עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shon,

יש לי אמיול מליונטוורק, ופיירוול של הwindows xp איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול כדי שלא יפריעו לי להורדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. Started by bennash,

Error Code: -5005 : 0x80070002 התקנתי התקנה חוזרת של UPLAY אחרי אתחול כונן ובUPLAY אני רואה רק כפתור PLAY ולא כפתור התקנה לחצתי על כפתור הסר התקנה של M&M HEROES 6 ועלה לי הסרת התקנים מלוח הבקרה והיה שם התקנה של המשחק לחצתי על הסרה וקיבלתי את הקוד האמור למעלה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MidNighT RaceR,

ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש

4. אני חייב תוכנה לאנטי spywere שתמחק לי אותו הורדתי adwere אבל היא לא עזרה... הנורטון אומר שזה download.trojan או משהו כזה, בבקשה תעזרו לי :'(

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by KoM,

זו אחת הבעיות המוזרות ביותר שהיו לי, אני מנסה להכנס לאתר של אננדטק, ונכנס והכל טוב, אבל כאשר אני נכנס לעמוד החדשות, העמוד לא מתעדכן לא משנה מה אני עושה, זאת אומרת הוא כרגע נשאקר לי על האתריך ה-19\10... זהו דף החדשות... מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by D.A.Y.C,

שלום חברים רציתי לדעת איך אפשר ליצור תוכנה פשוטה דרך איזו תוכנה יוצרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by JVT,

*** הדיון מיועד אך ורק למבינים בעיצוב! *** אממ, טוב, אז ככה... אמא שלי רוצה לעשות איזה מודעה בעיתון לרהיטים מראטן שהיא מייבאת והיא יודעת שאני מבין "המון" בעיצוב, אבל אני לא ממש מבין בזה באמת... או שכן, אבל בכל אופן, כל יצירה או בית בסימס שאני אצור אף פעם לא ימצא חן בעיני, אפילו כשאחרים אוהבים את זה... ואין לי מושג למה. טוב אני כבר מת לישון ואין לי כוח לחפור. =/ אוקיי, ניסיתי לעצב מודעה לשליש עמוד בעיתון "השקמה" (13X30 ס"מ), אבל אני לא יודע אם יצא טוב... בבקשה מכם, מי שמבין בעיצוב בבקשה שיעשה טובה לאנושות ויעצב לי מודעה. אמא שלי כבר רודפת אחריי ימים ואני כל הזמן מספר לה סיפורים, ואם אני אראה לה את המודעה שעשיתי אז היא בטח לא תתלהב. מי שרוצה לראות ת'מודעה - עשיתי 2 ליתר בטח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש המלצות לתוכנה (חינמית / מסחרית) שמאפשרת גיבוי ושחזור מחיצות / כוננים באמצעות כתיבה לצורב DVD. באתר של סימנטק נאמר שהגרסה החדשה של Ghost תומכת בפונקציה כזו, אבל אין שם הורדה של גרסת נסיון... אז, האם מישהו מכיר עוד תוכנות שעושות את זה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי קליפים במחשב קבצים שמפעילים במדיה פלייר ואני רוצה לצרוב אותם כך שאני אוכל להראות אותם ב-DVD. איך אפשר לצרוב אותם? תודה!! (אם זה לא המקום המתאים אז מצטער)

11. מלפני כמה ימים האימיול שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא לא מתחבר לרשת קדמילה הוא כן מחובר לשרת והפורטים פתוחים כמו שצריך זה אימיול TLN 6 אבל ניסיתי גם 0.49b וקיימת אותה בעיה משהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום רב, הסרתי את תוכנת ה- daemon מהמחשב שלי ובצעתי Restasrt. מרגע זה, בכל Restart שאני מבצע קורים הדברים הבאים: מסך win Xp עולה, אני מקבל את מסך בחירת המשתמש, ה-Icons מוצגים, פתאם שולחן עבודה מציג לי את סמלים ברזולוציה גבוהה, לאחר כדקה הרזולציה מתעדכנת לנכונה, שורת המשימות נעלמת לי ורק לאחר כדקה היא מופיעה שוב. כל אתחול של המחשב לוקח כשתיים שלוש דקות. התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, הסרתי תוכנות אחרונות שהתקנתי, בטלתי את הדרריברים של מצלמת הוידאו,הפעלתי ב- SafeMOde אבל עדין הבאה מתרחשת. למישהו יש כיווני פתרון?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by kfirr1,

בס"ד שלום! אני מעוניין להפעיל את הרשמקול של win דרך מתזמן המשימות השאלה איזה פרמטר אני צריך להוסיף כדי שהרשמקול לא רק יפתח אלא גם יתחיל להקליט ועוד שאלה איך אני יודע איזה פרמטרים אפשר להוסיף לכל הפעלה של תוכנה נסיתי דרך ה cmd %SystemRoot%\system32\SoundRecorder.exe /help וניסיתי --help וניסיתי -he וניסיתי /? ושום דבר לא נותן לי את רשימת הפרמטרים האפשריים אז השאלה איך אני יודע איזה פרמטרים יש או שפשוט אין כאלה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. אני לא מצליח לראות סרטים שהורדתי. לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס (לצערי סרביס פק 1), ומאז ישנם קבצים שאני לא יכול לראות, אני רק שומע אותם. ניסתי להוריד תוכנה אחרת (ווינאמפ) אבל גם זה לא עזר. הקבצי מדיה שאני מצליח לראות הם קטנים יותר, יכול להיות שזו הסיבה? נ.ב לפני התקנת הווינדוס זה עבד.... ואיך אני מתקין קודקים... עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by ranyr,

אני מוריד לשולחן העבודה קבצים של אופיס מהמייל שלי doc pps ppt.... אחרי שאני מוחק אותם נשאר לי קובץ עם אותו שם ובלי גודל שאי אפשר למחוק עכשיו ראיתי שפתחו על זה המון הודעות שמסבירות איך למחוק אותם... אבל לא אמרו איך לגרום שהמחשב לא יצור קבצים חדשים כאלה....... מישהו יודע??

16. Started by elyaz,

שלום יש לי בעיה מוזרה ב firefox. כאשר אני נכנס לפורום כלשהו, אני לא מחובר אוטומטית, אלא כל פעם צריך להתחבר מחדש. לדוגמא- באתר הזה, כאשר אני נכנס לפורום, אני לא מחובר כ elyaz, אלא כאורח, ואני צריך להתחבר כל פעם מחדש. השם משתמש שלי והסיסמא כבר נמצאים בשדות שלהם. זה קורה לי בכל פורום בכל אתר. עברתי על כל ההגדרות ולא מצאתי דרך לסדר את זה. מישהו יודע מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by liranman,

איך אני מתקין PHP על המחשב?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by gonikman0,

התקנתי סוליד וכשאני מפעיל את התוכנה ורוצה לשרטט משהו המסך שרטוט נתקע. למשל עם אני מוריד את החלון של סוליד ומעלה אותו אני אראה בחלון חלק מה desktop כמוכן המפרט של המחשב מעבד-intel pentium E2140 לוח אם-gygabyte 945gcmx-s2 זיכרון-ddr2 2giga כרטיס מסך-radeon hd4670 512mb מסך lg 1280*1024 תודה לכול מי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]

19. Started by matsmets,

בדפדפן FIREFOX איני מצליח לפתוח תגובות קוראים למשל, ומבזקי חדשות לא זזים חלק, נראה שחסר משהו. אם אפשר עזרה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by chap123,

קודם כל ננעל לי האופיס אז אני מעוניין להסיר אותו מהמחשב אבל כשאני בא להסיר הוא רושם את הדבר הבא .... (וגם להתקין אותו מחדש אי אפשר!!!)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by ofeky1,

אני שומע שירים ב WMP11 ושאני יוצא ונכנס אז הרשימה של השירים נעלמת לי מה"פועל כעת" ב WMP10 זה היה נשמר לי והיה סבבה רק ב1 אני צריך לפתוח את הרשימ כל הזמן מההתחלה וזה מעצבן משהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by SMAZ,

שלום אני מחפש אתר שפעם מצאתי ואני לא מוצא שהיו בו הרבה מדריכים של תוכנות 3D וגם כמה שפןת תיכנות ודף הבית היה בו יד כזאת איך בונים בתוכנה בתמונות כסרטון וזה תודה לעוזרים אם זה לא עוזר או משהו לא מובן תגידו לי אני ינסה להסביר אחרת טוב אם זה יעזור זכרתי שהאתר בעברית

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. היי, יש לי כרגע SSD NVME של חצי טרה, ודיסק קשיח רגיל בגודל 2TB. בגלל מחסור במקום על ה-SSD, ובגלל שיותר אמין לשמור מידע לאורך זמן על HDD, את כל התמונות שלי אני מעבד ושומר שם. ברשותי מצלמה שמוציאה בקלות תמונות של 40MB-50MB, ולכן אני רוצה לעבוד עליהן על SSD, אבל מקביל לשמור עותק על HDD מענייני גיבוי. לשם כך מאמין שאקנה עוד SSD של 1TB. אני צריך שיהיה סיכרון אוטומטי שיצור העתק של תיקיות ספציפיות ו/או קבצים עם פורמטים ספציפים, ולא יבזבז מקום בגלל שיכפול משחקים על שני דיסקים למשל. האם יש דרך לעשות את זה דרך RAID (שעם זה אף פעם לא יצא לי להתנסות), או תוכנה מסויימת שיודעת לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by eladbu,

בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.