עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  2. אין לי קירור במחשב שלי אבל עם זה הפיטרון לבעיייה אז אני יקנה כמה עולה קירור לכל המחשב??? ואיך אני בודק את רמת החום של המחשב שלי??

3. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתחזיר את המחשב למצבו המקורי בכל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש. יש כרטיס הגנה (Magic Card ) חומרתי, שהוא עושה את מה שאני מחפש. אתה מתקין מערכת הפעלה + תוכנות, דרייברים, מחניס את הכרטיס הגנה לפעולה ומהנקודה הזאת ואילך, כל פעם שתדליק את המחשב מחדש, הוא יחזור למצבו המקורי ( אלא אם הקשת סיסמה לשינוי עד ההפעלה מחדש הבאה) אפשר לראות על מה אני מדבר בלינק הבא : http://www.rogev.com/products/info.htm ומה שאני מחפש זה תוכנה שתעשה את המבוקש. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by orlupo,

אני רוצה לגבות DVD ובדרך להעיף את התוספות והתפריט... איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by ToPI,

יש לי עכשיו את נורטון 2004 זה טופס פוול זיכרון.. וגם לא הכי טוב שמעתי... איזה הכי טוב אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dududs,

בזמן שאני מנסה לעלות את הדפדפן avant אני מקבל את השגיאה הבאה : The Exception unknown software exception (0x0eedfade) occured in the application at location 0x7c81eb33 Exeption EOlexception in module avant.exe at 00134275 יש לי מישהו מושג מה זאת השגיאה הזאת ואיך פותרים אותה ? כמו כן כל הדפדפנים האחרים עובדים לי , כגון : אינטרנט אקספלורר , אופרה וכדומה ... אני כבר שנה שלמה משתמש באוונט עם אותו מחשב ואותו מערכת הפעלה windows xp (כולל sp2 בחצי שנה האחרונה) והדפדפן עלה ופעל טוב מאוד. השגיאה הזאת מהיום . עשיתי uninstall וinstall כבר פעמיים מחקתי את האוונט מכל זכר ברג'יסטרי , הרצתי בדיקת וירוסים בקספרסקי ומהאינטרנט , הרצתי adware וmicrosoft anti spam לניקוי רוגלות . למרות הכל…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by רוני1,

הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Raul,

הורדתי ICQ 5 ואני לא מצליח להתחבר... אני משתמש בNIS 2005 ובסיגייט (שזה רק חומת אש), ויש לי מודם (/נתב) Router B-FOCUS 270PR (ואני כמעט בטוח שיש לו גם פירוול)... משהו מוכן בבקשה לעזור לי, אולי אני צריך לשנות פורט בICQ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by icebreak,

אתמול יצא גרסאת תיקון קלה ל FIREFOX 1.0 שמכילה בעיקרה כמה תיקוני אבטחה ושמישות. לגבי השינויים המלאים ב 1.0.1: http://www.squarefree.com/burningedge/releases/1.0.1.html לידיעה ולהורדה: http://www.mozillazine.org/articles/article6129.html נ.ב. מומלץ לעדכן בגלל נושאי האבטחה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני חדש בכל העסק של עריכת וידאו, הצלחתי לשחק ולעשות כל מיני שטויות בתוכנה PowerDirector אבל דבר בסיסי וכנראה פשוט לא מסתדר לי, אני לא מצליח להזיז את הסרטונים שאני מכניס לעריכה, למשל אני לא מצליח להזיז סירטון שיבוא אחרי איזה טקסט ותמונה שהוספתי בעריכה...

12. אנו נתקלים בקשיים טכניים בגישה לתכונות השמע והווידאו של המחשב שלך. נסה להפעיל מחדש את MSN MESSENGER. זה מה שהם אומרים לי שאני רוצה להפעיל שיחת שמע עם בן אדם מהרשימה ואם אי עושה "קבל" לשיחת שמע שאנשים שולחים לי אז הוא עושה לי ERROR REPORT ונסגר. מותר לציין כי גם את "אשף כיוונון וידאו ואודיו אי לא יכול להפעיל" מותר לציים גם שהמצלמה עובדת והקול במחשב אצלי תיקנים מסנג'ר 6.2 לא אוהב 7 תודה רבהה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש אתרים ל-BT אני מכיר את Torrentspy ואת Elitetorrent תודה מראש

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אם אני מגדיר ללא הגבלה של UPLOAD ו DOWNLOAD הוא מוריד לאט יחסית אם אני מגביל ל 4KB ב UPLOAD הוא מתחרפן ומוריד ממש מהר... יש למשהו מושג למה זה ככה? אגב זה הגרסא החדשה... ה 5 שיצאה לפני שבועיים בערך. תודה יניב

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  15. אני צריך תוכנה שמציירת סקיצות של פונקציות, כלומר היא מקבל ערך של Y ומציירת את הפונקציה. תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמתמחה בחסימת פורנוגרפיה ושאר תכנים לא הולמים. או כל דרף שהיא לחסום, אולי אפשר בלי תוכנה וזה קיים כאפשרות במערכת ההפעלה ? או אם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחסום תכנים לא הולמים.... אני מעדיף תוענה ייעודית מאשר אנטי ווירוס שיש לו אופציה לעשות את זה ... אתם מוזמנים לרשום את כל התוכנות שמסוגלות לבצע את העבודה, תמיד טוב לבדוק יותר מאחת :-) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eyahalom,

שלום לכולם, הם התוכנה הנ"ל יודעת לקדד פסי קול לAC3? היא מאוד ידידותית ולכן אני מעדיף להשתמש בה. מצד שני, כל סרט שאני מקודד מתקבל בסטיראו. אני לא יודע אם הבעיה בגירסאות הסרטים שברשותי או בהמרה... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל פרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  18. Started by demultiplexer,

היה לי וירוס ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכוננים במחשב שלי. דבל קליק, לחיצה על ENTER וגם קליק ימני לא עושה כלום ! נכנסתי להגדרות אבטחה של המחשב שלי והורדתי לLOW אבל זה לא עוזר. מה עושים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by Crossair,

הורדתי את התוכנה, ואיני יודע כיצד להפעילה, אודה למי שיעזור לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. הוקבץ הוא קובץ avi בנפח של 700 מ"ב. בשם אין שום דבר שיכול לרמז על מקודד מסוים שהוא דורש...חוץ מהאותיות [bT]... יש לי את המקודדים שנמצאים בחבילה של Gordian Knot...ואין לי בעיה עם קבצים אחרים. הקובץ לא נפתח גם עם Mv2player ועם Divx

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום אני צריך, כמו שכתוב בכותרת, שבלחיצת כפתור היא מכבה את המחשב. גם אם יש חלונות שעובדות ברקע... כמו IE וכו'. הכי טוב שזה יהיה בתור קיצור דרך על ה DESKTOP! לפני שבועיים שאלתי על פקודות של SHUTDOWN והנה התשובה t xx Set timeout for shutdown to xx seconds- השאלה היא איך אני יוצר קיצור דרך עם הפקודה הזאת... פעם הצלחתי ושכחתי איך הבעיה שהוא רוצה להתייחס לקובץ מסויים... אני צריך רק את הפקודה, הכאילו כתבתי אותה ב RUN! תודה עוד משהו ששכחתי, אם כבר אני כותב את הפקודה הזאת ב RUN היא לא מכבה לי את המחשב! היא רק עושה סוג של RESET ל XP... משהו זריז של כמה שניות. סוג של LOG OFF כזה... יניב

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by daimond10,

יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

בהצגה המוקדמת הראשונה באתר- http://www.winsupersite.com/reviews/ie7_preview_1.asp ניתן למצוא פרטים חדשים אודות הדפדפן המיקרוסופטי שהוכרז לאחרונה. עם מאפיינים חדשים כאלה ודגש רב על אבטחה, השועל יצטרך להשיב אש במהרה.

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  24. זהו קטע אינסטרומנטלי מהופעה , אין לי דרך לקנות אותו ( או להוריד אותו באותה נימה ) , אז אני רוצה להקליט אותו למחשב ( במקום כל פעם להכניס את הdvd בשביל שיר אחד ) . כיצד אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. Started by THE-MASTER,

יש לי שני קבצים MDF וMDS / רציתי לפתוח את הקובץ MDS עם SEAMON TOOLS וקיבלתי את ההודעה INVALID IMAGE FILE ניסיתי עם התוכנה אלכוהול וקיבלתי תוצאה זהה. עכשיוהשאלה הראשונה שלי האם יש דרכים לפתור את הבעיה?? וגם האם יש תוכנה כלשהי לייצור קבצי MDS בהתאם לקובץ MDF שקיים ברשותי? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים