עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RX7,

שאני בא לעשות סריקה מופיעה לי השגיאה הזו אז אני עושה מלא פעמים אישור ואז מתחילה הסריקה למישו יש מושג מה זו השגיאה הזו? להתקין גירסה חדשה?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  2. Started by avipeso1,

היי שלום לכולם! אני לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך הכי חזק היום GX2 השאלה שלי היא איזה גירסת דרייבר הכי טוב להתקין עבורו כי הויסטה מתקין לו את הגירסה הישנה . אני אשמח מאוד אם תחזרו אלי תודה אבי .

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. Started by dani1804,

שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. אם מישהו השתמש/משתמש בתוכנה ויש לו המלצה או ביקורת קטלנית - אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by zoharco1,

חג שמח ושנה טובה יש לי דיסק און קי של POWER DISK יש לו בעיות האם ישנה תוכנה לתיקון או שיחזור הזיכרון ?

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  6. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שאפשר לקבוע בה תאריך ושעה מדוייקת שבה היא תכבה את המחשב לבד? כי אני לא אהיה בבית והפעלתי משהו על המחשב שלא ייקח יותר מכמה שעות ואני לא רוצה שהוא יהיה דלוק כמה ימים בשביל כלום. תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by SHELA,

אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??

10. Started by tidan26,

שלום! הורדתי את התוכנה RivaTuner ושיניתי את מהירות המאווררים ל-100% קבוע האם זה בסדר?...

11. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם הWindows AntiSpyware הוא טוב וכדי להתקין ואפשר בבקשה לקבל קישור ישיר של ההורדה כי אני לא מצליח להוריד דרך האתר של Windows תודה מראש

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  13. Started by moshe_ben_kipod,

אני מגדיר אתר בית מסויים, ולאחר שאני סוגר את התוכנה ומפעילה מחדש, אתר הבית הוא משהו אחר( משהו של מוזילה), וזה תקף גם להגדרות אחרות שאני משנה והתוכנה "לא זוכרת".

14. שלום מחפש המלצות לתוכנה שמתקנת בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי אנטי ווירוס. היום אני התקנתי AVG והוא מצא לי שני סוסים טרוינים וווירוס 1. לפניי הסריקה עשיתי את הUPDATE של התוכנה ואז הוא מצא לי אותם. עכשיו הוא רק מראה לי אותם בתוכנה (AVG TRAIL 7.0 אני חושב) אבל הוא לא משמיד אותם והם נשארים לי על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי להעיף אותם מהמחשב שלי?! איך אני עושה ככה שהAVG ימחוק אותם?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by blue_wolf,

שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה מיצרים קבצי BIN ו CUE ??

17. Started by KavKazoon,

היי יש לי מחשב 6750 אינטל 2.66 ארץ עם אובר קלוק ל 3.5 גיגה ארץ 4 גיגה זיכרון פנימי של ocz כונן קשיח 16 בפר כרטיס מסך ATI 4870 512 ו VISTA עשיתי בדיקה בפסי מארק החדש ונטאג ויצא לי 5000 נקודות בדיוק האם זה טוב או לא טוב ?!?! התוכנה הזאתי באמת בודקת כמו שצריך תמחשב ? עד כמה אפשר להסתמך על התוצאות שלה?!

18. האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  19. Started by Imtheman,

קיבלתי דיסק שאמור להעלות בבוט אבל זה שצרב אותו העתיק את הקבצים וצרב ( לא עשה אימג' או קופי דיסק ) יש אפשרות כן להפעיל את התוכנה בתור בוט ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... הכנתי איזה משהו קטן באקסס וב-VB וכשאני רוצה למחוק נתונים מטבלה מסוימת אני מקבל את ההודעה "אתה עומד למחוק רשומה 1... האם ברצונך להמשיך?" אני יודע שזה לא רציני מדי אבל זה מפריע לי מאוד איך בדיוק אני מעלים את ההודעה הזאת? תודה אנשים...

21. כשאני מפעיל אותה, נפתח לי המסך פתיחה שלה( ריבוע קטן ואומר לי שהוא סורק את הרכיבים) ופה התוכנה נתקעת (לא מגיבה) התוכנה לא מגיעה למסך שניתן להריץ אותה, ניסיתי כמה פעמים להתקין ולמחוק. יש פיתרון?

22. משחקים שדורשים איזה עיבוד של הכטיס מסך. התקנתי לאחרונה לכבוד איזה דמו[שלמרבה ההפתעה בכלל לא פעל] דרייברים, יש לי FX5200, הדרייברים היו באלפה לדעתי. אני חושב שפה קבור הכלב, אז ברצוני לדעת היכן ניתן למצוא את הדרייברים ההכי יציבים וההכי עדכניים לכריס המסך שלי. במקרה שמומחי הפורום חושבים שזה לא מקר הבעייה, בבקשה, תקנו אותי ועזרו לי לתקן את המחשב. העסק הזה מעיק ברמות מטורפות, מה גם כשאני ממזער אין בעייה, הבעייה היא כשאני יוצא.

23. Started by Master_K,

אנשים אני מחפש את התוכנה solid cam 2002 למישהו יש או יודע איפה להשיג?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by J S Bach,

היי, יש לי כמות עצומה של מוסיקה על המחשב בקובצי WAV לא דחוסים שהם מאווווווד כבדים ורציתי להמיר אותם לFLAC בשביל שאוכל להכניס את הכל לנגן. כמוכן רציתי לשמור על הקבצים הקודמים רק פשוט לקחת ולשכפל אותם בFLAC תוך כדי שמירת כל המבנה של התיקיות. [נ.ב. - ניסיתי את ה-BATCH CONVERT ב-DBPOWERAMP, אך משום מה זה העתיק ללא התיקיות והיה בלגאן אחד עצום. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. Started by maormark,

יש לי סרט ישן עכשיו הצלחתי מהאינטרנט להוריד כתוביות הבעיה שהכתוביות באות ב2 חלקים 2 קבצים של srt בעוד שהסרט הוא חלק אחד שאני שם את הכתובית הראשונה היא מתאימה לי ושמגיע שעה וקצת הכתובית נגמרת ואני מנסה לשים את השניה ולא רואים כלום איך אני משלב את 2 קבצי הכתוביות לקובץ 1. יש כזאת תוכנה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.