עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FatalZero,

מדובר בגרסא 7.5 של MSN, לאחר פרמוט של המחשב המסנג'ר מסרב להתחבר. יש לציין שנתקתי כל אנטי-וירוס פיירוואל שהיה על המחשב מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם. רציתי בבקשה דרייבר לכרטיס הקול שלי הבעיה שהמחשב אחרי פורמט ואני לא יודע מהו כרטיס הקול שלי. הבנתי שאפשר לדעת זאת ע"י לוח האם. אז זה לוח האם שלי : Motherboard ID 06/11/2003-SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX Motherboard Name Asus P4SGX-MX תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by kozimus,

שלום. אני מחפש תוכנה ליצירת IMAGE של כל הדיסק הקשיח ושיהיה גם BOOTABLE ניסיתי את NG14 אבל המחשב לא מוכן לעלות ממנו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. שלום לכולם... השאלה בכותרת האם מישהו נתקל בבעיה ...??? כי הבנתי שזה מוכר ולא מצאתי פתרון לדבר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by oded6188,

כנסו ללינק הבא: http://video.nana.co.il/ משום מה אני לא מצליח להריץ כאן שום סרט ווידאו. הבעיה הזאת הייתה קיימת אצלי כבר הרבה זמן והייתי בטוח שאחרי פורמט היא תסתדר. לפני כמה ימים עשיתי פורמט, והבעיה עדיין קיימת אצלי זה נראה ככה: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=DAF44D4F7352892E

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by eladbu,

התקנתי את MSN SUITE ומשום מה כאשר אני רושם משהו בתחתית הטסקבאר המלבן הלבן נותר ריק ולא מניב שום תוצאה ניסיתי הכל להתקין מחדש לעשות מפתוח חוזר ולעבור על ההדרות מחדש המוזר הוא שלפני שבוע זה עבד לי תקין?! יש למשהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by avipeso1,

היי שלום לכולם! אני לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך הכי חזק היום GX2 השאלה שלי היא איזה גירסת דרייבר הכי טוב להתקין עבורו כי הויסטה מתקין לו את הגירסה הישנה . אני אשמח מאוד אם תחזרו אלי תודה אבי .

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. Started by Spybot,

זה פיירוול מספיק טוב ביחד עם NOD32? עדיף במקומו זון אלארם? בכל מקרה אני משתמש בזה כי הזון אלארם לוקח פי 2 יותר משאבים.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. פרמטתי את המחשב וכמו תמיד הבעיה המעצבנת הזו ותמיד אני שוכח איך אני פותר אותה. בכל אופן התקנתי את, Java Virtual Machine ועדין לא ניתן לצפות באובייקטים של Java. אני גולש דרך הדפדפן Maxthon. איך פותרים את הבעיה הזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. שלוםם התחלתי לפני די הרבה זמן הורדה גדולה במיוחד בAZUREUS ואתמול היה שם איזה דרעק כזה שהיה צריך לעדכן אז אישרתי ונתתי לו לעדכן הוא הפעיל מחדש את התכנה וההורדה פתאום נפסקה כלומר היה איזה ERROR התקייה שהיא בעצם ההורדה עדיין נמצאת שמורה עם קצת יותר מחצי ההורדה כולה ובנוסף לכך יש לי את קובץ הTORRENT שבו השתמשתי אז בבקשה נסו לעזור לי בתודה רבה מאוד גיא

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. אין באפשרותי להפעיל את האופרה בהארד דיסק הישן אלא רק להיכנס לקבצים שלו, אם למישהו יש מושג איזה מהקבצים הוא הקובץ של המועדפים אשמח אם תוכל לומר לי.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by big foot,

יש לי סרט וכתוביות בקובץ טקסט איזו תוכנה מדביקה את הכתוביות לסרט כך שאוכל ליראות אותם גם בDVD לאחר הצריבה?

16. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by -AKEL-,

זאת תוכנה למשחקי רשת... בכל מקרה איך אני מכניס לשם שרתים??? לדוגמא אני רוצה לשמחק ב-Call of Duty 2... איפה אני מוצא את השרת שאני יוכל להתחבר ולעשות משחק רשת???

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. הממ כן אם למישהו יש תוכנה חינמית עם לינק זה מאוד יעזור... ועוד שאלה לגבי firefox הוא חוסם את השטויות האלה?

19. חברה יש לי בעיה וזה לו חומת האש חוסמת בדקנו משהו מפריע לו להתחבר כמו שצריך .. יש עזרה?בבקשה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by Nurit2005,

איך יוצרים תמונה על תמונה ב DREAMWEAVER ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by ariel-ro,

יש לי את המצלמה פנסוניק TZ5 וצילמתי היום הרבה סירטונים איתה, וסרטון אחד של 10 דקות שוקל 2GB רציתי לשאול איך אני מכווץ את הקבצים לגודל נורמאלי בלי שיפגע באיכות! הסרטונים הם HD אם זה חשוב. תודה, אריאל עריכה- התבלבלתי בפורומים בבקשה להעביר

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by sagioto,

שלום, ביומיים האחרונים רכשתי שני מוצרים: מצלמה של פוג'י ונגנן של sansa בשניהם נתקלתי באותה הבעיה, איך שאני מחבר את המכשיר למחשב ויסטה הוא מזהה אותו בתור מה שהוא (בסנסה הוא גם מציג את הכונן בתור תמונה של המכשיר) ואז הוא מתחיל להתקין את מנהל ההתקן, תוך כדי ההתקנה הכל עובד בסדר וטוב ואז כשהוא מסיים וכותב מנהל ההתקן הותקן כראוי המכשיר לא מזוהה יותר במחשב ואין איך לעבוד, מישהו נתקל בבעיה יודע איך לפתור? המכשירים עובדים ללא בעיה בXP על האריזה של המלצמה כתוב תואמת ויסטה. נסיתי למצוא דרייברים אבל אין באינטרנט וגם לא עם המוצרים חוץ מזה שזה לא נראה בעיה של דרייברים כי בשניה הראשונה שמחברים אותם הם כן עובדים ומזוהים כמו שצריך. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

ממה שאני הבנתי מכתבות שקראתי שהתוכנה שבאה עם הווינדוס היא לא עושה מי יודע מה את העבודה שלה, לכן ברצוני להוריד תוכנה, עדיף מאוד חינמית שעושה את העבודה בצורה יעילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת בבקשה שיתן את שמה ולינק אם אפשר? תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. שלום.. התקנתי היום windows media player ועכשיו את כל קבצי הmp3 הוא שינה כאילו שהwmp זה הברירת מחדל לפתוח אותם.. ואני רוצה שרק winamp יפתח קבצי mp3 איך אני עושה את זה? מקווה שהבנתם

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  25. שלום לכולם..! כותרת..! תודה לעוזרים..!

• 7 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים