עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TARON,

קניתי אותו אתמול עכשיו קניתי אותו יד שניה וקיבלתי קבל יו אס בי אבל אמרו לי שצריך גם תוכנה ואין לי אותה מישהו יוכל להעלות לי אותה ותדריברים בבקשה זה חשוב מאוד השם של התוכנה הוא SAMSUNG PC Studio 2.0.9 ואיך משתמשים בה ??? צריך דריברים לקבל יו אס בי למה אין לי כלום

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. אבינו מלכנו.... קניתי שלט IR למחשב - RC107 התקנתי את התוכנה - אבל אני צריך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשהווינדוס (XP) עולה. * אין שום אופציה להפעיל זאת דרך התוכנה... האם ישנה דרך אחרת להפעלה אוטומטית ? תודה....

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by sigma,

מדי פעם יוצאות גרסאות חדשות של תוכנות , כגון: ccleaner ; glary utilities ;registry booster . האם עדיף להתקין גרסה חדשה על הגרסה הקודמת ? או , שעדיף קודם להסיר את גרסת התוכנה הקודמת ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by The Dom,

אני בטוח ששאלו את זה אבל באמת מהו? (היה לי ניסיון רק עם za)

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by Dante_9,

אלו קבצי IMAGE מסויים שלפי חיפוש באינטרנט אפשר לצרוב אותם בעזרת התוכנה Prassi PrimoDVD. התקנתי את התוכנה אבל היא לא מזהה את הצורב שלי משום מה (3540) מישהו מכיר אלטרנטיבה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. אני יודע שאני יכול ללכוד תמונה אחת על ידי הלחצן במקלדת "print scrn / sysrq" שנמצא קרוב ללחצן "pause" ואז לשמור אותו בתוכנה צייר על ידי הדבקה. אבל אני צריך ללכוד מספר תמונות המופיעות במסך בזו אחר זו ולהעביר אותן רק לאחר מכן לתמונות, או לחילופין שישמרו באופן אוטומטי כתמונות על ידי לחיצת כפתור. אם וינדוס לא מאפשר אופציה זו, האם קיימת תוכנה שיכולה לתת מענה לצורך שלי? אגב, יש לי ויסטה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  7. היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם ..! יש לי בעייה בקבצים נגיד שאני מוריד איזה שהוא תוכנה אז המחשב לא פותח לי אותו בתור התוכנה הוא פותח לי אותו בתור word מה אני צריך לעשות?? תודה מראש לעוזריםם..!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by galr52,

שלום יש לי גויסטיק http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2509 ואני מחפש לו דריבר לXP בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by urik,

שלום, הורדתי את התוכנה uICE בשביל שאני אוכל לשלוט על המחשב עם שלט אינפרא אדום. יש לי מחשב נייד ובו יש אינפרא אדום מובנה SMC IrCC Fast Internet Port. איך אני גורם לתוכנה לזהות את החיבור שלי ואת השלט שלי. אורי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. שלום לכולם פירמטתי את המחשב של חבר שלי ויש לו כרטיס מסך מובנה, ואין את הדיסק של המחשב, ועכשיו רואים מה זה מגעיל,אם אפשר לקרוא לזה רואים, משהו יכול לעזור לי?להגיד לי איך אני מטפל בזה?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. אני צריך מישהו שיסביר לי את היתרונות והחסרונות של התוכנה והאם היא מהירה בדרך כלל, וכמה זמן לוקח לה להתחיל להוריד וכו'....

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by hdbaam,

אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. יש לי שני מחשבים בהם מותקנת קאספארסקי 1. נייח עם XP + קאספארסקי 2. נייד עם WIN7 + קאספארסקי הבעיה 1. כשאני שולח מייל עם מיסמך וורד מהנייד לנייח ( זה למעשה לעצמי למייל שלעצמי - כי אני משמש בנייד כשאני לא במשרד) מה שקורה הוא: א. המייל מגיע לנייד עם הצרופת וורד ב. המייל מגיע לנייח ללא הצרופת וורד 2. עבור אותו תהליך שליחת מייל מהנייח לנייד - הבעיה לא קוראת= והצרופה מגיעה בשני המיקרים 3. כשמישהו שולח לי את המייל - אותו המייל - ממחשב אחר למחשב הנייח שלי - הוא מגיע עם צרופת הוורד מקווה שההסבר לא מסובך מידי - אבל תכלס זה מה שקורה עברתי על הסטאפ של הקאספארסקי במחשב הנייח - ולא מסומן שם שום אופציה למחיקת צרופות במייל מה זה יכול להיות ? תודה מראש למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. מי שנכנס כנראה מבין למה אני מתכוון. ובכן משום מה עם הקודק הספציפי הזה בלבד ובתוכנה הזו ה-AVI שמתקבל רץ בהילוך איטי. לוירטואל דאב למשל אין בעיה לעבוד עם Huffyuv ולהוציא וידאו טוב. ניסיתי כל מיני גירסות של FlyDS ו-Huffyuv ללא הצלחה ומה שמוזר שבעבר לא היתה קיימת בעיה כזו. אני רוצה דווקא את FlyDS בגלל כמה תכונות שיש בה. מי שיוכל לתת עצה יבוא על הברכה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by zion561,

מה נשמע חברים? תראו אבא שלי קנה את ה DVD הזה. http://zap.co.il/model.asp?model_id=584692 והורדתי סרט הארי פוטר והוא באה בשני חלקים CD1/CD2 עכשיו אני צורב אותו על DVD ואני פשוט צורב את 2 החלקים האלו על דיסק 1 ובתפריט אני בוחר איזה חלק אני רוצה לראות? וגם הדי וי די קורא כתוביות Divx ורציתי לשאול איך אני צורב כתוביות עם הסרט? למשל הורדתי כתוביות לסרט ואני לא יודע איך אני צורב את הכתוביות ואיך אני מפעיל אותם חח תודה מראש ממש חשוב לי

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. אני רוצה תוכנה שתדע לפתוח קצבי RAR אבל לפי תור כאילו אם יש לי כמה תיקיות שמכילות קצבי RAR שאני אוכל לקבוע לאן לפתוח כל קובץ ואז היא תתחיל לפתוח ולא יהיה צורך לשבת מול המחשב וכל פעם לפתוח קובץ ולחכות שיפתח כדי לעבור לבא בתור

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. איך אני יכול להכניס לסרט מוסיקה כלומר באיזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? אנשים תענו בבקשה תתעוררו

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by PCguy,

מישהו יודע איך רואים היסטוריה?? איפה הוא מאחסן את הTEMP

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להקליט אאודיו, ובזמן ההקלטה אני רוצה שתהיה לי אפשרות להקשיב למה שכבר הקלטתי - להשמיע חלק קצת מוקדם יותר של ההקלטה בעוד אני ממשיך להקליט. יש דרך לעשות את זה עם Cubase? או שיש תוכנה אחרת שיודעת להמשיך להקליט בזמן שאני מריץ אחורה בהקלטה? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by ran1809,

ההורדות בדפדפן נורא מעצבנות בקושי ניתן לראות את מצבן ואם מעבירים את כל ההורדות לדף אחד מרוכז אז נעלמים כל הנתונים כמו זמן משוער עד סוף ההורדה וכו'. כיצד ניתן לקבל יותר פרטים על ההורדה? יש בהגדרות משהוא נוח יותר? תודה רן

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by p-o-i,

אני מנסה להתקין daemon tools בVISTA X64 ולא הולך לי...מישהו יודע אולי למה?...או אולי יש לכם תוכנה חלופית?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.