר . מה עושים ? היש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ניסית להשתמש ב MOVIE MAKER והיא הוציא לי פלט לא טוב (הוידאו ביחס לא נורמאלי...) ופרימייר קשה שכזו.... אני סה"כ צריך תוכנה שתעזור לי להוריד את הפרסומות מהתוכניות שאני מקליט ואח"כ לחבר לקטע אחד ארוך. הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום סרקתי עם התוכנה 2.2 CCleaner אבל לכך הרבה זמן לסיים את הסריקה. מה הסיבה לכך.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ובעקבותיו את כל הדרייברים שלי ועכשיו כשאני רוצה לראות דברים באתרים כמו יוטיוב - הם מנגנים ללא סאונד. אם אני מעתיק את הסרטונים האלה למחשב שלי - אז הם פשוט לא מתנגנים ונשארים קפואים באותו הפריים . מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ניסיתי כל מיני מנהליי הורדות וכולם אומרים לי TRAFFICLIMIT REACHED! העניין הוא שאני לא מוריד כלום!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתקין הירוז והוא נותן לי את הארור הרגיל של הווינדוס. אני כמעט ובטוח שזה בגלל הדיירקט אקס אני לא מבין מה הבעיה שלו. יש סיכוי שהוא לא תומך במשחק כי הוא ישן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום, במחשב שלי הפכתי קובץ AVI לפורמט DVD וכולל את כל הקבצים הנלווים, אני מחפש בבקשה תוכנה שיוצרת את הקובץ שעושה פרקים לעחר שצורבים. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עשיתי restore בתוכנת גוסט אבל ברוב טימטומי שכחתי לגבות saves של משחק כלשהוא יש למישהוא צל של מושג איך ניתן לחזור לאחור או לפחות להציל את הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ראיתי פה מקודם שממליצים פה על פירואלל אחד של חברה מסוימת הקיצר מה יש להמליץ כל הפיירוואלים עושים אותה עבודה לא??? סוגרים את כל הפורטים חוץ ממה שאתה אומר להם שלא לסגור אז ממזה משנה??? וגם ראיתי שאמרו שהפיירואאל של xp לא משהו אז איך יכול להיות שהוא לא טוב???הוא לא חוסם את כל הפורטים?????
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ןאם כן, איזו מומלצת? יש לי כרגע free Ram xp. האם היא טובה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
התקנתי את האימיול על הווינדוס החדש שלי ויסטה 64 עברתי מxp האימול באקס פי היה פועל מהר מאוד פה הוא פועל איטי לא משנה כמה מקורות ואיזה קובץ אני מוריד זה מוריד איטי מאוד הפורטים פתוחים הכול בסדר אני לא יודע למה זה מוריד איטי משהו יכול לעזור אני משתמש בגירסא 0.48a
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לכתוב מייל עם עורך WORD מופעל הוא נותן לי את ההודעה הבאה : טופס זה מחייב שימוש ב-wotd כעורך האלקטרוני שלך, אך היישום WORD אינו פנוי או אינו נמצא. הטופס יפתח בעורך של OUTLOOK" . הWORD זמין, ניסיתי להתקין מחדש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה עושית במצב הזה? אשמח לקבל פתרון למצב תודה מראש דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום. יש לי SYGATE ורציתי לדעת למה לא צרךי להגדיר אותו כמעט אני יודע מה התפקיד של פירוול ואת העיקרון של איך הוא עובד רציתי גם לדעת האם יש פירוולים שלא צריך להגדיר אותם והם יודעים איזה פורטים ולחסום ואיזה לא רוב הפיירולים שאני מכיר כמו זום אלרם וTINY מבקשים רשות לגבי כל תוכנה שזה די מעצבן להגדיר אותם למישהו יש פיתרון אחר ? (אני מתקין די הרבה פיירולים אז זה יקל מאוד)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני התחלתי קצת להתעניין בנושא וגם למדתי כמה דברים בסיסיים מTUTORIALS שונים באינטרנט וקצת לבד. ויותר מזה אני לא מצליח למצוא, אני רוצה ללמוד את התוכנה ואם מישהו מכיר אתר טוב ללימוד בסיסי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-