עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את העבודה ? לחלופין איך אני מצליח לייצא את המועדפים של פיירפוקס לאספלורר,ניסיתי כמה פעמים ולא יצא טוב,כל אחד מהם בפורמט שונה ( אחד ב - HTM והשני ב - HTML , אם אני לא טועה ).

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by re5pect,

שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by bazuka,

אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים את התוכנה. זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נךתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים, אבל לא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  5. אני משתמש בנורטון קורפורייט 9.0

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by ma4351,

התוכנה עובדת בגרסת 64ביט של ויסטה או שצריך גירסה של 64ביט של התוכנה?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים יש אצלי בעיה בהתקנה של הדרייברים החדשים של ATI אחרי ההתקנה מופיע אצלי מסך כחול (BSOD) שאומר שהקובץ (ATI2MTAG.SYS) עושה בעיות קוד שגיאה: 0X00000008E רציתי לשאול אם זה קרה לעוד אנשים שהתקינו תדרייברים או שרק אצלי? האם זה קורה רק בXP או שגם בויסטה יש תבעיה הזאת? ניסיתי עם XP מקורי וXP גירסה 64 ביט יש לציין שעם גירסה 8.6 אין שום בעיה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. אף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהיא... והוא אומר פעם אחת שהשרת לא זמין, פעם אחת הרשימה לא זמינה ועכשיו השירות אינו זמין.. :\\

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by hdbaam,

אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by segev22,

הנה הלינק לקובץ: http://rapidshare.com/files/59288891/DirectX_10_for_Windows_XP.rar רצות שמועות שזה עובד מישהו יכול לתת אישור רישמי יותר? ככה זה לא נראה לי הכי חוקי אז אם זה לא חוקי אני ימחק את ההודעה....

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. אהלן, אני זוכר שבווינאמפ בדרך כלל יש תמיכה של עשרות קבצים ביניהם FLAC WAV וכו'. משום מה בוינאמפ 5 האחרונים שניסיתי להתקין 5.552 אין תמיכה בקבצים האלו. למה זה ככה? אני עם וינדוס 7 אם היא גורמת לכך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by EF,

שלום , רציתי להעזר בכם לגבי תופעה חדשה במחשב: מזה מס' ימים המחשב איטי מאוד והמסכים נתקעים לי ובנוסף יש כתובית שעולה ובה רשום: "זה SCRIP האם להפסיק את הפעלת קובץ. לפעול לאט בדף זה גורם ל-scrip קובץ,אם הוא ימשיך לפעול המחשב עלול להפסיק להגיב". מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי??

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. איך אני יכול להכניס לסרט מוסיקה כלומר באיזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? אנשים תענו בבקשה תתעוררו

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by Nir Ben Aharon,

אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by yarl,

שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן של ABIT-VL6 מפני שהחלפתי למעבד קצת גדול יותר והלוח לא מזהה אותו רק 400 והמעבד 800 לא נתקלתי אף פעם בבעיה כזו ואמרו לי שאני צריך לעדכן אז מי שיודע שיתן לי לינק ישיר לעדכון תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by Rebellion,

תודה!!!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by moses_23,

שלום חברים! דוד שלי רואה סרטים בשחור לבן! לא משנה איזו תוכנה לא משנה איזה סרט... החלפנו קודקים... יש קול. מה הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להקליט אאודיו, ובזמן ההקלטה אני רוצה שתהיה לי אפשרות להקשיב למה שכבר הקלטתי - להשמיע חלק קצת מוקדם יותר של ההקלטה בעוד אני ממשיך להקליט. יש דרך לעשות את זה עם Cubase? או שיש תוכנה אחרת שיודעת להמשיך להקליט בזמן שאני מריץ אחורה בהקלטה? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. אני שומע את הצליל הראשוני של הווינדוס כשהוא עולה, הסמל של השמע מופיע ליד השעון כשהווינדוס עולה, אבל כמה שניות אחרי הוא נעלם ואני לא מצליח להפעיל שום מוזיקה, כי אין לי דרייברים מותקנים מה שמוזר זה- איך אני שומע את הצליל של הוינדוס אם לא מותקן הדרייבר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש דרייברים. עוד דבר מוזר, במנהל התקנים הכל נראה שמותקן כראוי, אבל ב"צלילים ובהתקני שמע" לא מופיע שמותקן דרייבר. (ראה קישור למטה) זו לא בעיית חומרה מכיוון שכן שומעים את הצליל פתיחה של הווינדוס. לא מצליח להציג כתמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=cjn2zmhqwrny.jpg

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by p-o-i,

אני מנסה להתקין daemon tools בVISTA X64 ולא הולך לי...מישהו יודע אולי למה?...או אולי יש לכם תוכנה חלופית?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  24. או פשוט אפשרות בmedia player...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by snop53,

היי... רציתי לשאול אם ידוע לכם אם קיים אתר איטרנט בעברית שמסביר על פוטושופ- איך להשתמש, טיפים וכדומה? :s05:

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים