תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פתאום המסנג'ר הפסיק להתחבר לי! לא משנה איזו גירסא אני מתקין,איזה משתמש אני מכניס הוא כותב לי את השגיאה מס' "8008821" ד.א אין לי FW במחשב
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, הכנסתי את תוכן תקיית הVideo-TS של סרט DVD לצריבה וזו ההודעה שקיבלתי: "DVD-Video files reallocation faild" הקבצים עצמם תקינים בוודאות ושמתי לב שעוד אנשים נתקלו בerror אבל פתרון לא ראיתי.. מישהו יודע מה הבעיה? Screenshot http://i38.tinypic.com/aonvqt.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ;D עוד שאלה קטנה: בפיירפוקס אני מוצא את עצמי עושה REFRESH לעמודים שפשוט לא רוצים להטען בפעם הראשונה... "page load error " ואז הם עובדים.. כמובן שבספרי ובאקספלורר זה לא קורה, אז מה גורם לזה בפיירפוקס ? מחקתי את כל העוגיות וכל הOFFLINE WEBSITE... והפיירוול גם מבוטל
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבצע שיחת וידאו במצלמה או להיכנס להגדרות של המצלמה דרך מסנג'ר 7 וההודעה שאני מקבל אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך כיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת הקטע הוא שהמצלמה כן עובד באשף כונון במסנג'ר ורואים הכל וגם בתוכנות אחרות היא עובדת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות או מנסה לבצע שיחת וידאו היא לא עובדת לי ומתי שאני מנסה לבצע את השיחת וידאו אין שום תוכנית אחרת שהמשתמשת במצלמה למישהו יש רעיון מה הבעיה??!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הייתה תוכנה בדף ההורדות של האתר שהייתה מציגה בשידור חי את העבודה של המעבד וכמו כן גם את של הזכרון...מהן תוכנה המציגה גרף רץ כזה.. האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך קוראים לה ? ? אני חייב אותה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
יש לי את המכשיר COWONA2 ואני חלא יכול להעביר לשם סרטים בHD,גם בגלל שהם שוקלים מלא וגם בגלל הפורמט שלו איזה תכנה מהאלו שבנעוץ יעזרו לי בבעיה והן לא מסובכות כל כך לשימוש? תודה. AVI, ASF ו-WMV ומשתמש בקידודי DivX, XviD, MPEG-4 ו-WMV9 MP@LL המכשיר תומך: למקרה שלא הבנתם אותי אני צריך תכנה בשביל לשנות תפורמט כדי שהואי קרא אותו וגם בשביל לחתוך תסרט לשתי חלקים אבל שלא תיהיה תבעיה של הדליי עם הקול בסרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה? כי נראה לי שה MP3 שלי קצת איטי, והוא אמור להיות USB2
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איך ניתן לאפשר סקריפטים מאתר מסויים בפיירפוקס, כך שיהיה ניתן לגשת לקליפבורד מהם ואליהם? אני מנסה לעשות paste בעורך טקסט באתר שלי והפיירפוקס לא מאפשר לי גישה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מערכת xp pro sp2 32 bit disk 500gn westren digital מחולק ל-2 חלקים זקוק לתוכנה לשיחזור המיידע חלק הצלחתי לשחזר אם eizy recovery
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי כמה חלקי ראר של איזשהי תוכנה ואני רוצה לחלץ אותם, אבל כשאני מנסה הוא אומר לי שהקובץ מושחט נסיתי לתקן ע"י הוינראר אבל זה לא עובד יש לכם תוכנה הוא שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התוכנה מאד טובה ואני מאד אוהב להשתמש בה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר התקנת חלובות xp רציתי למשוך דואר מגימייל לאאוטלוק אבל מופיעה לי השגיעה הבאה An unknown error has occurred. Account: 'pop.gmail.com', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800C0133 אודה למי שיכול לעזור בפתרון הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ממה שאני הבנתי מכתבות שקראתי שהתוכנה שבאה עם הווינדוס היא לא עושה מי יודע מה את העבודה שלה, לכן ברצוני להוריד תוכנה, עדיף מאוד חינמית שעושה את העבודה בצורה יעילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת בבקשה שיתן את שמה ולינק אם אפשר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת העיצובים Windowblinds.אני לא מצליח להתקין איקונים שבאים ביחד עם חבילות העיצובים.איך אני עושה את זה עם התוכנה הזו?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי דואר נכנס אין בעיה למצוא את התקיה ולשמור אך לגבי הפקסים ששלחתי והם שמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של - SENT לא מצאתי דך להגיע לתקיה בה הם שמורים ולא דרך להעבירם באמצעות EXPORT לתיקיה ששמורה מחוץ לכונן C בדומה לתוכנות אחרות כמו OUTLOOK וכד'. אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (ושאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו כאן מכיר תוכנה כזו אשמח מאד להמלצה. אני משתמש בכרטיס מודם פקס שמותקן באמצעות חיבור PCI תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי כ. מסך Club 3d X300 se ומע' הפעלה XP 64 BIT. מאז ההתקנה החדשה של מערכת ההפעלה, אני נתקל בתצוגה לא ברורה. העובדות: 1. בדרייבר שהגיע עם התקנת ה-XP התצוגה היתה ברורה לחלוטין, איך היתה איטיות מסוימת למשל בהזזת חלון התוכנה, או בגלילת דפי אינטרנט. הדבר נפתר עם התקנת הדרייבר החדש, אך נוצרה הבעייה שמובאת לעיל. 2. נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר הכי עדכני מבית ATI-AMD, 7.4. 3. ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר כגון 6.6, אך ללא הועיל. 4. הבעיה חזרה על עצמה גם בעת שהשתמשתי ב-XP הרגיל (32 BIT). 5. מצורף קובץ תמונה אשר ממחיש את מצב התצוגה כרגע. מה אוכל לעשות ע"מ לפתור הבעייה?? תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אבינו מלכנו.... קניתי שלט IR למחשב - RC107 התקנתי את התוכנה - אבל אני צריך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשהווינדוס (XP) עולה. * אין שום אופציה להפעיל זאת דרך התוכנה... האם ישנה דרך אחרת להפעלה אוטומטית ? תודה....
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
פשוט לוקחת את המצב הנוכחי של המחשב מכינה איזה קובץ עם כל הפרטים וככה שאם קורה משהו(חס וחלילה)אני אוכל להחזיר אותו בדיוק בדיוקלמצב שהיה! אין לי כונן פלופי. אני לא הולך לכבות את המחשב עד שאני מגבה אותו לא מוכן לעוד פעם אחת שיקרה לי מה שקרה לי(פורום ווינ...)אז אני צריך תשובה מהר. רצוי שתיהייה חינמית ואמינה. אייל
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איך אני יכול בנרו לצרוב קובץ ape.* כך שהוא יפתח לי ואני יראה את כל המידע שבתוכו?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני משתמש בנורטון קורפורייט 9.0
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי גויסטיק http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2509 ואני מחפש לו דריבר לXP בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-