תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוכנה הזאת freeantispyware ? ממליצים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי די וי די דיוקס שקורא כתוביות ואכן גם קורא תיקיות השאלה שלי היא על איזה דיסקים עדיף ליצרוב סרטים ? יש לי למעלה מ 50 סרטים ואני מעוניין ליצרוב את כולם על דיסקם של Cd-R או שעדיף Dvd-rw ? r? ועל איזה מהירות כדאי ליצרוב את הדיסקים ? אני מישתמש בNERO 6 ממתין לתגובה תודה :-\
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
איך אפשר להשים לו סקינים? אצל חבר שלי ראיתי שיש לו סקין לדפדפן הזה... תודה לעוזרים מראש...
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
טוב חברה הייתה לי בעיה רצינית במחשב וקניתי הארדיסק חדש וסידרתי הכל עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא את כל הfavs שלי וגם את הלינקים על הaddress bar זה אמור להיות בפרופיל בתוך הפיירפוקס אבל זה לא שם אולי בגלל שאני משתמש בזה זמן רב אז פעם היה להם תיקיה אחרת אבל אני פשוט לא מוצא...יכול להיות שנעלם? תודה על העזרה משה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ראשית כל צהריים טובים , לאחרונה אני נתקל בתופעה בUTORRENTS שמודיעה על שגיאה של FAILED HASH CHECK בהמון קבצים ואף לעיתים ימים שלמים (אם בכלל) שקובץ מסויים לא יורד בגלל קבצים פגומים אלו... השאלה שלי אם זו תופעה רגילה או שמא רק אצלי ? כמו כן אציין שאחרי כל הודעת שגיאה מהסוג הנ"ל מגיע BAN IP. אודה לתשובות...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לא משנה איזה קובץ WORD אני פותח אז זה מראה לי את התמונה הזאת, אפילו פתחתי קובץ WORD חדש והוא מראה לי את זה: ואז כשאני מנסה לצאת זה מראה לי את וכשאני לוחץ על NO יש את זה: ורק הקובץ שנקרא NORMAL יכול להיפתח ןכשאני לוחץ YES עדיין לא משנה כלום. מה אני עושה??
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים לא לנחשב בבקשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי תיקיה של 304 דיסקים,כול פעם שאני צורב דיסק מוזיקה אני לוקח דף רושם עליו את האלבומים שצרבתי ומכניס תדף לתיקיה,עכשיו זה ממש מעייף ומעצבן לעשות את זה כולם פעם מחדש,אז חשבתי אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בדיוק בגודל המתאים.[גודל של דיסק אבל בצורת ריבוע]. ניסיתי לעשות עם התוכנה של נרו שניקראת "Nero CoverDesigner" אבל זה סתם קקה ולא יוצא שום דבר איתה.
-
שלום לכולם בגלל וירוס שלא ניתן למחיקה אני נאלץ לפרמט את המחשב מה שקורה שיש לי במחשב תוכנה מאד מאד יקרה שאי אפשר להשיג אותה באינטרנט השאלה שלי האם יש דרך לשמור את התוכנה ואח"כ להעתיק למחשב לאחר הפירמוט (אין לי את קובץ ההתקנה שלה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
הי. מחשב חדש win xp pro. מודם פקס תקין גרסת winfax 10.02. כשאני מנסה להכניס את מס הטלפון שלי ב:dialing and location->phone number: אני מקבל את השגיאה הבאה: general protect fault/exception has occured/ מאשר והתוכנה נסגרת. בזמן ההתקנה כאשר קיבלתי את האופציה הזו ורק לחצתי עם העכבר בשדה של מס' הטלפון התוכנה נפלה, אז התחלתי התקנה מחדש והפעם לא הכנסתי את הפרטים. התוכנה הותקנה ואז כשאני פותחאותה ורצה להכנס את הטלפון שלי אני מקבל את השגיאה שרשמתי. מישהו יודע??? תודה ושבוע טוב א
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מצ"ב קובץ מה זה אומר האדומים? שנדבקתי בוירוס? שהתוכנה לא הצליכה לבלום כניסת הוירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר והכל היה תקין לאחר חודש כשאני מפעיל אותו הוא עושה מין התקנה מחודשת כאילו חסרים לו קבצים. אז התקנתי אותו שוב. עשיתי "תקן" ולא עזר. בשני המקרים הנ"ל הוא נותן לי הודעת שגיאה כמצ"ב. (לא הייתה לכתוב ערך למפתח וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קורה לי לא פעם שהווינדוס מגיע למצב שהוא פשוט מסרב לעלות בכל דרך ומה שנותר לעשות זה להתקין מחדש. הבעיה היא בהוצאת המידע מהדיסק הקשיח במקרה כזה. ב98 אפשר היה לעלות עם הדיסקטים של הבוט ולהעתיק הכל למחיצה אחרת, אבל עכשיו הכלי היחיד שידוע לי עליו שיודע לכתוב ל NTFS זה ה recovery console שלא בדיוק מציעה פתרונות גיבוי טובים (היא לא תומכת בהעתקה של יותר מקובץ אחד בו זמנית) מה שעד עכשיו הייתי עושה זה לעלות עם LIVE של לינוקס ולהעתיק את הקבצים למחשב אחר ברשת, אבל הייתי שמח לדעת אם יש איזשהו כלי נורמלי שלא דורש יותר מדי משאבים שיכול להעתיק לי את המידע לתוך מחיצה אחרת של NTFS (עדיפות לCD כי אין לי פלופי על המחשב) אני יודע שאולי הגירסה החדשה של norton ghost יכולה לעשות את זה אבל היא צר…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפוך קובץ וידאו לקובץ שמע בלבד לצורך עריכה האם זה אפשרי האם יש תוכנה לכך אודא אודא על התשובה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת וידאו סך הכל לקחת קובץ וידאו לחתוך מתוכו חלקים וליצור קובץ אחד כאילו לחתוך את הפירסומות גם צריך תוכנה שתעשה MULTITRIM זא לחתוך מקובץ עריכה EDL מספר קבצים עד עכשיו אני מישתמש ב M2EDIT PRO תוכנה שתהיה מסוגלת לעבוד על קבצי MPG2 VBR אבל ביצירת הקובץ הסופי שלא יהיה CBR כי אז גודלו מגיע עד פי 7 8
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי בטעות מחקתי קבצים מאוד חיוניים שאני צריך (ולא לסל מחזור) אשמח לתוכנה טובה וידידותית אשר תוכל לעזור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יצרתי קובץ TORRENT והעלתי אותו לTRACKER : (TORRENTBOX ) הבעיה: אני לא מצליחה לראות את עצמי בתור SEEDER (כתוב 0 seeders ) ומישהו אומר שהוא לא מצליח להתחבר אלי ושאין הודעת שגיאה כלשהי. יש למישהו כאן מושג בטראקרים ובביטקומט ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-