עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כאשר תיהיה סגורה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by Adir88,

שלום כולם. התחדשי אתמול במחשב לסלון ויש לי שאלה קטנה. יש לי בבית רסיבר שלא תומך בפורמטים החדשים שכרגע הוא מחובר למחשב גם עם כבל אופטי וגם דרך LPCM. רציתי לדעת אם אפשר להגדיר ב ffdshow שכל סרט בפורמטים הרגילים (DTS DD) יעבור דרך הכבל אופטי בPASSTHROGH כדי שהרסיבר יפענח את האודיו וכאשר מופעל סרט עם פורמטים חדשים המחשב יפנח אותם ויעביר אותם לרסיבר ב LPCM. אני מקוה שהסברת את עצמי טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by lazygecko,

שלום חברים. אני מנסה להתחבר ל SOULSEEK והתוכנה לא מצליחה לעשות CONNECT לשרת. אני חושד שברק חוסמים, מישהו כאן מחובר ל SOULSEEK תחת 013 ? ולפני שכולם קופצים כאן שאני אסדר את הפורטים, אז א. ה PORT FORWARDING שלי מכוון כהלכה ב. ההתקשרות לשרת בכלל לא תלויה ב PORT FORWARDING שיעבוד

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתיסגר...וקבוע סוגרים אותה אני צריך טריק או תוכנה או משהו שיסתיר אותה והיא עדיין תרוץ יש כזה דבר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…

6. שלום אני צריך את התוכנה S&M בגרסה הכי חדשה שלה לא משהו ישן חיפשתי בגוגל באימיול ולא מצאתי אשמח אם תמצאו לי תודה!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by ran1809,

התקנתי את בבילון החדש לתקופת ניסיון עכשיו הגדרתי לי שאני יילחץ על shift+לחצן ימני, אני מנסה ללחוץ על מילה מסויימת והוא כל הזמן לוקח רק איזה תו אחד ממנה ואל משנה איפה אני לוחץ או איזה מילה ניסיתי בהרבה מקומות. בעייה שניה היא שנגיד אני סתם לוחץ באמצע המסך ומכניס מולה באופן ידני הוא לא נותו לי פירוש אלא מראה לי דבר כזה:

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by benor,

לחבר שלי יש WIn XP + SP2. המדפסת היא hp psc 2210 all-in-one הוא התקין עם הדיסק התקנה שבא עם המדפסת וזה מה שזה עושה לו. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by dd7,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלתי אבל נורא הרבה זמן שאני רוצה להעלות לאתר חתימה ותמונה ועד היום לא ענו לי בפירוט וגם בחיפוש לא מצאתי משו מפורט בבקשה צריך עזרה...תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by galila,

למרות שהתקנתי ג'אווה יש לי בעיה להכנס לצ'אט של נענע, חלון הצ'אט לא נפתח אותו דבר באתר משחקים POGP חלון החדרים נפתח אבל התוכן לא עולה מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by Tzion,

מישהו יכול להביא לי תוכנה חינמית להסיר אותו?? יש לי כבר ad-aeare וזה לא עוזר.. תודה!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. שלום! אשמח לעזרה... איך אפשר לדעת שקיבלתי באן ביוטורנט? האם אפשר לקבל באן מהטרקר של the pirate bay ? נגיד שקיבלתי באן, האם שינוי הכתובת ה-ip שלי עוקפת את הבאן? אגב, אני שואל שאלות אילו כי לאחרונה יש לי בעיה קשה עם יוטורנט שנראה לי קשורה להורדות מ- the pirate bay. פתאום התחילו להופיע לי חצים אדומים מכוונים למטה, שאני מבין שזה אומר שישנה בעיה בתקשורת עם השרתים. אני בעיקרון מוריד רק מהאתרים the pirate bay ו- Mininova. אם מישהו יודע על בעיה גלובלית בנושא או הסברים לפתרון הבעיה הספציפית שלי אשמח לקצת מידע... בתודה מראש! אופיר

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. יש לי כבר שנה את NOD32 ואני ממש מרוצה,בימים האחרונים הוא התחיל לצפצף ולהקפיץ שגיאות שהוא לא יכול להוריד עדכונים כי המשתמש לא בסדר. הנחתי שנגמר לי הרישיון,יש דרך לחדש את הרשיון במחיר מוזל(יחסית למוצר חדש)?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  14. למישהו יש מןשג למה שאני מוריד סרטונים או שאני רואה אותם באינטרנט אני רואה אותם בצבעים זוהרים משונים?? (ניסיתי להעלות סקין שוט אבל זה לא עולה)

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  15. היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by oribe,

לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע בדיוק איזה דרייברים צריך להוריד ומאיפה, ולמה. אשמח אם תתנו לי כאן קישורים ישירים לדרייברים, או שפשוט תגידו לי למה אני צריך למצוא דרייברים. Q6600+ac freezer 7 pro ABIT IP35 Geil DDR2 4096mb 800mhz BFG Nvidia GeForce 8800GTS OC 512mb PCIe 2.0 Samsung Sh-203B NZXT Hush + SeaSonic S12ll-500 500W Hauppauge winTv-PVR-150 MCE Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser Microsoft OEM Vista Premium ENG 32Bit המון תודות!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Spybot,

זה פיירוול מספיק טוב ביחד עם NOD32? עדיף במקומו זון אלארם? בכל מקרה אני משתמש בזה כי הזון אלארם לוקח פי 2 יותר משאבים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום לכולכם, אני מחפש תוכנה או כלי שתאפשר לי ליצור לוג של חומרה + תוכנה המותקנים במערכת, זה בשביל להקל עלי את העבודה הכרוכה בנושא של לעבור על 30 מחשבים ולרשום מה התכולה שלהם אודה לכל מי שיתן מענה / הכוון לפיתרון. עקרונית אני מחפש כלי שמאפשר לתפעל אותו משורת הפקודה - כך אוכל להריץ סקריפט על כל המחשבים שברשת אבל אני מוכן ל"התפשר" גם על כלי גרפי, שדורש את ההרצה שלו על כל מחשב בנפרד. תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by tomer_et,

שאלה פשוטה - האם אין דרך לבטל את חסמיה של פקודות JAVASCRIPT בפיירוול של Norton Internet Security. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי... הדבר היחיד שעובד אצלי בקטע הזה זה לבטל את הפיירוול כשאני צריך ללחוץ על פקודה כזאת - כמו שמיעת רדיו או ספם פתיחה של חלונות באתרים. אין פיתרון לבעיה הזאת בהגדרות של Norton Internet Security ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. סדרת שאלות נוב ברשותכם: הלוח אם הוא: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והאם מה שמופיע בתמונה מס'1 היא הבחירה הנכונה לדרייברים? והאם באמת צריך להסיר את כל ההתקנות הקודמות כדי להתקין את החדש כמו שכתוב באתר? הכרטיס מסך הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme לעשות את העידכון דרך LEADTEK או דרך אותו האתר של NVIDIA? ואם דרך NVIDIA הבחירה של תמונה מס'2 נכונה? והאם באמת צריך להסיר גם את הדרייברים של הכרטיס כדי להתקין את החדש? אגב יש תוכנה שעושה עידכונים באופן אוטומטי לכל הדרייברים במקום כל הבלאגן הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!

23. Started by omemo,

שלום לכולם.. לאחרונה ה-windows update מבקש להוריד איזשהו "עדכון אבטחה מצטבר" מסויים (cumulative security update for internet explorer for windows xp (KB896688 אחרי שהעדכון הורד, זה מנסה להתקין אותו - ואז אני מקבל את ההודעה: Initializing installation... done! Installing Cumulative Security Update for Internet Explorer for Windows XP (KB896688) (update 1 of 1)... FAILED. Updates were unable to be successfully installed. חיפשתי בקשר לזה ומצאתי כל מיני בעיות דומות, אבל לא בדיוק הבעיה הזאת... והפתרונות תמיד היו לעשות boot נקי מ-msconfig וכאלה, אבל אלו הדברים הראשונים שניסיתי... וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  24. שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by +Eliran+,

אני מנסה להתקין את האנטי וירוס NOD32 אבל הוא לא מביא לי כי הוא אומר שצריך להסיר קודם את הקודם. כשאני הולך להסיר את הקודם אז בשום תוכנת הסרה הוא לא מראה לי שיש אפשרות להסיר. ז"א כבר הסרתי את זה אבל כנראה רק חלקית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להסיר את השיריים של הגרסא הקודמת בצורה מלאה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים