עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני הגדרתי את קופסת הלינוקס שלי כך שתשמש כראוטר לכל שאר הרשת (NAT). עשיתי את זה בעזרת iptables, הנה הקוד: Code: #!/bin/sh IPTABLES=/sbin/iptables #All The lines below are NAT routing # flush any old rules $IPTABLES -F -t nat # turn on NAT (IP masquerading for outgoing packets) $IPTABLES -A POSTROUTING -t nat -o ppp0 -j MASQUERADE # enable IP forwarding (of incoming packets) echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward עכשיו, אני לא יודע איך אני מפנה פורטים שהאימיול טוען שהם תפוסים...מה שיוצר LowID. אם מישהו יודע מה לעשות שבבקשה יעזור לי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Lancer,

כשאני נכנס ל network ולוחץ על "רענן" כדיי לקבל רשימת האבים אז התוכנה כותבת לי hub list downloaded אבל הבעיה שאני לא רואה אר רשימת ההאבים. מישהו יודע איך אני פותר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם מצאתי אתר וובי חדש ששמו ב.g.ho.st שמסוגל להריץ מעכרת הפעלה על הרשת נרשמתי והכל טוב ויפה אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים האם מישהו נרשם ומריץ את התוכנה אשמח לדעת איך

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. אם נגיד קיבלתי באן מאיזה פורום\אתר , אז אם אני אמחוק את הקוקיס ואשנה IP אז אותו פורום\אתר לא יוכל לזהות אותי ,ואוכל לפתוח משתמש חדש ? אן שבעצם אותו פורום יכול לזהות אותי אפילו שמחקתי קוקיס +שיניתי IP

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. Started by kobibo,

אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש...גם את ה FF אך לא מתאים לי לחפש את כל ה extensions מחדש ולהתקינם כמו כן אני רוצה לשמור על דף הבית שלי ועוד הגדרות האם ניתן לגבות דברים אלו ואח"כ לשחזרם? שמעתי שישנו כלי ב FF שנקרא FFBE רציתי לדעת האם זה באמת יוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. יש לי כל מניי מילים שאני רוצה לזכור, אז אני מחפש תוכנה שתכתוב לי אותם ברקע של הוינדוס וכל כמה זמן תחליף מילה אני יודע שאפשר להכין wallpapers ויש תוכנות שמחליפות אבל לא בא לי ממש להשקיע בזה עבודה.. וככה גם יהיה לי יותר כל להוסיף מילים. תודה מראש על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. היי, אני רוצה ליצור דיסק (לא דיסקט) שבעזרתו אוכל לאתחל את המחשב ולבצע סריקה של וירוסים. הורדתי בזמנו אימג' של CD כזה מאימיול (אין לי מושג מי יצר אותו) עם כל מיני תוכנות עזר אבל הבעיה היתה שהדיסק לא קרא את ההארד דיסק שלי, לא יודע אם בגלל שהוא NTFS או בגלל שהוא SATA. יש ברשותי Norton 2005. תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. אני מכין לעצמי DOK עם MULTIBOOT (כ7 מחיצות הפעלה שונות) ונתקל במספר בעיות. היות שלהפעיל את המחשב כל פעם מחדש בתהליך הגדרת הGRUB לא כל כך ישים מבחינתי, אני מחפש תוכנה שתדמה תהליך בוט ותטען מDOK. אין לי צורך בזיהוי החומרה כולה, דרייברים וכו'. אשמח להמלצה על תוכנה כזו.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. ויש לי שם תמונות , איך אני שומר לי אותם ? ( אם אני לוחץ קליק ימני אין לי copy או save target as ) יש רק zoom in , zoom all ועוד כמה אופציות שלא עוזרות לי. אם מישהו יודע אשמח לשמוע רעיונות תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by eran131,

שלום! הורדתי מחשב חדש ואני לא יודע למה רק רואים במדיה פלייר אני רואה מסך לבן ורק שומעים תודה ערן

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by zvkel,

מחפש תוכנה לבדיקת דואר שתרוץ ברקע ורק תודיע לי כשמחכה דואר על השרת.... שלא תעשה כלום חוץ מזה משהו קטן כזה שפשוט יקפיץ חלון ויודיע שיש דואר בתיבה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by Itsik-L,

יש לי איסיקיו 5.1 היה לי 6 אבל גם שם היו בעיות,עכשיו ב5 אותו דבר כל שניה מתנתק ומתחבר,או שרושם לי שכולם מנותקים וזה גם לא מצליח לשלוח הודעות כל מיני דבירם כאלה מעצבנים לפעמים רק הוא עובד בסדר

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by cleric,

איך אני מקנפג את התוכנה evilyrics שתשתמש באתרים עם מילים לשירים בעברית? (כמו mp3music.co.il) ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. יש לי סרט בשני חלקים, שאותו אני רוצה להמיר ל - VCD. אבל הבעיה שלי היא שאחד החלקים הוא מעל 90 דקות, ולכן אני צריך לחלק אותו שוב, כדי שאוכל לצרוב אותו. אני רוצה ליצור שלושה חלקים שווים, ולכן רציתי לחבר את שני החלקים - ואז לחלק אותם. הבעיה היא שאי אפשר לחבר אותם - וכשאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה מ - VIRTUAL DUB, שאומרת שלסרטים אין אותו סמפינג רייט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by IlanF,

הכנתי את המוד של האינפרא אדום, לשלוט על המחשב עם שלט. אחת מהתוכנות, המומלצת UICE עושה לי בעיות בהתקנה. אני הורדתי אותה, הדלקתי התקנה, הוא הגיע לסיום ההתקנה ממש לפני שהוא אמור לכתוב לי FINISH ועושה לי ריסט למחשב. הדלקתי אותה וכשניסיתי להוסיף שלט לשליטה הוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייבר :s05:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. רצוי חינמית

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by zohar678,

לפעמים אני שולח לחבר מצגת והוא לא מצליח לפתוח אותה, הוא מקבל את ההודעה הבאה בפואר פוניט אין אפשרות לקרוא c:\docoment and settings\owner my docments my completed כיצד ניתן לפתור את בעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. אני מנסה להתקין את הדרייבר בשביל ה USB2 שבלוח בעזרת הדיסק שקיבלתי. אבל כשאני לוחץ בתפריט על "USB 2.0 DRIVER" הוא פותח לי דף HTML שבו כתוב: אלה הוראות להתקנה לאנשים שאין SP1, המערכת הפעלה שלי היא HOME EDITION בעברית שכוללת בתוכה SP1, אבל אני עדכנתי את המחשב ל SP2 לפי החוברת של הלוח כתוב שבעלי WIN XP/2000 צריכים להוריד את ערכת השירות המעודכנת ביותר מהאתר של מייקרוסופט. כשאני עושה לפי ההוראות שכתובות למעלה (בלי החלק של ההורדת SP1) מופיעה לי הודעה שאומרת שזה לא מוצא גרסה יותר מעודכנת ממה שיש כרגע. הסתכלתי באוורסט ואני רואה שרק אחד מבין כולם הוא USB 2. אז מה קורה פה? מותקן לי USB 2 או לא? אם לא אז איך מתקינים? תודה רבה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. המחשב אצלי בבית מחובר דרך ראוטר. ואני רוצה תכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שלי דרך מחשב אחר.. תודה למי שייעזור

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  22. כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי ההודעה הזאת מה שבתמונה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  23. התחלתי סוף סוף לבצע גיבויים מסודרים לקבצים החשובים שלי....אבל בקצב הזה אני גומר את הדיסק בתוך חודש! ??? התוכנה היא Acronis10 השיטה היא deffrintal בהתחלה גיביתי deffrintal באופן רגיל >> יצא הקובץ הראשון בגודל 11G ואחריו בכל יום 1 G ניסיתי כל מיני שיטות כיווץ ( עד 65 % ) שהתוכנה מאפשרת > אבל באופן מפתיע זה הגדיל את הקובץ ל1.2 G ועכשיו ל 1.7 ??? השינויים שאני עושה בכל יום = באחריות לא עוברים את 250K >>> איך זה מגיע לכאלה מימדים מיפלצתיים ? ??? מעבר לזה שאלה : 1. בכל יום זה נותן לי מיספר סידורי...נגיד 2,3,4,5,...10 וכו' אם אני מוחק את המיספרים הראשונים = זה יפגע בשרשרת השיחזור? 2. יש שיטת גיבוי כל שהיא ? שמכינה ביום הראשון קובץ גיבוי מלא >> בי…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by רן.ט,

איזה חבילת קודקים הכי כדאי לי להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים