עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,אתמול קניתי כרטיס מסך של ATI ,ורציתי לשאול העם יש דרוור בעברית.? תודה.LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by Gliding,

הגרסא שמופיעה באתר היא לדעתי די ישנה...לא? הורדתי אותה ואין שם אפשרות לבחור את המעבד שלי...אז אני לא יודע כמה התוצאות שלה יהיו נכונות אני יודע שקיימות גרסאות חדשות יותר, רק לא מצליח למצוא אותן...

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by IG,

במדור ההורדות יש כל מיני גירסאות של התוכנה, ואני לא יודע מה צריך להוריד, כי בהתקנה של העדכון הלפני אחרון, אני מקבל הודעה שזה לא גירסה מלאה וצריך להתקין גירסה נוספת, וכשאני מתקין את העדכון האחרון יוצאת לי הודעה שיש איזה קובץ פגום... אם מישהו יכול לתת לי קישור לגירסה עובדת, אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

יש לי את הDIVX CODEC החדש ביותר עם DIVX PLAYER 2.6. העניין הוא שאחרי שאני סוגר אתו, אני עדיין רואה אותו בPROCESSES. (תופס 18MB RAM) והכי חמור, זה שאם אני מפעיל את התוכנה מספר פעמים (פותח, סוגר, ופותח שוב) אז הוא יופיע בPROCESSES כמה פעמים. (לפי מספר הפעמים שפתחתי אותו) אני לא מצליח בשום צורה לגרום לו להיסגר מלבד RESET. סתם מציק וגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מריץ אותו. רעיונות? זה אולי קורה לעוד מישהו? אני מריץ XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב סיומת avi , שאני מנסה למחוק אותו או רושם שהקובץ נמצא בשימוש ולא ניתן למחוק אותו , למרות שהקובץ אינו בשימוש ושום דבר שקשור לavi לא פועל.. לא מדייה פליר לא פוואר דיוידי לא כלום.. שום דבר שקשור אפילו.. ועדין לא נמחק הקובץ... ניסיתי להכנס דרך safe mode ועדיין הוא לא נמחק... אותה הודעה"קובץ בשימוש.." והוא לא בשימוש בכלל.. יש דרך\תוכנה שימחקו אותו למרות הכל? :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  6. מחפש תוכנה שתדע לנהל את הזיכרון שכל אפליקציה שפותחים אותה ,משתמשת מהזיכרון במחשב. יש לי תוכנה שברגע שפתחתי אותה אני שם לב שכל זמן מסויים היא פשוט לוקחת יותר ויותר זיכרון מהמחשב עד לקריסת התוכנה. אציין שבדקתי את המחשב לוירוסים וספייוור . לכן אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לקבוע מראש בכמה זיכרון תוכל כל תוכנה ותוכנה להשתמש ובכך להציב גבול עבור כל תוכנה . win XP SP2 עם 512MB זיכרון.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  7. שלום לכולם, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תוכנה שמתאימה שלמעבד שלי.. אני מחפש תוכנה שמראה את טמפרטורת המחשב: המעבד הכרטיס מסך וכו'. המעבד זה מה שחשוב. תודה רבה מראש לכל המוצא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מחקו לי את האנשים באיסיקיו (בערך 200 אנשים) יש דרך לשחזר??

• 55 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nehmia,

יש לי בעיה שאני שלוח דואר זה מראה לי את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by hmjmvhcvh,

יש לי בעייה הדפדפן לא מציג את כול הדף ראיתי את זה קורה בכמה אתרים וחשבתי שאין פשוט תמיכה בדפדפן הזה אבל לאחרונה זה קורה לי גם בפורום הזה ובכלל באתר, אני מצרף תמונה כדי שתבינו מה הבעייה אולי מישהו יוכל לעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. מה זה ?!?!? האייסיי מראה כאילו שהוא מחובר אבל אין אף אחד באוןלין ... והרשימה שלי לא נימחקה או משהו ... אני רואה את כל הרשימה כלא מחוברת (יש לי המון אנשים ותמיד יש לפחות40 מחוברים) אז זה לא הגיוני עשיתי סריקה של וירוסים עם מקפי .... סריקה עם Ad-AWARE ועשיתי ריסטרט אך שום דבר לא עוזר ... ניסיתי להריץ גירסא אחרת של האייסייקיו ,וגם אותה תופעה האם זה אצל כולם ? משהו בשרתים של האייסיי ? או שזה רק אצלי ? מה לעשות ?????????????????? בתודה, עמית

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. אני נכנסתי עכשיו לאיי סי קיו שלי וכל רשימת החברים נעלמה לי מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לירון

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by shloMI2oo5,

מי שיכול לעזור אודה לו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. אני מעוניין לשים על מספר תיקיות במחשב שלי סיסמא...(משתמש בווינדוס xp). האם זה אפשרי דרך הווינדוס ואיך, או שיש תוכנה מסויימת שעושה זאת. תודה.

16. Started by A_MuMu,

משהו פשוט לאתר שיהיה בעיקר טקסט בלי כל מיני התלהבויות מיוחדות ולמישהו שלא מכיר HTML.

• 6 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. האם כדאי להמיר את ה FAT32 שיש לי בכונן C ל NTFS ? אם כן במה זה ישפיע על מערכת ההפעלה ?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by Ashand,

ה-V MEMORY שלי כרגע הוא 384MB ב-ENDTASK ה-PF תמיד גבוה...איך אני "משחק" עם ה-V MEMORY שיתאים לי נכון ומהי ההמלצה? למה ה-PF שלי גבוה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by wow,

או משהו כזה. שמעתי שהיא טובה. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אני רוצה לדעת איזה תוכנות כדאיות וחשובות להתקין אחרי פירמוט לפני שאני שוב חוזר לגלוש... ומה להתקין לפני מה... ? ואם יש אופציה יותר טובה לגבות את מערכת ההפעלה מ Norton Ghost ? ואם כבר אני מגבה אז לפני או אחרי שאני מתקין דרייברים ? אתם יכולים לפרט אם זה אנטיוירוס אז איזה סוג וכו' ... אני לא מעוניין בפיירוול נראה לי שמספיר הפיירוול המובנה ב SP2... תודה לכל העוזרים :

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום לכולם!!! אני צריך עזרה ממישהו שיודע איך אני מתקין /מגדיר/מחבר R DISK נוסף למחשב... (כבר חיברתי בעבר אבל משהו קרה ועכשיו יש לי רק WIN 98 כי הXP היה שם...) תודה רבה E.T.L (מצפה לתגובה כמה שיותר מהר....)

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  22. יש המלצות , הערות ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. שלום לכולם ברשותי מחשב amd 2600 ram 512 windows xp service pack 2 לאחר המלצות רבות הורדתי את הדפדפן החדש mozila firefox ומכיוון שיש בו פחות בעיות בטיחותיות החלטתי להשתמש בו ורק בו ואיניני מצליח להסיר את ה internet exploer כל פעם שאני מוחק אותו הוא חוזר בחזרה , בעיה זו לא מפריעה לי כל כך אבל הבעיה שמופיעים באנרים וקופצים לי חלונות ב IE ולמרות שוהרדתי antispyware למיניהם הם לא מורידים את הכל ולכן שאלתי היא כיצד אני מסיר לחלוטין את ה IE שמותקן במחשבי תודה רבה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  24. יש לי פה את העבודת שורשים שלי שעוד רשמתי אותה בQTEXT 5 הישן והמוכר לדוס (זה עם המסך הכחול) עכשיו יש לי גם את הQTEXT עצמו רק אי אפשר לפתוח אותו על הWINDOWS XP. אח שלי צריך אותה דיי דחוף... השאלה שלי, האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת את הפורמט המיושן של הQTEXT הזה לפורמט מוכר כמו RTF למשל (או אפילו TXT יספיק...) תודה, מקווה שלמישהו יש תשובה לדבר הזה...

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום לכולם. במזל טוב הזמנתי את ה-LG 4163b. אני לא ממש מחבב את נרו 6, ורציתי לדעת האם גרסה 5 תדע לנצל את הצורב, או שבכל זאת עלי לשדרג ל-6... ואם כן, לאיזו גרסה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים