תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
תוכנת INTEL DESKTOP UTILITIES מזהה את 3 המאווררים אך לא נותנת לשלוט עליהם. יש עיצות?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתנצל מראש על השפה פשוט אני בלחץ ואני חייב פתרון לבעיה! עמכם הסליחה לפני כמה ימים עבדתי עם המחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. כשהוא היה אמור לעלות מההתחלה אז היתה הודעה שאיזה קובץ חסר במערכת.. אחרי ניסיונות כושלים לשחזור הקובץ החלטתי להתקין מחדש תאקס פי באותו כונן של הווינדוס הקודם, אך ללא פירמוט. כשעלה הווינדוס החדש אז רציתי להעביר את כל המסמכים מהווינדוס הקודם, וכשניסיתי להיכנס לתיקייה של המסמכים שלי אז הוא כתב לי שאין גישה למסמכים עכשיו אני יודע שהם שם ולא נעלמו או נמחקו אבל איך אני מצליח להיכנס לתיקייה? יש שם מסמכים ודברים נורא נורא חשובים ואני חייב למצוא אותם!! תודה רבה רבה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את הדפדפן של פיירפוקס, וכשאני מנסה לשלוח אימייל (וואלה!) למישהו, אז במקום להעביר אותי למסך שבו הוא אומר לי שהאימייל נשלח, הוא מציג פס אדום כזה בין הכתובת שאליו נשלח האימייל לבין ההודעה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה, לכתוב בעברית או לראות את הכתוב בעברית, בתוכנות כמו אימול או אי סי קיו הכתוביות מוצגות בסימן שאלה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי אנימה שאני פשוט מת על שיר הפתיחה שלה (מה לעשות, כבר ידוע, אני מטורף) איך אני יכול לחלץ את השיר עצמו ואני רוצה ידעות של אנשים עשיתי חיפוש בגוגל כבר, אז נא לא להפנות עוד פעם
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את קליינט האימייל שלי למשהו יותר רציני וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרג את כל האופיס מ-XP ל-2003. האם רוב הבעיות הקריטיות שנתקלתם בהן תוקנו ב-Service Pack 1 (שיצא לפני כחודשיים, אגב)?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הורדתי פלוץ 32 לפני זה היה לי KASPERSKY טוב אז NOD32 לא מופיע לי שם למטה איפה שכל התוכנות למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
דרך הפלאפון. ראיתי כמה תוכנות אבל השליטה בהן איטית ולא נוחה, יש איזה תוכנה מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
נכון יש תמונה של מי שמדברים איתו? אני לא מתכוון למצב שיחת מצלמה,כשמצ'וטטים איתו. אז היא קטנה, איך אפשר להגדיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני משתמש על המחשב שלי בתוכנה unlocker, תוכנה מעולה להסרת קבצים שלא רוצים להמחק וכו'. אני רוצה תוכנה על אותו העיקרון שתעבוד מDOK נייד רגיל או ממערכת הU3. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים היה לי במחשב IE8 ולא כ"כ אהבתי אותו אז מחקתי אותו וזה חזר ל IE7 ומאז הוא כל הזמן עושה לי את השגיאה הזאת: אני גם מחקתי את הIE והתקנתי אותו שוב ועדיין השגיאה ממשיכה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מקבל שתי הודעות שגיאה בשתי ההודעות רשום שאין גישה לקובץ שנמצא בסיפריה בשם AppData שנמצא ב USER בדקתי וראיתי שהספריה נמחקה האם אני יכול להעתיק אותה ממחשב אחר ? מה ניתן לעשות ? אומנם זה לא מפריע למחשב הכל עובד ,אין לי מושג מה תפקיד הספריה הזאת
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה פעם אחד לנסות להתקין אותה ובסיום התקנה היא רשמה איזשהו שגיאה ולא יכולתי להפעילה. היא עובדת על ויסטה 64?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה , שאם יש סרט שמנוגן באינטרנט (לא ביוטוב) , אני רוצה פשוט להעתיק אותו איזה תוכנה יש בשביל זה תודה ...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה טובה ל cpatrue של וידאו? נסיתי את FRAPS אבל הוא מקליטה 10 שניות ל 50 מגה שזה מוגזם! אין שם הפשרות לשינוי פורמטים ואיכיות. אז בבקשה אם מישהו מתשמש בתוכנה כאזותי קצת יותר איכותית מ FRAPS תמליצו לי בבקשה . אגב שהתכונה תוכל להקליט בקצב של לא פחות מ 25FPS . תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אבינו מלכנו.... קניתי שלט IR למחשב - RC107 התקנתי את התוכנה - אבל אני צריך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשהווינדוס (XP) עולה. * אין שום אופציה להפעיל זאת דרך התוכנה... האם ישנה דרך אחרת להפעלה אוטומטית ? תודה....
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
לא בטוח שהדיון מתאים לכאן. ככה הבעיה היא במחשב של דוד שלי. הוא מדליק את המחשב וזה רושם לו DATA BOOT DISK (ואין לו שם דיסק או דיסקט במחשב) ואז פשוט זה לא מעלה את המערכת. חשוב לציין שלפעמים זה רושם לו ארור עם הערה הקודמת שרשמתי. מה צריך לעשות? פשוט להביא את הדיסק של המערכת הפעלה ולעשות תיקון? זה יסדר את הבעיה? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מחפש להוריד תוכנת צריבה עבור סרטים ומוזיקה חופית ללא חיוב האם זה קיים ומאיפ אפשר להוריד
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי יש לי Acronis True Image Home 2009 12.0.9608 ועשיתי גיבוי לC ושמתי על דיסק עם בוטאבל .. השאלה אם אני עושה RESTORE זה ימחק לי או יעשה פורמאט ל C ואחרי זה מחזיר לי את הגיבוי ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! הורדתי מחשב חדש ואני לא יודע למה רק רואים במדיה פלייר אני רואה מסך לבן ורק שומעים תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-