תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת להגדיר פרופלים לstartup, שכשאני אבחר בהפעלה הבאה של המחשב יעלה רגיל, או יעלו רק תוכנות X,Y יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[ בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address) האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה, האתר ייראה IP שונה? תודה יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנה אדובי פרימייר פרו, ולמדתי להכניס בה אפקטים מיוחדים: 1. picture in picture. 2. blue screen of הבעיה שאין לי בסרגלי הכלים את הפרטים שהיו אמורים להדריך אותי, לביצוע האפקטים האלו. הנה הכתובת של שני המדריכים: http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/bluescreen.pdf http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/pip.pdf הנה תמונות להמחשה, הראשונה היא במחשב שלי, והשנייה עם הביצועים המורחבים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סטרימינג, כי אין לי כוח לקנות הרד דיסק והרטיו שלי בTL בתחת. הבעיה התחילה לפני כמה ימים, שום דבר לא השתנה, שום חומרה ותוכנה חדשה, לא עדכונים של הווינדוס, לא עדכונים לא האנטי וירוס אפילו. הבעיה היא שכשאני מעביר למסך מלא בסטרימינג, לא משנה אם זה יוטיוב, מגה וידאו או כל אחד ממגוון האתרים הדומים הסאונד עדיין מנגן אבל המסך קופא לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי חמש שניות. הבעיה "נפרטרת" כשאני מוריד למסך קטן ומחזיר למסך מלא וחלילה. למישהו יש מושג מה קורה פה?! ???
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
כל פעם אני מנקה רגולות,וירוסים וטרויאנים, אבל חוזרים, יש לכם תוכנה/תוסיף (פיירפוקס) שיפסיק את זה? השתמשתי גם בקובץ hosts אבל אין זה מציק גם ב-IE וגם ב-FF לא יכול יותר זה משגע אותי. נ.ב יש לי Windows XP Pro SP1
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשאני מעביר קטעים בציר הזמן(אחורה או קדימה) יש מן פיקסלים מעוותים לשנייה ואז התמונה מתייצבת ככה: ישנה דרך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המרתי קובץ פרימייר .prproj לסיומת aff כדי שיוכלו לעבוד עליו בגירסה יותר נמוכה ובטעות גם שיניתי לו שם עכשיו הוא לא נפתח לי ניסיתי לשנות את הסיומת ולא עוזר מה אפשר לעשות????
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
אדובי פרימייר 1.5 יצרה לי קובצי ענק של הפרוייקטים שלי וסיימתי איתם כבר למחוק אותם כי מדובר פה ב 2.5 -3 GB לקובץ ... מישהו מכיר אותם ? הסיומות שלהם זה : pek ,cfa
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי אני עורך בפרימיר אלמנטס ונוכחתי לדעת שכמה שהמחשב שלי חזק לאחר עבודה ארוכה על פרויקט של וידאו של שעתיים וחצי כולל אפקטים של תיקוני צבע ומעברים זמן הרינדור שיקח לי לעשות בAVI UNCOMPRESSED הוא 50 דקות על כל 5 דקות בTIME LINE בכל מקרה יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים ושמעתי על דבר שקוראים לו render farm חיפשתי מידע באינטרנט אבל כמעט ולא מצאתי כלום על render farm ב פרימיר חוץ מהודעה אחת שאמרה שזה מבוצע אבל לא הסבירה איך חוץ מזה שלושת המחשבים ברשת הם p4 3000gh 1000 ddr עם כרטיסי רשת של 100/10 ככה שיעזור לי המון ברינדור אם אני אוכל להשתמש בשלושת המחשבים במכה אחת האם משהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשמור תמונות בPIC של פרינט סקרין (אנדרגרוונד וכדומה) אך זה שומר לי את זה כמפת סיביות 900 מגה (!!!) יש לי דרך לשנות את זה לJPEG איכשהו?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תיאור: אני נכנס לאתר http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=344&pagenumber=1&r=1 אני רואה את הדף בדיוק כמוכם, אלא שכשאני רוצה לפתוח לקרוא הודעה מסויימת - זה לא נפתח לי (כאילו לא הגיב בכלל לקליק שלי) ניסיתי את כל האפשרויות: מחיקת Cookies, והיסטוריה ופריטי אינטרנט. הסרת JAVA והתקנת JAVA (עם העדכון האחרון), הסרת Flash Player והתקנה מחדש (כולל הPlugin), ניסיון לפתוח את ההודעה בדפדפנים אחרים (אני משתמש בכרום) כדוגמת Iexplorer, Firefox, Safari. יש לי Windows 7 Home Premium. בבית במחשב אחר, זה עובד (מה שאומר שזה כנראה לא קשור לפורטים חסומים או משהו כזה). יש לכם רעיונות לעוד דברים לנסות?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, בזמן שאחות של חברתי גלשה ברשת ( ICQ,Facebook ) נפתח חלון שורת פקודה, ובו נכתב שמה הפרטי, ומספר הודעות בעברית עם פרטים עליה, רשימת מספרים והחלון נסגר. ההודעה לא הייתה גסה אך נראה כי שולח ההודעה מכיר אותה אישית ( כנראה ילד מהשכבה ) . לדעתי מישהו הריץ סקריפט על המחשב מרחוק. יש דרך לשחזר את ההרצה, או לפחות למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אקווה מאוד שתעזרו לי אני מחפש תוכנה טובה למשחק הצ'אנס של מפעל הפיס הורדתי תוכנה מGEOCITIES ושמה "צ'אנס תתחיל להרוויח" (נדמה לי) גירסה 2.80 ופתאום לאחר כמה הפעלות הוא כותב לי שזמני תם וצריך לרכוש את התוכנה המלאה לכן בקשתי או קראק לזה, או תוכנה אחרת לצ'אנס של מפעל הפיס הרבה והמון תודה אם תעזור לי ביי ביי ברוך
-
- 0 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אנשים רעים פרצו לאיסי של אחותי... ושינו את הססמא. כעת היא לא יכולה להכנס לאיסי של עצמה.. יש איזה דרך, כולל לפרוץ לאיסי של עצמה (אני חושב שזה חוקי, לא?) שהיא יכולה לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אנשיםםםם בקשה עזרו לי מישהו פרץ לי לאייסיקיו ושינה לי את הסיסמא והכתובת אימיל שלי לא מופיעה באיסייקיו מה אני יכולה לעשות כדי לגלות את הסיסמא שהוא שינה שימו לב: יש סיכוי שהסיסמא היא באותיות אז אל תתנו לי תוכנות שמגלות סיסמאות שהם רק במספרים תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(עדיף Hirens.BootCD.14.1 שכבר יש לי וצרוב בדיסק) מדריך / תוכנה לפריצת חשבון משתמש עם סיסמה ל - WINDOWS XP / 7 וכ"ו חשבון מנהל + חשבון רגיל הורדתי את התוכנה Hirens.BootCD.14.1 וצרבתי לדיסק אבל אני לא מצליח לפרוץ את החשבון שלי
-
- 9 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד של מבחן ישן של האוניברסיטה שלי ופתאום אני רואה שיש לו ססמא (פעם זה לא היה לי ממש מוזר!!!) ואני לא מצליח לפתוח אותו מישהו מכיר תכנה לפריצה או הסרת סיסמה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היו לי כמה קבצי וורד וקיבצתי אותם בוינראר ועשיתי סיסמא כדי שאף אחד לא יראה אותם עכשיו שכחתי את הסיסמא אולי מישהו מכיר תוכנת פריצת סיסמאות בוינראר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-